- 7 Nisan 2011
- 2.509
- 897
- 373
- Konu Sahibi bal_bocegi
- #22.261
Merhaba güzel gelin adayları!
Benim de tam tamına 1 ay sonra düğünüm var inşallah
Benim de tam tamına 1 ay sonra düğünüm var inşallah

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
senindemi canım ya aynen bende içim sıkılıyor en ufak bişeye ağlıyorum sözlüm uzakta ona sataşıyorum bişey beğenmiyorum yemek yiyorum çok iştahım var ama sürekli ağlak moddayımtv de duygusal sahne göreyim başlıyorum çocuk gibi ağlamaya Eki Görüntüle 426925
Daha karar bile veremedim nasıl bir şey aradığıma kolay kolayda beğenmiyorum.. Nişanlımda burada değil. Hafta sonları gelebiliyor. Onun fikrini almadan da yapmak istemiyorum. İnşallah istediğimiz gibi bulabiliriz. Nişanlıkta bende sorun yaşamıştım ağlaya ağlaya istediğim gibi bi şey bulamadım çok stresli geçmişti. umarım sorun yaşamam gelinlikte de![]()
AYY ben bir arap dizisinde izlemiştim...jademiydi neydi...adam gelinin ayaklarını yıkıyordu..güllü syun içinde..sonra gelinin ayağını öpüp güzel şeyler söylüyordu...waayyyy be demiştimmm
valla kuzum benimki düşkünmü değilmi bilmiyorum o gece görücezama beklicek beyefendi...önce bir duş...sonra seksi bir gecelik ve hafif bir makyajjj tamamdırrrrr
![]()
Salihaa çok tatlısın şekerim
Gelinlik provalarıma kayınvalidem de geliyor ondan mecburen gördü yoksa bende utanırdım belkim
aynen ağır olduğu için ve ben öyle çok kabarık gelinlik istemediğim için 1 numaralı olanı giydim sdc aslında o fotoda o 1 nolu tarlatan var altımda ama dediğin gibi diğerlerini de deniycem. ben kabarık olmasın diye tutturdukça en yakın arkadaşımda kızdı hatta gelinlik bu biraz kabarık olucak tabi diyecanım çok kabarık yapma demek istedim tabi kabarıklık olsun biraz ama çok abartı kabarıklığı olmasın bence çünkü gelinlik modelin ağır bir model çok güzel bir model çok kabarık tarlatanla basitleştirme sakın demek istedimbu arada giyecek olan sensin tatlım bence tarlatanları tek tek dene sanırım numaralı oluyor onlar hafif kabarıklık olan tarlatanla çok kabarık olan tarlatan arasında sen karar ver canım
aynen kuzum yaa![]()
aynen ağır olduğu için ve ben öyle çok kabarık gelinlik istemediğim için 1 numaralı olanı giydim sdc aslında o fotoda o 1 nolu tarlatan var altımda ama dediğin gibi diğerlerini de deniycem. ben kabarık olmasın diye tutturdukça en yakın arkadaşımda kızdı hatta gelinlik bu biraz kabarık olucak tabi diyemodelini beğendiğine sevindim danteldi zaten aklımdaki en önemli özelliği ve tek isteğim uzun kuyruktu
![]()
düğün salonunu tuttuk canım. Mobilyalarda hazır sayılır.. Yatak odası, koltuk takımı, tv ünitesi, beyaz eşyalar hepsini yaptık. Gelinliği daha almadım. Önce nikahım olacak tek sorun o şu anlık nasıl bi şey giyeceğime karar veremedim![]()
bizde ayrı şehirlerdeyiz o işlerinden dolayı gelemedi hiç yanıma bende hep kendim hallettim nişanlığımı sadece ona nişan takımı almaya gittim yanına o benim nişanlığımı görmedi daha herşeyi ailem ve ben yapıyorum gerçekten çok zor işler...gelinlik konusunda da zorlanacağımı biliyorum allah hakkımızda hayırlısını versin allah kolaylıklar versin canım şimdiden istanbuldaysan eğer profilo avm ye açılan beyaz caddede envai çeşit gelinlikçi varmış oralarada bakabilirsin canım
yok canım 1-2 beden ince gösteriyor benim çok hoşuma gitti tavsiye derim :))
Canım benim en güzeli o aslında sonuçta hatıra olarak elinde fotoğrafların videoların kalıcak gelinlik elinde kalmasa bile olur tabi bu benim düşüncem...
Bende kayınvalideme anlattım bana özel dikilsin sonra verelim geriye dedim kendisi de zamanında hazır gelinlik giydiği için özel olsun istedi torunlara anısını anlatacakmış anlatsın dursun o zamanevde yer kalmayınca kayınvalidemin evine gönderecem gelinliği kendisi saklasın
![]()
nasıl bişi düşünyosun nelerden hoşlanırsın kuzum yardım edelim![]()
Amin canım benim. Senin içinde çok zor olmuş çok iyi anlıyorum seni.. Ben İzmir'deyim nişanlımın ailesi de burada. Sadece nişanlım İstanbul'da. Gelinliği buradan alacağım umarım uygun fiyata istediğim gibi bulabilirim. Rabbim hepimize kolaylık versin stressiz bi şekilde gönül rahatlığıyla atlatalım![]()
o çok iyi izmirde çok güzel gelinlik modelleri vardır inşallah sende gönlüne göre bulursun gelinliğini...nişanlın istanbulda demek belki istanbula gelir bu taraftan bakarsın nişanlınla gelinlik olmayacak bişey değil aslında ama çokta kasma kendini herşey olacağına varıyor...amin canım cümlemizi inşallah ...
gelinlik +++++++ = strest demek bunu anladım ben
Çook teşekkür ederim içim çok rahatladı burada vallahii![]()
olacak o kadar kuzum ya tek gelinlikle bitse gene iyi :44: