- Konu Sahibi bal_bocegi
- #22.241
hadi bakalım hayırlı olsunn eksikler vamı ev eşya vs. vs.
![]()
Eksikler hiç bitmez ki canım sürekli çıkıyor. Çeyizi tamamladım sayılır. Eşyalarda hazır gibi tek eksik ev.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hadi bakalım hayırlı olsunn eksikler vamı ev eşya vs. vs.
![]()
Eksikler hiç bitmez ki canım sürekli çıkıyor. Çeyizi tamamladım sayılır. Eşyalarda hazır gibi tek eksik ev.Lojman bekliyoruz inşallah olur. :26:
AytenYeni Hani düğün salonu gelinlik mobilya beyaz eşya ne durumda diye sordum şekercim
kronikbalık gelinliğinin kuyruğu çok hoşmuş fazla kabarık yapma gelinliğini özelliği gider kuyruğun canım hayırlı olsun şimdiden...
ebrummm nice yıllara herşey gönlünce olsun sevdiklerinle beraber...
sehker kınalığın çok hoşmuş güle güle giy...
bu arada herkesin regaip kandili mübarek olsun kalbinizle ettiğiniz tüm dualar kabul olsun inşallah...
ya ben strestten adetim gecikti çok sinirliyim bu ara ota b.ka ağlıyorum aşırı hassasım![]()
hayırlısı olsun canım mesleğin nedir canım![]()
bizde lojman bekliyoruz ve malesef evlendikten snr çıkıcak çok zor olucak
Eksikler hiç bitmez ki canım sürekli çıkıyor. Çeyizi tamamladım sayılır. Eşyalarda hazır gibi tek eksik ev.Lojman bekliyoruz inşallah olur. :26:
teşekkür ederim ama kafam karıştı biraz burdaki arkadaşlar söyleyince bana da sönük gibi geldi ama son provamdı bilmiyorum ki gidip bir daha konuşayım barikronikbalık gelinliğinin kuyruğu çok hoşmuş fazla kabarık yapma gelinliğini özelliği gider kuyruğun canım hayırlı olsun şimdiden...
ebrummm nice yıllara herşey gönlünce olsun sevdiklerinle beraber...
sehker kınalığın çok hoşmuş güle güle giy...
bu arada herkesin regaip kandili mübarek olsun kalbinizle ettiğiniz tüm dualar kabul olsun inşallah...
ya ben strestten adetim gecikti çok sinirliyim bu ara ota b.ka ağlıyorum aşırı hassasım![]()
tuti benimde reglim gecikti acayip iç sıkıntısı var bende de :44:
hee kızlar bır de o gece damat gelının ayaklarını bı kapta yıkayıp o suyu evın 4 bır kosesıne serpecekmıs bolluk bereket mutluluk için Hz.Ali'ye Peygamber Efendimizin tavsiyesi olmus bu...
evet aynen bu konu nasıl halledılır acaba,eve gıdınce ben hep gelınlıgı esım cıkarır dıye hayal etmıstım ama hem butun gunun hreketlı hlınden kaynaklı terlemıs oluruz hem de simdi adam gelınlıgı acacak ee mazarayı gorur de bıdaha brakırmı valla benım kı zaten cok düşkün neme lazım ben kendım fermuarı bırazcık acınca gıderım banyoya sonra namazı rahat rahat kılar önümüze bakarız hahhayyy,bugun bana bıseykler oldu galıba
![]()
aytenyeni hanımefendi hayırlı olsun şimdiden sizinde gelinlik için mümkünse başlayın şimdiden ben ağlaya ağlaya anca buldum nişanlığımı gelinliğimi düşünemiyorum ekimde düğünümüz inşallah 2 ay sonra bakmaya başlıcam
bizde lojman bekliyoruz ve malesef evlendikten snr çıkıcak çok zor olucakseni anlıyorum
teşekkür ederim ama kafam karıştı biraz burdaki arkadaşlar söyleyince bana da sönük gibi geldi ama son provamdı bilmiyorum ki gidip bir daha konuşayım bari![]()
bizde lojman bekliyoruz ve malesef evlendikten snr çıkıcak çok zor olucakseni anlıyorum
bende bakcam bendeayy ben merak ettim ilk kaçıncı sayfada yazmaya başlamışım die 999Veeee ilk cvp sen yazmışsın bana kuzummmmmmmmmmm
![]()
düğün salonunu tuttuk canım. Mobilyalarda hazır sayılır.. Yatak odası, koltuk takımı, tv ünitesi, beyaz eşyalar hepsini yaptık. Gelinliği daha almadım. önce nikahım olacak tek sorun o şu anlık nasıl bi şey giyeceğime karar veremedim![]()