2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
:)))))))))))))))))))))) cnm yaa bende bazenn bunu cok yapiyorumm sorumsuz ilgisizz diyorumm cocugun gunahini aliyorum hahah ah biz kizlar yokmuyuzz cokmu ne fenayizz:) bende dedim balayi balayi ayarlasana ilgilenseneee basinin etini yedim cocuk artik gina geldii bi supriz yapmaya firsat birakmiyosun dedi bana ayarlardim dedi balayini icin rahat ettimi dedi sana supriz olucakti dedi:) ole ben bavullari arabaya koyup.bi yere gidiyoruz diyerekten ucaga binip neresi oldugunuda solemicektim dedi :) ama sen dedii catladigin icin dedi supriz falan yok sana dedi bide azari isittim hahahahahah

ay bende bazen böyle yapıyorum sonra bana hiç süpriz yapmıyorsun bana deme dedi :1: ama itiraf ediyorum pişmanım:9:

Canım inşallah istediğini gibi olur herşeyy:16:
Allah gönlünüzdekini verir inşallah..

Bu arada dış çekimi istanbulda mı yapacaksınız adanada mı?
Ya biz karar veremedik kime yaptırsak bilmiyorum adanada:26:
Var mı bildiğiniz iyi çekim yapan kimse:26:

tatlım biz istanbulda yapacaktık hatta ben fotoğrafçıma karar vermiştim fakat 2 milyar istedi bende ne yapıp edip o fotoğrafçıyla anlaşalım dedim sözlüme sözlüm meğer ev derdindeymiş fakat bizde şöyle bir durum var bizim nişan otelde olucak allahın izniyle otelin anlaşmalı olduğu çok iyi istanbulda kaliteli olan fotoğrafçı varmış o fotoğrafçı o akşam video ve konuklarla resimleri çekicek birde otelin içinde bizim resimlerimizi çekicek sözlümle durum biraz sıkıntılı olunca dış mekan çekimi sonra yaptırmaya karar verdik canım..bir yerden fedakarlık yapmam gerekiyordu ...adanada bir fotoğrafçı var canım stüdyo model diye oraya bir bak derim çok güzel çekimleri

Dün öğlene kadar burdaydım sonra biraz işlerim vardı akşamda yorgundum giremedim. Şimdide sen yoksun galiba. :5:

Hayırlısı olsun kuzum inşallah alabilirsiniz. :54:

Ben de öyle. Çok sessizleşti. :31:

Hoşgeldin canım. :54:

saol tatlım amin inşallah canım darısı sizlere inşallah bütün günüm dua etmekle geçiyor evi hallettikmi gerisi kolay çünkü evin içini tadilat falan yaptırıcaz ne kadar erken biterse evin içi o kadar rahat oluruz eşyaları alıp içine koyarız en azından...

bu arada günaydın bayanlar hepinize...
liberte geri gelmiş sevindim canım geldiğine...beutiiful ve forewer da gelirse daha güzel olucak inşallah...
bende bugün çıt çıtlarımı kuaföre götürsem sarıya boyatacağım hiç işler bitmiyoristanbulda hava kapalı her zamanki gibi kasvetli...

Selam kızlaarr yorgunluktan ölüyorum hemen bi meraba deyip geçmişe göz atıcam:34:
Bugün gelinlik baktım detayları anlatırım merak etmeyin:34:

Aaa liberte gelmiş iyi olmuş yaa umarım diğer kızlar da gelirler...:32:
Ama hiç sayfa akmamış bugün niye kızlar:26:
Bugün gelinlik baktım elimde fotoğrafla tek tek modaevlerini gezdimm hep bana çıkardıkları fiyat 5000:53::53::53:
Yav elimdeki gelinlik fotosunun resmiyle gezdim fotonun sahibi kız bile geçen sene 3000 e diktirdiğini söölemişti bu nası iş arkadaşş:47:

Bi tane yer kuzenimin aracılığıyla indirim yaptı 1000 liraya kiralaması olur dedi:46:
Hem de kına abiyem de ücretsiz olucak yanında:52:
En ucuz bu fiyat buldum:30:
Bakalım bi nişanlımın memlekete gidince orda da bakar sonra gelir ucuz diyen yere diktirrim heralde:34:

