Bizim pişikle başımız hala dertteydi. Dün bi açtım altını kıpkırmızı yavrucagın üstelik fazla çiş de yapmamıştı. Desitini de burdaki eczanelerde bulamadım. Akşam eşimle baktık internetten sadece bi yerde vardı. Alalım sipariş edelim dedim ama bekleyecek zamanımız da yok kötü olmuştu yavrucak. Neyse bu ülkede en popüler pişik kremi sudocrem miş. Eşim biraz araştırayım kremin içerigini falan dedi bi baktım kadınlar klübünde forum okuyosonra bi koşu gidip aldı geldi. Çok hoş bi kokusu var süzme yogurt kıvamında. Tamamen geçmiş degil ama dünden beri çok çok iyiyiz.
Hadi canimmmmm bende sokede 20 yasina kadar yasadim orada dogdum :)) sokeyi bilen olmadigindan aydin diyorum :))) ahhh kusadasi guzelcamli didimmmm gozunu sevdigimin aydini) simdi izmirdeyim
bende 4. ay gibi düşündüm zaten tabak tabak değil sadece tattırıcaz neyle başlamayı planlıyorsun ben elma armut suyu çorba ve püre diye düşündüm ama gerçekten kafam çok karışık bu konuda
doktorum programında 4. ayda çok mecbur kalınmadıkça kesinlikle ek gıdaya geçilmemesi gerektiği konuşulmuştu. hatta bazı doktorlar 4. ayda ek gıdaya başlatıp 6-7.ayda da kahvaltıya başlatıyor böyle bir şey olabilirmi tarzında konuşmalar geçmişti.o programda da,okuduğum bir çok yayında da,başka programlarda da üzerine basa basa kesinlikle 6 ay sadece anne sütü verilmeli deniyor.
bebeğe gerçekten anne sütü yetmediği durumlarda başlanmalı 4. ayda ek gıdaya. anne sütünün yettiği, bebek yeterli kilo aldığı halde bebeğe ek gıda başlanması çok saçma ve bebeğe yapılabilecek bir kötülük bence.
şahsen dünyanın en yararlı besini anne sütünü başka gıdalar vererek bebeğimden kesemem. ne kadar fazla anne sütü o kadar iyi.
çok şükür sezeryan olduğum halde ilk andan itibaren anne sütü aldı bebeğimhiç bir süt arttırıcı kullanmadığım halde sütümde bol ona ragmen neredeyse hergün insallh sonradan sütüm azalmaz yada kalitesi düşmezde 4. ayda ek gıdaya başlamam diye geçiyor içimden vede hep bunun için dua ediyorum ben.
2. yaşa kadarda yeterse sütüm asla kesmek istemiyorum memeden. en az 1 yıl emzirmek içinde ayrıca dua ediyorum hep
kızlar ben prima turuncu paketi tavsiye etmiştim hatırlarsanız 1 paket kullanmıştım ve memnun kalmıştım. aktifbebekte iyidir diye aldım ama onu hiç beğenmedim. gerçekten daha önceden ilk arkadaşımızında dediği gibi acaip taşırıyor. bir daha almam
turuncu paketi deneyecektim de esnek bantı yok diye vazgeçtim
esnek bant olmadan rahat edebiliyor mu bebiş?
ben aktif bebek kullanıyorum taşırma sorunu yaşamadım hiç
bebekten bebeğe değişiyor demekki
gerçi benimki günde 4-5 kez kaka yaptığından az az yapıyor o yüzden taşmıyor olabilir
çok yapsa belki taşar
Migrostaki indirim devam ediyor mu?
Bezin 4 numarasına hemen geçmeyiz dimi?
Ben 6 kilo olmamıza rağmen hala 2 numara kullanıyorum
3 numara çok büyük geldi...
Benimkide ayni eller kollar durmuyo almadigimda numaradan aglama :))
seni seviyorum dedigimde askim sevgilim dedigimde guluyo ayip kaka ruzgar dedigimde kas catiyo bagiriyo :))
bugun ilk defa beraber sarki soyledik bakalim devam edicek mi :))
galiba atak canım..biz sizden birkaç gün öndeyiz ve bir haftadır gündüz uyku hiç yok, sürekli ilgi bekliyo,feci emmek istiyo.. derin uyuyo dediğimde de yarım saate ayaktainş büyüyüp atlatacaklar bunu..
:
günaydınlar annecikler daha erken ama zaman çabucak geçiyor siz bebişlerinize ek gıdaya 4. ayda mı yoksa 6.ayda mı başlamayı düşünüyorsunuz?
bende 20 yaşına kadar sökede :)) sonra kuşadası. aynı dönemmiyiz acaba ben 85 liyim.
ben 88liyim ama garanti soke lisesinde okumusundur ay nasil mutlu oldum ya
kızlar ben prima turuncu paketi tavsiye etmiştim hatırlarsanız 1 paket kullanmıştım ve memnun kalmıştım. aktifbebekte iyidir diye aldım ama onu hiç beğenmedim. gerçekten daha önceden ilk arkadaşımızında dediği gibi acaip taşırıyor. bir daha almam
ben 88liyim ama garanti soke lisesinde okumusundur ay nasil mutlu oldum ya
bende çok mutlu oldumaynen söke lisesi
günaydınlar annecikler daha erken ama zaman çabucak geçiyor siz bebişlerinize ek gıdaya 4. ayda mı yoksa 6.ayda mı başlamayı düşünüyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?