2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
hoşgeldin canımm nie etmeyelim kuzum burda öyle bişi olmaz:34:hepimiz biriz hepimiz dertlerimizi sıkıntılarımı mutluluklarımı paylaşıyoruzz tekrardan hoşgeldin:8::8:
hazırlıklar nasıl gidiyoo ayy bu arada hayırlı olsunn:17:

Hoşbuldumm :16:
Hazırlıklar tam gaz devam. Çok teşekkür ederim. Hepimize hayırlı olsunn :17:

Kızlar yaw bende jartiyerli takım aldım kendime :17:
Hemde gelinliğimde bir tane bile dantel filan yok içi uhuuuwwwwww çok seksii:17:
Eki Görüntüle 426855
tam bedenime oturuyor acaba bir beden büyük mü alsaydım ki:17:
Gelinlik provamda giydim kayınvalidemin çok hoşuna gitti çok güzelmiş benim gelinim bilir işini diyo:1:

Canım çok güzelmiş yaa ben de böyle bişey alayım bari...
İnşallah şişman göstermez gelinliğin altından....

makyaj varrrr...açık olanların saçlarında sprey, kapalı olanlarda türban...abdest almak imkansız...akşama kadar abdestlide gezemeyiz galiba..ben saati başı wc'ye çıkan biri olarak..o gün namaz kılmak imkansız gibi :50::50::50:
Galiba öyle cnm ben de çok sık vc ziyareti yaparım zaten ki bi de gelinlilk var çook zor Allah affetsinnn....:50:

ben dun provaya gıttım glinlikçi bna iç çamasırı verdı ama sadece ust tabıkı,ama normal beyaz bı sutyen yaa sımdı ben gelınlıgın altına bunumu gıycem dedım ıcımden,ama benım aldıgım pıerre cardın dantellı seksı takım normal gıydıgım beden kucuk geldı yanı gelınlıgın altına bız 1 beden buyuk gıydırıyoruz daha guzel dursun gögüs kısmı dedı kadın,bende o yuzden ordakıyle provya yaptım ama kafama takıldı altına ne gıycem takım barı olsaydı yaa:27::27::27:
bu jartıyer ve bustıyerı bende cok merak edıyordum ama gelınlıkcım gıydırmıyoruz dedı kaldıkı bustıyerı o sıcakta o glınıkle gıyemezmısım zaten cok sıkıyo ayrıca kalıp gıbı tam belıme oturdu bıde bustıyer daha kalın gostrecektı ondan gazcetım ama en azından altı jartıyer olsun yaa off kafam karıştı yınee:37::37::37:

bende bulamadım daha ne giyceğimi:50:

Eki Görüntüle 426813 [ı]kızlar bakın bundan sonra çızıcaam[/ı]

aaaa süper bende kıskandım yaaaa bende yapıcam:17::32::32::32:

Ayyyy foreverım herşeyin en güzelini hak ediyor...inş c.tesi en güzel anlarını geçirir...onun adına ben bile heyecanlandım :52::52::52:
bende öyle düşündüm...zaten 2 kişi giydiriyor...taytı hiç çıkarmak gerekmiyor :46::46::46: normalden utanmam ama dediğin gibi herkezinde görmesine gerek yok yani :46::46::46:

:128::128::128::128::128:

kızlar bu sırada sizinle paylaşmayı unuttum..tüm evin avizelerini hallettik çok şükür..bir tek halılar kaldı...

hayırlı olsun canım, bitiyor yavaş yavaş hazırlıklar he:34:

Ay ben de öyle düşündüm cnm senin gibi...
Sonuçta gelinlikle işkence çekicez bari altına rahat bişeyler giyelim dimi yaa:50:
E tabi namaz da kılmak lazım...Düğün günü bütün gün kılınmaz galibaa yaa o gelinlikle namaz:26:
Namaz kılan arkadaşlar bunu düşündünüz mü hiç:44:

makyaj varrrr...açık olanların saçlarında sprey, kapalı olanlarda türban...abdest almak imkansız...akşama kadar abdestlide gezemeyiz galiba..ben saati başı wc'ye çıkan biri olarak..o gün namaz kılmak imkansız gibi :50::50::50:

benimde aklıma geldi namaz olayı ya. normalde fazla tuvalete gimeyen biriyim ama o gün heyecandan gelirse kılamam namazlarımı. sabah kılarım ama öğlen -akşam ikindi kalır hep abdestim giderse :50::50:
inşallah gitmezde abdestim kılıveririm gelinliklede süper olur heee, tarihe geçeriz valla 2012 gelileri gelinlikle namaz kıldılar diye:9:

merhaba kızlar bende geldim aranıza kabul ederseniz :16:
Nikahıma 44 gün kaldı (7 temmuz) düğünde 18 Kasımda
Geçmişi okudum biraz güzel bilgiler vardı muhabbetinizi çok beğendim daha çok şey öğreneceğim sizden belli
:17:
canım aramıza hoşgeldin senide listemize ekleyelim o zaman:46:

Troubledoll357357 canım sen en son olmayacaksın bak:34:

Canlar hepinize bir sorum var benim için çok önemli!!

