hoşgeldin kelebek,maşaallah herşey hallolmuş nerdeyse,biz de nişanlımla herşeyi kendimiz yapmaya çalışıyoruz,zor yanları olsa da bir o kadar da zevkli..kendi evimize,kendi el emeğimizle birşeyler almak,beraber seçmek..çok güzel,Rabbim isteyen herkese yaşatsın..ben de ailemden uzaktayım,nişanlımdan da,öyle uzaktan yürütmeye çalışıyoruz herşeyi napalım..ben de İst.a gelin gidicem nasipse,hiç bilmediğim bi yer,bir arkadaşım var orda,bir tane kk.dan edindiğim gönlü güzel,kendi güzel bi ark. daha var,birkaç tane de nişanlımın tanıştırdığı,arkadaşlarının eşleri..zamanla bizim de çevremiz olur,biz de severiz gittiğimiz yerleri eşlerimizden dolayı.hem üzülme,bak burada da güzel arkadaşlıklar kuruluyor,belki birgün topikçe görüşürüz bir yerlerde belli mi olur

balayına nereyi ayarladığınızı merak ediyorum,bize de fikir olur paylaşabilir misin?
Hoşbuldum eylül bende istanbula gidiyorum bi kaç arkadaşım var ama onlarda cok uzak ve çalışıyorlar kırkta yılda bir görüşebilirsem
tabiki nişanlımın arkadaşlarıylada tanışıp kaynasınca baya cevre edinirim inşallah bir gün buluşur ve hiç yalnız kalmayız
Canım balayına Adrasan aslıhan motele gideceğim en sonunda bi arkadaşımında tavsiyesiyle buraya karar verdim
Balayı bana göre sakin bir yerde o düğünün yorgunluğunu atmak adrasanda tam boyle bir yer çok sakin ve güzel eğer böyle bir yer istiyorsan bakmanı tavsiye ederim
ayrıca hemde cok hesaplı
canım yani doktora gitmeden eczaneden alsam olur mu diyosun???
peki bu hapın koruyuculuğu ne olur? yani açık açık söyleyemiyorum da sadece hapla korunsa bi kadın,nedir riskler?%99 diyenler var da bilemedim şimdi,,aa bi de şey sorucaktım,bu hapa illa adetin ilk günü mü başlamalı? benim şimdi hastalanmama daha 2 hafta filan var,şimdiden alsam ne olur?adetim mi gecikir,anormal bi durum mu olur ne olur,adeti mi bekliyim?
kalplerasi canım netim koptu,yeni geldi kusura bakma yazdım ama yoktun..
beeeenn,haftalardır ne rank olsun diye foto bakınıyorum,buket buluyorum ona uygun şık ayakkabı bulamıyorum hoooop sil baştan of ya..bu arada nereye yaptırıyorsunuz buketleri kızlar??
ben hastanede çalışıyorum ve bu gibi bi durumda kızlar kesinlikle çekinmeden kadın doğum uzmanına gidin onlar ayrıntısıyla herşeyi anlatıyorlar bana tavsiye edilende yasmin ama nede olsa kimyasal bunuda göz ardı etmemek lazım hem şimdi artık birde fitiller var bi arkadaşım kullanıyor hiçte sorun yaşamadı ama bilemiyorum
Bu arada herkese günaydın....