sagolasin canim.
bugun esim kaynatamla konustu koliyi hazirlamis .
yarn vericek postaya nasipse 15 gun sonra kavusacagim bakliyatlarima.
bitmisti resmen salcamda oyle ya kizlar valla su gida isi hakikaten kotu
gebelik basindan beri canim birsey istiyor feci sekilde ama ne postayla gonderilebiliyor sivi oldugu icin nede burdan
bulabiliyorum.
ya boyle birseyi cok isteyip yiyemeyince birsey olmaz herhalde.
aserme zamanlarini gurbet ellerde gecirmek ne zormus ya. Tr de olsam simdi ne guzel olurdu ahh ahhh
ins gecer su asermelerde normal hayata donerim ya .
öyle zamanlarda avucunun içini kokla gögsüne sür canım
canım ne ıstıyorki canın sıvı demişsin ?
avucunu yala derler eskıler bu durumlarda
dene sende br zarar gelmez
sagolasin canim.
bugun esim kaynatamla konustu koliyi hazirlamis .
yarn vericek postaya nasipse 15 gun sonra kavusacagim bakliyatlarima.
bitmisti resmen salcamda oyle ya kizlar valla su gida isi hakikaten kotu
gebelik basindan beri canim birsey istiyor feci sekilde ama ne postayla gonderilebiliyor sivi oldugu icin nede burdan
bulabiliyorum.
ya boyle birseyi cok isteyip yiyemeyince birsey olmaz herhalde.
aserme zamanlarini gurbet ellerde gecirmek ne zormus ya. Tr de olsam simdi ne guzel olurdu ahh ahhh
ins gecer su asermelerde normal hayata donerim ya .
bende yenı yenı buyuyor gıbı falan hıssetmeye basladım
gecelerı falan uyanıyorum bazen karnım ve kasıklarım agrıyor
bır korku kaplıyor ıcımı sonra ınsallah ıyıdır buyuyodur dıyorum :)
bende erkek gıbı hıssedıyorum
ama kız ıstıyordum
hayırlsı olsun
keske bısey yapabılsek canım :Sikinizin dediginide yaptim valla.
Sizin bulabilmsniz kolay diye yaziyorum normalde yazmak istemem belki bulamazlar diye ama bu basit birsey
yesil domates tursusu ya( siviya gelemiyor yasak 1 aydir hayalini kuruyorum valla
geçer canım geçer inşallah orda yokmu turkish market restaurant falan:)
aynenn canım geceleri 2 3 sefer uyanıyorum tuvalete sıkışmış olduğum için ağrıyo kasıklarım falan korkuyorum bende hatta kabuslar görüyorum bu gece kananmam olmuştu hemen doktoru arıyorum bi telaş bi telaş uykular haram oldu valla.
Aynen katiliyorumm sana. Aserdim.net'te filan istediklerim va ama yurt disina kargo olmuyo olsa bile buraya gelesiye bozulur
Daha nelerr neler...
sende y.disiydi dimi canim ya pardon.
burda hakikaten cok zorlaniyorum nane yok gerci oda zararliymis ama corbalara azicik katsak birsey olmaz herhalde
kuru seyleri koliye koymuslarda sivi seyler gelemiyor. artik gidince bir getiricez
sacmalik ilac filanda gelmiyormus sivi olunca ne sacma dimi ama ya?
ah vatanim ah vatanim cok ozluyorum herseyini. pendik ide cok severim zaten.
izinde gidecez ins. oda Martta olucak nasipse
aynen bende deliksiz uyurdum
bi uyanıyorum karnımda agrılar
hayr su falan ıcmedıgım ıcın pek lvb falanda gıtmıyorum
dua ediyorum o rahatlatıyor uyuyorum
bende ruyamda saclarım sarı normalde
siyaha boyatıyormusum hemde mavi siyaaah bi pişman oluyordum
bide hamıle hamıle boyattım guzelde olmadı diyee ne alakaysa
geçer canım geçer inşallah orda yokmu turkish market restaurant falan:)
aynenn canım geceleri 2 3 sefer uyanıyorum tuvalete sıkışmış olduğum için ağrıyo kasıklarım falan korkuyorum bende hatta kabuslar görüyorum bu gece kananmam olmuştu hemen doktoru arıyorum bi telaş bi telaş uykular haram oldu valla.
keske bısey yapabılsek canım :S
gec gıtmese o kadar hadı susuz gonderılse ama
15 gunden flan bahsedıyorsun bılmıyorumkı nasıl olcak
orda bulunması o kadar imkansız bişeymi ki
türk marketleri falan yokmu hıc
aynen bende deliksiz uyurdum
bi uyanıyorum karnımda agrılar
hayr su falan ıcmedıgım ıcın pek lvb falanda gıtmıyorum
dua ediyorum o rahatlatıyor uyuyorum
bende ruyamda saclarım sarı normalde
siyaha boyatıyormusum hemde mavi siyaaah bi pişman oluyordum
bide hamıle hamıle boyattım guzelde olmadı diyee ne alakaysa
Uyku sorunu demek ki uc asagi bes yukari hepimizde var. Bende inanilmaz kalkiyorum geceleri ozellikle icim yaniyor nasil susuyorumm anlatamam aksam yemegi agir geliyor galiba.
