Akşam iffette bile ağladım ya dedim artık pes bana
Bu arada benimde sezeryan olucak büyük ihtimalle ikimizde mayıs annesi olabilirzOlsun burdan devamm
kızlaaar nasılsınız.ben patlamaya hazır bomba gibiyim.sinirlerim laçka.kayınvalidem memleketten geldi 5 gündür bizde,günü namaz aralarında uyuyarak geçiriyo çoğunlukla.bende kafayı takmış durumdayım,ben böyle yatarken o niye uyuyo,kendi annem olsa bu durumumda benden hizmet beklemez en azından bana bi çorba pişirirdi diyorum.kadının günahınımı alıyorum bilemedim.dün bütün gün sinirden ağladım.yarın doktor randevum onun gerginliğide var üstüne birde sabah eltimin hamileliğinin ne kadar sağlıklı,ne kadar sorunsuz geliştiğini balşlandıra ballandıra görümcem telefonda anlatınca iyice gerildim.ağda yapmam lazım sabahtan beri makinayı ısıtıp ısıtıp soğutuyorum ona bile takatim yok.nolucak bu gerginlik böyleee
valla olan eşlere oluyor cıdden
eşimde cok sabırlı tamam canım tamam cicim sen haklısın diyor
sonra arada patlıyor ee nolcak böle bıktırcan bu gidisle diye
odun gibi oldum ya resmen ona karsı ha bire azarlıyorum
evet kapatıyoruuuuuuz kapatıııııık
anam korktumda bende
açıklamada gelmiş zatiii
neyse bu kiraz muhabbetınee katılmaktan korkuyorum artık
ahahahahahahaheşim benden geç yatıyo sen benimle uyumak istemiyosun diye ağladım düşün
bu hormonlar ne zaman düzelicek diye soruyo bana dedim 9 ay böyle ''pppfffff'' die sarıldınapiim bi nasım ona geçiyoo
Kızlarr yaa bişi sorcam ben sizee..ben pazartesi günü tahlillerimi yaptırcamm..tahlillerden sonra gel demiştii dr um ama kesin bi zaman vermedii..salı günü 2 hafta biticek gideli dr a..eşim dio ki salı falan sonuçları alalım gidelim gene hemen dr a...o zmn 8 haftalığımın içinde olucam...sonra aylık olarak devam ederiz dio...normalde bende bu hamişliğimde aylıktan fazla gitmek istemiyodum ama şimdi 2 hafta daha beklemek de istemiyorum hem meraktan hemde o zmn çeperde hafif kanama olmuş demiştii onu görmüş oluruz diorum bende hiç kanama falan olmadı ama ....ne dersiniz...
Kızlarr yaa bişi sorcam ben sizee..ben pazartesi günü tahlillerimi yaptırcamm..tahlillerden sonra gel demiştii dr um ama kesin bi zaman vermedii..salı günü 2 hafta biticek gideli dr a..eşim dio ki salı falan sonuçları alalım gidelim gene hemen dr a...o zmn 8 haftalığımın içinde olucam...sonra aylık olarak devam ederiz dio...normalde bende bu hamişliğimde aylıktan fazla gitmek istemiyodum ama şimdi 2 hafta daha beklemek de istemiyorum hem meraktan hemde o zmn çeperde hafif kanama olmuş demiştii onu görmüş oluruz diorum bende hiç kanama falan olmadı ama ....ne dersiniz...
ahahahahahahaheşim benden geç yatıyo sen benimle uyumak istemiyosun diye ağladım düşün
bu hormonlar ne zaman düzelicek diye soruyo bana dedim 9 ay böyle ''pppfffff'' die sarıldınapiim bi nasım ona geçiyoo
puhahaha bak nasıl biliyorummümkünse bana kiraz demeyin artık :84::84::84::84::84::84:
kız bende öptüm öptüm adamı kıvama geldi iyi geceler diyip döndüm yattımgaribim kedi gibi kaldı gerçi 2 dk sonra horlama sesi geldi tabi ama bu seferde ben burda eziyet çekiyorum adam horluyo dye ağlamaya başladım E dönmeseydin arkanıı
ya bende iştee dizinin sonundaa
halil sezai çaldı ya birden işte orda koptum yarabbim :2:
evet sezeryan olunca Allah kısmet ederse mayıs olur gibi
ama buraya alıstık birbirimize alıştık
burdn kopması zor artık
bencede tahlilleri yaptırınca bi git canım
hem dediğin gibi ne durumda ögrenirsin
devamındada zaten bi ay sonra cagıırr büyük ihtimalle denk gelmiş olur tam
bence sonuçları alıp git canım hem o kanamaya bakar.Zaten bi sıkıntı olmazsa ayda 1 çağırıyolar artık
Sonuclari aldikdan sonra git cnm icin rahat eder hemde.
InsaALLAH guzel haberlerle gelirsin.
