• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
bustıyer tellı felan baktım canım pıerre cardındkı modelı cok begenıyorum ama gelınlıkle helak olurum ben,zaten testetturluyum hazıran sıcagında gunum rezıl olmasın,amam yok ben alıgım takımın bı ust bedenını alıp onu gıyerım bıdahakı provada en azından tk,ve dantellı bısey eve gıdınce de dusumu alıp seksı seylerı gıyerım ustume dantellı gecelıgı gecırıp saclarımı tarayıp cıkarım sevgılı kocacıgımın krsısına amn tabı bu arada namaz var onu kılarız oyle suslenırım galıba:1::1::1:
Ay ben de öyle düşündüm cnm senin gibi...
Sonuçta gelinlikle işkence çekicez bari altına rahat bişeyler giyelim dimi yaa:50:
E tabi namaz da kılmak lazım...Düğün günü bütün gün kılınmaz galibaa yaa o gelinlikle namaz:26:
Namaz kılan arkadaşlar bunu düşündünüz mü hiç:44:

bustiyerler kalın göstermez ki zaten incecik ayrıca vücudu iyice kavrıyor hem o sıcakta niye giyilemesin ki, bazı gelinlikçiler gelinliğin göğüs kısmını kendinden kuplu yapıyor o zaman belki ama normal kupsuz ise bence bustiyer giyilebilir zaten jartiyer askısını ister takın ister takmayın o size kalmış.
ayrıca bir beden büyük giydiriyorlar. ve provanızı kesinlikle kendi iç çamaşırınızla yaptırın:34::34:

canım ınce bıle olsa sonucta tellerı olan vucuduma yaısacak bısey,zaten gelınlıgım kollu ıslemelı agır ayrıca gelınlıgın altında sıkıca saracak bısey oldugu bellı vucuduma ızlerı de cıkabılır dıye dusunuyorum hem tesetturlu musun bılmem ama olanlar ıcın gelınbasıyla gelınlık zten ınsanı yeterınce terletıyo provada bıle kaldıkı dısarda cekım de felan daha da bunaltır bence:45::45::45:

canım ınce bıle olsa sonucta tellerı olan vucuduma yaısacak bısey,zaten gelınlıgım kollu ıslemelı agır ayrıca gelınlıgın altında sıkıca saracak bısey oldugu bellı vucuduma ızlerı de cıkabılır dıye dusunuyorum hem tesetturlu musun bılmem ama olanlar ıcın gelınbasıyla gelınlık zten ınsanı yeterınce terletıyo provada bıle kaldıkı dısarda cekım de felan daha da bunaltır bence:45::45::45:

ay iki hafta klmış yaaa

Kızlar yaw bende jartiyerli takım aldım kendime :17:
Hemde gelinliğimde bir tane bile dantel filan yok içi uhuuuwwwwww çok seksii:17:
$jjjj.webp
tam bedenime oturuyor acaba bir beden büyük mü alsaydım ki:17:
Gelinlik provamda giydim kayınvalidemin çok hoşuna gitti çok güzelmiş benim gelinim bilir işini diyo:1:

Sonuçta gelinlikle işkence çekicez bari altına rahat bişeyler giyelim dimi yaa:50:
E tabi namaz da kılmak lazım...Düğün günü bütün gün kılınmaz galibaa yaa o gelinlikle namaz:26:

makyaj varrrr...açık olanların saçlarında sprey, kapalı olanlarda türban...abdest almak imkansız...akşama kadar abdestlide gezemeyiz galiba..ben saati başı wc'ye çıkan biri olarak..o gün namaz kılmak imkansız gibi :50::50::50:

eve gelince kazasını kılarsın canım namazlarının sende:34:

Kızlar yaw bende jartiyerli takım aldım kendime :17:
Hemde gelinliğimde bir tane bile dantel filan yok içi uhuuuwwwwww çok seksii:17:
Eki Görüntüle 426855
tam bedenime oturuyor acaba bir beden büyük mü alsaydım ki:17:
Gelinlik provamda giydim kayınvalidemin çok hoşuna gitti çok güzelmiş benim gelinim bilir işini diyo:1:

pierre cardin sanırım bu

merhaba kızlar bende geldim aranıza kabul ederseniz :16:
Nikahıma 44 gün kaldı (7 temmuz) düğünde 18 Kasımda
Geçmişi okudum biraz güzel bilgiler vardı muhabbetinizi çok beğendim daha çok şey öğreneceğim sizden belli
:17:

makyaj varrrr...açık olanların saçlarında sprey, kapalı olanlarda türban...abdest almak imkansız...akşama kadar abdestlide gezemeyiz galiba..ben saati başı wc'ye çıkan biri olarak..o gün namaz kılmak imkansız gibi :50::50::50:

eve geldikten sonra kılınacak namz canlarım benm :1::1::1::1: şahsen ben öle yapıcammm

Geçmişi okudum biraz güzel bilgiler vardı muhabbetinizi çok beğendim daha çok şey öğreneceğim sizden belli

hoşgeldin benm düğün tarihinde nikahın var cnm benm

aha benden daha geç evlenen bir gelincik yaşasın artık yanlız değilimm :16::16::16::16:

canım gelinliğimle kılamadım ama kına kıyafetimle ikindi namazımı kıldımm:16::16::16::16::16::16:

hoşgeldin canımm nie etmeyelim kuzum burda öyle bişi olmaz:34:hepimiz biriz hepimiz dertlerimizi sıkıntılarımı mutluluklarımı paylaşıyoruzz tekrardan hoşgeldin:8::8:
hazırlıklar nasıl gidiyoo ayy bu arada hayırlı olsunn:17:

Back
X