2012 Haziran Anneleri Bebişlere neler Alındı

terbezlerini falan ben kendi elimle dikmiştim kenarlarını falan kendim tığlamıştım.. duruyo hepsi öle

canıım beniiim
bende aldım işte ama baya büyük aldıklarım kesip kenarlarını tığlıcam çok lazım oluyor öyle şeyler terbezi mendil falan yapıcam

cevap verdiğin için çok teşekkür ederim canım.bunu öğrendiğim iyi oldu

hamile kalmazdan önce aldıklarım
hamile olduktan sonra malesef birşey alamadım kusma bulantılar filan evden dışarı çıkamıyorum hasteneye bile taksiyle gidiyorum
hele bir iyileşiyim sayfayı resme bogucam

ayyy çok güzeller canımmmmm

Kızlar bunlar da benim meleğime teyzoşları tarafından gelen hediyeler...Daha bana bişey almak nasip olmadı ne beğensem alıyolar

Son düzenleme:

kipayı haziran 2011 anneleride önermiş
mersindede acıldı kipa bi bakim bakalım
hoşuma gitti benımde o cok

kipayı haziran 2011 anneleride önermiş
mersindede acıldı kipa bi bakim bakalım
hoşuma gitti benımde o cok

dahaaa neler neleeer vardıı canım ya tüylü tüylü küçücük botlar falan ama onlara gerek yok şimdi olunca alırım dedim bende çok seviyorum kipayı hem uygunda

kkıııızzzlllaaaarrr bbuuugüüünn nellleerr alldııım peeelliiinnn ssüüpprrriiiizz elanada aldım açık renk olandaaan

ooo sen daha olmadan doldurmuşsun eviii canım güzel günlerde giyer bebişin inşaalllaah

ayyyyyyyyyyyyyyyyyyy Canım sın yaaaaa teyzesi ne almış elaya öyleeeeee

yaaa ben bunları yerım yaaa yerım totolarını ısırırım ben bu kızcelerın bunları gıyınce

ayyyyyyyyyyyyyyyyyyy Canım sın yaaaaa teyzesi ne almış elaya öyleeeeee

aayyy bende bayıldıım çok çeşit kalmamıştı artık içinden deşe deşe bunlar çıktııı bi daha gittiğimdede paçalaarı tülüler var onlardan alceeem

yaaa ben bunları yerım yaaa yerım totolarını ısırırım ben bu kızcelerın bunları gıyınce

diiimmmmiiiiii arkadaşıma gösterdim aannnaamm çocuğu bebekken alıştırıyo diyooo

kızlarrrr bayıldımm bayıldımm süperrrrr :)))
allahım güzel günlerde giysinlerr inşşş
ikisininde totoşuna bi tane vurun bunalrı giydirince bnm yerimeee

kokos olsunlar daha bebekkenden kız dedıgın suslu puslu olur bende oglumu metroseksuel yapıcam banane yaa susluycem oglusumu babası kızsada banane yaaa

kokos olsunlar daha bebekkenden kız dedıgın suslu puslu olur bende oglumu metroseksuel yapıcam banane yaa susluycem oglusumu babası kızsada banane yaaa

ahahahahah aklıma ne geldi bizim lisede bi çocuk vardı annesi çok kız istiyomuş hep erkek olmuş buda en sonuncusu küçümenken saçlarını uzatmış saçlarını tel tokayla falan tutturmuş buda zaten köse gibi bişeydi bebekkende kız gibiymiş aallaahhııımmm ne gülmüştük öyle yapma heeee

aman yarabbim bide tüylümü Bizde neler alıcaz badeyeeeeeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…