2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
Bende öyle düşündüm. Geçen adL takım gördüm çok şık bir şey aklım onda kaldı ama tuhaf mı olur ki :26:

Hoşbuldum canım. Şanslıyım ama parayı ilk zamanlarda iyi harcadık şimdi kısma zamanı uygun bi şey nasıl bulacağım bilmiyorum:26: Nişanlımdan yana sorun yok ne giysem çok yakışmış der farketmez onun için ama ben çok güzel olayım istiyorum. Görümcemi azıcık çatlatayım. :1:

resmi varmı kuzum :34:
tabiki şık ve güzel ol o gün senin gününn:16::16::16::16:

Bu nasıl bir gündür böle yaa sıkıntıdan şiştim şiştim ;))
Bu arada kına yakılırken kızlara mum veriyoruz ya siz o mumlara özel birşey yapmayı düşünüyormusunuz..
Ben bi kınada görmüştüm soda şişelerini kırmızı tül ile süslemişler kurdele filan bende öyle yapmayı düşünüyorum kuzucuklar

Kızlar çok sağolun yaaa o zaman ben biraz daha gezeyim iyice içime nerde sinerse orda karar vereyim:34:
Ya bi de gelinliğimi alıntı yaptığım kız fatihte 3000liraya diktirmiş taa geçen sene mi ne:53:
Benim o kadar ucuza diktirmem tuhaf olur işçilik çok:26:

İnşallah içime siner bakalım....:27:

Teşekkürler yardımlarınız için bacılar:9:

Bu nasıl bir gündür böle yaa sıkıntıdan şiştim şiştim ;))
Bu arada kına yakılırken kızlara mum veriyoruz ya siz o mumlara özel birşey yapmayı düşünüyormusunuz..
Ben bi kınada görmüştüm soda şişelerini kırmızı tül ile süslemişler kurdele filan bende öyle yapmayı düşünüyorum kuzucuklar
AY benim de hiç uğraşasım yok öle zaten bayanlar arasında biz bize olucak bi de onla uğraşıp da strese giremem heralde pakize:9:

Sonra geri çöpe atacaklar bilmem ne...
Kına tepsisi bile almıycam halam yeni evlenen birininkini ödünç getircek bana :9:
Sonra nereye koycam ben onu evde aman kalsın:1:
Süslü mum alırım ama :21:

AY benim de hiç uğraşasım yok öle zaten bayanlar arasında biz bize olucak bi de onla uğraşıp da strese giremem heralde pakize:9:

Sonra geri çöpe atacaklar bilmem ne...
Kına tepsisi bile almıycam halam yeni evlenen birininkini ödünç getircek bana :9:
Sonra nereye koycam ben onu evde aman kalsın:1:
Süslü mum alırım ama :21:

ben kınam için çok hevesleniyorum tatlım..
Ondanmıdır nedir hep araştırıyorum birşeyleri..

çokk sıkıcı bir gün gerçekten yaaa çalış çalış başım kazan gibide olduu :31::31::31:

bende....
çıkışta kayınvalidem ile kandil kutlaması varmış.oraya gidicez :9::9::9:..bilet almış annemle bana...sabah annemi aramış kandilini kutlayıp davet etmiş..annemde kabul etmiş...şaşkınım...şaş şaş oldum yani :53::53::53:

:1::1: gelişmeler görüyorum kayınvalidendee:1::1:

668 da düğün tarihimi yazmışım canım onu buldum sen nasıl baktın canım

ilk beğenilmenden baktım canım o kadar aşağı inmedim:1:

merhaba bende eylül geliniyimmmm eylül 2 de dugunum :) tanısmamız da eylul deydı nişanımda eyluldeydı dugunumde eylul olcak ınsallahh :1:

Ay dün ne oldu bakın anlatıcam
3 halam ve bi de kuzenim bize geldiler..
Eksiğim gediğim var mı falan sormak için...
Kuzenim de bana dedi ki erzuruma kim gelecek..Ordan halam da gözüme bakıyo...
Ben de dedim valla kimseyi zorlayamam gelen buyursun gelsin ama ben götüremem dedim bi de gereksiz de bi sürü insan gelir o zaman..:20:
Bu arada erzurumda da 2. düğün olacak 1.si adanada...
Ay diyo insanlar da zaten senin yanında olmak için gelecekler gezmeye değil bilmem ne:47:
Sanki ben istemiyorum kimse gelmesin diyorum
Ama ben zaten 2 tarafta da düğün yapıyorum bi de teee erzuruma otobüs tutup milletin masrafını karşılayacak durumum yok ki..!

Çektim bunu mutfağa sen napmaya çalışıyosun ortalığı karıştırıyosun dedim..:47:
Senin de temmuzda düğünün var biliyosun bu işler zor ben milletin masrafını üstlenemem dedim..:20:

Ay kızlar hala aklıma geldikçe sinirleniyorum yaa insanlar ne kadar düşüncesiz...:19:
Kimsenin kalbini kırmadan şu telaşeleri atlatayım istiyorum ama insanlar da fazla bencil yaaa:47::47::47:

Back
X