Allah hayirlisini versin canim. ins en kisa zamanda kavusursun canim yavruna.umarım en kısa zamanda duyarsın canım...
bana gelince ben 2. bir doktora daha gittim cuma günü. ondan da aynı cümleleri duyunca yani kesenin büyük olduğu bebeğin gelişmediği ve kalp atışlarının olmadığını.yine çok üzüldüm.haftaiçi kürtajı önerdi.bende çok düşündüm taşındım ve dün anestezi altında kürtajımı oldum.
çok ağlamışım ayılana kadar
Allah bir daha yaşatmasın inşallah.hem bana hem de tümm anne adaylarına....
beni listeden kaldırabilirsiniz.şimdilik hbrler böle arkadaşlar.yine ara ara girip bakarım sizler neler yapıyosunuz die.hepinize Allahtan sağlık diliyorum.evlatlarınızı kucağınıza sağlıklı bir şekilde almanızı diliyorum......
kızlar meraba gebelik ilk başlangıç zamanında yazmıştım size ama sonrasında kötü bir dönem geçirdim. devamlı hastanede yatmak zorunda kaldım mide bulantılarından,kanamam oldu falan o yüzden hiç bilgisayarın başına dahi oturamadım. takipde edemedim ama bundan sonra burdayım. sizin mide bulantılarıznı nasıl geçiyo. benim gibi zor atlatan var mı?
Günaydın bacularrrrNasılsınız bugün benim ağız burun son sürat dolmaya devam yine bi atlatamadım Bugün temizlik yapıcam akşam konuşuruz hepinizi öptümm
kolay gelsin cana canim pazar temizligimi bende bugün gene tembellik yapicam daah bu saate kahvalti yapcambebisimi ac birakiyom ne vahsi anneyim ben ya öptümm
Günaydın bacularrrrNasılsınız bugün benim ağız burun son sürat dolmaya devam yine bi atlatamadım Bugün temizlik yapıcam akşam konuşuruz hepinizi öptümm
sorma canım yhhaaa benimm sabah akşam hiç geçmioo gnde sadece 1-2 saat ii olduğum oluyoo onun dışında fenalardayım bu gittiğimdede geçmezse ilaç isticem doktordan artık dayanamıcam((
ben yazarım canım burda olup görürsem ama dayanamayıp yatabilirimm bnm böyle sürekli bulanıp kusunca ağlayasım gelio artık geçsin die sinirlerim iice bozuldu heralde eşimide tersleyip duruom yazık yhaaa
geldim kızlar kadın doğum uzmanıyla görüşüp serum bağlandı tutulmalarım romatizmadan kaynaklandığı çktı ve işimin zor olduğunu söyledi dr antiyotik ilaç tedavisi gerekiyor işte drunla görüş işte neler kullanılabilir ortak dr kararlarıyla tedavi olmam gerektiğini ve hamileliğim ilerledikçe ağrılarımın şikayetlerimin artacağını söyledi cnm sıkıldı biraz:18::18::18::18:
umarım en kısa zamanda duyarsın canım...
geçmiş olsun canım.dikkat et kendine
rubetcim sana da geçmiş olsun.fazla geciktirmeden tedavini ol.
bana gelince ben 2. bir doktora daha gittim cuma günü. ondan da aynı cümleleri duyunca yani kesenin büyük olduğu bebeğin gelişmediği ve kalp atışlarının olmadığını.yine çok üzüldüm.haftaiçi kürtajı önerdi.bende çok düşündüm taşındım ve dün anestezi altında kürtajımı oldum.
beni listeden kaldırabilirsiniz.şimdilik hbrler böle arkadaşlar.yine ara ara girip bakarım sizler neler yapıyosunuz die.hepinize Allahtan sağlık diliyorum.evlatlarınızı kucağınıza sağlıklı bir şekilde almanızı diliyorum......
canım cok merak ettik seni
geçmişler olsun ınsallah ıyı bı doktor bulursunda
stres yapma bebişinde bişey yok ya bu en guzelii
sende mecbur ıdare etcen artık
iyi canım halletmissin hadigünaydın kızlarrr
sunflower çok çok üzüldüm canım geçmiş olsun ne diyeceğimi bilemedim(
kızlar bende dün temizlik yaptım belim tutuldu kenar köşe sildim bi banyom kalmıştı onuda eşime attım o yıkadı uzun bi süre idare eder hehehehhhh:))şaka bi yana annem yapıyordu aslında benim işlerimi ama onun da işi çok olunca bişey diyemedim...
bence dikkat edin yormayın kendinizi sabahtan beri kalkamıyorum ben(
iyi yapmıssınızgunaydin kizlar
aksam esimle filim izlicez diye gece 2 de uyuduk sabahta 11 de anca kalktik allahtan kizimda misil misil uyudu 11 kadar
kahvalti falan derken ogle oldu simdide temizlige baslicam bi selam verim dedim
günaydııncanım dikkat et senin bebiş portakal gibi olacak bu gidişle bende komşuya gittim kahvaltımı yaptım şimdi ağır ağır temizlik yapıcam evi resmen bişey götürüyo
ayy ükürler olsunki bebişte bişey yok dr dediğine göre ağır antibiyotik kullanmam gerekiyomuş normal şartlarda ama şimdi ne yapılabilir bişey diyemem kendi drunla görüş ona göre bir tedavi ayarlanabilir inşallah dedi çünkü iltihaplı romatizmam ve boğazımda ciddi dereccede iltahap varmış ve bu vücudumun çeşitli yerlerine vuruyomuş hamilelik ilerleyip ağırlık arttıkça daha çok ağrım ve şikayetim olacakmış zorlu bir yol seni bekliyo dedi.....
