çocuk yetiştirme ile ilgili kitap okuyan var mı? varsa tavsiyelerinizi öğrenmek istiyorum.
d vitamini düzenli kullAnan var mı veya sebepli kullanmayan birde ben kızımı şu sıralar emziğe alıştrmk içn çabalıyorum yoksa benden hiç ayrılası yok hep memede durmak istiyor sizlerdede bu ddurumu yaşayan varmı iş güç beni bekliyor ama kızım hep kucakta yada memede
çocuk yetiştirme ile ilgili kitap okuyan var mı? varsa tavsiyelerinizi öğrenmek istiyorum.
bende 4. ay gibi düşündüm zaten tabak tabak değil sadece tattırıcaz neyle başlamayı planlıyorsun ben elma armut suyu çorba ve püre diye düşündüm ama gerçekten kafam çok karışık bu konuda
bize ebe kabarcak kabuk tutcak fln demişti ama
tekrar vurulma ihtimalinden bahsetmemişti..
benimde bazen sütün randımanı düşüyo
ama en cok ne zaman cogaldıgını farkettim biliyomusun
haftanın bir günü dışarıya dolaşmaya cıktıgımızda (eşimin izin günleri)
ha bide dinlenip uykumu aldıgımda..
inş en kısa zamanda sütün artar canm sıkma canını ve emzirmeye dewam et..
bende emzik veriyorum
vermediğimde elini emio şapır şupur topikteki dier bebekler gibi
bide bütün bebeklere
ay ne tatlı olmuş zibidiler:)
benm miniğim bikaçgündür cok huysuz
ve 2 gundurde acayip etrafı seyretmek istiyo
daha cok hareketlendi kucagımda tutamıyorum
hooop kayıyo aşagıya kaldırıyorum bu kez küçücük elini yumruk yapmıs sallarken bikaç şamar yiyorum
minik ayaklarıyla tepincem diye karnımı dürtüklüo
tırnaklarını kesmekten helak oldum yinede nasıl oluosa yoluo kendinide benide
bi heyecan bi heyecan bıraksam yürücek gitcek sanki
büyüdü galiba benm oglum
canım inş artar sütün.. bol bol dinlen.. emzirme tatili denen birşey var.. madem izinliymişsin onu dene istersen..
ooohhh mis walla.. eline koluna sağlık canım,ben yapmış kdr mutlu oldum wallaben de geçen gün wc-banyo başladım.. eşimin bana sözü var,bu haftasonu tüm evi bitireceğiz.. ben iş yaparken o oğlanı oyalasa yetecek bana.. haftaya da annemin temizliği var..
galiba atak canım..biz sizden birkaç gün öndeyiz ve bir haftadır gündüz uyku hiç yok, sürekli ilgi bekliyo,feci emmek istiyo.. derin uyuyo dediğimde de yarım saate ayaktainş büyüyüp atlatacaklar bunu..
kızlar bebişler harika..yarın ilk iş yeni topiğimize uğramak
geçmiş olsun geceniz huzurlu geçmiştir umarım..
bebeğin ağladıkça emzir cnm sağma işlemi ile kesinlikle bir değil bebişinin emmesi..
misal ben bugün birkaç saattliğine dışarı çıkacaktım eve bırakmak için süt sağdım, onca dk uğraşmama rağmen 70 ml ancak çıktı elektirikli pompa ile..normalde bebeğime yetiyor çok şükür, ama sağarak versem bebeğime yetmez makineden çıkan miktarlar..
sütün artması için bildiğim bir formül var dilersen dene: bir avuç dut kurusunu süt ile kaynatıp sabah akşam iç..ben denemedim fakat deneyenler bayağı arttırdığını söylüyor..
ikincisi protein ağırlıklı beslen, geçen gün canım istedi iki yumurta haşladım yedim, bir tane de sabah yemiştim, o gün sütüm aktı üzerime bayağı fark ettirdi..
boool sütlü ve sağlıklı günler bebişinle..
