2012 Haziran Anneleri Doğurdu

bende sudocream kullanıyorum çok memnunum.kızım hiç pişik olmadı. ayrıca yurtdışında yaşayan bir arkadaşımda bizim ordada hep bu krem kullanılıyor iyiki bunu almışsın falan demişti.
ayrıca eşim eczaneden almış.

Son düzenleme:
4 ay içi bunlar yazıyo

4 Ay Bebek Beslenmesi

Anne sütü mükemmel besin içeriği ile kolay hazmedilir, etkili bir biçimde kullanılır. Bebeğinizi hastalıklardan korur, mamalarla beslenmeden daha ucuza mal olur. Bunun ötesinde emzirmek suretiyle, anne bebek bağının kurulması kolaylaşır, yeni bir gebeliğin gecikmesi ve annenin sağlıklı kalması mümkün olur.

Doğumdan sonraki ilk 4 ayda yalnızca anne sütüyle beslenen bebekler ishal ve zatürre gibi bulaşıcı hastalıklara, alerjik rahatsızlıklara daha az yakalanırlar, daha sağlıklı büyürler. Bu nedenle;

İlk 4 ay bebeğinizi tek başına anne sütüyle besleyiniz. Bu aylarda anne sütüyle birlikte verilen ek besinler bebeğin anne sütünden yeterince yararlanmasını engeller.

Bebeğinizin yalnızca anne sütüyle beslendiği bu dönemde, su kaybına yol açan hastalık halleri dışında ilave su gereksinimi yoktur! Eğer ishal gibi mutlaka su verilmesi gereken bir durum söz konusuysa kaynatılmış su veriniz.

Anne sütünün yetmediği inancıyla doktora danışmadan yeni bir gıdaya başlanmamalıdır. Düzenli kilo alan, günde ortalama 6 kez beslenebilen, bezini günde 6 defa ıslatan bir bebek anne sütünü yeterince alıyor demektir. Kaka sayısı beslenmenin değerlendirilmesinde güvenilir bir işaret değildir.Anne sütünün yeterliliği en iyi çocuğun gereken tartıyı almasıyla anlaşılır. Bu nedenle bebeğinizi düzenli aralıklarla sağlık kontrollerine getiriniz.

Hadi canimmmmm bende sokede 20 yasina kadar yasadim orada dogdum :)) sokeyi bilen olmadigindan aydin diyorum :))) ahhh kusadasi guzelcamli didimmmm gozunu sevdigimin aydini ) simdi izmirdeyim

bende 20 yaşına kadar sökede :)) sonra kuşadası. aynı dönemmiyiz acaba ben 85 liyim.

Son düzenleme:
bende 4. ay gibi düşündüm zaten tabak tabak değil sadece tattırıcaz neyle başlamayı planlıyorsun ben elma armut suyu çorba ve püre diye düşündüm ama gerçekten kafam çok karışık bu konuda

kesinlikle anne sütü vermek istiyorum ben de
ama 4. ayda meyve suyu ve yoğurt gibi gıdaların da tadına baktırıcam
doyurmak maksatlı değil, tabi ki ben de anne sütüyle doysun istiyorum ama diğer gıdaların da tadını bilemeye başlasın

ilk canım ben meyve ve yoğurt düşünüyorum
çorbaya fln 6. ay gibi başlamak daha iyi bence

kızlar ben prima turuncu paketi tavsiye etmiştim hatırlarsanız 1 paket kullanmıştım ve memnun kalmıştım. aktifbebekte iyidir diye aldım ama onu hiç beğenmedim. gerçekten daha önceden ilk arkadaşımızında dediği gibi acaip taşırıyor. bir daha almam

turuncu paketi deneyecektim de esnek bantı yok diye vazgeçtim
esnek bant olmadan rahat edebiliyor mu bebiş?
ben aktif bebek kullanıyorum taşırma sorunu yaşamadım hiç
bebekten bebeğe değişiyor demekki
gerçi benimki günde 4-5 kez kaka yaptığından az az yapıyor o yüzden taşmıyor olabilir
çok yapsa belki taşar

turuncu paketi denemedim ben hala premium care devam ediyoruz olmadı ondan da küçük bir paket alıp deneyeyim.

Migrostaki indirim devam ediyor mu?
Bezin 4 numarasına hemen geçmeyiz dimi?
Ben 6 kilo olmamıza rağmen hala 2 numara kullanıyorum
3 numara çok büyük geldi...

Migrostaki indirim devam ediyor mu?
Bezin 4 numarasına hemen geçmeyiz dimi?
Ben 6 kilo olmamıza rağmen hala 2 numara kullanıyorum
3 numara çok büyük geldi...

benim kızda 6 kilo civarında bence 3 numara bile küçükmüş gibime geliyor 1 paket daha 3 no var ondan sonra 4 numaraya geçicem, 2 numaraya benimki hayatta girmez hatta yarım paket 2 numarayı kullanamadım ben, migrostaki indirim devam etmiyor ama şimdi yeni kampanya var 50tllik bebek bezi alana alışverişinde 10 tl indirim var canım bilgine.

Benimkide ayni eller kollar durmuyo almadigimda numaradan aglama :))
seni seviyorum dedigimde askim sevgilim dedigimde guluyo ayip kaka ruzgar dedigimde kas catiyo bagiriyo :))

bugun ilk defa beraber sarki soyledik bakalim devam edicek mi :))

Sağolun kızlar yanıtlar için...evet,8.haftada üç gün süren bir atakmış sanırım.. bugün öğlen uykusunu eskisi gibi uyudu..bakalım gün boyu nasıl devam edicek?

banyo sonrası burun temizliğimizi yaptıktan sonra nasıl yüzüme baktı, hüzünlü ve gücenik.. otri bebe çok işe yarıyorsun ama yine de senden nefret ediyoruz

günaydınlar annecikler daha erken ama zaman çabucak geçiyor siz bebişlerinize ek gıdaya 4. ayda mı yoksa 6.ayda mı başlamayı düşünüyorsunuz?

kilo alımı 6. aya kadar güzel devam ederse inşaAllah anne sütü ile devam..
ilk bebeğime 6 ay yalnızca anne sütü verdim, 2 yaşa kadar da devam ettik..şimdi 4 yaşında çok nadir hasta olur sene içinde

Zeynep Yarencik, mrs.who'nun tosuncugu ve pellosun avatarından görünen tatlış, bebişleriniz çook tatlı hepsi.. hepsine maşaAllah..

Son düzenleme:
ben 88liyim ama garanti soke lisesinde okumusundur ay nasil mutlu oldum ya

Merhaba konunun yeri değil ama burda üyeleri etiketlemek gibi bi durum yok sanırım. Sizi etiketledim burçlar konusunda (etiketleyemedim ya ne etiketlemesi ) konu açtım da :) Bakabilir misiniz vallahi nasıl ulaşıcağımı bilemedim özel mesaj hakkım da yok.

Teşekkürler :)

Aynen oyle berbat aktif bebek 5.5 kg ogluma 3 no baglamama ragmen sirtina kadar cikmisti kakasi (

Kizlar ya benim oglan sag mememden emdigi sutu puskurte puskurte kusuyo solda oyle bisey yok acaba tesaduf mu yani hep kusmasi sag gogse mi dek geliyo ((

d vitamini düzenli kullAnan var mı veya sebepli kullanmayan birde ben kızımı şu sıralar emziğe alıştrmk içn çabalıyorum yoksa benden hiç ayrılası yok hep memede durmak istiyor sizlerdede bu ddurumu yaşayan varmı iş güç beni bekliyor ama kızım hep kucakta yada memede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…