2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Akşam iffette bile ağladım ya dedim artık pes bana

Bu arada benimde sezeryan olucak büyük ihtimalle ikimizde mayıs annesi olabilirz Olsun burdan devamm

ya bende iştee dizinin sonundaa
halil sezai çaldı ya birden işte orda koptum yarabbim :2:
evet sezeryan olunca Allah kısmet ederse mayıs olur gibi
ama buraya alıstık birbirimize alıştık
burdn kopması zor artık

Canim kendini tutma aglamak istiyorsan agla cunku sonra cok kotu patlaniyor. Hic sinirlenmiyecegin birseye sinirlenip sonra suclu oluyorsun.

Ister istemez bazen bazi kisilerin hareketleri goze bakiyor. Gormezlikten gel yani yokmus gibi davran zaten uyuyormus kadin.

Baskalarinin gebeligini anlatmayin bana de acik acik cok sevindim iyi gecmesine ama benim derdim bana yetiyor de. Yarinda insaALLAH hersey cok guzel olucak takma kafana. bebisinde etkileniyor unutma.

mümkünse bana kiraz demeyin artık :84::84::84::84::84::84:

ahahahahahahaheşim benden geç yatıyo sen benimle uyumak istemiyosun diye ağladım düşün
bu hormonlar ne zaman düzelicek diye soruyo bana dedim 9 ay böyle ''pppfffff'' die sarıldı napiim bi nasım ona geçiyoo

kız bende öptüm öptüm adamı kıvama geldi iyi geceler diyip döndüm yattım garibim kedi gibi kaldı gerçi 2 dk sonra horlama sesi geldi tabi ama bu seferde ben burda eziyet çekiyorum adam horluyo dye ağlamaya başladım E dönmeseydin arkanıı

bencede tahlilleri yaptırınca bi git canım
hem dediğin gibi ne durumda ögrenirsin
devamındada zaten bi ay sonra cagıırr büyük ihtimalle denk gelmiş olur tam

bence sonuçları alıp git canım hem o kanamaya bakar.Zaten bi sıkıntı olmazsa ayda 1 çağırıyolar artık

ahahahahahahaheşim benden geç yatıyo sen benimle uyumak istemiyosun diye ağladım düşün
bu hormonlar ne zaman düzelicek diye soruyo bana dedim 9 ay böyle ''pppfffff'' die sarıldı napiim bi nasım ona geçiyoo

Bende gecenlerde eskisi gibi bana bakarken gozlerinin ici gulmuyoooooo diye saatlerce agladim. Adam sariliyor seviyor yok sen beni sevmiyorsun artik diye aglama girdi cikmadida saatlerde mahvoldummmmmm

mümkünse bana kiraz demeyin artık :84::84::84::84::84::84:
puhahaha bak nasıl biliyorum
daha kiraz yazar yazmaz aldımmı başımaa belayı
ben sana demedimmi girmiyim bu konuya diyee
avucunu yala canım cidden bak

artık alıştılarda ondan bence
hep aynı oluyor zaten

Aynen kaldım bende sonunda öylee
Evet canım banada mayıs gibi geliyo tabi nolur bilinmez.Ama haziran sanmıyorum hiç bende.Tabi canım burda alıştık artık eskiden face fln giriyodum devamlı şimi burdayım sürekli konuşmadan olmuyo Bende panik atak var zaten.Hele bide doğumda düşünemiyorum zaten ıkınmayla kalbin hızlı atıyo e bide panik atak.Yok ben bayılır kalırım dedim doktrora sezeryn olucak mecbur razı geldim artık dikiş ağrılarına falan inşallah ikimzinde rahat geçer ağrısız sancısız

Sonuclari aldikdan sonra git cnm icin rahat eder hemde.

InsaALLAH guzel haberlerle gelirsin.