emziği almadı benim minişim, ama kolunu da çok tatlı emiyor..hatta geçen gün öyle bir emmiş ki mosmor yapmış tam elinin bittiği noktayı:) dönemsel birşey emzik gibi bıraktırmaya lüzum kalmıyor kendiliğinden bırakıyorlar el kol emmeyi..
otomatik sallanan salıncak veyahut anakucağı kesinlikle kurtarıcı..
ben de buradan arkadaşların tavsiyesi ile edindim bir tane gündüz uyumak istemediğinde ya da gazdan ötürü ağladığında koyuyorum müziği ile ve sallanırken bayağı oyalanıyor..
sütün iyi geldiğini en iyi bebeğin yutkunmasından anlayabilirmşz bir veya iki çekmede yutuyorsa iyi süt geliyor demekmiş daha fazla da yutuyorsa süt az demekmiş bi de buna bak anlarsın azalıp azalmadıgını
geçmiş olsun hem ası için hem kaka için. kaka yapamama olayı forumda baya bi bebekte var inş hepsinin yakın zamanda geçer. alışveriş yapmayı bende cok özledim hatta boş boş dolaşmayı da çok özledim biraz büyüsün bebişlerle gezerz artık
bizim kız bastan beri elini emio yumruk yapıp sokuo hatta farklı emzikler aldım denedim hiçbirini almadı eli daha lezzetli gelio demekki
bence poposunu doktora gidince bi göster gazdan zorlanmış olablr
Ben 6. ay bittiginde basliycam kesin kararliyim
Kizlar bizim ailedeki bebekler 4-5 aylik olunca her yemegin suyundan 1 damla cok degil verirlerdi agzina yemek tadina alissin diye ama yedirmezlerdi 6. ay bitiminde anca baslarlardi
bende zaten mama takviyesi verdigimden ek gida aliyo oglum 4. ay yemek sularinin tadina baktiririm 7. aya girincede her yemegi ezerek yedirmeye calisicam meyve sekerli bence onunla baslamayin tatlikolik olmasinlar :))
74 gün önce doğum yaptım.göbeğim hala çok büyük.ne yaoabikirim kuzlar
canmı ben nomal doğum yaptım bu yüzden göbeğim kendiliğinden gitti ama ben karnımı sardım ve korse kullandım sonrasında, eğer normal doğurduysan karın yağlarını eritecek spor yapabilirsin ekmeği falan kes bol su iç. twist yapmak karnı eritiyor diyorlar bilgine.
günaydınlar annecikler daha erken ama zaman çabucak geçiyor siz bebişlerinize ek gıdaya 4. ayda mı yoksa 6.ayda mı başlamayı düşünüyorsunuz?
turuncu paketi deneyecektim de esnek bantı yok diye vazgeçtim
esnek bant olmadan rahat edebiliyor mu bebiş?
ben aktif bebek kullanıyorum taşırma sorunu yaşamadım hiç
bebekten bebeğe değişiyor demekki
gerçi benimki günde 4-5 kez kaka yaptığından az az yapıyor o yüzden taşmıyor olabilir
çok yapsa belki taşar
d vitamini düzenli kullAnan var mı veya sebepli kullanmayan birde ben kızımı şu sıralar emziğe alıştrmk içn çabalıyorum yoksa benden hiç ayrılası yok hep memede durmak istiyor sizlerdede bu ddurumu yaşayan varmı iş güç beni bekliyor ama kızım hep kucakta yada memede
sezaryan cnm yaa.inmedi bi türlü.doktor incek dedi ama 74 gün oldu.dikişlerimin üstünde de bi boğum var
günaydınlar annecikler daha erken ama zaman çabucak geçiyor siz bebişlerinize ek gıdaya 4. ayda mı yoksa 6.ayda mı başlamayı düşünüyorsunuz?
kızlar ben doğum yapalı bugün 60 günüm bitti
ancak kanamam devam ediyor
kan aması devamedip parise giden var mı?
bizde hala tık yok
biliyorum özürlüyüm ama ne bilim işte............
cnm doktora gittin mi 40 gunden sonra kesilmezse ilaç kullanman gerekio kesilmesi için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?