2012 Haziran Anneleri Bebişlere neler Alındı

kızlar oğluşuma aldıklarım daha yeni yeni cesaret ediyorum badilerden ve arabasından başladık

güle güle giydirin, arabanızı beğendim markasını ve fiyatını öğrenebilir miyim, bende chicco da benzer bir model gördüm ama gülle gibi ağırdı, sizin ki hakkında biraz bilgi verirseniz sevinirim, teşekkürler :)

teşekkürler çok araştırdık nihayet buna karar kıldık sağlam bişey olsun 2. bebişede kalsım istedik markası graco symbio travel sistem taksitli fiyatı 900 peşinde indirim yapıyorlar chiccoya bizde baktık hem daha ağırdı hem de daha fazla yer kaplıyordu
bebek arabası 7.5 kilo açılıp kapaması basit tek elle yapılabilir kumaşı terletmez kumaş elden fren sistemi var çift yönlü eşim bizzat denedi 95 kilo üzerine çıktı garanti verdiler zaten 2 yıl garantili biz beyendik inş memnun kalırız

cevabınız için teşekkürler, peki nerden aldığınızı da öğrenebilir miyim, internette buldum ama pek sağlam siteler değil sanırım, birde sadece araba mı 900 yoksa ana kucağı ile beraber mi? ana kucağını arabaya monte etmek gerekiyor mu ilk aylarda yoksa tam yatıyor ve direkt arabayı kullanabiliyor musunuz, çok sordum ama biraz takıntı oldu bu konu, tekrar teşekkürler :))

rica ederim canım biz izmirde bi mağazadan aldık internetde fiyatlar daha fazla... mağazada birebir pazarlık yapabiliyorsun ana kucağıyla bereber taksitli fiyatı bu... ana kucağınıda arabaya monte edebiliyoruz bu şekilde 12 ay kullanırsınız dediler ayrıca onu çıkarıp direk arabayı kullanabilirsin yatıyor içindeki gri kısımlar yeni doğan için sonra onlarda çıkıyor alan biraz daha genişliyor önemli değil canım başka soru varsa cevaplayabilirim :))

Bayildim ya bebislerinizin cicislerine
Hepsi birbirinden guzel ve seker.

kızlar oğluşuma aldıklarım daha yeni yeni cesaret ediyorum badilerden ve arabasından başladık

cnm cok seker aldıkların özellıkle sen uyu annecım babiş baksın işi ne?yazılı badısını begendım bende ıstıorummmmm:)))
nerden aldın kısssss şabuk şöyle

kızlar hepsi çok güzel Rabbim sağlıklı günlerde giydirmeyi nasip etsin inş

cnm cok seker aldıkların özellıkle sen uyu annecım babiş baksın işi ne?yazılı badısını begendım bende ıstıorummmmm:)))
nerden aldın kısssss şabuk şöyle

canım evet bende bayıldım izmirdeyim kemeraltından aldım babamızda bayıldı

Ben minnağımın herşeyini aldım kızımdanda kalanlar vardı ilk 3 ay için eksiğimiz yok şu an.2 tane hastane çıkışı,4 tane tulum,kısa kollu badiler,uzun kollu badiler,çorap patik yelekler,battaniyeleri tüm kıyafetleri hazır.Kışlık da herşeyimiz var dediğim gibi eksik oldukça alıcam artık.
Kendime emzirme südyeni sipariş ettim 2 tane ,2 takımda pijama alırım yakın zamanda oldu bitti.Birde ilk doğumumda kayınvalidemde kalmıştım oraya annemin elleriyle hazırladığı nevresim takımımı sermiştik.Şimdi doğumdan sonra eve gelicem kayınvalidem bize gelecek bir kaç günlüğüne sağolsun,onun içinde güzel bir nevresim takımı alim diyorum.

çok güzellermiş canım RABBİM kullandırmayı nasip etsin, bende cesaret edemiyordum ama hızlandırmak lazım artık bu alışveriş işini

çok güzel şeyler almışsın canım güle güle giydir şimdi artık erkek bebekler içinde çok seçenek var çok güzel, ama daha ben oğluşuma pek bişey almadım alınca bende eklerim fotolarını inşALLAH

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…