2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
olabilir aslında...
Neyse yarın nişan var zaten kuzenimin yarın da geçsin sonrasında haftada 1-2 gün görüşüp özleyelim birbirimizi :31:

Bencede biz iş yoğunluğundan haftada 1 görüşüyoruz...hergün telde konuşuyoruz ama yüzyüze görüşmek farklı oluyor..görüştüğümüzdede herşey süper oluuyor...

otomotiv sektöründeyim ya hava da güzel ya gezmeye çıkan herkes bir uğrar mutlaka ben müşteri ilişkileri sorumlusuyum bana bugun ne gerek varsa :)

Günaydın gelincikler:16::16:
azmettim 3 günde 300 civarı sayfayı okudum,ne deli bi kızım ben ya,kopukluk olunca konsantre olamıyorum,ondan önce okudum bitirdim,şimdi tekrar aranızdayım inşaallah:13::32:
Miska'm da uğramış,nasılsın canım çok özledim seni,nasıl geçti provası ne yapıyor ne ediyor diye..facebooktan da sıkıldım,bugün donduralı tam 29 gün oluyor kendimi kutluyorum:1:hiç bu kadar uzun dayanmamıştım,ama aramıyorum artık öyle şeyleri,evlenenler nete girmemeye nasıl dayanıyor derdim,biz daha evlenmeden uzaklaşmaya başladık şükür:ssz:bi yandan iş güç,bi yandan koşturmacalarımız,kalan vakitte de anca kendime ve nişanlıma vakit ayırabiliyorum.uzun lafın kısası özledim seni canım benim:54:

evett kızlar,konuştuklarınızın bazılarına yorum yapıcam şimdi,herkese işlerinde kolaylıklar,öperim çok!:54:

bnde lalden ve sultanıyegahtan kıraladım tatlım. senınkı nası bısı yenı modellerden mı yoksa eskı modellerden mı lalden kıraladıgın bnmkı eskı modellerınden

çiğdem dediğin yerlerin sitelerine baktım,çok güzel kaftanlar var,ben ist.da öyle şeyler bulamadım,mecburen bi abiye aldım,ama içimde kaldı.sen ne kadara kiraladın ve bu yerler başka şehirlere de kiralık kaftan gönderir mi sence?arasam,sonra parasını yollasam yollarlar mı?

Benimki de eski modellerinden tatlım :))
Krem rengi üstüne yeşil renk işlemesi var kaftanı böyle
İçi fuşya renginde şalvar&bustiyer
Tacı telli duvaklı örgü şeklinde geliyor
Alnıma yeşim taşları dökülüyor
Değişik birşey yaaa :))

Seninn ki nasıl aynısını mı kiraladık acaba :)))

hayal ediyorum,çok şahane bir kaftan çıkıyor ortaya..kızlar bilginiz varsa yazın lütfen,biz uzakta olmamıza rağmen kiralarlar mı bize?

kızlarrrr
yatak odama şu avizeyi aldım
Eki Görüntüle 400436

normalde istanbul figürlü şeyleri çok severim bunuda o yüzden aldım odayada acayip yakıştı burdaki resimden daha güzel duruyo ışık yakınca o küçük deliklerinden istanbul silüeti çıkıyo ama takıldığım bi nokta var orda cami silüetide var ve bunu yatak odasına taktım?

off bayıldım,İst figürlü herşeye ben de bayılıyorum ve bundan istiyorum!:1: güle güle kullan canım,ben sakıncası olduğunu zannetmiyorum.çünkü eskiden evler tek odalıyken minicikken insanlar mecburen yatak odalarında Kur'an-ı Kerim bulunduruyordu,ben de yanlış olmasın ama odada Kur'an bulunmasının sakıncası olmadığını okumuştum sanki..o yüzden sıkıntı olmayacağını düşünüyorum ama yine de araştırmak lazım,unutmazsam sorarım canım çünkü cidden beğendim ben de..hayır onu bırak mesela tablo bakınıyorum,ist silüeti var ya da atıyorum en çok ortaköy camii var tablolarda beğendiğim,şimdi ben onu alsam yatak odama koyamayacam mı ya da atıyorum salonda,orda otururken nişanlım sarılsa öpse pişt tablo var mı dicem,kıss benim de içime kurt düşürdün Allah seni ne etmesin:1:sorucam unutmazsam:1:

