- 30 Aralık 2011
- 3.599
- 1.131
- 133
- Konu Sahibi bal_bocegi
- #16.761
sende benden sonra evleniyorsunnikahınız neden başka gün ?
ordada benim basiretim bağlandı

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sende benden sonra evleniyorsunnikahınız neden başka gün ?
anladım tatlım olsun biz yinede merak ediyoruznerden aldın gelinliğini memleketin neresi tatlım bu arada adın ne biz tanışmadık
ben ebru
![]()
Bende leyla canım..çok memnun oldum..memleketim konya tatlım..konyanın meşhur gelinlikçilerinden birinden aldık..zaten burada nadam burcu ve aysira dışında tanındık gelinlikçi yok..aysira çok güzel ama fiyatlar pahalı geldi bize..madam burcununda kumaşnı nişanlım beğenmedi.
ordada benim basiretim bağlandıbende anlamadım bizim düğün sivasta ben düğünde nikah istiyordum ama nişanlım yeni işe girdiğinden izin alıp sivasagelemiycekti nikah başvurusuna ankarada gittik evlendirme memurluğuna sadece pazarları ankaraya gelebiliyor ağzından 27 mayıs çıktı o an yani neden demedim erken demedim olur dedim walla beynimmi sulandı işte ilk o an içim bi ürperdi dilim tutuldu resmen
hatta ben kendi soyadımıda almak istediğimden dilekçe doldurcaktım onu bile unuttum eve gittikten sonra kafam dank etti ...
bende memnun oldum leylacımönemli olan senin içine sinmesi ben beğendiysen sorun yok canım mutlulukla giy gelinliğini
![]()
olsun tatlım hayırlısı olsun diyorum yaa anlık bi şey bi anda dilin tutuluyo herşey istem dışı akıp geçiyor garip bi durum yni. senin ismin ne canım seninlede tanışamadık
![]()
inş tatlım..nişanlığımda gelinliğimde içime sindi bakalım..nişanlığımı hiç bu renk düşünmemişti ama giyince aşık oldum :)
seninle tanışmıştıkama leyla ile tanışmamıştım ben tuba canım :) memnun oldum
inş tatlım..nişanlığımda gelinliğimde içime sindi bakalım..nişanlığımı hiç bu renk düşünmemişti ama giyince aşık oldum :)
olsun tatlım ben beğendim nişanlığını bordo sanırım rengi dimi yanlış görmedim ?
evet az önce orduğum soruya cevap almasamda burdan anlaşılıyo nişanlılar kervanına ne zaman katılıyorsun canım düğün ne zamandı ??
hyır tatlım şarap rengi tam bordo değil güzelim...daha parlak spot ışıklardan dolayı ve telle çekildiği için görüntü net değil..
TUBACIM memnun oldum canım tanıştığımıza :)
Tatlım benim evde nişanım oldu aslında be 3 yıldır nişanlıyım..babaannem vefaet ettiği için evde küük bir söz-nişan gibi bişey yapıldı..şimdi düğünden bir gün önce nişan kınam birlikte olacak tatlım...salon tuttuk..9 eylülde düğüm inş..
düşündümde evlendikten sonrada artık burda kocalarımızı çekiştirirmişiz sonra hamilelik süreçleri walla
komik geldi birden sonra farklı illerde bir araya gelmeler ...
resimde bordo gibi çıkmış daha net resimler istiyoruzzzzzbenim gibi güzel net resimler koyun silmeyi unutun sonra kalsın resimler sinir olun
![]()
düşündümde evlendikten sonrada artık burda kocalarımızı çekiştirirmişiz sonra hamilelik süreçleri walla
komik geldi birden sonra farklı illerde bir araya gelmeler ...
hamilelikmiiiiiiben 1 yıl istemiyorum...Rabbim aratmasın ama şu anda hamilelikten çok kokuyorum.hazır değilim böyle bir duruma..
ben geçen bi resim paylaşmıştm sonrada silemedim nasıl siliyorsunuz ??
resimde bordo gibi çıkmış daha net resimler istiyoruzzzzzbenim gibi güzel net resimler koyun silmeyi unutun sonra kalsın resimler sinir olun
![]()
ooooo senin daha zamanın varmış nişanlılık sürecini neden böyle uzattınız canım böyle hayırlı şeylerde araya çok zaman koymak iyi değil derler araya fitne fesat sıkıntı çok giriyormuş şeytan çok uğraşıyo zaten bu dönemde.... iyi dayanmışınız maşallah![]()