2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın bacularrrr Nasılsınız bugün benim ağız burun son sürat dolmaya devam yine bi atlatamadım Bugün temizlik yapıcam akşam konuşuruz hepinizi öptümm

Allah hayirlisini versin canim. ins en kisa zamanda kavusursun canim yavruna.
Sende Temmuz yada agustos annesi olursun

gecmis olsun canim. simdi iyisin dimi??
benim bulantim daha baslamadi biraz tiksinme var iste oda onemsiz.
bilgilerin yaz senide listeye ekliim canim

Günaydın bacularrrr Nasılsınız bugün benim ağız burun son sürat dolmaya devam yine bi atlatamadım Bugün temizlik yapıcam akşam konuşuruz hepinizi öptümm

kolay gelsin cana canim pazar temizligimi bende bugün gene tembellik yapicam daah bu saate kahvalti yapcam bebisimi ac birakiyom ne vahsi anneyim ben ya öptümm

canim cok yorma kendini
gecmis olsun

bende kalkayimda kucuk cadiya patates kizartayim bari

bende yatmıstım canım fena uykum geldı zaten
bencede bı gorus en azından dramamine falan verır
cunkı aksamları arada oluyor bende
her zaman olsa daha zor
ınsan etkılenıyor ıster ıstemes

canım cok merak ettik seni
geçmişler olsun ınsallah ıyı bı doktor bulursunda
stres yapma bebişinde bişey yok ya bu en guzelii
sende mecbur ıdare etcen artık

canım cok üzüldüm
ama hayırlısı buymus demek
ne yapalım elimizden bişey gelmez
inşallah en yakın zamandaa bebegıne kavusursun

günaydın kızlarrr
sunflower çok çok üzüldüm canım geçmiş olsun ne diyeceğimi bilemedim(
kızlar bende dün temizlik yaptım belim tutuldu kenar köşe sildim bi banyom kalmıştı onuda eşime attım o yıkadı uzun bi süre idare eder hehehehhhh:))şaka bi yana annem yapıyordu aslında benim işlerimi ama onun da işi çok olunca bişey diyemedim...
bence dikkat edin yormayın kendinizi sabahtan beri kalkamıyorum ben(

gunaydin kizlar
aksam esimle filim izlicez diye gece 2 de uyuduk sabahta 11 de anca kalktik allahtan kizimda misil misil uyudu 11 kadar
kahvalti falan derken ogle oldu simdide temizlige baslicam bi selam verim dedim

günaydıın canım dikkat et senin bebiş portakal gibi olacak bu gidişle bende komşuya gittim kahvaltımı yaptım şimdi ağır ağır temizlik yapıcam evi resmen bişey götürüyo

canım cok merak ettik seni
geçmişler olsun ınsallah ıyı bı doktor bulursunda
stres yapma bebişinde bişey yok ya bu en guzelii
sende mecbur ıdare etcen artık

ayy ükürler olsunki bebişte bişey yok dr dediğine göre ağır antibiyotik kullanmam gerekiyomuş normal şartlarda ama şimdi ne yapılabilir bişey diyemem kendi drunla görüş ona göre bir tedavi ayarlanabilir inşallah dedi çünkü iltihaplı romatizmam ve boğazımda ciddi dereccede iltahap varmış ve bu vücudumun çeşitli yerlerine vuruyomuş hamilelik ilerleyip ağırlık arttıkça daha çok ağrım ve şikayetim olacakmış zorlu bir yol seni bekliyo dedi.....

Son düzenleme:
iyi canım halletmissin hadi
banada annem yardım edıyor valla
yoksa zor yanıı
az daha kokacaktık

gunaydin kizlar
aksam esimle filim izlicez diye gece 2 de uyuduk sabahta 11 de anca kalktik allahtan kizimda misil misil uyudu 11 kadar
iyi yapmıssınız
bizde uyuya kalmısız bugun gec kalktık
annemde gelimde temizlik yapalım diyor
ya pazar pazar ne temizliği dedim

doktor tabı bastan uyarmıs senı haklı olaraak
kendı doktorunla falan görus bakalım ne dicek
benım teyzemdede senelerdir var iltihaplı romatizma hamileyken varmıydı bi sorayım
cunkı baya bı eskıye dayanıyor
dikkat etmen gereken bi rahatsızlık aslında keske onceden baslasaymıssın bişeylere
ilerliyor cunkı zamanla..

bizde bugun esimle ortaklasa yaptik isleri camasirlari ona astirdim yerleride sildi, 12. hafta bitene kadar boyle napalim yoksa ben dikkat etmezdim bu kadar kendime. cok hareketli biriyim . bazen daldiriyorum sonra tekrar aklima geliyor dikkat etmem gerektigi ve frenliyorum kendimi.
gunaydin kizlar
masallah iyi uyumus melegin bizimki 8 deyince kalkiyor gerci dunde braz erken yatmisti. birde ilac ictigi icin saati kacirmiyim diye kalkiyorum. krese hala yollamiyorum ama bir iyilessede gitse cok guzel olucak evdeyken poposunu toplamak cok zor oluyor

kendini oyle sartlandirma canim. ins guzel bir tedaviyle sikintisiz atlatacaksin.
kotu seyler getirme aklina . hic duymadim bu rahatsizligi ama sukredelimki gunumuzde bir cok seyin tedavisi
mevcut.

