- 29 Aralık 2007
- 3.414
- 1.153
- 698
Benimki uzun zamandır emiyor. Üstelik parmagını degil tüm elini emmeye çalışıyor. Mümkün olsa ikisini birden sokacak bazen görüyorum ellerin ikisini yumruk yapmış agzına yaklaştırıyor. Emzik hiç almadı. Bir iki denemeden sonra ısrar etmedim bende. Eldiven konusuna gelince 10 günlükken kestik tırnaklarını ogun bugundur attık eldivenleri de. Hem kendini hem etrafını keşfetmesi için önemli gibi geliyor elleri. O yüzden kapalı bırakmadım canım.
Geçmiş olsun canım. Düzene girer inş ek gıdaya bile gerek kalmadan. Bizimki dışarıyı hiç sevmiyo. Acıkıyo ne kadar doyursamda. Kendini güvensiz hissediyor sanırım. Şimdilik eve kapadım kendimi. Negüzel gezmişsin oğlunda keyfini çıkar diye beklemiş uslu uslu maşaallah ikinize de.
kızlar slm herkese umarım herkes bebişler iidir bugun koldan bacaktan 3 aşımızı öğlen 3 te olduk ateş şuanlık yok ama mız mız gıbı yavrum kolunu kaldıramıo sankı sızlrınde bole oldumu bıde o kolun aşı yapıldıgı yer şişip kabuk tuttup iz kalması gerekıomuş tuttuğu öle anlaşılıomş tutmazssa teekrar vuruluomuş sızlerde ne durum
ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM İLGİNİZ İÇİN ASLINDA BENİM DAHA ÖNEMLİ BİR SORUNUM VAR ASLINDA VARMIŞ SANIRIM SÜTÜM AZALIYOR DAHA DOĞRUSU AZALDI
BAŞKA BİR YERE YAZDIĞIM MESAJI AYNEN KOPYALIYORUM BELKİ BİR FİKRİ OLAN VARDIR(
kızım 1 aylık ilk andan beri sütüm geldi kızım emdi bu arada kızım göğsümü hep 5 en fazla 10 dk emdi hep memede uyudu fakat 2 haftadır akşamları hep meme istedi çok huysuzdu doktor sütün azdır mama ver dedi bende gece 1 kez verdim gündüzleride sürekli huysuzlaşmaya meme istemeye başladı dün sağmayı düşündüm ve sağdım sol göğsümden 1 tatlı kaşığı sağ göğsümden 1 çorba kaşığı süt çıktı 4 saat sonra sol göğsümden 10 sağ göğgümden 30cc çıktı . bu arada ben sütüm az diye çaylar soğan börülce bol su bilinen bir çok şeyi zaten yapıyordum lütfen yardım edin emzirebilmek için işi bıraktım biliyorum olmazsa dünyanın sonu değil stres yapmamaya çalışıyorum ama emzirmek istiyorum
selam güzel anneler,
umarım bebişler de sizler de iyisinizdir.
zeynep yaren 2-3 gündür parmağını emmeye çalışıyor,eldiven takıyorum artık doğru mu yanlış mı bilmiyorum.çok sık da emziriyorum aslında...
hiç istemesem de mecburiyetten 1 aydır emzik veriyorum,dışardaysak emzik kurtarıcı olabiliyor. emzikten uzaklaştırmaya çalışacaktım ki parmak çıktı bide. parmak emmesin diye emzik veriyorum şimdi.
emzik konusunda siz neler yapıyosunuz.
aranızda bebişi parmağını emen var mı?
son iki gündür oğlum uykudan acıkmış olarak uyandığında yanına yaklaştığımı görüyor ve ellerini ayaklarını nasıl çırpıyor sevinçten..belki bana yapmıyordur ama üzerime alınıyorum ben yine deo ara almayıp gider gibi yaparsam da ağlıyor yaramaz ..
canım inş artar sütün.. bol bol dinlen.. emzirme tatili denen birşey var.. madem izinliymişsin onu dene istersen..ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM İLGİNİZ İÇİN ASLINDA BENİM DAHA ÖNEMLİ BİR SORUNUM VAR ASLINDA VARMIŞ SANIRIM SÜTÜM AZALIYOR DAHA DOĞRUSU AZALDI
BAŞKA BİR YERE YAZDIĞIM MESAJI AYNEN KOPYALIYORUM BELKİ BİR FİKRİ OLAN VARDIR(
kızım 1 aylık ilk andan beri sütüm geldi kızım emdi bu arada kızım göğsümü hep 5 en fazla 10 dk emdi hep memede uyudu fakat 2 haftadır akşamları hep meme istedi çok huysuzdu doktor sütün azdır mama ver dedi bende gece 1 kez verdim gündüzleride sürekli huysuzlaşmaya meme istemeye başladı dün sağmayı düşündüm ve sağdım sol göğsümden 1 tatlı kaşığı sağ göğsümden 1 çorba kaşığı süt çıktı 4 saat sonra sol göğsümden 10 sağ göğgümden 30cc çıktı . bu arada ben sütüm az diye çaylar soğan börülce bol su bilinen bir çok şeyi zaten yapıyordum lütfen yardım edin emzirebilmek için işi bıraktım biliyorum olmazsa dünyanın sonu değil stres yapmamaya çalışıyorum ama emzirmek istiyorum
ooohhh mis walla.. eline koluna sağlık canım,ben yapmış kdr mutlu oldum wallaslm kızlar...
bügün azcık temizlik yaptım biraz içim rahat bayram geliyor evi .ok götürüyo resmen
sabah oğlumu uyuttum hemen salonun camlarını sildim camlar bitti uyandi emzirdim uyuttum
süpürdüm sildim tozunu aldım uyandı :) emdi altını aldık oynadık uyudu bu sefer yatak odasını aynı şekilde temizledim
dünde mutfak dolplarını sildim yarısında uyandı pusete koyup yanıma aldm hem konuştum hem rafları sildim
yarın da banyo ve oturma odasını temizlersem tamamdır :)
sanırım artık temizliği bu şekilde yapıcaz epey yoruldum ama içim rahatladı ev temizlik koktu
galiba atak canım..biz sizden birkaç gün öndeyiz ve bir haftadır gündüz uyku hiç yok, sürekli ilgi bekliyo,feci emmek istiyo.. derin uyuyo dediğimde de yarım saate ayaktaoğlum dünden beri gündüz uyumuyor, büyüme atağı mıdır acaba yine...öğlen uykusunu da çok az uyudu bugün, en azından onu uzun uyurdu normalde...taa sabah 6.30 da uyanan bebe daha yeni kollarımda sızdıderin uyuyor gibi duruyor bu defa, bakalım ne kadar sürecek..
günaydınlar annecikler daha erken ama zaman çabucak geçiyor siz bebişlerinize ek gıdaya 4. ayda mı yoksa 6.ayda mı başlamayı düşünüyorsunuz?
kızlar bebişler çok tatlı hepsine maşşallah
kızlar daha bi kokoşama bizim paşalarda pek bi yakışıklı
dilekcim arda sana benzyo sanki benimki babasının kopyası
ben 4. ayda yavaş yavaş vermek istiyorum canım
ek gıdayla ne kadar erken tanışırlarsa o kadar iştahlı olduklarını farkettim
ek gıdaya geçtiğimde sorun yaşamak istemiyorum
yavaş yavaş başlarım diyorum
günaydınlar annecikler daha erken ama zaman çabucak geçiyor siz bebişlerinize ek gıdaya 4. ayda mı yoksa 6.ayda mı başlamayı düşünüyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?