2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

selaam kızlaar temizliğe biraz mol verdim rüya deyince dün gece çok garip rüya gördüm ekdileri çok severim ben kayınvalidemlerdeyiz evleri dublex üst kat neredeyse herşeyi değişmiş göürmcemin odası kocaman olmuş (pek yıldızımız barışmadı görümcemle biraz kokoş:):) odası yine süslü) neyse eşimin dayısı falan gelmiş güya kızınon böyle bembeyaz iran kedisi var bende çok severim kedileri işte onla oynuyorum falan konuşur gibi bişeyler anlatıyo bana ama ben anlamıyorum ne dediğini o kadar insan gibi ki gülüyo bana oynuyo seviyorum onu sonra görümcem ve işte güya kedinin sahibi geliyo kaçıyo yatağın altına giriyo çıkmıyo onları görünce rüya tabirine baktım kedi hem iyi hem kötü yani nası yorumlarsınızı bunu ama kediş çok şikerdi

Bende genelde kabus cok oluyor dun yine savasip duruyordum birileriyle:)
9 ay boyunca savasicam sanirim:)

Sabah kaltiginda dinlenmiste olmuyorsun surekli birileriyle bogusmak insani gercekten yoruyoo ruyada olsa.

9 ay devam etmez sanirim bulantilar gibi gecici bir sure sanirim. yani insaALLAH oyledir. Ben kabuslardan ziyade cok alakasi sacma sapan acayip tuhaf ruyalar goruyorum kimseyede soyliyemiyorum millet bana tuhaf tuhaf bakacak yoksa

evet hepimizde yavas yavas basladı asagı yukarı bu durum :)
bende aksamalrı yıyorum genelde sadece o yuzden oalbılır
ben su ıcemıyorum ya hıc

Mide bulantisindan mi? Su onemli cnm yani onun yerine mutlaka sivi maddeler almaya ozen goster. Corbayi eksik etme.

evet doktor hıc bır ot bitki çayı içme dedi duyunca nane ıctıgımı
zaten suları daha cok etkılıyor sanırım kaynayınca falan sökturucu etkısı oluyor cogunun
ama yemeklerde falan az az kullanmaktan bişey olmaz inşallah

ben maya ismini cok istiyorum aslında
aama aılem ıstemezdı herhalde bi ara söylemiştimde
saçmalama falan dmeişlerdi

canım ona bakcan olsan hangimizin ne olcagı hıc bellı degıl :)
bende Allah ızın verırde o gunlerı gorursek mayıs annesi olurum herhalde sezeryan olacagından
o yuzden burda alıstık birbirimize ayrılmayalım :)
aaman buyusunde inşallah
gerisi olur :)

rubet sana da geçmiş olsun.iyisin herhalde taa geceden gelmişsin topiğe :)

offf tursu mursu dedınız canım sımdı su tatlı kücük salatalık tursusundan cektı ya pazar her yer kapalı of of napcam ben sımcııııık

valla cnaım bahsetmeyelim diyoruz gene konu acılıyor nasıl olcak bılmem böyle

aynen öylee yoorgun hıssedıyor ınsan kendınıı
evet cnaım mıde bulantıısndan gunde 3 bardak belkı ıcıyorumdur onuda
napcam bılmıyorum o konuda
cok onemlı bende bılıyorum amaa olmuyor olmuyor :S mahvedıyor mıdemı ıyıce
corbada malesef bulantı olduug ıcın katı seyler yıyorum
corba falan anında gidiyor zaten
ssüt içemiyorum ay nolcak bilmem
ödem falan olur herhalde bende bi sürü

Bulamazsan bana haber et ben sana yollarim seve seve nasil olsa sivi degil

Kargodan once olur senin tursun

yeşim bu fikre ne dersin domates de yeşilden kırmızıya dönebilir ama varana kadar

Cnm domates alip kendin tursu kursan olmaz mi? sanirim cok zor birsey degil.
hic gormedim yesil domates ama bir sordurayim. ama sanmiyorum bulabilirsem denerim kurmayi
oyle seylerde cesurumdur. bir ara tarhaa yapmaya yeltendim cahil cesareti iste kurutma islemine kadar iyi gibiydi ama sonra buyu bozuldu bir turlu ufalayamadim kaskati kesildiler. bende cope attim 1 hafta ugrasmistim :)
simdi getirticem ins
caniim valla ben Almanyayi y.disi goremiyorum bu saatten sonra zaten 3 saat suruyor ordaki Turkler hic sikinti yasamiyordur gida yonunden diger yonlerden bilemem tabi. Keske esim Bulgaristanda calissa bir ara gitmisti oraya bende 1 ayligina yanina gittim Varna sehrinde kaldik hic sikinti cekmedim kizlar ya cok ta ucuz memleket
keyfim beyde yoktu valla ordayken. ev bile temizlemiyordum haftada bir geliyordu temizlikciler yemekte yapmiyordum hep disarda yiyorduk sirketi o konularda cok comertti. zaten cocukta yoktu
yemekleri cok lezzetli zaten bize benziyor . yakinda keske orda calisabilse uca uca giderim valla.

siz şimdi burda turşudan bahsedince biz burdan turşu bulabilecek miyiz? kaç kişi yiyeceklerden bahsetmeyin diye uyarıda bulunduk.ben tekrar uyarıda bulunmak istemiyorum.çünkü kafa basmıyosa tekrarlamanın anlamı yok

