2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Arkadaslar
benim kimseyi kırmak gibi bir niyetim yoktu. Burada bu kadar hamile kadınız, hepimiz cok hassasız ve e oyle olmamız cok normal. Ben sadece burasını cok samimi bir ortam olarak gordugumden, nasıl dertlerimizi, sevinçlerimizi paylaşıyorsak, hassasiyetlerimize de ozen gosteririz diye dusundum. Burada ardahan'dan seul'e ıstanbul'dan danimarkaya, amerikaya kadar geniş bir cografyada bulunan arkadşımız var. Bazıları burada aserme konusmayacaz da nerede konusacaz diye dusunebilir. Ama seuldeki arkadasımız kimchi diyince inanın benim canım kimchi cekiyor. Birisi tursu diyince amerikadaki arkadasımız buamayabilir. Birbirimize bu kotulugu yapmayalım diyorum. Dertlerimiz, sevinçlerimizi paylaştıgmız gibi hassasiyetleimize de dikkat edelim diyorum.

kızlaaar nasılsınız.ben patlamaya hazır bomba gibiyim.sinirlerim laçka.kayınvalidem memleketten geldi 5 gündür bizde,günü namaz aralarında uyuyarak geçiriyo çoğunlukla.bende kafayı takmış durumdayım,ben böyle yatarken o niye uyuyo,kendi annem olsa bu durumumda benden hizmet beklemez en azından bana bi çorba pişirirdi diyorum.kadının günahınımı alıyorum bilemedim.dün bütün gün sinirden ağladım.yarın doktor randevum onun gerginliğide var üstüne birde sabah eltimin hamileliğinin ne kadar sağlıklı,ne kadar sorunsuz geliştiğini balşlandıra ballandıra görümcem telefonda anlatınca iyice gerildim.ağda yapmam lazım sabahtan beri makinayı ısıtıp ısıtıp soğutuyorum ona bile takatim yok.nolucak bu gerginlik böyleee

Sorma insan dayanamıyoo hamilelik işte Akşam eşime okadar yüzverd,m garibim heveslendi yattık yatağa iyi geceler dedim yattım ki benim gibi kuduruk yazık kedi yavrusu gibi kaldı psikolojmiz acayip değişti valla ne izlesem ağlar oldum

büyük konuşma dilini ısır totoşu kaşıı

canım sana dememiştikiii
sen niyee alındın yavrum

evet bazen sinirli olabiliyoruz ama önemli olan birbirimizi kırmayalım
cunki hepimiz hamileyiz sonucta degılmı :)
ben genelde eşimi kırıyorum meselaa
eveeet ne olursa olsun dikkat etmek lazım

Aynen benimde nazim sadece esime geciyor Zavallimmmmmm sonradan cok uzuluyorum ama hemen yanina gidip askimm sabret 6 ayimiz kaldi diyorumm Hem sucluyum hemde guclu.

Katiliyorum cnm daha burda aylarca bir birimize destek olucaz ne gerek var eften puften seyler icin kalp kirmaya.

Kapatalim bence bu konuyu eminim oda sonrada pisman olmustur.

ne olduki???? bende haddimi aşmadığımı düşünüyorum ama sürçi lisan ettiysem affola

Yok cnm senden kaynaklanmiyor SIKMA tatli canini...

Pelin arkadasimizin su yazmis oldugu yoruma uzulduk biz sadece biraz agir geldi....

aman canım takma kafanı yaa şimdi gerginiz ya otomatiktakmışsındır kadına bende öyle oluyorum.Annem istanbulda kayınvalidem 30 dk lık mesafede şurda gelyimde temizliğini yapim kızın falan tık yok çarpıcağım zamanı biliyorum da ben susuyorum şimdilik.Nice köyde yaşayan insan var ama geliştirmiş kendini bunda 0 gelişmee .Belki seninkide diyodur kız yapıyo kendi işini ben yaparsam karışmış gibi olurum dye yapmıyodur.Artı o hamileliği doğumu abarta abarta nlatanlara (iyi-kötü) çok sünür oluyorum.Herkesin aynı değil kardeşim aten hamile karındaki anlatıpta inirini bozma baree

aslında sana da yazmadık canım
sen sadece söyledın
arkadasın demek ıstedıgı baska bısey
dedıgım gıbı bende hanı yazmasak etmesek dıkkat etsek dıyorum
sonra kendımı yazmıs buluyorum bu ıster ıstemez oluyor yanii
haksızsın demıyorum ama
1 kişi yazmasa 1 kişi yazıyor

canım stres yapma sakin olmaya calıs
haklıda olabılırsın yanlıs anlıyorda ama kendı kendıne yapma bunu
aynen benımde hıc halım yok sabahtan aksama kadar oturuyorum öylee
hepimizde var bı gergınlık bu haftalarda ama sakin olmamız gerekli
önce bebişini düşün hep