Şimdi ben gelinliğimin modelini zaten kesinleştirdimm..
Ama burda değil nişanlımın memleketinde diktirmeye niyetlendik 1400 lira dediler bize...
Kuzenim gelinliğini 300 liraya kiralayan biri olarak bana dedi ki: Prenses gel senin gelinliği burda diktirelim(kiralık ama bana dikilecek..)
750 TL ye hallederiz zaten babamın arkadaşı dedi..

Şimdi sizce ben iyi bi modaevinde paradan kısmadan mı diktireyim
Yoksa bu bahsettiği gelinlikçide ucuza ve nasıl olacağını da bilmediğim bi yere mi diktireyimm...
Çok karışık yaa kafamm:25::25::25:

Son düzenleme:
Çeyizim tam hazır herşeyiyle aldık ama daha ev yok. :44: Nişanlım İstanbul'da ben İzmir. Çok zor olacak düğün hazırlıkları ama umarım kazasız belasız yuvamızı kurarız. :16:

bende bulamadım daha ne giyceğimi:50:

aaaa süper bende kıskandım yaaaa bende yapıcam:17::32::32::32:

:128::128::128::128::128:

hayırlı olsun canım, bitiyor yavaş yavaş hazırlıklar he:34:

benimde aklıma geldi namaz olayı ya. normalde fazla tuvalete gimeyen biriyim ama o gün heyecandan gelirse kılamam namazlarımı. sabah kılarım ama öğlen -akşam ikindi kalır hep abdestim giderse :50::50:
inşallah gitmezde abdestim kılıveririm gelinliklede süper olur heee, tarihe geçeriz valla 2012 gelileri gelinlikle namaz kıldılar diye:9:

canım aramıza hoşgeldin senide listemize ekleyelim o zaman:46:

Troubledoll357357 canım sen en son olmayacaksın bak:34:

evet canım son olmayacam :16::16::16::16: benim çizelgeyi al direk ya :52::52::52:

ay iki hafta klmış yaaa
sormaaa:18::18::18: ben artık saymaıyorum saymak ıstemıyorum ıstemıyorummm
Kızlar yaw bende jartiyerli takım aldım kendime :17:
Hemde gelinliğimde bir tane bile dantel filan yok içi uhuuuwwwwww çok seksii:17:
Eki Görüntüle 426855
tam bedenime oturuyor acaba bir beden büyük mü alsaydım ki:17:
Gelinlik provamda giydim kayınvalidemin çok hoşuna gitti çok güzelmiş benim gelinim bilir işini diyo:1:
ahahh işte bu model ben gelınlıgımın altına ıymıycem ama eve gıdınce gıycem tatlım çok seksiii :1::1::1:
anam kayınvalıdenemı gösterdın bıde kızz ben hayatta göstermem görmesin bananeee e bıde onanee:1:

Ay ben de öyle düşündüm cnm senin gibi...
Sonuçta gelinlikle işkence çekicez bari altına rahat bişeyler giyelim dimi yaa:50:
E tabi namaz da kılmak lazım...Düğün günü bütün gün kılınmaz galibaa yaa o gelinlikle namaz:26:
Namaz kılan arkadaşlar bunu düşündünüz mü hiç:44:
ben de dusunuyorum bunu canım ama mantıklı bısey bulamadım sabah namazı kılıp dogru yola cıkarız ama öğlen aksam kalır cıkaramayız kı ,yatsıyı kılar mıyız onuda bılemıyorum ayıptır soylemesı nısanlım akrep burcu zaten o gecenın namazını kılıcaz ama sonrasını bılemıyorum ınsallah onu da kılarız sabredip:1::1::1:

hee kızlar bır de o gece damat gelının ayaklarını bı kapta yıkayıp o suyu evın 4 bır kosesıne serpecekmıs bolluk bereket mutluluk için Hz.Ali'ye Peygamber Efendimizin tavsiyesi olmus bu...
evet aynen bu konu nasıl halledılır acaba,eve gıdınce ben hep gelınlıgı esım cıkarır dıye hayal etmıstım ama hem butun gunun hreketlı hlınden kaynaklı terlemıs oluruz hem de simdi adam gelınlıgı acacak ee mazarayı gorur de bıdaha brakırmı valla benım kı zaten cok düşkün neme lazım ben kendım fermuarı bırazcık acınca gıderım banyoya sonra namazı rahat rahat kılar önümüze bakarız hahhayyy,:1::1::1:bugun bana bıseykler oldu galıba:17::17::17::17::17::17::17:

Canım çok güzelmiş yaa ben de böyle bişey alayım bari...
İnşallah şişman göstermez gelinliğin altından....

