2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
Daha karar bile veremedim nasıl bir şey aradığıma kolay kolayda beğenmiyorum.. Nişanlımda burada değil. Hafta sonları gelebiliyor. Onun fikrini almadan da yapmak istemiyorum. İnşallah istediğimiz gibi bulabiliriz. Nişanlıkta bende sorun yaşamıştım ağlaya ağlaya istediğim gibi bi şey bulamadım çok stresli geçmişti. umarım sorun yaşamam gelinlikte de :5:

bizde ayrı şehirlerdeyiz o işlerinden dolayı gelemedi hiç yanıma bende hep kendim hallettim nişanlığımı sadece ona nişan takımı almaya gittim yanına o benim nişanlığımı görmedi daha herşeyi ailem ve ben yapıyorum gerçekten çok zor işler...gelinlik konusunda da zorlanacağımı biliyorum allah hakkımızda hayırlısını versin allah kolaylıklar versin canım şimdiden istanbuldaysan eğer profilo avm ye açılan beyaz caddede envai çeşit gelinlikçi varmış oralarada bakabilirsin canım

AYY ben bir arap dizisinde izlemiştim...jademiydi neydi...adam gelinin ayaklarını yıkıyordu..güllü syun içinde..sonra gelinin ayağını öpüp güzel şeyler söylüyordu...waayyyy be demiştimmm :9::9::9:
valla kuzum benimki düşkünmü değilmi bilmiyorum o gece görücez :9::9::9:ama beklicek beyefendi...önce bir duş...sonra seksi bir gecelik ve hafif bir makyajjj tamamdırrrrr :1::1::1::1::17::17::17::17:

Hehehehe ayyy çok güldüm buna :1:

canım çok kabarık yapma demek istedim tabi kabarıklık olsun biraz ama çok abartı kabarıklığı olmasın bence çünkü gelinlik modelin ağır bir model çok güzel bir model çok kabarık tarlatanla basitleştirme sakın demek istedim:34: bu arada giyecek olan sensin tatlım bence tarlatanları tek tek dene sanırım numaralı oluyor onlar hafif kabarıklık olan tarlatanla çok kabarık olan tarlatan arasında sen karar ver canım
aynen ağır olduğu için ve ben öyle çok kabarık gelinlik istemediğim için 1 numaralı olanı giydim sdc aslında o fotoda o 1 nolu tarlatan var altımda ama dediğin gibi diğerlerini de deniycem. ben kabarık olmasın diye tutturdukça en yakın arkadaşımda kızdı hatta gelinlik bu biraz kabarık olucak tabi diye:52: modelini beğendiğine sevindim danteldi zaten aklımdaki en önemli özelliği ve tek isteğim uzun kuyruktu :16:

aynen ağır olduğu için ve ben öyle çok kabarık gelinlik istemediğim için 1 numaralı olanı giydim sdc aslında o fotoda o 1 nolu tarlatan var altımda ama dediğin gibi diğerlerini de deniycem. ben kabarık olmasın diye tutturdukça en yakın arkadaşımda kızdı hatta gelinlik bu biraz kabarık olucak tabi diye:52: modelini beğendiğine sevindim danteldi zaten aklımdaki en önemli özelliği ve tek isteğim uzun kuyruktu :16:

senin beğenmen herşeyden daha önemli açıkcası ben kendi arkadaşlarımı karıştırmıyorum provamada annemle gidiyorum sadece her kafadan ses çıkıyor kalabalık gidince acaip sinirleniyorum herkesin zevki birbirine uymuyor zaten canım sen öyle yap al tarlatanları dene hangisi içine siniyor hangisi gelinliği daha güzel gösteriyor onu al bu arada duvağın nasıl olucak canım ???