aynen ben cok sakındım su son ıkı haftadır gitti sakinlik falan
geliyorlar resmen
eşimede diyorum zaten geliyorlar su anda bana habern olsun diye artık ogrendi oda
bıde o mesele var yuz versen ayrı vermesen ayrı napcaz bılmem
neyse artık 3 aylık oluyoruz yavas yavas sırayla bıraz daha duzene gırer o konudaa
bendee yaa sarkı calıyor onada aglıyorum töbe yarabbım

canim bu durumu cozmenin tek yolu var beklentini yok ediceksin ben boyle buldum mutlulugu
Tamam anne diyoruz ama maalesef ki o bizim annemiz olamiyor yani belki vardir cok iyi anlasan gercek ana
kiz gibi olan ama genellemede olamiyor maalesef . ben ilk dogumumda sutum azdi benim kaynanam da
yok benim kizimin gogsunu sikinca duvara sicriyordu yok soyle sutluydu yok boyleydi
yok cocuk ac kaldi yok damardan cekiyor bir ton laf soyluyordu. Annem dedi ki bosver kizim onu konussun dursun
hakikaten bosverdim ve soyledikleri umrumda olmuyordu. hala daha oyle hakikaten umursamiyorum.
benim lohusaligimda ben demesem yemek bile yapmiyordu daha yeni cikmisim hastaneden ustelik kaynatamda var evde esim y disindaydi yani o eve yemek yapimmasil lazim ben dikisliyim nasil yapayim. soylerek yaptiriyordum kardesim annem gelince onlara nazim geciyordu valla
benden sana tavsiye dogumda agirligini koy ve annenden baskasi olmasin yaninda
insallah ben bu sefer oyle yapicam. sen onun misafir oldugunu bugun varsa yarin gidecegini dusun. kendinide gerip uzme canim uzun yazdim benim bu konuda yaram vardi ama simdi hiic yok cok mutluyum. yani arada sirada gorusurum oda iyi oluyor bir sorunumuzda yok ama bunun sebebi benim bakis acimi degistirmem. o annen degil bunu unutma canim.

Akşam iffette bile ağladım ya dedim artık pes bana

Tatlimmmmmmmmm haklisinnnnnn sonuna kadar biz sana birsey demiyoruz ki senin gibi uyari yapana can gurban.

Bende yurt disindayim bende trde olan bircok seye ulasamiyorum ama bir arkadasin derdine derman olabiliyorsamda seviniyorum.

Dedigin gibi mumkun mertebe dile getirmemek lazim ama dile gitirilincede dunyanin sonuymus gibide davranmamak gerekir.

Senin dikkat etmemiz icin yapmis oldugun uyariya kesinlikle alinmadim ben.

Benim kalbimi kirilmasina sebep olan baska bir arkadas. Kurmus oldugu cumle son derece yanlisti. Yakisik almadi yani.

Bu arada benimde sezeryan olucak büyük ihtimalle ikimizde mayıs annesi olabilirz Olsun burdan devamm

valla olan eşlere oluyor cıdden
eşimde cok sabırlı tamam canım tamam cicim sen haklısın diyor
sonra arada patlıyor ee nolcak böle bıktırcan bu gidisle diye
odun gibi oldum ya resmen ona karsı ha bire azarlıyorum
evet kapatıyoruuuuuuz kapatıııııık

yok canım ben üstüme alınmadın öyle ortalığa konuştum bişey yapmadımki alınıcaak
öyle yımışak olalım deyince genel olarak söyledim yani
anam korktumda bende

Yok cnm senden kaynaklanmiyor SIKMA tatli canini...

Pelin arkadasimizin su yazmis oldugu yoruma uzulduk biz sadece biraz agir geldi....
açıklamada gelmiş zatiii

kiraz muhabbeti geçince ona patladı

neyse bu kiraz muhabbetınee katılmaktan korkuyorum artık

Akşam iffette bile ağladım ya dedim artık pes bana

ahahahahahahaheşim benden geç yatıyo sen benimle uyumak istemiyosun diye ağladım düşün
bu hormonlar ne zaman düzelicek diye soruyo bana dedim 9 ay böyle ''pppfffff'' die sarıldı napiim bi nasım ona geçiyoo

Kızlarr yaa bişi sorcam ben sizee..ben pazartesi günü tahlillerimi yaptırcamm..tahlillerden sonra gel demiştii dr um ama kesin bi zaman vermedii..salı günü 2 hafta biticek gideli dr a..eşim dio ki salı falan sonuçları alalım gidelim gene hemen dr a...o zmn 8 haftalığımın içinde olucam...sonra aylık olarak devam ederiz dio...normalde bende bu hamişliğimde aylıktan fazla gitmek istemiyodum ama şimdi 2 hafta daha beklemek de istemiyorum hem meraktan hemde o zmn çeperde hafif kanama olmuş demiştii onu görmüş oluruz diorum bende hiç kanama falan olmadı ama ....ne dersiniz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…