Bende genelde kabus cok oluyor dun yine savasip duruyordum birileriyle:)
9 ay boyunca savasicam sanirim:)
evet hepimizde yavas yavas basladı asagı yukarı bu durum :)
bende aksamalrı yıyorum genelde sadece o yuzden oalbılır
ben su ıcemıyorum ya hıc
hadı hayırlısı olsun :)
saol teşekkür ederim
ben maydonoz katiyorum koftelere , pogaca yapicada zaten azcik koyuyorum. ama maydonoz suyu zararli
onu cok duydum
bizim kiz Gokce Ela erkek Metehan yada Mete Kagan simdilik durum boyle
sen oglana Cinar dusunuyordun dimi? oda cok guzel ama bizimki meteye takmis durumda:)
kizada dusunde simdiden isle adamin beynini maya filan koymasin :))
tamam canim duzeltirim bende cakma haziran annesi oldum vallaha simdide temmuz 5 cikiyor dogum
temmuz sonuna kayicam bu gidisle galiba:)) bir buyutemedik bebegi :) 6. haftayi 3 oldu geciyorum ya
acaba yesıl domates bulabılırmıkii orası var bide
selaam kızlaar temizliğe biraz mol verdimrüya deyince dün gece çok garip rüya gördüm ekdileri çok severim ben kayınvalidemlerdeyiz evleri dublex üst kat neredeyse herşeyi değişmiş göürmcemin odası kocaman olmuş (pek yıldızımız barışmadı görümcemle biraz kokoş:):) odası yine süslü) neyse eşimin dayısı falan gelmiş güya kızınon böyle bembeyaz iran kedisi var bende çok severim kedileri işte onla oynuyorum falan konuşur gibi bişeyler anlatıyo bana ama ben anlamıyorum ne dediğini o kadar insan gibi ki gülüyo bana oynuyo seviyorum onu sonra görümcem ve işte güya kedinin sahibi geliyo kaçıyo yatağın altına giriyo çıkmıyo onları görünce rüya tabirine baktım kedi hem iyi hem kötü yani nası yorumlarsınızı bunu ama kediş çok şikerdi
offf tursu mursu dedınız canım sımdı su tatlı kücük salatalık tursusundan cektı ya pazar her yer kapalı of of napcam ben sımcııııık
offf tursu mursu dedınız canım sımdı su tatlı kücük salatalık tursusundan cektı ya pazar her yer kapalı of of napcam ben sımcııııık
aynen öylee yoorgun hıssedıyor ınsan kendınııSabah kaltiginda dinlenmiste olmuyorsunsurekli birileriyle bogusmak insani gercekten yoruyoo ruyada olsa.
9 ay devam etmez sanirim bulantilar gibi gecici bir sure sanirim. yani insaALLAH oyledir. Ben kabuslardan ziyade cok alakasi sacma sapan acayip tuhaf ruyalar goruyorum kimseyede soyliyemiyorum millet bana tuhaf tuhaf bakacak yoksa
Mide bulantisindan mi? Su onemli cnm yani onun yerine mutlaka sivi maddeler almaya ozen goster. Corbayi eksik etme.
Bulamazsan bana haber et ben sana yollarim seve seve nasil olsa sivi degil
Kargodan once olur senin tursun
hic gormedim yesil domates ama bir sordurayim. ama sanmiyorum bulabilirsem denerim kurmayiCnm domates alip kendin tursu kursan olmaz mi? sanirim cok zor birsey degil.
caniim valla ben Almanyayi y.disi goremiyorum bu saatten sonra zaten 3 saat suruyor ordaki Turkler hic sikinti yasamiyordur gida yonunden diger yonlerden bilemem tabi. Keske esim Bulgaristanda calissa bir ara gitmisti oraya bende 1 ayligina yanina gittim Varna sehrinde kaldik hic sikinti cekmedim kizlar ya cok ta ucuz memleketevet hepimizde yavas yavas basladı asagı yukarı bu durum :)
bende aksamalrı yıyorum genelde sadece o yuzden oalbılır
ben su ıcemıyorum ya hıc
hmm bu kötuymus yaa
ne bilim teyzem almanyada herseyı buluyordu
orda baya bı turk marketleri falan var yaa
senın oldugun yerdede olsa guzel olurdu
artık idare etcen dediğin gibi
keskee gönderebilceğimiz bişey olsaydı canım
hallederdik bi şekilde :S
selaam kızlaar temizliğe biraz mol verdimrüya deyince dün gece çok garip rüya gördüm ekdileri çok severim ben kayınvalidemlerdeyiz evleri dublex üst kat neredeyse herşeyi değişmiş göürmcemin odası kocaman olmuş (pek yıldızımız barışmadı görümcemle biraz kokoş:):) odası yine süslü) neyse eşimin dayısı falan gelmiş güya kızınon böyle bembeyaz iran kedisi var bende çok severim kedileri işte onla oynuyorum falan konuşur gibi bişeyler anlatıyo bana ama ben anlamıyorum ne dediğini o kadar insan gibi ki gülüyo bana oynuyo seviyorum onu sonra görümcem ve işte güya kedinin sahibi geliyo kaçıyo yatağın altına giriyo çıkmıyo onları görünce rüya tabirine baktım kedi hem iyi hem kötü yani nası yorumlarsınızı bunu ama kediş çok şikerdi
ilaç kullanıyorsam yemek yiyebiliyorum az da olsa ama ilaç olmazsa çok çok ağır geçiyo hiç durmadan kusuyorum
rubet canım merak ettim seni çok şükür iisin bebeişinde ii inşş bi şekilde bi antibiyotik tedavisi uygularlarda atlatırsın canımm çok çok geçmişş olsun dikkat et kendine ve bebişine
Rubetimmm çok merak ettim seniii bide kocişten fırsat bulamadım nete ara ara baktım sonra sızmışım hatunlarınnn aşk muhabbetlerinden anca buldum seni....cnm yaa senin romatizman varmıydı kii...cnm bi süre en azından izin alsan dinlensen iştenn bilemedimm...sanırım gene dr una gidicen dur bakalım o ne önericekk belki rapor falan yazar....
