Rubetimmm çok merak ettim seniii bide kocişten fırsat bulamadım nete ara ara baktım sonra sızmışım hatunlarınnn aşk muhabbetlerinden anca buldum seni....cnm yaa senin romatizman varmıydı kii...cnm bi süre en azından izin alsan dinlensen iştenn bilemedimm...sanırım gene dr una gidicen dur bakalım o ne önericekk belki rapor falan yazar....geldim kızlar kadın doğum uzmanıyla görüşüp serum bağlandı tutulmalarım romatizmadan kaynaklandığı çktı ve işimin zor olduğunu söyledi dr antiyotik ilaç tedavisi gerekiyor işte drunla görüş işte neler kullanılabilir ortak dr kararlarıyla tedavi olmam gerektiğini ve hamileliğim ilerledikçe ağrılarımın şikayetlerimin artacağını söyledi cnm sıkıldı biraz:18::18::18::18:
sunflowercimm gerçekten çok üzüldüm cnm kaç gündür bi umut hep haber bekliyoduk senden allahtan gelene bişey denilemiyoo cnm ....en kısa zamanda inşallahh başka bi topikte duyarız güzel haberlerinii...umarım en kısa zamanda duyarsın canım...
geçmiş olsun canım.dikkat et kendine
rubetcim sana da geçmiş olsun.fazla geciktirmeden tedavini ol.
bana gelince ben 2. bir doktora daha gittim cuma günü. ondan da aynı cümleleri duyunca yani kesenin büyük olduğu bebeğin gelişmediği ve kalp atışlarının olmadığını.yine çok üzüldüm.haftaiçi kürtajı önerdi.bende çok düşündüm taşındım ve dün anestezi altında kürtajımı oldum.
çok ağlamışım ayılana kadar
Allah bir daha yaşatmasın inşallah.hem bana hem de tümm anne adaylarına....
beni listeden kaldırabilirsiniz.şimdilik hbrler böle arkadaşlar.yine ara ara girip bakarım sizler neler yapıyosunuz die.hepinize Allahtan sağlık diliyorum.evlatlarınızı kucağınıza sağlıklı bir şekilde almanızı diliyorum......
yerimmm ben o küçük patates canavarınıı afiyet bal şeker olsunn kuzunaa...canim cok yorma kendini
gecmis olsun
bende kalkayimda kucuk cadiya patates kizartayim bari
üfff biz de biraz yaptık eşimlee ama ben şimdi toza falan geçicem bide dağınıklık toplucammm defnem çok dağıtıyoo yaa bende annem gelsin diliyorum bi an öncee daha da 1 ay gelmez hatun....günaydın kızlarrr
sunflower çok çok üzüldüm canım geçmiş olsun ne diyeceğimi bilemedim(
kızlar bende dün temizlik yaptım belim tutuldu kenar köşe sildim bi banyom kalmıştı onuda eşime attım o yıkadı uzun bi süre idare eder hehehehhhh:))şaka bi yana annem yapıyordu aslında benim işlerimi ama onun da işi çok olunca bişey diyemedim...
bence dikkat edin yormayın kendinizi sabahtan beri kalkamıyorum ben(
kolay gelsin cnm..bizde gece geç yattık 11 de kalktık maailee allahtan kızım geç yatıyoo ama geç kalkıyoo benimde işime geliyo bu aralarr sabah uykusu tatlı geliyoo....erken kalkınca mide bulantısı çok oluyoo bende...gunaydin kizlar
aksam esimle filim izlicez diye gece 2 de uyuduk sabahta 11 de anca kalktik allahtan kizimda misil misil uyudu 11 kadar
kahvalti falan derken ogle oldu simdide temizlige baslicam bi selam verim dedim
cnmmm yaaa sana öyle geliyodurrr telaş yapmaa..hem herkes hissedicek die bişi yok...iice saçmalamayın topicte biri yok bulantı olmassa bebek tutunmuyoo die bişey söylediii her lafa bakmayınn tuana da böyle yapıyoo gayet ii bebelerinizde sizde...benimde kızmda yoktuu hiçbi belirtimm bulantı veya başka bişi olmaması çok normal hatta güzell bi hamilelik demek ..hiç bulantısı yok deyip bu hamilellik kötü diyen dr gördünüzmüü...ayrıca 3. aydan sonra çoğunda zatenn rahimde büyüme olur bende de yok arkadaşımmm....yaaaaaaaaaaa ben niye hamile olduğumu hissedemiyorum bu normal mi çok korkuyorummmm hiç rahmimde büyüme yok sizde de öyle mi doktora gidene kadar ölecem galiba