bizde bugun esimle ortaklasa yaptik isleri camasirlari ona astirdim yerleride sildi, 12. hafta bitene kadar boyle napalim yoksa ben dikkat etmezdim bu kadar kendime. cok hareketli biriyim . bazen daldiriyorum sonra tekrar aklima geliyor dikkat etmem gerektigi ve frenliyorum kendimi.günaydın kızlarrr
sunflower çok çok üzüldüm canım geçmiş olsun ne diyeceğimi bilemedim(
kızlar bende dün temizlik yaptım belim tutuldu kenar köşe sildim bi banyom kalmıştı onuda eşime attım o yıkadı uzun bi süre idare eder hehehehhhh:))şaka bi yana annem yapıyordu aslında benim işlerimi ama onun da işi çok olunca bişey diyemedim...
bence dikkat edin yormayın kendinizi sabahtan beri kalkamıyorum ben(
masallah iyi uyumus melegin bizimki 8 deyince kalkiyor gerci dunde braz erken yatmisti. birde ilac ictigi icin saati kacirmiyim diye kalkiyorum. krese hala yollamiyorum ama bir iyilessede gitse cok guzel olucak evdeyken poposunu toplamak cok zor oluyorgunaydin kizlar
aksam esimle filim izlicez diye gece 2 de uyuduk sabahta 11 de anca kalktik allahtan kizimda misil misil uyudu 11 kadar
kahvalti falan derken ogle oldu simdide temizlige baslicam bi selam verim dedim
günaydııncanım dikkat et senin bebiş portakal gibi olacak bu gidişle bende komşuya gittim kahvaltımı yaptım şimdi ağır ağır temizlik yapıcam evi resmen bişey götürüyo
ayy ükürler olsunki bebişte bişey yok dr dediğine göre ağır antibiyotik kullanmam gerekiyomuş normal şartlarda ama şimdi ne yapılabilir bişey diyemem kendi drunla görüş ona göre bir tedavi ayarlanabilir inşallah dedi çünkü iltihaplı romatizmam ve boğazımda ciddi dereccede iltahap varmış ve bu vücudumun çeşitli yerlerine vuruyomuş hamilelik ilerleyip ağırlık arttıkça daha çok ağrım ve şikayetim olacakmış zorlu bir yol seni bekliyo dedi.....
umarım en kısa zamanda duyarsın canım...
geçmiş olsun canım.dikkat et kendine
yaaaaaaaaaaa ben niye hamile olduğumu hissedemiyorum bu normal mi çok korkuyorummmm hiç rahmimde büyüme yok sizde de öyle mi doktora gidene kadar ölecem galiba
geldim kızlar kadın doğum uzmanıyla görüşüp serum bağlandı tutulmalarım romatizmadan kaynaklandığı çktı ve işimin zor olduğunu söyledi dr antiyotik ilaç tedavisi gerekiyor işte drunla görüş işte neler kullanılabilir ortak dr kararlarıyla tedavi olmam gerektiğini ve hamileliğim ilerledikçe ağrılarımın şikayetlerimin artacağını söyledi cnm sıkıldı biraz:18::18::18::18:
Aman masaalah diyelim o zaman :) bzimkide pororo diye bir cizgi film var ona takti normalde tv acmiyoruzyesimcim benimki 9 da nadir uyanir bu ara iyi uyuyoruz 10 dan asagi uyandigimiz yok
sorma benimkide oyle oturma odasinda resim yapiyo 1 satirsonra odasinda bisikletile oyuncaklarila oynuyo
nevresimleri falan deyistim simdi supurge acicam mutfagin fayanslari silicem ama canim koltuktan kimildamak istemiyokizlar bana doktor tek elevit verdi gunde 1 tane simdilik yeterli dedi
yaaaaaaaaaaa ben niye hamile olduğumu hissedemiyorum bu normal mi çok korkuyorummmm hiç rahmimde büyüme yok sizde de öyle mi doktora gidene kadar ölecem galiba
ayy sorma o sırnaşıoo da zorr kurtuluom elindenyazar okuruz rubet yarın gelir belki...bakalım kocişine sırnaşma fazla bakım sonra zor olur ayrışmak...
rubet canım merak ettim seni çok şükür iisin bebeişinde ii inşş bi şekilde bi antibiyotik tedavisi uygularlarda atlatırsın canımm çok çok geçmişş olsun dikkat et kendine ve bebişinegeldim kızlar kadın doğum uzmanıyla görüşüp serum bağlandı tutulmalarım romatizmadan kaynaklandığı çktı ve işimin zor olduğunu söyledi dr antiyotik ilaç tedavisi gerekiyor işte drunla görüş işte neler kullanılabilir ortak dr kararlarıyla tedavi olmam gerektiğini ve hamileliğim ilerledikçe ağrılarımın şikayetlerimin artacağını söyledi cnm sıkıldı biraz:18::18::18::18:
cAanım çok üzüldümgeçmiş olsun canım.dikkat et kendine
canımm kolay gelsn çok yorma kendini dinlenerek yap bende yapıcam bgn eşimle beraberrr hadi kolay gelsin :)=)))Günaydın bacularrrrNasılsınız bugün benim ağız burun son sürat dolmaya devam yine bi atlatamadım Bugün temizlik yapıcam akşam konuşuruz hepinizi öptümm
bende yatmıstım canım fena uykum geldı zaten
bencede bı gorus en azından dramamine falan verır
cunkı aksamları arada oluyor bende
her zaman olsa daha zor
ınsan etkılenıyor ıster ıstemes
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?