2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

saol canıım ay napiim yavaş yavaş kendimi yormadan yapıyorum yoksa ev çok fena durumda biri gelecek diye ödüm kopuyo yemin ediyorum

Birisi kapiyi calinda sende ona kapi arkasindan "evde yokuz" dersinn olur biter

Anliyorum cnm seni. En guzeli yormadan yavas yavas yapmak.

aynen öyle ordakiler daha rahat bulabılıyorlar herseyıı
tabı sebze falan ordada sorun
ama cok cnaın ısterse herseyı bulma sansın var
ee hamıle hamılee gıtmek ıstegı var ıcınde
baakrsın gercek olur :)))))

haklısın bende bahsetmeyelım dedım amaa
ıster ıstemez konu acılıyor yorum yapıyoruz
bazen bız acıyoruz
aslında arkadas söylemek istemedı ama ben sordum belkı gonderebilceğimiz bişeydır dıyee
o niyetle sormustum
kızmayalım yanı

haklısınız
dedıgım gıbı arkadas ne oldugunu yazmamıstı ben sordum
belkı yardımımız olur dıyee
yoksaa o yazmamıstı
tamam yazmayalım bende katılıyorum
ama bı sekılde konu acılabılıyor bazen

selam kızlar bizim bebek 8 haftalık oldu yani 9 a girdi ama midem çok kötü kokular midemi bulandırıyor temiz veya pis fark etmiyor evin hertarafı kokuyor gibi sizdede öyle mi?

Son düzenleme:
aynen yaa biri gelse tamamız koltukta mandalina kabukları var hala anca mutfağı yatak odasını toplayabildim

sorma aynıyız ben salona geçemedim daha mutfağa girmeye korkuyorum dün bide yatmadan toplayamadım
çok feciii bi durumda

Birisi kapiyi calinda sende ona kapi arkasindan "evde yokuz" dersinn olur biter

Anliyorum cnm seni. En guzeli yormadan yavas yavas yapmak.

ahahahhahaha iyi fikir

Hayirli bir ruya demek ki...

Aynen cnm dediklerine katiliyorum benimde en buyuk korkum o. Ama kiz halaya oglan dayiya demisler...

Rabbi hayirlisini versin insaALLAH.

ins canimya benim acmdan cok iyi olur Allah buyuktur.

Kizlar yiyeceklerde bahsettik diye tepkilisiniz anladim da daha yumusak bir dille dile getirebilirdiniz.
konu acildi arkadaslarda yardimci olmak istedi. zaten ben y.disindaym en bulamayacak olanlardan biriym.
sizin kolaylikla bulabilme imkaniniz oldugu icin ve pahali bir sey olmadigi icin yazdim bende.

evet hiç belli olmaz bakarsın oluvermiş :)
aynen arkadaslar daha yumusak bır dılle yazalım bazı seylerı
kimse üzmesin kırmasın birbirini
daha Allah izin verırse kaç ay burda beraber geçircez
benden oldu sormasaymısım keske

sorma aynıyız ben salona geçemedim daha mutfağa girmeye korkuyorum dün bide yatmadan toplayamadım
çok feciii bi durumda

ahahahhahaha iyi fikir

Beende bi korkuylamutfağa gttimki sabah Ben evde olmama rağmen bu dağınıklıklar yaşanabiliyosa seni düşünemiyrm Allahtan sen alıyosun eve yardımcı bizim burda öyle güvenilir biride veya tanıdığıma devamlı gidip gelen yok zaten sokmam herkesi evime Ama eşim Alışveriş merkezinde temizlik şirketinin şefi olmadı ordan tanıdık birini ayarlıycam artık En azından gelsin camlarımı silsin en fena durumda olanlar onlarr

Hayirli bir ruya demek ki...

Aynen cnm dediklerine katiliyorum benimde en buyuk korkum o. Ama kiz halaya oglan dayiya demisler...

Rabbi hayirlisini versin insaALLAH.

bende o zaman kızım hala hala gel tötümü yala demeyi öğretirim sonraa ''aaa nerden öğreniyosun çok ayıp'' die kıs kıs gülerim

Son düzenleme:
yesimcim avucunu yala canin bisi cekince annem bana canin bisi cekince yoksa avucunu yala diyodu
varna benim memleketime 1 sat uzak canim oralar cok guzel bende bulgaristandaki seylere aseriyorum haftaya teyzem gondericek insallah bende erkek olursa mete ozkan ismlerine taktim kiz olursa merve dusunuyorum bakalim supriz ne olcakk

Sonuçta hamileyiz söylemeseydim diye düşünme herşeyimizi paylaşıyoruz burda birazdan canımızın ne istiyceği belli değil ki

selam kızlar bizim bebek 8 haftalık oldu yani 9 a girdi ama midem çok kötü kokular midemi bulandırıyor temiz veya pis fark etmiyor evin hertarafı kokuyor gibi sizdede öyle mi?

Mide bulantisi cektigim bir ara hersey cok kotu kokuyordu banada ama cok uzun surmedi cok sukur 1-2 haftada gecmisti.

Bos ver canim hamileligine verdim ben arkadasin... Bazen insan sinirine hakim olamiyor.

Her an bizdede olabilir yanee Tabiki saka ne olursa olsun haddimi asmam.

olsun canim ya . bende olsam sorardim bilmece gibydi:) insan merak edebilir.

yaladim canim ya. ben cok begendim varnayi. sen gocmenmisin?
bende selanik gocmeniyim ama eskilerden cok eskilerden :)
varna guzle ama tehlikeli yer ya cok guzel kizlar var erkeklerde hic yakisikli degil ve kadin nufus cook fazla. hepsinin elindede bir puset adami bulan hemen evlenip cocuk yapmis galiba
ellerinde puset ama fizikler super ya. benim kocama kizmam lazim bakma millete diye ama o beni durtuyordu 2 saattir suzdun kizi diye otobus beklerken hele durakta bir kiz gordum fizik zaten o bicim saclarda
uzun dalgali kesin boya diyorum tabi yuzu cirkindir bunun dedim ama arkasi bana donuk
gormeye calisiyorum neyse one gectik iste ay gordum kizin yuzude afet :))) cok guldum kendime ya :)
kiskandim valla kizi.

bende o zaman kızım hala hala gel tötümü yala demeyi öğretirim sonraa ''aaa nerden öğreniyosun çok ayıp'' die kıs kıs gülerim

ay ne kadar ayıpppppppppp

Sonuçta hamileyiz söylemeseydim diye düşünme herşeyimizi paylaşıyoruz burda birazdan canımızın ne istiyceği belli değil ki
yanı bahsetmeyelım desede ınsan ister istemez konu acılıyor vala naapyım dayanamıyorm

Bos ver canim hamileligine verdim ben arkadasin... Bazen insan sinirine hakim olamiyor.

evet bazen sinirli olabiliyoruz ama önemli olan birbirimizi kırmayalım
cunki hepimiz hamileyiz sonucta degılmı :)
ben genelde eşimi kırıyorum meselaa
eveeet ne olursa olsun dikkat etmek lazım

Allahtan bizde halada dayıda teyzede yok bi amcası olucak oda enseye vur lokmayı al

ne güseel bizde 2 hala 2 teyze var büyük halaya çeksinde küçüğü çok fesat ya onun gibi olmasın bademim şimdi böyle diyorum ya kesin öyle olur

ne olduki???? bende haddimi aşmadığımı düşünüyorum ama sürçi lisan ettiysem affola

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…