2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

canım uzme kendını hıc
hep destek olucaz burda bırbırımıze kısmetse ınsallah
Aynen kesinlikle bi görelimde onlarıı aman aman tekrarlamasın seninn en iyisi sezeryan ikimiz içinde.uyuycaz uyanıcaz aa 3 kişiyiz

evet inşallah görünce agrımızda acımızda hafifler tek teselli bu :)
evet ıkımızınde psıkolojık acıdan böyle olması daha iyi gibi
ahhhh ahhhh o gunleri heyecanla bekliyorum

Kızlar ben kaçtım şimdilik bi oturma odası kaldı orayıda hallediyim yemeği hazırlıyim ve evde 3 tane sinek var onları kovalıyım dışarı yoksa sabaha kadar uyutmaz valla akşam konuşuruz kocaman öptüm sizziiii

aynn canım bende ya

Canim benim yaa aynen sende iyiki varsin

Kolay gelsinn simdiden. Agdani yaparken cektikce bu kaynanam icinnn carrt diye cekersin

Kendine ve bebisine iyi bak

Ne kadar dertliyiz yetmezmis gibi bide sinekler mi cikti

Tamam cnm kendine ve bebise iyi bak, kolay gelsin.

ilkini yaptırmışsın en azından. nasıl açıkladın canım?ben bu testlerimi istiyorum dedin?nasıl yazdı?direk test listesini versem özel hastanein adı yazıyor orda da. başka bi kağıda elimle yazsam, bu kadar testin adını sen nerden biliyosun, kim istedi bu testleri der mi?

Kizlar bende cikiyorumm camasirlar dag gibi oldular onlara rehberlik yapayim camasir makinasina kadar.

Sonrada ortaligi bir temizleyip supuregim. Zaten ondan sonrasida aksam yemegi...

Kendinize ve bebislerinize iyi bakin. Hepinizi tek tek opuyorum.

Bu arada Nulaseden haber alan var mi? varsa yazsin lutfen ben daha sonra okurum.

Internetten gordum bu ayda bu testler yapilacakmis dersin....

Canım çok çok geçmiş olsun,inşallah en kısa zamanda sağlığına kavuşur hayırlısıyla ve sağlıkla bebeğini kucağına alırsın.Hayırlısı böyleymiş demek ki...dikkat et kendine canım...

canim bence git bende diyordum ama benim yaninda var kanama dedi. durumuna bir baksin ins birsey yoktur ama belki ihtiyacin varsa hapa baslatir. ama benim icime hic kotu birsey gelmiyor. Allah biliyorya.
ondan sonrada aylik gidersin. hem testleride bir yorulatirsin. icin rahat eder.
bu arada su cig et ve hayvanlardan gecen bir hastalik varya onun icinde test yapiyorlarmi ya?
aklima takildi. ??
maalesef bazi dr cok kaprisli oluyro ama bazilarida iyi oluryorlar. sen normal muayene gibi gitsen zaten bu testler genel herkese yapilamsi gerekenler testler degilmi? oda sen demeden verir herhalde vermezse de test olmayacakmi dersin? hangi tesleri devlet yapabiliyor dersin. onlari yaptirirsin kalanlarida ozele artik
benim burda secenegim olmadigi icin 150 $ tuttu testler tamda icerigi nedir bilmiyorum rubella hapatitb tam kan sayimi vardi idrarida aldi onda ne bakiliyor bilmiyorum benim hepatit b asim var zaten tum dozlar tamam
enyse yine dustum cenem ya
Merhaba kızlar. bir-iki gün girmedim siteye, Nasılsınız? iyisiniz inşallah
iyiyiz canim sen nasilsin? bebis nasil??

canım ılkınde soyle oldu
ozelden randevu alamadım daha gecenlerde anca alabıldım
ılkınde burdan bırıne gıttım ama hastanede calısmıyor sadece muaynanesı var
tahlıllerı yazdı kase bastı hemsıre adı soyledı ona soyle dedı
zaten sabah gıttım doktor gelmemıstı daha gosterdıım hemsıreye rıca ettı doktor boyle boyle dedım
oda yazdı verdı eger doktor gelmeden gıdebılırsen daha ıyı
sonra sonucları almaya gıttıgımde o kadar sınırımı bozdukı ama doktor vardı o zaman
sızın hastanıs degıl sadece sonuc alcak dedı
genede bı bakın dedı adam baktı gecmıs olsun doktoruna goster dedı suratsızmı surratsız
ben nasıl doktora gıttıgımı hatırlamıyorum adam oyle bakıpta tahlıle gecmıs olsun deyınce
odum koptu bıse varyaa dedım cok kufur ettım sonra adama
hastası degılım dıye oyle yapmıs guya

yani anlıcagın ben 2.dede doktor gelmeden sansımı denicem
ha doktoru bekle derlrse naparım hıc bılmıyorum
ozelden gıdınce buyuk ıhtımal ılgılenmıcektır

söyle yapsan nolur acaba su kadarlık hamıleyım gebelık rutınlerı yaptırıyorsun zaten bastakının adı bu
desenkı bunları yaptırmak ıstıyorum
ilk tahlılınse bunu dene bence

ben de iyiyim canım saol. senin kontrolün nasıl geçti? bebiş iyimi?