Son düzenleme:
offff kızlar çıldırıyorum sinirden, herşey ne kadar güzel giderken alt üst oldum yha:47::41::43: mobilyalarımız geldi bu gün aldığımız köşe koltuk gelmedi başka köşe göndermişler çıldırdım aldığımız yeri aradık iade almıyoruz dediler ilgilenen görevli tamamen benim hatam dedi dalga geçer gibi:57: büyük patronlarla konuşayım birde dedi daha neyi konuşucaksın bhe adam yanlış ürün göndermişsin aldığımız ürünlerinde resimlerini çekmiştik hatta evim güzel evim bölümünde baharında mobilyaları alındı konusunda var resimler! neyse sert çıkışınca tamam ben cebimden öderim sizin koltuklarınızı gönderirim dedi nerenden ödersen öde bir daha böyle yanlışlık yapma, onu geçtim salon takımının aynasını şifonyere yapışık göndermiş ısrarla söyledik ordada duvara monte edilen ayna olacak die:47: monte yapan adamlarada çıkışınca vida alın tamam duvara monte ederiz dedi bir yerlerine iş yapmak zor gelio! yha nişanlıma ne demeli köşe koltukla oturma odasının ölçünü yanlış almış yha böyle önemli bir şeyin ölçüsünü nasıl yanlış alabiliyorsun koltuklar büyük gelicek diyor:53::57: yatak odasınada yatak odası sığmadı tek bir duvara dolabı yatağı tren gibi dizdiler küçük şifonyerler sığmadı, çok üzgünüm offff haftaya gidicem izmire inşallah yerleştirebilirim ve koltuklar umarım değişir yoksa mahkemeye kadar gidicek bu işin sonu.... hiç keyfim kalmadı kızlar :105: kızlar dua edin bizede düzelsin herşey 48 günümüz kaldı inşallah herşey halolur:26::kkk:

Son düzenleme:
kızlar nasılsınız?bizde balayımızı hazırlayamadık fiyatlar fazla geliyo,heryerimiz borç olucak zaten nasıl ayarlıcaz bilmiyorum.gitmesek mi acaba diorum ama gitmekte istiyorum :( bide tv bakıyorum kızlar elektronik eşyadan hiç anlamam tavsiye edebilceğiniz bi marka var mı?

Aaa liberte gelmiş iyi olmuş yaa umarım diğer kızlar da gelirler...:32:
Ama hiç sayfa akmamış bugün niye kızlar:26:
Bugün gelinlik baktım elimde fotoğrafla tek tek modaevlerini gezdimm hep bana çıkardıkları fiyat 5000:53::53::53:
Yav elimdeki gelinlik fotosunun resmiyle gezdim fotonun sahibi kız bile geçen sene 3000 e diktirdiğini söölemişti bu nası iş arkadaşş:47:

Bi tane yer kuzenimin aracılığıyla indirim yaptı 1000 liraya kiralaması olur dedi:46:
Hem de kına abiyem de ücretsiz olucak yanında:52:
En ucuz bu fiyat buldum:30:
Bakalım bi nişanlımın memlekete gidince orda da bakar sonra gelir ucuz diyen yere diktirrim heralde:34:

canım ne güzel az-çok halletmişsin,gözün aydın diyeyim şimdiden.ya çok merak ettim hem gösterdiğin gelinlik fotosunu hem de gezdiğin modaevlerini fiyatları ben bu kadar tahmin etmiyordum açıkçası nereleri gezdin tatlım ??

Selam sekerler :3:
2 gündür giremiyor gecmisi tam okuyamadım sanırım bişeyler olmuş :44:
Bende durumlar yogun haftaya bugun düğünümde olucaz evli olucam:16:
Sabah yine izmir yollarına düştüm annem manevi ablam eniştem sonra nişanlım beni aldı arkadaşlarıyla buluştuk :10:
Şimdi karaburubdayiz biz ve arkadaslarımız müthiş bı yerde harika zaman geçiriyoruz arkadaslarımız askımla bana bı organizasyon yapmış denize karsı guZel bı ortam hazırlanmış düğün oncesi rahatlayın biraz atlatın sorunlarınızı dediler hersey cok guZel erkekler bı yerde bayalar bı yerde eğleniyoruz :1:
Tabi bu ortamda ailem aklıma geldi cok özlücem onu fark ettik artık yeni bir donem başlıyor sorumluluklarımız olucak icin burkuldu annemi aramaya cesaret edemedim sesi duyduğum anda kendini tutamıcam biliyorum gözlerim dolu dolu oturdum denize baktım bı ara ay cok zor olucak :25:
Herkes iyidir umarım Canimlarim özledim burayı Yaaa bunalimdayiimmmm herseyi özlüyorum bu aralar :ssz::1:

offff kızlar çıldırıyorum sinirden, herşey ne kadar güzel giderken alt üst oldum yha:47::41::43: mobilyalarımız geldi bu gün aldığımız köşe koltuk gelmedi başka köşe göndermişler çıldırdım aldığımız yeri aradık iade almıyoruz dediler ilgilenen görevli tamamen benim hatam dedi dalga geçer gibi:57: büyük patronlarla konuşayım birde dedi daha neyi konuşucaksın bhe adam yanlış ürün göndermişsin aldığımız ürünlerinde resimlerini çekmiştik hatta evim güzel evim bölümünde baharında mobilyaları alındı konusunda var resimler! neyse sert çıkışınca tamam ben cebimden öderim sizin koltuklarınızı gönderirim dedi nerenden ödersen öde bir daha böyle yanlışlık yapma, onu geçtim salon takımının aynasını şifonyere yapışık göndermiş ısrarla söyledik ordada duvara monte edilen ayna olacak die:47: monte yapan adamlarada çıkışınca vida alın tamam duvara monte ederiz dedi bir yerlerine iş yapmak zor gelio! yha nişanlıma ne demeli köşe koltukla oturma odasının ölçünü yanlış almış yha böyle önemli bir şeyin ölçüsünü nasıl yanlış alabiliyorsun koltuklar büyük gelicek diyor:53::57: yatak odasınada yatak odası sığmadı tek bir duvara dolabı yatağı tren gibi dizdiler küçük şifonyerler sığmadı, çok üzgünüm offff haftaya gidicem izmire inşallah yerleştirebilirim ve koltuklar umarım değişir yoksa mahkemeye kadar gidicek bu işin sonu.... hiç keyfim kalmadı kızlar :105: kızlar dua edin bizede düzelsin herşey 48 günümüz kaldı inşallah herşey halolur:26::kkk:

Canım bu kadar yıpratma kendini düğün arefesinde olur böyle terslikler :40:
Ama hallolur inşallah sen de dua et çözülür inşallah:34:
Herşey gönlüne göre olsun inşallah:34:
Gerekirse tabii ki hukuki yollardan arayın hakkınızı :34:
Ama umarım gerek kalmaz cnm:34:

kızlar nasılsınız?bizde balayımızı hazırlayamadık fiyatlar fazla geliyo,heryerimiz borç olucak zaten nasıl ayarlıcaz bilmiyorum.gitmesek mi acaba diorum ama gitmekte istiyorum :( bide tv bakıyorum kızlar elektronik eşyadan hiç anlamam tavsiye edebilceğiniz bi marka var mı?

Balayını bence atlamayın canım:16:
kk dan okuduğum ve tüm forumlarda ortak olan kanı şu ki balayı düünden sonra olması gereken ve çok özel anıların paylaşıldığı bi tatil:16:
Ve gerekiyorsa eşyadan kısıp mutlaka gidin içinizde kalmasın ve de ertelemeyin diyor tecrübeliler:34:
Şartları ayarlayabiliyorsanız bence gidin cnm henüz geç de kalmış sayılmazsınız düğün ne zaman bilmiorum ama:34:

canım ne güzel az-çok halletmişsin,gözün aydın diyeyim şimdiden.ya çok merak ettim hem gösterdiğin gelinlik fotosunu hem de gezdiğin modaevlerini fiyatları ben bu kadar tahmin etmiyordum açıkçası nereleri gezdin tatlım ??
Canım elimde fotoğrafla gezdim bi arkadaştan almıştım modeli..:16:
Ama tabii ki düğünden sonra cd den resimlerini paylaşabilirim:34:
Valla henüz çarşının taraflarından başladım gezmeye aycan modaevine götürdü kuzenim...
Orda uygun fiyat verdiler :40:
Ama daha gazipaşa ve bu tarafları gezmedim o da başka bi gün inşallah:34:
Umarım bulabilirim gönlüme göre ve de içime sinen bi gelinlikçi...
İşini iyi yapsın yaa bu önemli benim için...
Gelinliğim de hep fransız güpürlü falan işlemeleri çok işte ağır bi model ondan herkes risk almıyor:26:

Back
X