Cnm gecmisi okuyamadim bir arkadasin sana yazmasindan gordum olan biteni. cok uzuldum agrilarin icin ve kendine cok cok dikkat et. Sanirim temizlik yapmak icin kollari sivamissin bos ver temizligi vs onemli olan simdi senin ve bebeginin sagligi temizlik oyle veya boyle bir sekilde oluyor.
Lutfen dikkat et sakaya gelmiyor bu isler. ALLAH acil sifalar versin.
Aslinda Tr de olup mevsimsiz seyler isteyincede sikinti yasiyor insan.yeşimcim ya valla annem bana koydu geçen hafta yollansa yollardım yemin ederim ama benim canım şuan istemiyor duruyor öylece(
ya geçenlerde kimdi kiraz çekti canım yazmıştı günlerdir kirazla yatıp kirazla kalkıyorum şöyle kara kara ne güzel olurdu ya trabzona gidicem ordaki manavlarda herşey var bulurum umarım...
Bulamazsan bana haber et ben sana yollarim seve seve nasil olsa sivi degil
Kargodan once olur senin tursun
hic gormedim yesil domates ama bir sordurayim. ama sanmiyorum bulabilirsem denerim kurmayi
oyle seylerde cesurumdur. bir ara tarhaa yapmaya yeltendim cahil cesareti iste kurutma islemine kadar iyi gibiydi ama sonra buyu bozuldu bir turlu ufalayamadim kaskati kesildiler. bende cope attim 1 hafta ugrasmistim :)
simdi getirticem ins
caniim valla ben Almanyayi y.disi goremiyorum bu saatten sonra zaten 3 saat suruyor ordaki Turkler hic sikinti yasamiyordur gida yonunden diger yonlerden bilemem tabi. Keske esim Bulgaristanda calissa bir ara gitmisti oraya bende 1 ayligina yanina gittim Varna sehrinde kaldik hic sikinti cekmedim kizlar ya cok ta ucuz memleket
keyfim beyde yoktu valla ordayken. ev bile temizlemiyordum haftada bir geliyordu temizlikciler yemekte yapmiyordum hep disarda yiyorduk sirketi o konularda cok comertti. zaten cocukta yoktu
yemekleri cok lezzetli zaten bize benziyor . yakinda keske orda calisabilse uca uca giderim valla.
Bilmem anlam veremedimm bebis yoksa halayami cekecek dermisimmmmmmmm
Hayirlisi olur insaALLAH cnm bem beyaz kedi herhalde guzel bir anlam tasir bide genislik ferahlik gormussun yani bana gore olumlu bir ruya. Hayirlisi olur insaALLAH. Bu arada gecmis olsun sana hala temizlik mi yapiyorsun sen? bos ver temizligi cnm dinlenmene bak.
yarın dr gidicem bakalım anlatırım olan biteni:)
3 günlük rapor aldım haziranmıydı temmuzmuydu tam hatırlamıyorum ayağım şişmişti birden o zaman olma olasılığının yüksek olduğunu söylemişlerdi fizik tedaviye gittim romatolojiye gitmem gerektiğini bişey yapamıcanı söylemişti üniversite hastanelerinde var o bölüm ve randevuyu en erken 3 4 ay sonraya veriyolardı özele gidicektim hep erteledim ve o sırada hamile kaldım ama bu arada bişeyim yoktu bi tek halsizlik ve arada hava kötü olunca kemiklerim ağrıyodu tutulmalarım geçmişti antibiyotik kullanmıştım bir süre.....dün aklıma hiç gelmedi benimde ondan olabileceği
saol canıım ay napiim yavaş yavaş kendimi yormadan yapıyorum yoksa ev çok fena durumda biri gelecek diye ödüm kopuyo yemin ediyorum
siz şimdi burda turşudan bahsedince biz burdan turşu bulabilecek miyiz? kaç kişi yiyeceklerden bahsetmeyin diye uyarıda bulunduk.ben tekrar uyarıda bulunmak istemiyorum.çünkü kafa basmıyosa tekrarlamanın anlamı yok
Hayir olsun canim ya . kedi ne demek ruyada hic bilmiyorum ama beyaz guzeldir herhalde.
ama gebelikte kedilere cok yaklasmak iyi degilmis onuda demeden gecemicem. kopekte dahil tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?