merhaba arkadaşlar, inşallah Allah kısmet ederse temmuz annesiyim. siz daha tecrübelisiniz diye size sorayım dedim.
perşembe gideceğim inşallah doktora. gititğim özeldeki profa(1 saat mesafede) cumartesi gidecem, yalnız bana gelmeden bir test listesi verdi, bunları yaptır öyle gel dedi(dışarda yaptırabilirsin dedi, uzak yoldan geldiğimi bildiği için). onun için perşmebe devlet hastenesine gidicem. klasik gebelik başlangıcında yapılan testler, kan, idrar vesaire.
yalnız devleteki doktor şu testleri istiyorum diyince yapar mı acaba?ondan endişelerim var. özelde takibini yaptırıp da devlette test yaptıran var mı aranızda?
biliyosunuz devletteki doktorlar burnundan kıl aldırmıyor. yazmam bu tetsleri deme hakkı var mı?kaç senedir devlete çalışıyoruz ama doğru düzgün yararlanamıyoruz hastanelerden. doktorlar kadar gııck olduğum meslek grubu yok. bir kere hep geç geliyolar muayeneye. biz beş dakika geç kalamıyourz, zil çalınca sınıfa. öğrencilerin dışardan getirdiği soruları çözüyoruz. velilere dersen yien öyle, tatlı dil güler yüz. doktorlar nerdeyse adamı dövecek. bir kere hiç unutmuyorum, geçen sene yine devlete bi kadın doğumcuya gitmiştim, tahlil için. 45 dakika geç geldi, muayeneye. ve geldiği gibi de bağırarak çıktı. neymiş, odası soğukmuş. bu şartlarda çalışamazmış. valla biz hiç demiyoruz sınıf soğuksa da dersimizi anlatıyourz, sıcaktan pişsek de.

bencede tahlilleri yaptırınca bi git canım
hem dediğin gibi ne durumda ögrenirsin
devamındada zaten bi ay sonra cagıırr büyük ihtimalle denk gelmiş olur tam

bence sonuçları alıp git canım hem o kanamaya bakar.Zaten bi sıkıntı olmazsa ayda 1 çağırıyolar artık

Sonuclari aldikdan sonra git cnm icin rahat eder hemde.

InsaALLAH guzel haberlerle gelirsin.

sağolun kızlarr öyle yapıyımm barii artık tahlilleri salı alabilirsek salı olmadı çarşamba bi görüniyimm..inşallahh Esracım hepimizz ii haberler alırız diliyorum....

banada hep mayıs gıbı gelıyor aynen
bende hep facete takılırdım sımdı sıkılıyorum
acık duruyor bakmıyorum bıle hıc dogru durust
sürekli bu baslıktayım
bendede vajınısmus durumundan işte yapamam
tekrarlama falan olabılıyormus dogumdan sonra cunkı
bi daha yasamak istemiyorum aynı seylerı
valla sezeryanda zor devamında Allah yardmcımız olsun dedıgın gıbıı
bı kavusalımda gerısını dusunmek bıle ıstemıyorum

canlarım çok sağolun,her yazdığınızı salya sümük okudumyarın küçük görümcem geliyo,çok pis çalıştırıcam onu,banu alkan gibi yatıcam hep iyiki burası var yoksa napardık,kimde dökerdik böyle anında içimizi.benim kayınvalide yine uyuyo karşımda,bende sakin kafayla gidim ayavaş yavaş yemeğimi halledim,sonrada ağdamı yapim,sinirimi ordan çıkarim bari,doğuma kadar bizim dengesizliğimizi bizden başkası anlamaz,o yüzden birbirimize hep destek tam destek seviyorum hepinizi

Aynen kesinlikle bi görelimde onlarıı aman aman tekrarlamasın seninn en iyisi sezeryan ikimiz içinde.uyuycaz uyanıcaz aa 3 kişiyiz

canım aynı konu benım ıcınde sorun
özel hastaneye gıdıyorum ve tahlıllerı devlette yaptırıyorum
zaten bı kere yaptırdım daha gercı
ama doktorlar sorun cıkarıyormus
arkadasımn yengesı hamılede kadına gereken tahlıllerı yaptırmamıs doktor özele gıttıgı ıcın
ozeldede 200 falan tutuyormus
gitmişler bashekime sikayet etmişler falan öyle yaptırmıslar
şimdi bende ondna korkuyorum nasıl olcak diyee
hayır özeldede sunu anlamıyorum muayne oluyorsunda neden tahlıl yaptıramıyorsun
bu cok gıcık bı duurm
burdkai doktorlarda cok aksi napıcam bilmem banada stresi oluyor bunun

sağolun kızlarr öyle yapıyımm barii artık tahlilleri salı alabilirsek salı olmadı çarşamba bi görüniyimm..inşallahh Esracım hepimizz ii haberler alırız diliyorum....
evet canım güzel haberlerini bekliyoruz inşallahhh :)

Merhaba kızlar. bir-iki gün girmedim siteye, Nasılsınız? iyisiniz inşallah

iyiyiz canım sen nasılsın ?

öptüm canım:13:

vallahi canım benden de o testleri istedi.salı sağlık ocağına gidip deneyeceğim olmazsa mecbur özele...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…