düğün salonunu tuttuk canım. Mobilyalarda hazır sayılır.. Yatak odası, koltuk takımı, tv ünitesi, beyaz eşyalar hepsini yaptık. Gelinliği daha almadım. Önce nikahım olacak tek sorun o şu anlık nasıl bi şey giyeceğime karar veremedim :5:

nasıl bişi düşünyosun nelerden hoşlanırsın kuzum yardım edelim:34:

bizde ayrı şehirlerdeyiz o işlerinden dolayı gelemedi hiç yanıma bende hep kendim hallettim nişanlığımı sadece ona nişan takımı almaya gittim yanına o benim nişanlığımı görmedi daha herşeyi ailem ve ben yapıyorum gerçekten çok zor işler...gelinlik konusunda da zorlanacağımı biliyorum allah hakkımızda hayırlısını versin allah kolaylıklar versin canım şimdiden istanbuldaysan eğer profilo avm ye açılan beyaz caddede envai çeşit gelinlikçi varmış oralarada bakabilirsin canım

Amin canım benim. Senin içinde çok zor olmuş çok iyi anlıyorum seni.. Ben İzmir'deyim nişanlımın ailesi de burada. Sadece nişanlım İstanbul'da. Gelinliği buradan alacağım umarım uygun fiyata istediğim gibi bulabilirim. Rabbim hepimize kolaylık versin stressiz bi şekilde gönül rahatlığıyla atlatalım :16:

yok canım 1-2 beden ince gösteriyor benim çok hoşuma gitti tavsiye derim :))
Canım benim en güzeli o aslında sonuçta hatıra olarak elinde fotoğrafların videoların kalıcak gelinlik elinde kalmasa bile olur tabi bu benim düşüncem...
Bende kayınvalideme anlattım bana özel dikilsin sonra verelim geriye dedim kendisi de zamanında hazır gelinlik giydiği için özel olsun istedi torunlara anısını anlatacakmış anlatsın dursun o zaman :1: evde yer kalmayınca kayınvalidemin evine gönderecem gelinliği kendisi saklasın:1:

Canım ben satın almak istemiyorum zaten..
Benim tereddüte düştüğüm konu şu..
El işçiliği hakkında hiç bi fikrimin olmadığı bi yere güvenebilir miyim onda kararsızım...
Ucuz gelinlik diktirecem diye sonra ortaya kötü bişey çıkarsa o zaman içimde kalır:50:
Parayı düşünmeden güveneceğim bi yere mi diktirsem acaba diyorum bi yandan da...
Sonra onu satarım belki........
:44:

aranızda setini zümrüt aldıran varmı ??? şu yeşil taşlı setlerden ya ben ya safir yada zümrüt set istiyorum bugün bakmaya gideceğimde size danışayım dedim kullanışlımı diye ??

nasıl bişi düşünyosun nelerden hoşlanırsın kuzum yardım edelim:34:

Salon nikahı olacak ama sade bir şey düşünüyorum. Az bir zaman kalmasına rağmen hala bulamadım. Çalıştığım içinde gezemiyorum pek. Dün grevden sonra azcık bakındım sağ sola. Ama nasıl bi şey giyeceğime karar veremediğim için beğenemiyorum :5:

Amin canım benim. Senin içinde çok zor olmuş çok iyi anlıyorum seni.. Ben İzmir'deyim nişanlımın ailesi de burada. Sadece nişanlım İstanbul'da. Gelinliği buradan alacağım umarım uygun fiyata istediğim gibi bulabilirim. Rabbim hepimize kolaylık versin stressiz bi şekilde gönül rahatlığıyla atlatalım :16:

o çok iyi izmirde çok güzel gelinlik modelleri vardır inşallah sende gönlüne göre bulursun gelinliğini...nişanlın istanbulda demek belki istanbula gelir bu taraftan bakarsın nişanlınla gelinlik olmayacak bişey değil aslında ama çokta kasma kendini herşey olacağına varıyor...amin canım cümlemizi inşallah ...

o çok iyi izmirde çok güzel gelinlik modelleri vardır inşallah sende gönlüne göre bulursun gelinliğini...nişanlın istanbulda demek belki istanbula gelir bu taraftan bakarsın nişanlınla gelinlik olmayacak bişey değil aslında ama çokta kasma kendini herşey olacağına varıyor...amin canım cümlemizi inşallah ...

Çook teşekkür ederim içim çok rahatladı burada vallahii :16:

hanımlar ben müsadenizle yarım kalan davetiyeleri dağıtmaya gideceğim ordanda set bakmaya hepinize iyi akşamlar dilerim görüşmek üzere akşam inşallah..

Back
X