2012 Haziran Anneleri Doğurdu

Sizi kokoşlar sizi. Bende kozmetik karşıtı olaraktan sadece pişik setimiz oluştu şimdilik. Öyle ki aldıgım bebe şampuanını o kadar az kullanıyorum ki ergenlige kadar yeter heralde bize. İki paket hacışakiri granülü iki ayı geçirmemize ragmen daha bitiremedik.

Senin külahını yesinler. Ayrıca diger pozlarda pek bi tatlı nazar: * 10 + 1 ) formülü annen anlatsın sana özlemiştir ders anlatmayı

canım kızımda emiyordu elini. eldiven taktım onu bile yalıyordu. tokta olsa eldiveni ıslak olurdu. bende eldiven takmaktan vazgeçtim. şimdi yine yalıyor ama eskisi gibi değil. bırak bence sorun olmaz bir dönem oluyor sonra kendileri emmekten vazgeçiyorlar zaten. emzik kızıma doğduğu günden itibaren veriyorum ve çok rahatım. uyuturken iş yaparken 5 dk bile dursa işime yarıyor. doktora sordum 4 5 yaş altı emzik emmek zararlı değilmiş. o yaşına gelincede emzik vermem zaten.

slm kızlar...
bügün azcık temizlik yaptım biraz içim rahat bayram geliyor evi .ok götürüyo resmen
sabah oğlumu uyuttum hemen salonun camlarını sildim camlar bitti uyandi emzirdim uyuttum
süpürdüm sildim tozunu aldım uyandı :) emdi altını aldık oynadık uyudu bu sefer yatak odasını aynı şekilde temizledim
dünde mutfak dolplarını sildim yarısında uyandı pusete koyup yanıma aldm hem konuştum hem rafları sildim
yarın da banyo ve oturma odasını temizlersem tamamdır :)
sanırım artık temizliği bu şekilde yapıcaz epey yoruldum ama içim rahatladı ev temizlik koktu

ohh miss valla güle gül kirletin diycem ama keşke kirlenmese

kocaman maşallah hem kuzeye hem berene
ne kadar da hızlı büyüyorlar
daha ne kadar oldu anne karnındalardı
onumu yesek bunumu yesek derken doğdular da büyüdüler bile

tuana maaşallah bebişine çok şeker

haziran bebelerinin hepsi çok güzeller hepsine maaşallah.

ilkcim kizina kocaman masallah ne kadar guzel allahim nazardan saklasin
oglum da pek begendi hbrin olsun

kizlar hepinize de tskr ettik

buarada benim oglum da elini istahlica emiyor
ama gelisimsel bir donem oldugunu bildigimden icim rahat

Ya yerim senin oglanı masaallah. Ne tatlı olmuş cin gibi Evi de bi öyle bi böyle aradan çıkartmışsın tebrikler.
ilk senin kızda fıstık valla. Yeni fotolarını bekliyoruz artık.

ilkcim kizina kocaman masallah ne kadar guzel allahim nazardan saklasin
oglum da pek begendi hbrin olsun

kizlar hepinize de tskr ettik

buarada benim oglum da elini istahlica emiyor
ama gelisimsel bir donem oldugunu bildigimden icim rahat

çok teşekkür ederiz teyzesi, benim kıza kuzeyin ekrandan resmini gösterdim pek bir nazlı baktı

merhaba arkdşlar benim kızım 2 gündür hiç uyumuyor sabah beşe kadar hep kucakta gezmek istiyor gündüzde aynı şekilde artık kol bel kalmadı bi öneriniz varmı biraz ağlatayım diyorum kıyamıyorum susmak bilmiyor. sallanan salıncak alıyım diyorum kullanan varmı veya başka önerisi olan

ÖZGÜR BEREN ve KUZEY
kocaman kocaman maşallah haketmişler!!!
çok tatlılar çok çok beğendim

yemeği koydum ocağa hemen bi bakim dedim
yazmadan da edemedim
inş yanmazlar :)))

canım teşekkür ederiz
senin paşanın da resimlerini bekliyoruz
merak ediyorum oğlumun arkadaşını
tabi önce yemek işini halletde

Canım Kırk bir kere maşallah oğluna çok tatlı

Evet canım ya bende eldiveni bir hafta anca takmıştım. Elini emiyo diye bı eline takıyordum iki gündür artık çıkardım baktım tüm bebişler curk curk emiyomuş :)

Maşallah sana

Ay ay çok tatlıyız Allah nazarlardan korusun

Merhaba. Kucaga alındıgında susuyorsa muhtemelen herhangi bir sorunu yoktur. Kucakçı olmuş sanırsam şimdiden. Benimde oglum babası geldiginde kucakta gezmek istiyor ancak gündüzleri benden öyle bir beklentisi yok. Salıncak vs kullanmadım ben henüz, bi yerlere ziyarete gittigimde araba puseti kurtarıcım oluyor sadece.

veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ARDA

Maşallah demeyi unutmayın :)))

Eklentiler

• $CIMG2053.webp
    19,1 KB · Görüntüleme: 52
  • $CIMG2050.webp
    17,4 KB · Görüntüleme: 58
  • $CIMG2021.webp
    27,9 KB · Görüntüleme: 55
  • $CIMG2012.webp
    30,5 KB · Görüntüleme: 49
  • $CIMG1970.webp
    42,9 KB · Görüntüleme: 59

geçmiş olsun geceniz huzurlu geçmiştir umarım..

bebeğin ağladıkça emzir cnm sağma işlemi ile kesinlikle bir değil bebişinin emmesi..
misal ben bugün birkaç saattliğine dışarı çıkacaktım eve bırakmak için süt sağdım, onca dk uğraşmama rağmen 70 ml ancak çıktı elektirikli pompa ile..normalde bebeğime yetiyor çok şükür, ama sağarak versem bebeğime yetmez makineden çıkan miktarlar..
sütün artması için bildiğim bir formül var dilersen dene: bir avuç dut kurusunu süt ile kaynatıp sabah akşam iç..ben denemedim fakat deneyenler bayağı arttırdığını söylüyor..
ikincisi protein ağırlıklı beslen, geçen gün canım istedi iki yumurta haşladım yedim, bir tane de sabah yemiştim, o gün sütüm aktı üzerime bayağı fark ettirdi..
boool sütlü ve sağlıklı günler bebişinle..

emziği almadı benim minişim, ama kolunu da çok tatlı emiyor..hatta geçen gün öyle bir emmiş ki mosmor yapmış tam elinin bittiği noktayı:) dönemsel birşey emzik gibi bıraktırmaya lüzum kalmıyor kendiliğinden bırakıyorlar el kol emmeyi..

otomatik sallanan salıncak veyahut anakucağı kesinlikle kurtarıcı..
ben de buradan arkadaşların tavsiyesi ile edindim bir tane gündüz uyumak istemediğinde ya da gazdan ötürü ağladığında koyuyorum müziği ile ve sallanırken bayağı oyalanıyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…