ammiin canıımm
terbezlerini falan ben kendi elimle dikmiştim kenarlarını falan kendim tığlamıştım.. duruyo hepsi öle
canım annem almış benim bi tanıdık 6 ay kullanmış vericek yer arıyomuş yepyeni annem alıp getirdi bana 6 aya kadar kullanabiliyomuşsun en fazla çünkü hareketlenmeye falan başlayınca düşme olasılığı yükseliyomuş falan filan ama sabitlenirse 1 yaşına kadar kullanabilirsin çünkü içi baya geniş
cevap verdiğin için çok teşekkür ederim canım.bunu öğrendiğim iyi oldu
Eki Görüntüle 306597 Eki Görüntüle 306598 Eki Görüntüle 306599 Eki Görüntüle 306600 Eki Görüntüle 306601 Eki Görüntüle 306602 Eki Görüntüle 306603 Eki Görüntüle 306604 Eki Görüntüle 306605 Eki Görüntüle 306606
hamile kalmazdan önce aldıklarım
hamile olduktan sonra malesef birşey alamadım kusma bulantılar filan evden dışarı çıkamıyorum hasteneye bile taksiyle gidiyorum
hele bir iyileşiyim sayfayı resme bogucam
canım valla öyle belli bi marka almıyorum bunları kipadan aldım marketten yaniama çok cizellerdi napiim dayanamadım o tulum az kalın ama çok beğendim dayanamadım aldım valla ama akşam serin oluyo bizim bura dışarı falan çıkarırsam giydiririm artık
Kızlar bunlar da benim meleğime teyzoşları tarafından gelen hediyeler...Daha bana bişey almak nasip olmadı ne beğensem alıyolar
Eki Görüntüle 306826 Eki Görüntüle 306827
kipayı haziran 2011 anneleride önermiş
mersindede acıldı kipa bi bakim bakalım
hoşuma gitti benımde o cok
Eki Görüntüle 306597 Eki Görüntüle 306598 Eki Görüntüle 306599 Eki Görüntüle 306600 Eki Görüntüle 306601 Eki Görüntüle 306602 Eki Görüntüle 306603 Eki Görüntüle 306604 Eki Görüntüle 306605 Eki Görüntüle 306606
hamile kalmazdan önce aldıklarım
hamile olduktan sonra malesef birşey alamadım kusma bulantılar filan evden dışarı çıkamıyorum hasteneye bile taksiyle gidiyorum
hele bir iyileşiyim sayfayı resme bogucam
dahaaa neler neleeer vardıı canım ya tüylü tüylü küçücük botlar falan ama onlara gerek yok şimdi olunca alırım dedimbende çok seviyorum kipayı hem uygunda
kkıııızzzlllaaaarrr bbuuugüüünn nellleerr alldııım peeelliiinnn ssüüpprrriiiizz elanada aldım açık renk olandaaan
Eki Görüntüle 307078 Eki Görüntüle 307079
dahaaa neler neleeer vardıı canım ya tüylü tüylü küçücük botlar falan ama onlara gerek yok şimdi olunca alırım dedimbende çok seviyorum kipayı hem uygunda
kkıııızzzlllaaaarrr bbuuugüüünn nellleerr alldııım peeelliiinnn ssüüpprrriiiizz elanada aldım açık renk olandaaan
ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyCanım sın yaaaaa teyzesi ne almış elaya öyleeeeee
yaaa ben bunları yerım yaaa yerım totolarını ısırırım ben bu kızcelerın bunları gıyınce
aayyy bende bayıldıım çok çeşit kalmamıştı artık içinden deşe deşe bunlar çıktıııbi daha gittiğimdede paçalaarı tülüler var onlardan alceeem
diiimmmmiiiiii arkadaşıma gösterdim aannnaamm çocuğu bebekken alıştırıyo diyooo
kızlarrrr bayıldımm bayıldımm süperrrrr :)))
allahım güzel günlerde giysinlerr inşşş
ikisininde totoşuna bi tane vurun bunalrı giydirince bnm yerimeee
kokos olsunlar daha bebekkenden kız dedıgın suslu puslu olur bende oglumu metroseksuel yapıcam banane yaa susluycem oglusumu babası kızsada banane yaaa
aayyy bende bayıldıım çok çeşit kalmamıştı artık içinden deşe deşe bunlar çıktıııbi daha gittiğimdede paçalaarı tülüler var onlardan alceeem
diiimmmmiiiiii arkadaşıma gösterdim aannnaamm çocuğu bebekken alıştırıyo diyooo
aman yarabbim bide tüylümüBizde neler alıcaz badeyeeeeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?