allah yardımcın olsun canım herkesin başına geliyor üzülme bizimde ne olacağımız belli değil rabbim zamanını vermemiş bu dünyada yiyecek ekmeği yokmuş demekki..sabır çek...çok zor anlıyorum seni bende yaşadım rabbim kimseye yaşatmasın

yaaaaaaaaaaa ben niye hamile olduğumu hissedemiyorum bu normal mi çok korkuyorummmm hiç rahmimde büyüme yok sizde de öyle mi doktora gidene kadar ölecem galiba

yesimcim benimki 9 da nadir uyanir bu ara iyi uyuyoruz 10 dan asagi uyandigimiz yok
sorma benimkide oyle oturma odasinda resim yapiyo 1 satir sonra odasinda bisikletile oyuncaklarila oynuyo
nevresimleri falan deyistim simdi supurge acicam mutfagin fayanslari silicem ama canim koltuktan kimildamak istemiyo kizlar bana doktor tek elevit verdi gunde 1 tane simdilik yeterli dedi

Gunaydinn kizlar nasilsiniz?

yaaaaaaaaaaa ben niye hamile olduğumu hissedemiyorum bu normal mi çok korkuyorummmm hiç rahmimde büyüme yok sizde de öyle mi doktora gidene kadar ölecem galiba

Cnm dert etme bunu onemli degil demek ki ALLAH'in izniyle rahat bir hamilelik gecirecen.

Kimi rahmi buyuyormus??? Ben oyle birsey ne duydum nede gordumm

bende 3 haftadır falan elevit kullanıyorum sadece

ne 3 haftası 5 haftadır falan
acayip hafıza problemi yaşıyorum :S

Son düzenleme:

Rubet geçmiş olsun canım.dikkat et kendine

bana gelince ben 2. bir doktora daha gittim cuma günü. ondan da aynı cümleleri duyunca yani kesenin büyük olduğu bebeğin gelişmediği ve kalp atışlarının olmadığını.yine çok üzüldüm.haftaiçi kürtajı önerdi.bende çok düşündüm taşındım ve dün anestezi altında kürtajımı oldum.
çok ağlamışım ayılana kadar
Allah bir daha yaşatmasın inşallah.hem bana hem de tümm anne adaylarına....
beni listeden kaldırabilirsiniz.şimdilik hbrler böle arkadaşlar.yine ara ara girip bakarım sizler neler yapıyosunuz die.hepinize Allahtan sağlık diliyorum.evlatlarınızı kucağınıza sağlıklı bir şekilde almanızı diliyorum......[/QUOTE]

Canım ya Allah büyük sabır versin sana.İnşallah tez zamanda kavuşursun bebeğine.

Aman masaalah diyelim o zaman :) bzimkide pororo diye bir cizgi film var ona takti normalde tv acmiyoruz
ama babasinin bilgisayarini kapsama alanina aldi. bazende yazip ciziyor genelde benim kitap ve defterlerimi kullaniyor. bir kuru kalem bulsam sukredip onu kullaniyorum gerci bu ara saldim cayira mevlam kayira Defne tam iyilesmedi diye yollamiyorum krese evdeykende zor oluyor. alismistim rahatliga :))
elevitte folikasitte var bildigim kadariyla.
zaten gunde 400mg mi ne gerekiyormus

bende hissedemiyorum cok sadece karnimda bir doluluk var gibi.
cok sabirsizlaniyorum gobusumun cikacagi gunler icin :)
hamileleri kesiyorum yollarda marketlerde:)

yazar okuruz rubet yarın gelir belki...bakalım kocişine sırnaşma fazla bakım sonra zor olur ayrışmak...
ayy sorma o sırnaşıoo da zorr kurtuluom elinden

rubet canım merak ettim seni çok şükür iisin bebeişinde ii inşş bi şekilde bi antibiyotik tedavisi uygularlarda atlatırsın canımm çok çok geçmişş olsun dikkat et kendine ve bebişine

cAanım çok üzüldüm ama hayırlısı böyleymiş demekki rabbim en kısa zamanda tekrar nasip eder inşş dualarımız seninle canımm ...

canımm kolay gelsn çok yorma kendini dinlenerek yap bende yapıcam bgn eşimle beraberrr hadi kolay gelsin :)=)))

bende yatmıstım canım fena uykum geldı zaten
bencede bı gorus en azından dramamine falan verır
cunkı aksamları arada oluyor bende
her zaman olsa daha zor
ınsan etkılenıyor ıster ıstemes

ewt canım yhaaa söylüom çok fazla olduğunu genede ilaç yazmadı beslenme bozukluğu başlamış dedi serum verdi ama ilaç vermedi bu gittiğimde ağzımla istiyim belki verir
yoksa çekilmio yhaaa aksii biri oldum iice bunlar yüzünden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…