2012 Haziran Anneleri Bebişlere neler Alındı

bende aldığım cicilerimi yükleyecektim ama hata oluştu deyip duruyor beceremedim ya neyse sonra bidaha denerim

teşekkür ederim canım..evet erkek bebekler içinde seçenekler çoğaldı :)
alırsın inşallah canım biz biraz acele ettik sanki gerçi anca tamamlanır :):)

Eki Görüntüle 354412 Eki Görüntüle 354413 Eki Görüntüle 354414 Eki Görüntüle 354415 Eki Görüntüle 354416 Eki Görüntüle 354417 Eki Görüntüle 354418 Eki Görüntüle 354419

kızlar bunlar son aldıklarım... hastane çıkışı... nivea atta seti... tırnak makası... emzik kutusu...(aslında emzik kullanmaktan vazgeçtim ama bunun içinede biberonun yedek emziğini koyarım diye düşündüm)...ateşölçer.. turuncu hırkası..(henüz düğme dikilmedi:)...göğüs pedi...can bebe alt değiştirme örtüsü ...yeşil altlı üstlü takım içinin bodysi yeleği ve altı... eşofman altı...poposu ayıcıklı alt...gravatlı önlüğü:)...2tane yazlık yelek...3lü çorap...3lü ağız bezi ter bezi...lila olanda kundak battaniye gibi birşey...

Hepinizin aldigi ciciler cok guzel ya
Türkiyede renk renk degisik birsuru sey var ne guzel.Burda hep ayni seyler
Icim gidiyor sizin aldiklarinizi görünce
Ben oglusum dogana kadar daha birsey almicam. Görumcelerim ve kaynanam cicisler yollamis onlarin gelmesini bekliyoruz

ben de henüz birşey almadım. son aylarda almayı düşünüyorum. şu an 25. haftadayım. inanın alışveriş yapmak için sabırsızlanıyorum. bu konuda tecrübeli anneler varsa beni uyarsın son aylara bırakmam doğrumu. iyimi yapıyorum kötümü bilmiyorum. kızımın anneannesi benden daha hızlı çıktı şimdiden kışa 2 yün ceket hazır oldu bile

ben de sabırsızlanıyorum
inşallah nisan başında doğum iznine ayrılıcam o zaman rahat rahat sindire sindire almayı istiyorum
Allahım inşallah sağlıkla hayırla gösterir o günleri

çok teşekkür ederim
bebiş cicileri gerçekten çok güzel oluyor

bu arada yeni ciciler hayırlı olsun güle güle giysin minikler

kızlar biz bebek odamızı aldık erken mı bilmiyorum ama aldık birçok şeyim tamamlandı bebek arabasınıda hafta içi alacağım çoğu gitti azı kaldık allah inşallah kullanmayı da nasip eder..sizler ne durumdasınız.

hayırlı olsun çok cicilerrrr

hayırlı olsun canımm :)) çok şekerrrrrlerr

bende aldığım cicilerimi yükleyecektim ama hata oluştu deyip duruyor beceremedim ya neyse sonra bidaha denerim

fotonun boyutundan kaynaklanıyor bilg. yeniden boyutlandırdıktan sonra yada sıkıştırıp web formatına getirdğinde o sorunu vermiyor

canım çok güzeller hayırlı olsn

canım eğer madii açıdan ilerde zorlanmayacaksan hepsini bir alabilirsin ama arada unuttğun şeyler olabilir eğer liste ile gidersen unutmazsın ama yinede 30 lu haftalara bırakma derim ben
küçük parçalar oldğna bakma ya bir başlayınca bilanço ağar oluyor

teyzemizin aldığı oyun halımız
Eki Görüntüle 358007
Eki Görüntüle 358352
ahşap beşiğimiz var dı bir de park yatağımız oldu

hayırlıolsun canım ben oyun halısını biraz daha sonra almayı düşünüyorum
haziranda düğün taksitlerimiz yeni biticek inş. o zamana kadarda zaten minicik olur dahaa
park yatğıda çok güzll iyi günlerde kullan inş.

oyun halısının acelesi yok aslında
ama teyzemiz hediye almış

teşekkür ederiz yorumlar için de

hepinizin aldıkları çok güzel bende birsürü bisürü ciciler aldım kızıma artık kendime hiç vitrin bakmıyorum ama bi tparlayıp resimlerini ekleyemedim yarısı annemde yarısı bende duruyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…