Mide bulantisi cektigim bir ara hersey cok kotu kokuyordu banada ama cok uzun surmedi cok sukur 1-2 haftada gecmisti.
ay ne kadar ayıpppppppppp
yanı bahsetmeyelım desede ınsan ister istemez konu acılıyor vala naapyım dayanamıyorm
evet bazen sinirli olabiliyoruz ama önemli olan birbirimizi kırmayalım
cunki hepimiz hamileyiz sonucta degılmı :)
ben genelde eşimi kırıyorum meselaa
eveeet ne olursa olsun dikkat etmek lazım
ne güseel bizde 2 hala 2 teyze varbüyük halaya çeksinde küçüğü çok fesat ya onun gibi olmasın bademim şimdi böyle diyorum ya kesin öyle olur
ne olduki???? bende haddimi aşmadığımı düşünüyorum ama sürçi lisan ettiysem affola
canım sana dememiştikiiine güseel bizde 2 hala 2 teyze varbüyük halaya çeksinde küçüğü çok fesat ya onun gibi olmasın bademim şimdi böyle diyorum ya kesin öyle olur
ne olduki???? bende haddimi aşmadığımı düşünüyorum ama sürçi lisan ettiysem affola
evet bazen sinirli olabiliyoruz ama önemli olan birbirimizi kırmayalım
cunki hepimiz hamileyiz sonucta degılmı :)
ben genelde eşimi kırıyorum meselaa
eveeet ne olursa olsun dikkat etmek lazım
Cok fenasinnnnnnnnn
Boyle bisi ne okudum nede gordumm
canım sana dememiştikiii
sen niyee alındın yavrum
siz şimdi burda turşudan bahsedince biz burdan turşu bulabilecek miyiz? kaç kişi yiyeceklerden bahsetmeyin diye uyarıda bulunduk.ben tekrar uyarıda bulunmak istemiyorum.çünkü kafa basmıyosa tekrarlamanın anlamı yok
kızlaaar nasılsınız.ben patlamaya hazır bomba gibiyim.sinirlerim laçka.kayınvalidem memleketten geldi 5 gündür bizde,günü namaz aralarında uyuyarak geçiriyo çoğunlukla.bende kafayı takmış durumdayım,ben böyle yatarken o niye uyuyo,kendi annem olsa bu durumumda benden hizmet beklemez en azından bana bi çorba pişirirdi diyorum.kadının günahınımı alıyorum bilemedim.dün bütün gün sinirden ağladım.yarın doktor randevum onun gerginliğide var üstüne birde sabah eltimin hamileliğinin ne kadar sağlıklı,ne kadar sorunsuz geliştiğini balşlandıra ballandıra görümcem telefonda anlatınca iyice gerildim.ağda yapmam lazım sabahtan beri makinayı ısıtıp ısıtıp soğutuyorum ona bile takatim yok.nolucak bu gerginlik böyleee
canım sana dememiştikiii
sen niyee alındın yavrum
Arkadaslar
benim kimseyi kırmak gibi bir niyetim yoktu. Burada bu kadar hamile kadınız, hepimiz cok hassasız ve e oyle olmamız cok normal. Ben sadece burasını cok samimi bir ortam olarak gordugumden, nasıl dertlerimizi, sevinçlerimizi paylaşıyorsak, hassasiyetlerimize de ozen gosteririz diye dusundum. Burada ardahan'dan seul'e ıstanbul'dan danimarkaya, amerikaya kadar geniş bir cografyada bulunan arkadşımız var. Bazıları burada aserme konusmayacaz da nerede konusacaz diye dusunebilir. Ama seuldeki arkadasımız kimchi diyince inanın benim canım kimchi cekiyor. Birisi tursu diyince amerikadaki arkadasımız buamayabilir. Birbirimize bu kotulugu yapmayalım diyorum. Dertlerimiz, sevinçlerimizi paylaştıgmız gibi hassasiyetleimize de dikkat edelim diyorum.