Tabi her kalkista su ictigim icin lavabo ziyaretlerim kacinilmaz oluyorAcayip agrim oluyor ama kasiklarimda.
evet hepimizde yavas yavas basladı asagı yukarı bu durum :)Uyku sorunu demek ki uc asagi bes yukari hepimizde var. Bende inanilmaz kalkiyorum geceleri ozellikle icim yaniyor nasil susuyorumm anlatamam aksam yemegi agir geliyor galiba.
Tabi her kalkista su ictigim icin lavabo ziyaretlerim kacinilmaz oluyorAcayip agrim oluyor ama kasiklarimda.
buraya yakin bir sehirde var yabanci marketi ama orda yok maalesef. Seoulde var birde ordada gunu gecmis uyduruk marka seyleri satiyorlar gerci yoktu olsa iyi kotu alicaktim. yani burda tuk market olsada yok maalesef
esim gecen baska bir sehire gitmis is icin sana hediye aldim dedi.
baktim kornison tursu bulmus almis burda var normalde kornison tursu ama tatli eksi yani tuzlueksi degil
bir garip yani neyse esimin getirdigide zehir gibi aci cikti yiyemedim
gecmesini bekliyorum burda kimchi diye br tursu var cok canim eksi isteyince onu yiyorum oda lahana tursunun soslusu . onunla nefsimi korluyorum gerci cok alakalari yok ama. yapicak birsey yok.
evet abartmaadıktan sonra
Allh ta izin verdıkten sonra hiç bişey olmuyor ya
ben nane ıctım 3 gun falan midem kötu dıyee
doktor dedı ıcme ama cok sukur bısey olmadı
halada gıttıgım yeerde salatada falan varsa yıyorum cok abartmıyorum
narda yiyorum hergun yedım hatta ıkı gundur falan
dıkkat etmek lazım ama herseyden azcıkta olsa almak iyi bence abartmadan tabi
zaten tamamen zararlı olsa doktorlarda bastan soylerdi herhalde dımı
yesimcim benimki 9 da nadir uyanir bu ara iyi uyuyoruz 10 dan asagi uyandigimiz yok
sorma benimkide oyle oturma odasinda resim yapiyo 1 satirsonra odasinda bisikletile oyuncaklarila oynuyo
nevresimleri falan deyistim simdi supurge acicam mutfagin fayanslari silicem ama canim koltuktan kimildamak istemiyokizlar bana doktor tek elevit verdi gunde 1 tane simdilik yeterli dedi
vee bulantılar kendini belli etmeye basladı
kayınvalidemlere gittik kahvaltıya.. bol soganlı kavurma vardı sabah sabah iiiyyğğğ
sadece patates yiyebildim.. hepsi koktu rahatsız etti..
banyoya gittim elimi yüzümü bi yıkıyım diye bol camasırsuyuyla yıkamıslar daha kötü oldum
şimdi geldim uzandım biraz. makineye camasır attım bitene kadar tembellik ediyim sonra biraz iş yapıcam..
Cnm domates alip kendin tursu kursan olmaz mi? sanirim cok zor birsey degil.
kızlar meraba gebelik ilk başlangıç zamanında yazmıştım size ama sonrasında kötü bir dönem geçirdim. devamlı hastanede yatmak zorunda kaldım mide bulantılarından,kanamam oldu falan o yüzden hiç bilgisayarın başına dahi oturamadım. takipde edemedim ama bundan sonra burdayım. sizin mide bulantılarıznı nasıl geçiyo. benim gibi zor atlatan var mı?
ben maydonoz katiyorum koftelere , pogaca yapicada zaten azcik koyuyorum. ama maydonoz suyu zararlievet abartmaadıktan sonra
Allh ta izin verdıkten sonra hiç bişey olmuyor ya
ben nane ıctım 3 gun falan midem kötu dıyee
doktor dedı ıcme ama cok sukur bısey olmadı
halada gıttıgım yeerde salatada falan varsa yıyorum cok abartmıyorum
narda yiyorum hergun yedım hatta ıkı gundur falan
dıkkat etmek lazım ama herseyden azcıkta olsa almak iyi bence abartmadan tabi
zaten tamamen zararlı olsa doktorlarda bastan soylerdi herhalde dımı
bizim kiz Gokce Ela erkek Metehan yada Mete Kagan simdilik durum boylehadi bakalımmm az kalmış kuzum seninde cinsiyetinee aynen öyle sağlıklısı hayırlısı ama işte insan merak ediyoo nedense.....
belki cnm yada o kız istiyo die de olabilir kanımcaa kız aşığı benim kociş biraz şimdiden telaş sardıı oğlan olursa kızıyla anlaşamaz dövmeye falan kalkarr die...dün saçma sapan şeyler dioo...hadi yaa isimler ne kuzum bakiim filkir edinelim erkekte bizde de biraz belli gibide kızda hiçbişey düşünemiyorum nedense ben...:26::26::26:
canım cokta onemlı degıl amaa
beklenen dogum tarıhımı 7 si olarak duzeltebilirsen bi araa
acelesi yokta
acaba yesıl domates bulabılırmıkii orası var bide
ikinizin dediginide yaptim valla.
Sizin bulabilmsniz kolay diye yaziyorum normalde yazmak istemem belki bulamazlar diye ama bu basit birsey
yesil domates tursusu ya( siviya gelemiyor yasak 1 aydir hayalini kuruyorum valla
sende haklısın ....hala ilk günlerdeki kadar ağır mı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?