2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Aynen katiliyorumm sana. Aserdim.net'te filan istediklerim va ama yurt disina kargo olmuyo olsa bile buraya gelesiye bozulur

Daha nelerr neler...

öyle zamanlarda avucunun içini kokla gögsüne sür canım

canım ne ıstıyorki canın sıvı demişsin ?
avucunu yala derler eskıler bu durumlarda
dene sende br zarar gelmez

ikinizin dediginide yaptim valla.
Sizin bulabilmsniz kolay diye yaziyorum normalde yazmak istemem belki bulamazlar diye ama bu basit birsey
yesil domates tursusu ya ( siviya gelemiyor yasak 1 aydir hayalini kuruyorum valla

geçer canım geçer inşallah orda yokmu turkish market restaurant falan:)

aynenn canım geceleri 2 3 sefer uyanıyorum tuvalete sıkışmış olduğum için ağrıyo kasıklarım falan korkuyorum bende hatta kabuslar görüyorum bu gece kananmam olmuştu hemen doktoru arıyorum bi telaş bi telaş uykular haram oldu valla.

merabalar kızlar
bişey sorcam
tsh yüksekliği sorunu yaşamayanlar için
tsh değeriniz kaç çıkıyor acaba?

Sizin bulabilmsniz kolay diye yaziyorum normalde yazmak istemem belki bulamazlar diye ama bu basit birsey
yesil domates tursusu ya ( siviya gelemiyor yasak 1 aydir hayalini kuruyorum valla
keske bısey yapabılsek canım :S
gec gıtmese o kadar hadı susuz gonderılse ama
15 gunden flan bahsedıyorsun bılmıyorumkı nasıl olcak
orda bulunması o kadar imkansız bişeymi ki
türk marketleri falan yokmu hıc

aynen bende deliksiz uyurdum
bi uyanıyorum karnımda agrılar
hayr su falan ıcmedıgım ıcın pek lvb falanda gıtmıyorum
dua ediyorum o rahatlatıyor uyuyorum
bende ruyamda saclarım sarı normalde
siyaha boyatıyormusum hemde mavi siyaaah bi pişman oluyordum
bide hamıle hamıle boyattım guzelde olmadı diyee ne alakaysa

Aynen katiliyorumm sana. Aserdim.net'te filan istediklerim va ama yurt disina kargo olmuyo olsa bile buraya gelesiye bozulur

Daha nelerr neler...

sende y.disiydi dimi canim ya pardon.
burda hakikaten cok zorlaniyorum nane yok gerci oda zararliymis ama corbalara azicik katsak birsey olmaz herhalde
kuru seyleri koliye koymuslarda sivi seyler gelemiyor. artik gidince bir getiricez
sacmalik ilac filanda gelmiyormus sivi olunca ne sacma dimi ama ya?
ah vatanim ah vatanim cok ozluyorum herseyini. pendik ide cok severim zaten.
izinde gidecez ins. oda Martta olucak nasipse

Canim cok ozel degilse nerde oldugunu sorsam olur mu?

Bizim burda turk marketleri var orda rahatlikla bulunuyor senin istediklerin.

Nane zararli diyorlar ama asiriya kacildigi zaman. Azicik kurumus nanenin kimseye zarari olmaz. Ben nanesiz yogurt corbasi dusunemem aslaaa.

Aynen bende cok ozluyorumm vatanimin her yerini herseyini. Ozellikle gebe kaldikdan sonra trde olsaydi sunu sunu yapardim diyorum surekli

Uyku sorunu demek ki uc asagi bes yukari hepimizde var. Bende inanilmaz kalkiyorum geceleri ozellikle icim yaniyor nasil susuyorumm anlatamam aksam yemegi agir geliyor galiba.