:1: :1:

Ya ben ne dersem sen bılırsın dıyo aslında işime de gelmıyo değil yanı ben zaten kendım karar vermekten yanayım bari onu ıkna etmeye de çalışmıyorum memnunum bu durumdan:)

Ki zaten ben herşeyi tamamen kendı zevkıme göre yapma olayına bayılıyorum, yanı 2 aydır başladım ben ihtiyaçlarımı almaya şuan çeyizimde istemediğim beğenmediğim sırf rica mınnet ayıp olmasın diye bulunan tek parça yok oh mis :1:

Nısanlımda zaten kendı dıyo aşkım ben zevksız bı ınsanım yanı rahatlık kalıte onemlı benım ıcın gorsellıkten anlamam bı senı alırken baktım işte dıyo gulduruyo benı :1:

Kıyafetlerını bıle bırlıkte alıyoruz valla beklentım yok benım alısverıs konusunda ondan o fınansmanla ılgılenıyo sadece :1:

çok hoş ya çok güldüm,ne güzel yazmışsın:1:demek finansmanla ilgileniyo:1:

Eminönünde bindallı satan yerler ya çok pahalı yada gerçekten çok kötü.:31:
Ne güzel herşeyi halletmişsiniz. Darısı başımıza:9:
Aldıklarını güle güle kullan.
Gelinliğin istediğinden çok daha güzel olur umarım. :21:

CAnım çook teşekkür ederim,amiin Allah razı olsun.
çook uzaktayız,Türkiye'Nin iki ayrı ucu resmen:50: böyle olunca bir araya geldiğimiz kısıtlı zamanlarda çabuk hareket etmek zorunda kalıyoruz,tabi bunun öncesinde haftalar süren internet araştırmaları oluyor..daha güzelleri senin başına inşaallah:nazar::nazar:

oh ne güzel bişeycik kalmamış gelinliğinin ve abiyenin fotolarını görmek isterim bu arada :)

teşekkür ederim,darısı başına canım.malesef ikisinin de fotosu yok,ama nette aricam,bulursam eklerim söz.gelinliğin üst kısmını bi gelinlikçide görüp uzaktan gizli çekim yaptık çaldık modeli:1::1:altı da zaten prenses etek olucak..o gelinlik açıktı biz kol yapıcaz kapalı olucak,bakim tlf.dakinden bişey anlaşılıyorsa atarım buraya.abiye fotosu yok,ama benzer modeller bulunca onu da eklerim.

çiğdem dediğin yerlerin sitelerine baktım,çok güzel kaftanlar var,ben ist.da öyle şeyler bulamadım,mecburen bi abiye aldım,ama içimde kaldı.sen ne kadara kiraladın ve bu yerler başka şehirlere de kiralık kaftan gönderir mi sence?arasam,sonra parasını yollasam yollarlar mı?

hayal ediyorum,çok şahane bir kaftan çıkıyor ortaya..kızlar bilginiz varsa yazın lütfen,biz uzakta olmamıza rağmen kiralarlar mı bize?

