canlarım çok sağolun,her yazdığınızı salya sümük okudumyarın küçük görümcem geliyo,çok pis çalıştırıcam onu,banu alkan gibi yatıcam hep iyiki burası var yoksa napardık,kimde dökerdik böyle anında içimizi.benim kayınvalide yine uyuyo karşımda,bende sakin kafayla gidim ayavaş yavaş yemeğimi halledim,sonrada ağdamı yapim,sinirimi ordan çıkarim bari,doğuma kadar bizim dengesizliğimizi bizden başkası anlamaz,o yüzden birbirimize hep destek tam destek seviyorum hepinizi
Aynen kesinlikle bi görelimde onlarııaman aman tekrarlamasın seninn en iyisi sezeryan ikimiz içinde.uyuycaz uyanıcaz aa 3 kişiyiz
canım uzme kendını hıc
hep destek olucaz burda bırbırımıze kısmetse ınsallah
evet inşallah görünce agrımızda acımızda hafifler tek teselli bu :)
evet ıkımızınde psıkolojık acıdan böyle olması daha iyi gibi
ahhhh ahhhh o gunleri heyecanla bekliyorum
canlarım çok sağolun,her yazdığınızı salya sümük okudumyarın küçük görümcem geliyo,çok pis çalıştırıcam onu,banu alkan gibi yatıcam hep iyiki burası var yoksa napardık,kimde dökerdik böyle anında içimizi.benim kayınvalide yine uyuyo karşımda,bende sakin kafayla gidim ayavaş yavaş yemeğimi halledim,sonrada ağdamı yapim,sinirimi ordan çıkarim bari,doğuma kadar bizim dengesizliğimizi bizden başkası anlamaz,o yüzden birbirimize hep destek tam destek seviyorum hepinizi
Kızlar ben kaçtım şimdilik bi oturma odası kaldı orayıda hallediyim yemeği hazırlıyim ve evde 3 tane sinek var onları kovalıyım dışarı yoksa sabaha kadar uyutmaz vallaakşam konuşuruz kocaman öptüm sizziiii
Kızlar ben kaçtım şimdilik bi oturma odası kaldı orayıda hallediyim yemeği hazırlıyim ve evde 3 tane sinek var onları kovalıyım dışarı yoksa sabaha kadar uyutmaz vallaakşam konuşuruz kocaman öptüm sizziiii
ilkini yaptırmışsın en azından. nasıl açıkladın canım?ben bu testlerimi istiyorum dedin?nasıl yazdı?direk test listesini versem özel hastanein adı yazıyor orda da. başka bi kağıda elimle yazsam, bu kadar testin adını sen nerden biliyosun, kim istedi bu testleri der mi?canım aynı konu benım ıcınde sorun
özel hastaneye gıdıyorum ve tahlıllerı devlette yaptırıyorum
zaten bı kere yaptırdım daha gercı
ama doktorlar sorun cıkarıyormus
arkadasımn yengesı hamılede kadına gereken tahlıllerı yaptırmamıs doktor özele gıttıgı ıcın
ozeldede 200 falan tutuyormus
gitmişler bashekime sikayet etmişler falan öyle yaptırmıslar
şimdi bende ondna korkuyorum nasıl olcak diyee
hayır özeldede sunu anlamıyorum muayne oluyorsunda neden tahlıl yaptıramıyorsun
bu cok gıcık bı duurm
burdkai doktorlarda cok aksi napıcam bilmem banada stresi oluyor bunun
evet canım güzel haberlerini bekliyoruz inşallahhh :)
iyiyiz canım sen nasılsın ?
ilkini yaptırmışsın en azından. nasıl açıkladın canım?ben bu testlerimi istiyorum dedin?nasıl yazdı?direk test listesini versem özel hastanein adı yazıyor orda da. başka bi kağıda elimle yazsam, bu kadar testin adını sen nerden biliyosun, kim istedi bu testleri der mi?
iyiyiz canım sen nasılsın ?
umarım en kısa zamanda duyarsın canım...
geçmiş olsun canım.dikkat et kendine
rubetcim sana da geçmiş olsun.fazla geciktirmeden tedavini ol.
bana gelince ben 2. bir doktora daha gittim cuma günü. ondan da aynı cümleleri duyunca yani kesenin büyük olduğu bebeğin gelişmediği ve kalp atışlarının olmadığını.yine çok üzüldüm.haftaiçi kürtajı önerdi.bende çok düşündüm taşındım ve dün anestezi altında kürtajımı oldum.
çok ağlamışım ayılana kadar
Allah bir daha yaşatmasın inşallah.hem bana hem de tümm anne adaylarına....
beni listeden kaldırabilirsiniz.şimdilik hbrler böle arkadaşlar.yine ara ara girip bakarım sizler neler yapıyosunuz die.hepinize Allahtan sağlık diliyorum.evlatlarınızı kucağınıza sağlıklı bir şekilde almanızı diliyorum......