kızlaaar nasılsınız.ben patlamaya hazır bomba gibiyim.sinirlerim laçka.kayınvalidem memleketten geldi 5 gündür bizde,günü namaz aralarında uyuyarak geçiriyo çoğunlukla.bende kafayı takmış durumdayım,ben böyle yatarken o niye uyuyo,kendi annem olsa bu durumumda benden hizmet beklemez en azından bana bi çorba pişirirdi diyorum.kadının günahınımı alıyorum bilemedim.dün bütün gün sinirden ağladım.yarın doktor randevum onun gerginliğide var üstüne birde sabah eltimin hamileliğinin ne kadar sağlıklı,ne kadar sorunsuz geliştiğini balşlandıra ballandıra görümcem telefonda anlatınca iyice gerildim.ağda yapmam lazım sabahtan beri makinayı ısıtıp ısıtıp soğutuyorum ona bile takatim yok.nolucak bu gerginlik böyleee
Sorma insan dayanamıyoo hamilelik işteAkşam eşime okadar yüzverd,m garibim heveslendi yattık yatağa iyi geceler dedim yattım ki benim gibi kuduruk yazık kedi yavrusu gibi kaldı psikolojmiz acayip değişti valla ne izlesem ağlar oldum
aslında sana da yazmadık canım
sen sadece söyledın
arkadasın demek ıstedıgı baska bısey
dedıgım gıbı bende hanı yazmasak etmesek dıkkat etsek dıyorum
sonra kendımı yazmıs buluyorum bu ıster ıstemez oluyor yanii
haksızsın demıyorum ama
1 kişi yazmasa 1 kişi yazıyor
canım stres yapma sakin olmaya calıs
haklıda olabılırsın yanlıs anlıyorda ama kendı kendıne yapma bunu
aynen benımde hıc halım yok sabahtan aksama kadar oturuyorum öylee
hepimizde var bı gergınlık bu haftalarda ama sakin olmamız gerekli
önce bebişini düşün hep
aynen ben cok sakındım su son ıkı haftadır gitti sakinlik falan
geliyorlar resmen
eşimede diyorum zaten geliyorlar su anda bana habern olsun diye artık ogrendi oda
bıde o mesele var yuz versen ayrı vermesen ayrı napcaz bılmem
neyse artık 3 aylık oluyoruz yavas yavas sırayla bıraz daha duzene gırer o konudaa
bendee yaa sarkı calıyor onada aglıyorum töbe yarabbım
Arkadaslar
benim kimseyi kırmak gibi bir niyetim yoktu. Burada bu kadar hamile kadınız, hepimiz cok hassasız ve e oyle olmamız cok normal. Ben sadece burasını cok samimi bir ortam olarak gordugumden, nasıl dertlerimizi, sevinçlerimizi paylaşıyorsak, hassasiyetlerimize de ozen gosteririz diye dusundum. Burada ardahan'dan seul'e ıstanbul'dan danimarkaya, amerikaya kadar geniş bir cografyada bulunan arkadşımız var. Bazıları burada aserme konusmayacaz da nerede konusacaz diye dusunebilir. Ama seuldeki arkadasımız kimchi diyince inanın benim canım kimchi cekiyor. Birisi tursu diyince amerikadaki arkadasımız buamayabilir. Birbirimize bu kotulugu yapmayalım diyorum. Dertlerimiz, sevinçlerimizi paylaştıgmız gibi hassasiyetleimize de dikkat edelim diyorum.
aslında sana da yazmadık canım
sen sadece söyledın
arkadasın demek ıstedıgı baska bısey
dedıgım gıbı bende hanı yazmasak etmesek dıkkat etsek dıyorum
sonra kendımı yazmıs buluyorum bu ıster ıstemez oluyor yanii
haksızsın demıyorum ama
1 kişi yazmasa 1 kişi yazıyor
canım stres yapma sakin olmaya calıs
haklıda olabılırsın yanlıs anlıyorda ama kendı kendıne yapma bunu
aynen benımde hıc halım yok sabahtan aksama kadar oturuyorum öylee
hepimizde var bı gergınlık bu haftalarda ama sakin olmamız gerekli
önce bebişini düşün hep
aynen ben cok sakındım su son ıkı haftadır gitti sakinlik falan
geliyorlar resmen
eşimede diyorum zaten geliyorlar su anda bana habern olsun diye artık ogrendi oda
bıde o mesele var yuz versen ayrı vermesen ayrı napcaz bılmem
neyse artık 3 aylık oluyoruz yavas yavas sırayla bıraz daha duzene gırer o konudaa
bendee yaa sarkı calıyor onada aglıyorum töbe yarabbım
valla olan eşlere oluyor cıddenAynen benimde nazim sadece esime geciyorZavallimmmmmm sonradan cok uzuluyorum ama hemen yanina gidip askimm sabret 6 ayimiz kaldi diyorumm Hem sucluyum hemde guclu.
Katiliyorum cnm daha burda aylarca bir birimize destek olucaz ne gerek var eften puften seyler icin kalp kirmaya.
Kapatalim bence bu konuyu eminim oda sonrada pisman olmustur.
anam korktumda bendeyok canım ben üstüme alınmadın öyle ortalığa konuştum bişey yapmadımki alınıcaak
öyle yımışak olalım deyince genel olarak söyledim yani
açıklamada gelmiş zatiiiYok cnm senden kaynaklanmiyor SIKMA tatli canini...
Pelin arkadasimizin su yazmis oldugu yoruma uzulduk biz sadece biraz agir geldi....
kiraz muhabbeti geçince ona patladı
Akşam iffette bile ağladım ya dedim artık pes bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?