geçmiş olsun canım umarım faydasını görürsünüz bende sudocremi mothercareden aldım gerçekten güzel kokuyo ve etkili. bende kozmetik manyaklığı olduğu için kızın nerden baksan 10 tane pişik kremi 3 tane yüz kremi 3 tane vücut kremi var ayrıca parfümde aldım mustelanın musti oda çok güzel kokuyor ama 6 aydan sonra sıkıcam kıyafetlerine
bu da oğlumun pipipedi
Eki Görüntüle 485527
ve oğlum
Eki Görüntüle 485528 Eki Görüntüle 485529 Eki Görüntüle 485530
selam güzel anneler,
umarım bebişler de sizler de iyisinizdir.
zeynep yaren 2-3 gündür parmağını emmeye çalışıyor,eldiven takıyorum artık doğru mu yanlış mı bilmiyorum.çok sık da emziriyorum aslında...
hiç istemesem de mecburiyetten 1 aydır emzik veriyorum,dışardaysak emzik kurtarıcı olabiliyor. emzikten uzaklaştırmaya çalışacaktım ki parmak çıktı bide. parmak emmesin diye emzik veriyorum şimdi.
emzik konusunda siz neler yapıyosunuz.
aranızda bebişi parmağını emen var mı?
slm kızlar...
bügün azcık temizlik yaptım biraz içim rahat bayram geliyor evi .ok götürüyo resmen
sabah oğlumu uyuttum hemen salonun camlarını sildim camlar bitti uyandi emzirdim uyuttum
süpürdüm sildim tozunu aldım uyandı :) emdi altını aldık oynadık uyudu bu sefer yatak odasını aynı şekilde temizledim
dünde mutfak dolplarını sildim yarısında uyandı pusete koyup yanıma aldm hem konuştum hem rafları sildim
yarın da banyo ve oturma odasını temizlersem tamamdır :)
sanırım artık temizliği bu şekilde yapıcaz epey yoruldum ama içim rahatladı ev temizlik koktu
slm kızlar...
bügün azcık temizlik yaptım biraz içim rahat bayram geliyor evi .ok götürüyo resmen
sabah oğlumu uyuttum hemen salonun camlarını sildim camlar bitti uyandi emzirdim uyuttum
süpürdüm sildim tozunu aldım uyandı :) emdi altını aldık oynadık uyudu bu sefer yatak odasını aynı şekilde temizledim
dünde mutfak dolplarını sildim yarısında uyandı pusete koyup yanıma aldm hem konuştum hem rafları sildim
sanırım artık temizliği bu şekilde yapıcaz epey yoruldum ama içim rahatladı ev temizlik koktu
ilkcim kizina kocaman masallah ne kadar guzel allahim nazardan saklasin
oglum da pek begendi hbrin olsun
kizlar hepinize de tskr ettik
buarada benim oglum da elini istahlica emiyor
ama gelisimsel bir donem oldugunu bildigimden icim rahat
bu da oğlumun pipipedi
Eki Görüntüle 485527
ve oğlum
bu da oğlumun pipipedi
Eki Görüntüle 485527
ve oğlum
canım kızımda emiyordu elini. eldiven taktım onu bile yalıyordu. tokta olsa eldiveni ıslak olurdu. bende eldiven takmaktan vazgeçtim. şimdi yine yalıyor ama eskisi gibi değil. bırak bence sorun olmaz bir dönem oluyor sonra kendileri emmekten vazgeçiyorlar zaten. emzik kızıma doğduğu günden itibaren veriyorum ve çok rahatım. uyuturken iş yaparken 5 dk bile dursa işime yarıyor. doktora sordum 4 5 yaş altı emzik emmek zararlı değilmiş. o yaşına gelincede emzik vermem zaten.
slm kızlar...
merhaba arkdşlar benim kızım 2 gündür hiç uyumuyor sabah beşe kadar hep kucakta gezmek istiyor gündüzde aynı şekilde artık kol bel kalmadı bi öneriniz varmı biraz ağlatayım diyorum kıyamıyorum susmak bilmiyor. sallanan salıncak alıyım diyorum kullanan varmı veya başka önerisi olan
maşallah kızlar haziran bebekleri çok tatlı. Allahım esirgesin onları.bugün 2. ay aşısından geldik şükür bitti. çok stres yapıyordum bu konuyu geçti gitti şükür. şimdilik kızım iyi. ataşide yok. 5 saat de bir doktor amcamızın verdiği calpol şurubunu verdim. zaten doktorumuz aşıdan sonra bebeklerin % 5 nin ateşlendiğini söyledi. telaş etmeyin derim. bebeğim şimdilik biraz huzursuz ama genel olarak iyi. doktor çok huysuzlaşırsa fitil vermemi istedi ama böyle devam ederse gerek kalmayacak inşallah
ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM İLGİNİZ İÇİN ASLINDA BENİM DAHA ÖNEMLİ BİR SORUNUM VAR ASLINDA VARMIŞ SANIRIM SÜTÜM AZALIYOR DAHA DOĞRUSU AZALDI
BAŞKA BİR YERE YAZDIĞIM MESAJI AYNEN KOPYALIYORUM BELKİ BİR FİKRİ OLAN VARDIR(
kızım 1 aylık ilk andan beri sütüm geldi kızım emdi bu arada kızım göğsümü hep 5 en fazla 10 dk emdi hep memede uyudu fakat 2 haftadır akşamları hep meme istedi çok huysuzdu doktor sütün azdır mama ver dedi bende gece 1 kez verdim gündüzleride sürekli huysuzlaşmaya meme istemeye başladı dün sağmayı düşündüm ve sağdım sol göğsümden 1 tatlı kaşığı sağ göğsümden 1 çorba kaşığı süt çıktı 4 saat sonra sol göğsümden 10 sağ göğgümden 30cc çıktı . bu arada ben sütüm az diye çaylar soğan börülce bol su bilinen bir çok şeyi zaten yapıyordum lütfen yardım edin emzirebilmek için işi bıraktım biliyorum olmazsa dünyanın sonu değil stres yapmamaya çalışıyorum ama emzirmek istiyorum
selam güzel anneler,
umarım bebişler de sizler de iyisinizdir.
zeynep yaren 2-3 gündür parmağını emmeye çalışıyor,eldiven takıyorum artık doğru mu yanlış mı bilmiyorum.çok sık da emziriyorum aslında...
hiç istemesem de mecburiyetten 1 aydır emzik veriyorum,dışardaysak emzik kurtarıcı olabiliyor. emzikten uzaklaştırmaya çalışacaktım ki parmak çıktı bide. parmak emmesin diye emzik veriyorum şimdi.
emzik konusunda siz neler yapıyosunuz.
aranızda bebişi parmağını emen var mı?
merhaba arkdşlar benim kızım 2 gündür hiç uyumuyor sabah beşe kadar hep kucakta gezmek istiyor gündüzde aynı şekilde artık kol bel kalmadı bi öneriniz varmı biraz ağlatayım diyorum kıyamıyorum susmak bilmiyor. sallanan salıncak alıyım diyorum kullanan varmı veya başka önerisi olan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?