Tabi her kalkista su ictigim icin lavabo ziyaretlerim kacinilmaz oluyor Acayip agrim oluyor ama kasiklarimda.

buraya yakin bir sehirde var yabanci marketi ama orda yok maalesef. Seoulde var birde ordada gunu gecmis uyduruk marka seyleri satiyorlar gerci yoktu olsa iyi kotu alicaktim. yani burda tuk market olsada yok maalesef
esim gecen baska bir sehire gitmis is icin sana hediye aldim dedi.
baktim kornison tursu bulmus almis burda var normalde kornison tursu ama tatli eksi yani tuzlueksi degil
bir garip yani neyse esimin getirdigide zehir gibi aci cikti yiyemedim

gecmesini bekliyorum burda kimchi diye br tursu var cok canim eksi isteyince onu yiyorum oda lahana tursunun soslusu . onunla nefsimi korluyorum gerci cok alakalari yok ama. yapicak birsey yok.

evet abartmaadıktan sonra
Allh ta izin verdıkten sonra hiç bişey olmuyor ya
ben nane ıctım 3 gun falan midem kötu dıyee
doktor dedı ıcme ama cok sukur bısey olmadı
halada gıttıgım yeerde salatada falan varsa yıyorum cok abartmıyorum
narda yiyorum hergun yedım hatta ıkı gundur falan
dıkkat etmek lazım ama herseyden azcıkta olsa almak iyi bence abartmadan tabi
zaten tamamen zararlı olsa doktorlarda bastan soylerdi herhalde dımı

Bende genelde kabus cok oluyor dun yine savasip duruyordum birileriyle:)
9 ay boyunca savasicam sanirim:)

evet hepimizde yavas yavas basladı asagı yukarı bu durum :)
bende aksamalrı yıyorum genelde sadece o yuzden oalbılır
ben su ıcemıyorum ya hıc

hmm bu kötuymus yaa
ne bilim teyzem almanyada herseyı buluyordu
orda baya bı turk marketleri falan var yaa
senın oldugun yerdede olsa guzel olurdu
artık idare etcen dediğin gibi
keskee gönderebilceğimiz bişey olsaydı canım
hallederdik bi şekilde :S

Cnm domates alip kendin tursu kursan olmaz mi? sanirim cok zor birsey degil.

bende 5.haftadan beri sadece elevit kullanıyorum plansız gebelik olunca folicasit kullanmadım ben şimdilik levetie devam dedi doktorummm...

bende de ne zman 7.hafta başladı bulantılar başladı senin gibi bana da herşey kokuyor ya kayınvalidem hazırlıyor benim kahvaltımı allahtan kızartmalarla,yumurtayla falan işim olmuyo o yüzden...

bende sende ağır geçiriyorum.bende hastanede yattım 1 hafta çıkarıyorlar tekrar kusmaya başlıyorum bidaha yatırıyolar çıkarıyolar yeniden kusmaya başlıyorum.aşırı derecede kusmam var yemekte yemiyorum.baktılar devam ediyor zofran adında kanser hastalarının kullandığı bi ilaç verdiler.ilacı bir saat geçirsem kusmaya başlıyorum.senden daha da ağırım anlayacağın.

ben maydonoz katiyorum koftelere , pogaca yapicada zaten azcik koyuyorum. ama maydonoz suyu zararli
onu cok duydum
bizim kiz Gokce Ela erkek Metehan yada Mete Kagan simdilik durum boyle
sen oglana Cinar dusunuyordun dimi? oda cok guzel ama bizimki meteye takmis durumda:)
kizada dusunde simdiden isle adamin beynini maya filan koymasin :))
canım cokta onemlı degıl amaa
beklenen dogum tarıhımı 7 si olarak duzeltebilirsen bi araa
acelesi yokta

tamam canim duzeltirim bende cakma haziran annesi oldum vallaha simdide temmuz 5 cikiyor dogum
temmuz sonuna kayicam bu gidisle galiba:)) bir buyutemedik bebegi :) 6. haftayi 3 oldu geciyorum ya

yeşimcim ya valla annem bana koydu geçen hafta yollansa yollardım yemin ederim ama benim canım şuan istemiyor duruyor öylece(
ya geçenlerde kimdi kiraz çekti canım yazmıştı günlerdir kirazla yatıp kirazla kalkıyorum şöyle kara kara ne güzel olurdu ya trabzona gidicem ordaki manavlarda herşey var bulurum umarım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…