saol canıım ay napiim yavaş yavaş kendimi yormadan yapıyorum yoksa ev çok fena durumda biri gelecek diye ödüm kopuyo yemin ediyorum
hic gormedim yesil domates ama bir sordurayim. ama sanmiyorum bulabilirsem denerim kurmayi
oyle seylerde cesurumdur. bir ara tarhaa yapmaya yeltendim cahil cesareti iste kurutma islemine kadar iyi gibiydi ama sonra buyu bozuldu bir turlu ufalayamadim kaskati kesildiler. bende cope attim 1 hafta ugrasmistim :)
simdi getirticem ins
caniim valla ben Almanyayi y.disi goremiyorum bu saatten sonra zaten 3 saat suruyor ordaki Turkler hic sikinti yasamiyordur gida yonunden diger yonlerden bilemem tabi. Keske esim Bulgaristanda calissa bir ara gitmisti oraya bende 1 ayligina yanina gittim Varna sehrinde kaldik hic sikinti cekmedim kizlar ya cok ta ucuz memleket
keyfim beyde yoktu valla ordayken. ev bile temizlemiyordum haftada bir geliyordu temizlikciler yemekte yapmiyordum hep disarda yiyorduk sirketi o konularda cok comertti. zaten cocukta yoktu
yemekleri cok lezzetli zaten bize benziyor . yakinda keske orda calisabilse uca uca giderim valla.
haklısın bende bahsetmeyelım dedım amaasiz şimdi burda turşudan bahsedince biz burdan turşu bulabilecek miyiz? kaç kişi yiyeceklerden bahsetmeyin diye uyarıda bulunduk.ben tekrar uyarıda bulunmak istemiyorum.çünkü kafa basmıyosa tekrarlamanın anlamı yok
haklısınızARKADASLAR
SU ASERME MEVZUSUNU KAPATALIM MI ARTIK. yURTDISINDA OLANLARIMIZ VAR. MADDI DURUMU OLMAYAN, ARAYIP DA BULAMAYAN VAR. ASEREN ARKADASIMIZ LUTFEN BURAYA YAZMDAN KENDİ YONTEMLERİ İLE BULMAYA CALISSIN. HAMİLELERE YEMEKTEN BAHSEDİLMEZ. ASERİLEBİLECEGİ GİBİ AYNI ZAMANDA TİKSİNME DE YARATABİLİRSİNİZ. LUTFEN DİKKATLİ OLALIM. KAC SAYFADIR BİR TURSU MUHABBETİDİR GİDİYOR. BIRAKIN MADDİ YONUNU YURTDISINDA OLAN ARKADASLAR NASIL OLACAK DA BULACAK DA YIYECEK. KIRAZ MUHABBETİ DAHA HENUZ KAPANNAMADI. LUTFEN ARTIK YEME ICME ASERME MUHABBETİ YAPMAYALIM. OLAN VAR OLMAYAN VAR, BULABİLEN VAR BULAMAYAN VAR.
Tarhana istersen hiç uğraşma köy tarhanası yollarım ben sana burdann
aynen yaa biri gelse tamamız koltukta mandalina kabukları var hala anca mutfağı yatak odasını toplayabildim
Birisi kapiyi calinda sende ona kapi arkasindan "evde yokuz" dersinn olur biter
Anliyorum cnm seni. En guzeli yormadan yavas yavas yapmak.
mola verdim canım akşama yemekte yapmııcaam arkadaşın bebişi olmuştu şerefine yemeğe gidicez hep berabeeryavaş yavaş yapıyorum
ay canım bende öyle düşünüyorum ilk defa o evde o kadar huzurluydum
allah korusun halasına çekmesin yaa burnumdan getirir...düşman başına öyle çocuk
sagol canim bir ara ayarlariz o zaman.
dusunmen yeter tesekkur ederim.
aynen öyle ordakiler daha rahat bulabılıyorlar herseyıı
tabı sebze falan ordada sorun
ama cok cnaın ısterse herseyı bulma sansın var
ee hamıle hamılee gıtmek ıstegı var ıcınde
baakrsın gercek olur :)))))
ins canimya benim acmdan cok iyi olur Allah buyuktur.
Kizlar yiyeceklerde bahsettik diye tepkilisiniz anladim da daha yumusak bir dille dile getirebilirdiniz.
konu acildi arkadaslarda yardimci olmak istedi. zaten ben y.disindaym en bulamayacak olanlardan biriym.
sizin kolaylikla bulabilme imkaniniz oldugu icin ve pahali bir sey olmadigi icin yazdim bende.
sorma aynıyız ben salona geçemedim daha mutfağa girmeye korkuyorum dün bide yatmadan toplayamadım
çok feciii bi durumda
ahahahhahaha iyi fikir
Hayirli bir ruya demek ki...
Aynen cnm dediklerine katiliyorum benimde en buyuk korkum o. Ama kiz halaya oglan dayiya demisler...
Rabbi hayirlisini versin insaALLAH.
evet hiç belli olmaz bakarsın oluvermiş :)
aynen arkadaslar daha yumusak bır dılle yazalım bazı seylerı
kimse üzmesin kırmasın birbirini
daha Allah izin verırse kaç ay burda beraber geçircez
benden oldu sormasaymısım keske
selam kızlar bizim bebek 8 haftalık oldu yani 9 a girdiama midem çok kötü kokular midemi bulandırıyor temiz veya pis fark etmiyor evin hertarafı kokuyor gibi sizdede öyle mi?
bende o zaman kızım hala hala gel tötümü yala demeyi öğretirim sonraa ''aaa nerden öğreniyosun çok ayıp'' die kıs kıs gülerim
evet hiç belli olmaz bakarsın oluvermiş :)
bende o zaman kızım hala hala gel tötümü yala demeyi öğretirim sonraa ''aaa nerden öğreniyosun çok ayıp'' die kıs kıs gülerim
olsun canim ya . bende olsam sorardim bilmece gibydi:) insan merak edebilir.evet hiç belli olmaz bakarsın oluvermiş :)
yesimcim avucunu yala canin bisi cekince annem bana canin bisi cekince yoksa avucunu yala diyodu
varna benim memleketime 1 sat uzak canim oralar cok guzel bende bulgaristandaki seylere aseriyorum haftaya teyzem gondericek insallah bende erkek olursa mete ozkan ismlerine taktim kiz olursa merve dusunuyorum bakalim supriz ne olcakk
yanı bahsetmeyelım desede ınsan ister istemez konu acılıyor vala naapyım dayanamıyormSonuçta hamileyiz söylemeseydim diye düşünme herşeyimizi paylaşıyoruz burda birazdan canımızın ne istiyceği belli değil ki
Bos ver canim hamileligine verdim ben arkadasin... Bazen insan sinirine hakim olamiyor.
Her an bizdede olabilir yaneeTabiki saka ne olursa olsun haddimi asmam.
Allahtan bizde halada dayıda teyzede yok bi amcası olucak oda enseye vur lokmayı al
Bos ver canim hamileligine verdim ben arkadasin... Bazen insan sinirine hakim olamiyor.
Her an bizdede olabilir yaneeTabiki saka ne olursa olsun haddimi asmam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?