canim bence git bende diyordum ama benim yaninda var kanama dedi. durumuna bir baksin ins birsey yoktur ama belki ihtiyacin varsa hapa baslatir. ama benim icime hic kotu birsey gelmiyor. Allah biliyorya.Kızlarr yaa bişi sorcam ben sizee..ben pazartesi günü tahlillerimi yaptırcamm..tahlillerden sonra gel demiştii dr um ama kesin bi zaman vermedii..salı günü 2 hafta biticek gideli dr a..eşim dio ki salı falan sonuçları alalım gidelim gene hemen dr a...o zmn 8 haftalığımın içinde olucam...sonra aylık olarak devam ederiz dio...normalde bende bu hamişliğimde aylıktan fazla gitmek istemiyodum ama şimdi 2 hafta daha beklemek de istemiyorum hem meraktan hemde o zmn çeperde hafif kanama olmuş demiştii onu görmüş oluruz diorum bende hiç kanama falan olmadı ama ....ne dersiniz...
maalesef bazi dr cok kaprisli oluyro ama bazilarida iyi oluryorlar. sen normal muayene gibi gitsen zaten bu testler genel herkese yapilamsi gerekenler testler degilmi? oda sen demeden verir herhalde vermezse de test olmayacakmi dersin? hangi tesleri devlet yapabiliyor dersin. onlari yaptirirsin kalanlarida ozele artikmerhaba arkadaşlar, inşallah Allah kısmet ederse temmuz annesiyim. siz daha tecrübelisiniz diye size sorayım dedim.
perşembe gideceğim inşallah doktora. gititğim özeldeki profa(1 saat mesafede) cumartesi gidecem, yalnız bana gelmeden bir test listesi verdi, bunları yaptır öyle gel dedi(dışarda yaptırabilirsin dedi, uzak yoldan geldiğimi bildiği için). onun için perşmebe devlet hastenesine gidicem. klasik gebelik başlangıcında yapılan testler, kan, idrar vesaire.
yalnız devleteki doktor şu testleri istiyorum diyince yapar mı acaba?ondan endişelerim var. özelde takibini yaptırıp da devlette test yaptıran var mı aranızda?
biliyosunuz devletteki doktorlar burnundan kıl aldırmıyor. yazmam bu tetsleri deme hakkı var mı?kaç senedir devlete çalışıyoruz ama doğru düzgün yararlanamıyoruz hastanelerden. doktorlar kadar gııck olduğum meslek grubu yok. bir kere hep geç geliyolar muayeneye. biz beş dakika geç kalamıyourz, zil çalınca sınıfa. öğrencilerin dışardan getirdiği soruları çözüyoruz. velilere dersen yien öyle, tatlı dil güler yüz. doktorlar nerdeyse adamı dövecek. bir kere hiç unutmuyorum, geçen sene yine devlete bi kadın doğumcuya gitmiştim, tahlil için. 45 dakika geç geldi, muayeneye. ve geldiği gibi de bağırarak çıktı. neymiş, odası soğukmuş. bu şartlarda çalışamazmış. valla biz hiç demiyoruz sınıf soğuksa da dersimizi anlatıyourz, sıcaktan pişsek de.
iyiyiz canim sen nasilsin? bebis nasil??Merhaba kızlar. bir-iki gün girmedim siteye, Nasılsınız? iyisiniz inşallah
ilkini yaptırmışsın en azından. nasıl açıkladın canım?ben bu testlerimi istiyorum dedin?nasıl yazdı?direk test listesini versem özel hastanein adı yazıyor orda da. başka bi kağıda elimle yazsam, bu kadar testin adını sen nerden biliyosun, kim istedi bu testleri der mi?
ben de iyiyim canım saol. senin kontrolün nasıl geçti? bebiş iyimi?
iyiyiz canim sen nasilsin? bebis nasil??
canım bende iyiyim
kontrlüm iyiydi
hersey guzel dedı cok sevindim
sadce kalp atısını dınletmesıne baya bı sınırım bozuldu
o yuzden doktora sinir oldum
hala doktor araştırıyorum napıcam bılmem
tek sorun doktoruma karar verememişş olmam hala
onun dısında sorun yok
2 hadta sonra gidicem tekrar
senin ne zaman kontroller
kizlar ya bu devlet hastanelerinde normla muayene gibi olmaya gitseniz yapmiyorlarmi?
yani yapilmasi gerekmiyormu bunlarin??
demeye ne gerek varki? sanki takibi orda yaptiriyormus gibi davranin nerden bilecekler
ozele gittiginizi?? birde ozelde yapinca devlet karsilamiyormu? anlamadim bu isi??
ben tr deyken muyene icin cuzi bir miktar oduyordum 10 tl mi ne
bu testler icinde oyle olmuyormu??
yiyiz canim kizi uyuttum yatti bende birazdan yatsam iyi olcek ama boyle net basinda zaman gecirmek cok hosuma gidiyor hep bebislerden bahsediyoruz cunku:) baskasina ne kadar sikici gelir belkide dimi:))Saol canım ben de iyiyim. senin kızın ve bebişin nasıllar? )) // ya aranızda bebişiyle konuşan varmı? ben daha hissetmiyorum diye konuşmuyorum, hamileymişim gibi de hissetmiyorum (( niye böyleyim ben? ((
Çok sevindim canım. hep böyle güzel haberlerle gelelim inşşallah. nedir bu doktorların havası ya? ben de değiştirmeyi düşünüyorum. Kalp atışı gördüm ama daha duymadım. 25inde gitcem kontrole. canım, doktor değiştirdiğimizde eski doktordan açtığı dosyamızı alıyomuyuz? yoksa yeni doktor yeni dosya mı açıyo? // bu arada sen 10. haftanı geçmişsin, hala folikasit alıyomusun acaba canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?