Aynen kaldım bende sonunda öylee
Evet canım banada mayıs gibi geliyo tabi nolur bilinmez.Ama haziran sanmıyorum hiç bende.Tabi canım burda alıştık artık eskiden face fln giriyodum devamlı şimi burdayım sürekli konuşmadan olmuyoBende panik atak var zaten.Hele bide doğumda düşünemiyorum zaten ıkınmayla kalbin hızlı atıyo e bide panik atak.Yok ben bayılır kalırım dedim doktrora sezeryn olucak mecbur razı geldim artık dikiş ağrılarına falan inşallah ikimzinde rahat geçer ağrısız sancısız
sağolun kızlarr öyle yapıyımm barii artık tahlilleri salı alabilirsek salı olmadı çarşamba bi görüniyimm..inşallahh Esracım hepimizz ii haberler alırız diliyorum....
banada hep mayıs gıbı gelıyor aynen
bende hep facete takılırdım sımdı sıkılıyorum
acık duruyor bakmıyorum bıle hıc dogru durust
sürekli bu baslıktayım
bendede vajınısmus durumundan işte yapamam
tekrarlama falan olabılıyormus dogumdan sonra cunkı
bi daha yasamak istemiyorum aynı seylerı
valla sezeryanda zor devamında Allah yardmcımız olsun dedıgın gıbıı
bı kavusalımda gerısını dusunmek bıle ıstemıyorum
merhaba arkadaşlar, inşallah Allah kısmet ederse temmuz annesiyim. siz daha tecrübelisiniz diye size sorayım dedim.
perşembe gideceğim inşallah doktora. gititğim özeldeki profa(1 saat mesafede) cumartesi gidecem, yalnız bana gelmeden bir test listesi verdi, bunları yaptır öyle gel dedi(dışarda yaptırabilirsin dedi, uzak yoldan geldiğimi bildiği için). onun için perşmebe devlet hastenesine gidicem. klasik gebelik başlangıcında yapılan testler, kan, idrar vesaire.
yalnız devleteki doktor şu testleri istiyorum diyince yapar mı acaba?ondan endişelerim var. özelde takibini yaptırıp da devlette test yaptıran var mı aranızda?
biliyosunuz devletteki doktorlar burnundan kıl aldırmıyor. yazmam bu tetsleri deme hakkı var mı?kaç senedir devlete çalışıyoruz ama doğru düzgün yararlanamıyoruz hastanelerden. doktorlar kadar gııck olduğum meslek grubu yok. bir kere hep geç geliyolar muayeneye. biz beş dakika geç kalamıyourz, zil çalınca sınıfa. öğrencilerin dışardan getirdiği soruları çözüyoruz. velilere dersen yien öyle, tatlı dil güler yüz. doktorlar nerdeyse adamı dövecek. bir kere hiç unutmuyorum, geçen sene yine devlete bi kadın doğumcuya gitmiştim, tahlil için. 45 dakika geç geldi, muayeneye. ve geldiği gibi de bağırarak çıktı. neymiş, odası soğukmuş. bu şartlarda çalışamazmış. valla biz hiç demiyoruz sınıf soğuksa da dersimizi anlatıyourz, sıcaktan pişsek de.
evet canım güzel haberlerini bekliyoruz inşallahhh :)sağolun kızlarr öyle yapıyımm barii artık tahlilleri salı alabilirsek salı olmadı çarşamba bi görüniyimm..inşallahh Esracım hepimizz ii haberler alırız diliyorum....
Merhaba kızlar. bir-iki gün girmedim siteye, Nasılsınız? iyisiniz inşallah
canlarım çok sağolun,her yazdığınızı salya sümük okudumyarın küçük görümcem geliyo,çok pis çalıştırıcam onu,banu alkan gibi yatıcam hep iyiki burası var yoksa napardık,kimde dökerdik böyle anında içimizi.benim kayınvalide yine uyuyo karşımda,bende sakin kafayla gidim ayavaş yavaş yemeğimi halledim,sonrada ağdamı yapim,sinirimi ordan çıkarim bari,doğuma kadar bizim dengesizliğimizi bizden başkası anlamaz,o yüzden birbirimize hep destek tam destek seviyorum hepinizi
merhaba arkadaşlar, inşallah Allah kısmet ederse temmuz annesiyim. siz daha tecrübelisiniz diye size sorayım dedim.
perşembe gideceğim inşallah doktora. gititğim özeldeki profa(1 saat mesafede) cumartesi gidecem, yalnız bana gelmeden bir test listesi verdi, bunları yaptır öyle gel dedi(dışarda yaptırabilirsin dedi, uzak yoldan geldiğimi bildiği için). onun için perşmebe devlet hastenesine gidicem. klasik gebelik başlangıcında yapılan testler, kan, idrar vesaire.
yalnız devleteki doktor şu testleri istiyorum diyince yapar mı acaba?ondan endişelerim var. özelde takibini yaptırıp da devlette test yaptıran var mı aranızda?
biliyosunuz devletteki doktorlar burnundan kıl aldırmıyor. yazmam bu tetsleri deme hakkı var mı?kaç senedir devlete çalışıyoruz ama doğru düzgün yararlanamıyoruz hastanelerden. doktorlar kadar gııck olduğum meslek grubu yok. bir kere hep geç geliyolar muayeneye. biz beş dakika geç kalamıyourz, zil çalınca sınıfa. öğrencilerin dışardan getirdiği soruları çözüyoruz. velilere dersen yien öyle, tatlı dil güler yüz. doktorlar nerdeyse adamı dövecek. bir kere hiç unutmuyorum, geçen sene yine devlete bi kadın doğumcuya gitmiştim, tahlil için. 45 dakika geç geldi, muayeneye. ve geldiği gibi de bağırarak çıktı. neymiş, odası soğukmuş. bu şartlarda çalışamazmış. valla biz hiç demiyoruz sınıf soğuksa da dersimizi anlatıyourz, sıcaktan pişsek de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?