aayy canım ya tek tek model mi araştırdın netten,Allah razı olsun

canım bunlar bana göre çok şatafatlı ya,hem de pahalı..saten şık birşey ama pahalı olmayan birşey almak istiyorum,bulurum herhalde ya bakınayım biraz daha.çok sağol.sen de ütü sormuşsun,biz de geçen gün netten sipariş verdik bi tane tefal'in,modle bilmiyorum,bi sorun çıkmaz da gelirse bakim neymiş yazayım.nişanlım anlıyo bu elektronik ürünlerden biraz,ben kazanlı çok iztemiştim,ütü takıntım var,iyi olsun istiyorum,en çok değer verdiğim eşyalardan biri,çok kıyafetim var çünkü,çok ütü yaparım,ama o da dedi ki istediği kadar kazanlı yok bilmem neli olsun,kireçlenmeyen ütü hemen hemen hiç yok piyasada,o yüzden ömürleri aşağı yukarı aynı oluyor dedi.bi de dijital ütü almadık biz,çünkü dijital göstergeli eşyalar bi süre sonra ısıya dayanamayıp kafayı yiyo,pc.lerimiz bile ısınınca görüyoruz ne olduğunu,bu yüzden elle çevirmeli olan tarzlar gibi mekanik olanlardan aldık,bunlar daha geç bozuluyormuş,senin de aklında olsun buna dikkat et canım.buhar miktarına bak onları karşılaştır,kendini temizliyor mu,otomatik kapanıyor mu filan.yeter bu kadar,çok da uçmaya gerek yok çünkü ömürleri hemen hemen aynı..