canım bende iyiyim
kontrlüm iyiydi
hersey guzel dedı cok sevindim
sadce kalp atısını dınletmesıne baya bı sınırım bozuldu
o yuzden doktora sinir oldum
hala doktor araştırıyorum napıcam bılmem
tek sorun doktoruma karar verememişş olmam hala
onun dısında sorun yok
2 hadta sonra gidicem tekrar

senin ne zaman kontroller

iyiyiz canim sen nasilsin? bebis nasil??

Saol canım ben de iyiyim. senin kızın ve bebişin nasıllar? )) // ya aranızda bebişiyle konuşan varmı? ben daha hissetmiyorum diye konuşmuyorum, hamileymişim gibi de hissetmiyorum (( niye böyleyim ben? ((

kizlar ya bu devlet hastanelerinde normla muayene gibi olmaya gitseniz yapmiyorlarmi?
yani yapilmasi gerekmiyormu bunlarin??
demeye ne gerek varki? sanki takibi orda yaptiriyormus gibi davranin nerden bilecekler
ozele gittiginizi?? birde ozelde yapinca devlet karsilamiyormu? anlamadim bu isi??
ben tr deyken muyene icin cuzi bir miktar oduyordum 10 tl mi ne
bu testler icinde oyle olmuyormu??

Çok sevindim canım. hep böyle güzel haberlerle gelelim inşşallah. nedir bu doktorların havası ya? ben de değiştirmeyi düşünüyorum. Kalp atışı gördüm ama daha duymadım. 25inde gitcem kontrole. canım, doktor değiştirdiğimizde eski doktordan açtığı dosyamızı alıyomuyuz? yoksa yeni doktor yeni dosya mı açıyo? // bu arada sen 10. haftanı geçmişsin, hala folikasit alıyomusun acaba canım?

canım işin saçma tarafı bu zaten
özele gidiyorum 22.5 verıyorrum sadece
ama tahlıle gelınce ordaki doktor bıle devlette yaptır dıyor neden cunki oda bılıyor orda pahalı olcagını
ilk tahlıllerde 100 yada 150 cıvarı demıstı tam hatırlamıyorum
e geldım devlette para ödemeden yaptırdım
benım aklımdakıde bu yuzden burdada bırıne devam etmekti
ama o kadar aksiki burdaki gitmek istemiyorum
zaten adamda muaynanesine cagırıyor
yoksa sallamıyorlar
burası Türkiye canım ne yazıkki hastanelerde vee mahkemelerde işler öbür ülkelerdeki gibi yürümüyor :S

Saol canım ben de iyiyim. senin kızın ve bebişin nasıllar? )) // ya aranızda bebişiyle konuşan varmı? ben daha hissetmiyorum diye konuşmuyorum, hamileymişim gibi de hissetmiyorum (( niye böyleyim ben? ((
yiyiz canim kizi uyuttum yatti bende birazdan yatsam iyi olcek ama boyle net basinda zaman gecirmek cok hosuma gidiyor hep bebislerden bahsediyoruz cunku:) baskasina ne kadar sikici gelir belkide dimi:))

canim zaten mini minnak nasil hissedicez? benimki suan yarim cm. icim urperiyor dusundukce diyorum
ilk kizimda boyleydi simdi 93 cm masallah. onumuzde cok uzun bir yol varmis gibi geliyor
hele su 16 haftada tekmeler baslayinca insnain icinde sanki kelebkler ucusuyor gibi geliyor bir kere vursun diye
pur dikkat kesiliyorsun :))
ben ultrasondaki o kalp atisini hayal ediyorum minnak kalbini:)
dusunsene suan 2 kalp var bizde hatta bazisinda 3:)

amin cnaım inşallah banada moral oldu baya
yoksa bende hissetmiyordum hiç
doktora gitmeden once kesın bişey oldu deyip durdum kendime
o gun görunce moral oldu baya
benımde 24 unde gıtmem lazım yakınmıs aramız
yok canım ben dosya falan almadım yenı kayıp yaptı
tabı eski tahlılımı falan yanımda goturdum
oncekı doktor boyle boyle dedım
ben 5. haftadan sonra elevit içiyorum sadce canım
doktor sordu folic asit içiyormusun elevit içiyorum dedım
tamam onun ıcındede var zaten dedı öylee
ben napıcam bılmem doktor meselesini ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…