2012 Haziran Anneleri Doğurdu

merhaba kızlar,
tuana ilk ve ferda bebişlere kocaman maşaAllah
hepsi çok şeker, tuana ilk fotoyu oğluma benzettim hatta şu anda aynı badi ile yatıyor.. pipipedli fotoğrafa ayrıca güldüm çok yakışmış oğluşuna cnm

oğlum dünden beri gündüz uyumuyor, büyüme atağı mıdır acaba yine...öğlen uykusunu da çok az uyudu bugün, en azından onu uzun uyurdu normalde...taa sabah 6.30 da uyanan bebe daha yeni kollarımda sızdı derin uyuyor gibi duruyor bu defa, bakalım ne kadar sürecek..

son iki gündür oğlum uykudan acıkmış olarak uyandığında yanına yaklaştığımı görüyor ve ellerini ayaklarını nasıl çırpıyor sevinçten..belki bana yapmıyordur ama üzerime alınıyorum ben yine de o ara almayıp gider gibi yaparsam da ağlıyor yaramaz ..

kızım, zeynep yarenim :)

kuzucum oyun halısında uyuyup kalmış...

Eklentiler

• $02082012435.webp
    37,8 KB · Görüntüleme: 64
  • $10082012447.webp
    28,5 KB · Görüntüleme: 58
  • $IMG_2946.webp
    13,8 KB · Görüntüleme: 60
  • $IMG_3102.webp
    23,8 KB · Görüntüleme: 42
Son düzenleme:
Buda benim cirkin oglum

Eklentiler

• $10-08-12-20-26.webp
    4,2 KB · Görüntüleme: 42
  • $10-08-12-20-28.webp
    5,3 KB · Görüntüleme: 48
  • $10-08-12-20-31.webp
    6,9 KB · Görüntüleme: 42
  • $10-08-12-20-32.webp
    5,2 KB · Görüntüleme: 51
kızlar bütün bebişlere koskoca bir maşallah diyorum
topik açıcam şimdi 2012 haziran annelerinin bebişlerinin resimleri orada toplansın
oraya da ekleyin resimleri olur mu
arşivimiz olsun
girip çıkıp bakarım ben artık oraya
tam ısırmalık oldu bıu bebeler yaa

Sağol canım, inşallah düzelir. Bizimki gündüz çıkarsak iyi ama akşamları sürekli ağlıyor. Sanırım gaz sancısından
Biz alışveriş merkezinde olduğumuz için acıktığı zaman emzirme odasında emzirdim, iyi oldu yani. Evet sağolsun oğlum annesine biraz keyif zamanı bıraktı.

bize ebe kabarcak kabuk tutcak fln demişti ama
tekrar vurulma ihtimalinden bahsetmemişti..

benimde bazen sütün randımanı düşüyo
ama en cok ne zaman cogaldıgını farkettim biliyomusun
haftanın bir günü dışarıya dolaşmaya cıktıgımızda (eşimin izin günleri)
ha bide dinlenip uykumu aldıgımda..
inş en kısa zamanda sütün artar canm sıkma canını ve emzirmeye dewam et..

bende emzik veriyorum
vermediğimde elini emio şapır şupur topikteki dier bebekler gibi

bide bütün bebeklere
ay ne tatlı olmuş zibidiler:)

benm miniğim bikaçgündür cok huysuz
ve 2 gundurde acayip etrafı seyretmek istiyo
daha cok hareketlendi kucagımda tutamıyorum
hooop kayıyo aşagıya kaldırıyorum bu kez küçücük elini yumruk yapmıs sallarken bikaç şamar yiyorum
minik ayaklarıyla tepincem diye karnımı dürtüklüo
tırnaklarını kesmekten helak oldum yinede nasıl oluosa yoluo kendinide benide
bi heyecan bi heyecan bıraksam yürücek gitcek sanki
büyüdü galiba benm oglum