canım uşağa kiralamışlar ama nasıl yaptıkları hakkında fikrim yok
ben yine de bu hafta içi çarşıya gittiğimde ayrıntısıyla sorup sana dönerim :)

eylül okudum canım okumaz mıyım aşk olsun:34:

ohoooo sen herşeyini halletmişsin baksana maşallah:nazar::nazar: gelinliğini aldın mı , yoksa diktirecek misiniz? sende kapaılıydın dimi? mutlaka paylaş gelinliğini :34:
abiyeler gerçekten çok pahalı yaaaa arkadaşımın nişanı için bakmıştık ağzım uçuklamıştı.700-800 den aşağı kaliteli abiye yoktu.:50: ben kınam da ne giycem daha almadık yaaa,

canım Allah razı olsun,daha güzelleri senin başına:nazar::nazar:şartlar bizi çabuk hareket etmeye zorluyor ne yapalım..:50:
canım gelinliğimi diktiriyorum,ama kiralık,onlara kalıcak yani.
Evet ben de kapalıyım,tesettür gelinlik olucak,ama öyle hasret modanın taşlı tuşlu,pelerinli gelinlikleri gibi değil.ben de sadelikten yanayım.üzeri tamamen dantelden işli,göbek kısmından itibaren yan şekilde inen çiçekler olan bi gelinlik.çok sade,çok şık..gelinlikçim taş da koyarım dedi,istemem dedim,hiç mi istemiyorsun dedi o da çok şaşırdı,ben de istemiyorum ama bakalım belki sonlara doğru,sizinle yine konuşur gidişata göre belki ekleriz dedim..hem sadeliği sevdiğimden,hem de benim düğün olmayacak,nikah+mevlüt olacak,gerek yok o kadar şatafata..hem o kadar ağır gelinliklerle foto çekimlerinde şirinlik de yapamıyorsun,sırıtıyo:1::1:hani converse giyicez dedik ya senle,düşünsene pelerin altında converse:53:Ay Allah korusunnnn...
abiyeler de dediğin gibi uçuktu bana göre ama 700-800 değil,350-450 civarı,he başkasına göre normal olabilir ama ben abimin düğünü hariç hiç abiye giymemiş bi insanım,onda da pişman oldum keşke sade giyinseydim,ve o abiyeyi de çoook komik bi rakama kiralamıştım.hal böyle olunca o fiyatı vermek istemedim,uygun birşey bulunca pazarlıkla biraz daha indirip aldık mecburen..kaliteli bi bindallı bulsam hiç bulaşmazdım ya neyse..bakalım hala vakit var,çok borcumuz oldu,uçmak istemiyorum ama uygun ve güzel bi bindallı bulursam kendi paramla kiralayabilirim..

o zaman özel yaptır canım... ben kan kırmızısı istiyordum hiçbir yerde bulamadım. en sonunda kadıköydeki ayakkabıcılara gidip tam ayağıma göre bir tane yaptırdım. hem istediğim renk hem de istediğim model oldu. fiyat olarak da normal alacağım bir ayakkabıya denk geldi :8:

hayırlı olsun canım ayakkabın,lütfen yaptırdığın yerin ismini-adresini ve ne kadara yaptırdığını msj atar mısın?kaç gündür yazıyorum ama bir yer bulamadım,yardımcı olursan sevinirim..

çarşamba pazarını hava soğuk olduğu fazla gezmedim kızlar. almak isteyenlere izlenimlerim ;

***mutfak takımları 120-150 tl arasında.
*** işli havlular 10-15 tl arasında (ama çok güzel havlular var,tam çeyizlik.)
***çok güzel seccadeler var.15-25 tl arasında.
***uygun mutfak eşyaları var

chnhn canım bu çarş pazarı nerde ki?nikaha doğru izin alıp erkenden ist.a gidebilirsem ben de uğramak istiyorum..

Eki Görüntüle 388849 Karaca 42 parça 260 tl
Eki Görüntüle 388848 Bernardo 37 parça 160 tl
Ne dersiniz?

canım ya paylaşalı çok oldu biliyorum da sormak istediğim şu,sen bunları markafoni vb bir yerde mi görüp bizle paylaşmıştın,yoksa kampanya filan mı var? geçen bernardoya gittim,kahvaltı tk.da hem senin paylaştığın gibi bir tk göremedim hem de fiyatlar hiç bu seviyede değildi..

Back
X