- Konu Sahibi bal_bocegi
- #22.701
baglocolanki nerdesin canım bugündemi rastlaşamayacağız acaba:26:
Dün öğlene kadar burdaydım sonra biraz işlerim vardı akşamda yorgundum giremedim. Şimdide sen yoksun galiba.

ebrucumm amin canım inşallah valla çok rahat gözüküyor bende öyle yapacağım heheheh aaaa iyi fikir ya bende adanadaki evimden çıkayım adanaya gelin gidicem hiç aklıma gelmiyor aşk yuvamızdan gelin çıkmak hahaha ben bir postada baba evinden gelin çıkıcam allah izin verirse zaten kınam inşallah istanbulda olucak...1-2 gün sonrada baba ewden çıksam gelinlikle uçağa binip adanaya gelmek istiyorum bir kaç gün sonrada düğünümüz olur zaten ayrı şehir olunca işlerde karışıyor...şu ara ev işi ile meşgul sözlüm dua edin kızlar adam satsın bize evi eğer evi alırsak içine masraf yapacağız biraz ama kendi evimiz olucak en azından sonra ekime kadar yavaş yavaş toparlanırz eşyaları alır direk eve sokarız diye düşünüyoruz bakalım inşallah adam satar evi sözlüm evin peşinde hep...benim için dua edin ne olur kızlar![]()
Hayırlısı olsun kuzum inşallah alabilirsiniz.

günaydın kzılar 1 saattir topikdeyim ama içimden hiç yazmak gelmiyor artık liberte , Beautiful_Life1907 ,forever1212 üyelikleri iptal oldu çok üzgünümm![]()
Ben de öyle. Çok sessizleşti.

günaydın kızlarrrr...ben liberte11
Hoşgeldin canım.