Benimkide ayni eller kollar durmuyo almadigimda numaradan aglama :))
seni seviyorum dedigimde askim sevgilim dedigimde guluyo ayip kaka ruzgar dedigimde kas catiyo bagiriyo :))

bugun ilk defa beraber sarki soyledik bakalim devam edicek mi :))

canım inş artar sütün.. bol bol dinlen.. emzirme tatili denen birşey var.. madem izinliymişsin onu dene istersen..
ooohhh mis walla.. eline koluna sağlık canım,ben yapmış kdr mutlu oldum wallaben de geçen gün wc-banyo başladım.. eşimin bana sözü var,bu haftasonu tüm evi bitireceğiz.. ben iş yaparken o oğlanı oyalasa yetecek bana.. haftaya da annemin temizliği var..
galiba atak canım..biz sizden birkaç gün öndeyiz ve bir haftadır gündüz uyku hiç yok, sürekli ilgi bekliyo,feci emmek istiyo.. derin uyuyo dediğimde de yarım saate ayakta inş büyüyüp atlatacaklar bunu..

kızlar bebişler harika.. yarın ilk iş yeni topiğimize uğramak

kızlar bebişler çok tatlı hepsine maşşallah
kızlar daha bi kokoş ama bizim paşalarda pek bi yakışıklı

dilekcim arda sana benzyo sanki benimki babasının kopyası

Son düzenleme:
günaydınlar annecikler daha erken ama zaman çabucak geçiyor siz bebişlerinize ek gıdaya 4. ayda mı yoksa 6.ayda mı başlamayı düşünüyorsunuz?

günaydınlar annecikler daha erken ama zaman çabucak geçiyor siz bebişlerinize ek gıdaya 4. ayda mı yoksa 6.ayda mı başlamayı düşünüyorsunuz?

ben 4. ayda yavaş yavaş vermek istiyorum canım
ek gıdayla ne kadar erken tanışırlarsa o kadar iştahlı olduklarını farkettim
ek gıdaya geçtiğimde sorun yaşamak istemiyorum
yavaş yavaş başlarım diyorum

bende 4. ay gibi düşündüm zaten tabak tabak değil sadece tattırıcaz neyle başlamayı planlıyorsun ben elma armut suyu çorba ve püre diye düşündüm ama gerçekten kafam çok karışık bu konuda

cnm ben 4. ayda tattırma seviyesinde başlayacağım
her gün 1 çeşit şeklinde daha iyiymiş
dün biraz netten okudum
tadını aldıracak kadar vericem
ama anne sütüyle doymasını sağlıycam
zaten benim eşim çok hevesli
daha 40 günlükken köfte tattırdı
ondan önce de yoğurt!!!
şimdi de yemekte masaya getirmemeye çalışıyorum
nerdeyse onada koy bi tabak diyecek :)

doktorum programında 4. ayda çok mecbur kalınmadıkça kesinlikle ek gıdaya geçilmemesi gerektiği konuşulmuştu. hatta bazı doktorlar 4. ayda ek gıdaya başlatıp 6-7.ayda da kahvaltıya başlatıyor böyle bir şey olabilirmi tarzında konuşmalar geçmişti.o programda da,okuduğum bir çok yayında da,başka programlarda da üzerine basa basa kesinlikle 6 ay sadece anne sütü verilmeli deniyor.

bebeğe gerçekten anne sütü yetmediği durumlarda başlanmalı 4. ayda ek gıdaya. anne sütünün yettiği, bebek yeterli kilo aldığı halde bebeğe ek gıda başlanması çok saçma ve bebeğe yapılabilecek bir kötülük bence.
şahsen dünyanın en yararlı besini anne sütünü başka gıdalar vererek bebeğimden kesemem. ne kadar fazla anne sütü o kadar iyi.
çok şükür sezeryan olduğum halde ilk andan itibaren anne sütü aldı bebeğim hiç bir süt arttırıcı kullanmadığım halde sütümde bol ona ragmen neredeyse hergün insallh sonradan sütüm azalmaz yada kalitesi düşmezde 4. ayda ek gıdaya başlamam diye geçiyor içimden vede hep bunun için dua ediyorum ben.
2. yaşa kadarda yeterse sütüm asla kesmek istemiyorum memeden. en az 1 yıl emzirmek içinde ayrıca dua ediyorum hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…