- Konu Sahibi bal_bocegi
- #22.301
Kızlar ya ben bu konuya ilk ne yazdım bakmak istedim 1 saatdir bulamıorum 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende öyle düşündüm. Geçen adL takım gördüm çok şık bir şey aklım onda kaldı ama tuhaf mı olur ki :26:
Hoşbuldum canım. Şanslıyım ama parayı ilk zamanlarda iyi harcadık şimdi kısma zamanı uygun bi şey nasıl bulacağım bilmiyorum:26: Nişanlımdan yana sorun yok ne giysem çok yakışmış der farketmez onun için ama ben çok güzel olayım istiyorum. Görümcemi azıcık çatlatayım.![]()
resmi varmı kuzum
tabiki şık ve güzel ol o gün senin gününn![]()
bende elimden geldiğince okumaya çalışıyorum yardım etmeyede çabalıyorum ama bazen kaçıyoo gerçektende çünkü sayfalar çok çabuk doluyoo
geveze gelinlerizzz![]()
Kızlar ya ben bu konuya ilk ne yazdım bakmak istedim 1 saatdir bulamıorum![]()
Sıkıldımmmmm![]()
canımmm 920 ilk sayfan sanırımm![]()
AY benim de hiç uğraşasım yok öle zaten bayanlar arasında biz bize olucak bi de onla uğraşıp da strese giremem heralde pakizeBu nasıl bir gündür böle yaa sıkıntıdan şiştim şiştim)
Bu arada kına yakılırken kızlara mum veriyoruz ya siz o mumlara özel birşey yapmayı düşünüyormusunuz..
Ben bi kınada görmüştüm soda şişelerini kırmızı tül ile süslemişler kurdele filan bende öyle yapmayı düşünüyorum kuzucuklar
AY benim de hiç uğraşasım yok öle zaten bayanlar arasında biz bize olucak bi de onla uğraşıp da strese giremem heralde pakize
Sonra geri çöpe atacaklar bilmem ne...
Kına tepsisi bile almıycam halam yeni evlenen birininkini ödünç getircek bana
Sonra nereye koycam ben onu evde aman kalsın
Süslü mum alırım ama![]()
Sıkıldımmmmm![]()
bende....
çıkışta kayınvalidem ile kandil kutlaması varmış.oraya gidicez..bilet almış annemle bana...sabah annemi aramış kandilini kutlayıp davet etmiş..annemde kabul etmiş...şaşkınım...şaş şaş oldum yani
![]()
668 da düğün tarihimi yazmışım canım onu buldum sen nasıl baktın canım
pişşttt of bugun geçmiyor hee![]()
çokk sıkıcı bir gün gerçekten yaaa çalış çalış başım kazan gibide olduu
gelişmeler görüyorum kayınvalidendee
ilk beğenilmenden baktım canım o kadar aşağı inmedim![]()
kızlar abcd_123 geldiiii![]()