Galiba öyle cnm ben de çok sık vc ziyareti yaparım zaten ki bi de gelinlilk var çook zor Allah affetsinnn....:50:

yok canım 1-2 beden ince gösteriyor benim çok hoşuma gitti tavsiye derim :))

neden kine canım özel bişey mi:1::1::1:

bilmiyorum ki tatlım seviyorum sadece özel bir anısı yok ama ;))

Canlar hepinize bir sorum var benim için çok önemli!!

Şimdi ben gelinliğimin modelini zaten kesinleştirdimm..
Ama burda değil nişanlımın memleketinde diktirmeye niyetlendik 1400 lira dediler bize...
Kuzenim gelinliğini 300 liraya kiralayan biri olarak bana dedi ki: Prenses gel senin gelinliği burda diktirelim hem kiralık ama bana dikilecek..
750 TL ye hallederiz zaten babamın arkadaşı dedi..

Şimdi sizce ben iyi bi modaevinde paradan kısmadan mı diktireyim
Yoksa bu bahsettiği gelinlikçide ucuza ve nasıl olacağını da bilmediğim bi yere mi diktireyimm...
Çok karışık yaa kafamm:25::25::25:

Canım benim en güzeli o aslında sonuçta hatıra olarak elinde fotoğrafların videoların kalıcak gelinlik elinde kalmasa bile olur tabi bu benim düşüncem...
Bende kayınvalideme anlattım bana özel dikilsin sonra verelim geriye dedim kendisi de zamanında hazır gelinlik giydiği için özel olsun istedi torunlara anısını anlatacakmış anlatsın dursun o zaman :1: evde yer kalmayınca kayınvalidemin evine gönderecem gelinliği kendisi saklasın:1:

baya ilerledik yaaa ben ilk geldiğimde bu konu yanlış hatılamıyorsam 1200 lerde falandık:52:
ne gevezeyiz ayol

demekki 2255 te evleneceksin sen kuzum:16:
naptın yavrum yaa :1:
Öbür tarafta kocişimle nikah tazeleriz belki de:1:
sormaaa:18::18::18: ben artık saymaıyorum saymak ıstemıyorum ıstemıyorummm

ahahh işte bu model ben gelınlıgımın altına ıymıycem ama eve gıdınce gıycem tatlım çok seksiii :1::1::1:
anam kayınvalıdenemı gösterdın bıde kızz ben hayatta göstermem görmesin bananeee e bıde onanee:1:

ben de dusunuyorum bunu canım ama mantıklı bısey bulamadım sabah namazı kılıp dogru yola cıkarız ama öğlen aksam kalır cıkaramayız kı ,yatsıyı kılar mıyız onuda bılemıyorum ayıptır soylemesı nısanlım akrep burcu zaten o gecenın namazını kılıcaz ama sonrasını bılemıyorum ınsallah onu da kılarız sabredip:1::1::1:

hee kızlar bır de o gece damat gelının ayaklarını bı kapta yıkayıp o suyu evın 4 bır kosesıne serpecekmıs bolluk bereket mutluluk için Hz.Ali'ye Peygamber Efendimizin tavsiyesi olmus bu...

evet aynen bu konu nasıl halledılır acaba,eve gıdınce ben hep gelınlıgı esım cıkarır dıye hayal etmıstım ama hem butun gunun hreketlı hlınden kaynaklı terlemıs oluruz hem de simdi adam gelınlıgı acacak ee mazarayı gorur de bıdaha brakırmı valla benım kı zaten cok düşkün neme lazım ben kendım fermuarı bırazcık acınca gıderım banyoya sonra namazı rahat rahat kılar önümüze bakarız hahhayyy,:1::1::1:bugun bana bıseykler oldu galıba:17::17::17::17::17::17::17:

Salihaa çok tatlısın şekerim:1:
Gelinlik provalarıma kayınvalidem de geliyor ondan mecburen gördü yoksa bende utanırdım belkim

Son düzenleme:
Back
X