Bilmem anlam veremedimm bebis yoksa halayami cekecek dermisimmmmmmmm

Hayirlisi olur insaALLAH cnm bem beyaz kedi herhalde guzel bir anlam tasir bide genislik ferahlik gormussun yani bana gore olumlu bir ruya. Hayirlisi olur insaALLAH. Bu arada gecmis olsun sana hala temizlik mi yapiyorsun sen? bos ver temizligi cnm dinlenmene bak.

ilaç kullanıyorsam yemek yiyebiliyorum az da olsa ama ilaç olmazsa çok çok ağır geçiyo hiç durmadan kusuyorum

Cnm yaa senin su bulantilarin ne olacak. Cok kotu gercekten insaALLAH tez zamanda kurtulursun. 9 ay boyle devam edemez.

rubet canım merak ettim seni çok şükür iisin bebeişinde ii inşş bi şekilde bi antibiyotik tedavisi uygularlarda atlatırsın canımm çok çok geçmişş olsun dikkat et kendine ve bebişine

yarın dr gidicem bakalım anlatırım olan biteni:)

3 günlük rapor aldım haziranmıydı temmuzmuydu tam hatırlamıyorum ayağım şişmişti birden o zaman olma olasılığının yüksek olduğunu söylemişlerdi fizik tedaviye gittim romatolojiye gitmem gerektiğini bişey yapamıcanı söylemişti üniversite hastanelerinde var o bölüm ve randevuyu en erken 3 4 ay sonraya veriyolardı özele gidicektim hep erteledim ve o sırada hamile kaldım ama bu arada bişeyim yoktu bi tek halsizlik ve arada hava kötü olunca kemiklerim ağrıyodu tutulmalarım geçmişti antibiyotik kullanmıştım bir süre.....dün aklıma hiç gelmedi benimde ondan olabileceği

saol canıım ay napiim yavaş yavaş kendimi yormadan yapıyorum yoksa ev çok fena durumda biri gelecek diye ödüm kopuyo yemin ediyorum

Aslinda Tr de olup mevsimsiz seyler isteyincede sikinti yasiyor insan.
bu hamilelik hakikaten garip bir olay ya:)
Bulamazsan bana haber et ben sana yollarim seve seve nasil olsa sivi degil

Kargodan once olur senin tursun

valla hic aklima gelmemisti canim o bi dusuneyim bu fikri ??:)

neyse kizlar milletin canini cektirmeyelim. :))
konusmucaz diyoruz tutamiyoruz hakikaten kendimizi:))

Tarhana istersen hiç uğraşma köy tarhanası yollarım ben sana burdann

ARKADASLAR
SU ASERME MEVZUSUNU KAPATALIM MI ARTIK. yURTDISINDA OLANLARIMIZ VAR. MADDI DURUMU OLMAYAN, ARAYIP DA BULAMAYAN VAR. ASEREN ARKADASIMIZ LUTFEN BURAYA YAZMDAN KENDİ YONTEMLERİ İLE BULMAYA CALISSIN. HAMİLELERE YEMEKTEN BAHSEDİLMEZ. ASERİLEBİLECEGİ GİBİ AYNI ZAMANDA TİKSİNME DE YARATABİLİRSİNİZ. LUTFEN DİKKATLİ OLALIM. KAC SAYFADIR BİR TURSU MUHABBETİDİR GİDİYOR. BIRAKIN MADDİ YONUNU YURTDISINDA OLAN ARKADASLAR NASIL OLACAK DA BULACAK DA YIYECEK. KIRAZ MUHABBETİ DAHA HENUZ KAPANNAMADI. LUTFEN ARTIK YEME ICME ASERME MUHABBETİ YAPMAYALIM. OLAN VAR OLMAYAN VAR, BULABİLEN VAR BULAMAYAN VAR.

mola verdim canım akşama yemekte yapmııcaam arkadaşın bebişi olmuştu şerefine yemeğe gidicez hep berabeer yavaş yavaş yapıyorum

ay canım bende öyle düşünüyorum ilk defa o evde o kadar huzurluydum
allah korusun halasına çekmesin yaa burnumdan getirir...düşman başına öyle çocuk

aynen yaa biri gelse tamamız koltukta mandalina kabukları var hala anca mutfağı yatak odasını toplayabildim

Hayir olsun canim ya . kedi ne demek ruyada hic bilmiyorum ama beyaz guzeldir herhalde.
ama gebelikte kedilere cok yaklasmak iyi degilmis onuda demeden gecemicem. kopekte dahil tabi

Cnm senin simdi dedigin laf mi? Hos degil gercekten kafa basmiyor gibi kelimeler...

Burdaki herkezin kafasi basmiyor birtek seninki basiyor demek ki napalim... Gercekten kirici oldun.

Ben kendi adima alindim...

Hamilelik topiginde ozelliklede ilk uc aylarda asermek oluyor ve bunu kontrol edile bilinse zaten konu olmaz. Bu topikte asermeden, bebegin cinsiyetinden, doktor tavsiyelerinden vs konusulmiyacakta neyden konusulacak?

Hayir olsun canim ya . kedi ne demek ruyada hic bilmiyorum ama beyaz guzeldir herhalde.
ama gebelikte kedilere cok yaklasmak iyi degilmis onuda demeden gecemicem. kopekte dahil tabi

bil,yorum canım benim kedim vardı daha önceden onların dışkısında bulunan bir parazit var her hangi bi şekilde geçerse düşük ve bebişin ölümüne neden olabiliyor....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…