2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

anneden gecermis zaten bende oyle duymustum dur bakalim ne cikicak?
bazi ikizlerde bir digerinin arkasinda oldugu icin uzunca bir sure gorulmeyebilirmis.

benim arkadaşın öyle oldu cnm yaa....1,5 aylıktı hamiş olduğunu öğrendiğinde ilk ultrasona 2 aylık girdi tek sonra 3,5 aylıkta öğrendii ikiz olduğunu...

devlette herhangı bısey odemıyorsun saglık guvencen varsa
özelde durum farklı ama sacma
ama dedıgın gıbı mecbur kalıyorsun
cunkı 150 tl nıye bosvere oraya vereyım
onun yerıne baska sey yaparım dıyorsun
bızım devletteki sorunlu
cok doktor vardı ama hepsi burdan gönderildi bi hastaya bakmadıkları ıcın kadın vefat ettı hepsi resmen suruldu
burda duranda istifa etmis ama kabul olmamıs o yuzden iice suratsıs

ben mersindeyım canım
ama mersinin ilçesinde
o yuzden burda özel hastane bile yok
ben mersının ıcıne gidiyorum
tahlıllerıde ilçede bulunan hastaneye gittim
ilçede tek hastane var bu yuzdende mecburum gibi
vala duruma gore tahlıllere göre bakıyorlar herhalde bende tam oalrak neye gore bılmıyorum folic asit olayını
ama elevit kullanıyorum bakalım sımdılık
evet canım ikili test için gidice 2 hafta sonra iştee
düşünmiyim diyorumda bende korkuyorum

hıc fıyat falan da demedi doktor
neyse o gun esımle giderim artık bende
gerçi karttan falanda cekıyorlar ozel hastanelerde artık
dedıgın gibi eger baglantısız bı doktora gıdıyorsan
acayip fiyat diyorlar 2.5 mu ne demıstı bi doktor aylık 120 de kontoller için
doktora cok iyi diyorlar da kontroller neyse 2.5 da fazla yanıı

yok be cnm o da çok abartı özel muayene için 120 olabilir çünkü ben 3 sene önce 90 veriyodum ama 2 li testler falan 300 civarı olabilir kuzumm tahminen

Ne zamandır göremedim seni. iyimisin? // 8 hafta+5 gün oldum. sen?

benimki kesin değil 9+3 bugün ama aslında daha büyük olması gerekti.yarın kesin belli olacak bende ticker yapıcam tabii becerebilirsem.ila kullandığım takdirde iyiyim yoksa fenalardayım.ilk hangimiz fırtlatcak çok merak ediyorum zaten haziranda gelmeyen olursa anlarız ki doğurdu :)

yok be cnm o da çok abartı özel muayene için 120 olabilir çünkü ben 3 sene önce 90 veriyodum ama 2 li testler falan 300 civarı olabilir kuzumm tahminen

evet muayne tamamda dogum cıdden abartı yani
tamam canım oyle bı mıktar bulunduralım o zaman yanımızda
sımdı gercı benden once rubet falan var o gıttıgınde ogrenırız yaklasık

anneden gecermis zaten bende oyle duymustum dur bakalim ne cikicak?
bazi ikizlerde bir digerinin arkasinda oldugu icin uzunca bir sure gorulmeyebilirmis.

evet. ama annemler çift yumurta ikizi. bende bu satten sonra olsa olsa tek yumurta ikizi olur, çünkü tek kese var. benim dotorum da bi tanesini net gördü de, ikinciden emin olamadı. hiç farketmez, bi tane olsun sağlıklı olsun vala.

benim arkadaşın öyle oldu cnm yaa....1,5 aylıktı hamiş olduğunu öğrendiğinde ilk ultrasona 2 aylık girdi tek sonra 3,5 aylıkta öğrendii ikiz olduğunu...
O sürpriz bana da olabilir ...

Ben de acaip korkuyorum o testten yalnız gidemem zaten. eşimle gitcem. // ben bide eskiden baygınlık geçirirdim sk sık. evleneli çok azaldı çok şükür. şimdi bide onu düşünüyorum. normal doğuma nasıl gircem diye. o sancı odasında kim bilir kaç defa bayılırım ((((

evet muayne tamamda dogum cıdden abartı yani
tamam canım oyle bı mıktar bulunduralım o zaman yanımızda
sımdı gercı benden once rubet falan var o gıttıgınde ogrenırız yaklasık

cnm zaten birilerimiz araştırdıkça yaptırdıkça fiyatlardan da haberdar oluruz 3 aşağı 5 yukarı merak etme....

ay bende eşimle gitmek istemiyorum
sanki o zaman cok heyecanlanıcam
resmen kacıyorum bu durumdan

canım gecmıs olsun bak evlenelı azalmıs
doktorunlada gorusursun
inşallah rahat gecer bişey olmaz

arkadaslar burda hamilelik hormnonlarinin verdigi gerginlik havasi gördüm gecmisi okudum normal ya okadar hormonu ayni anda oynayan hamisler buraya birikirse olucagi budur evde kocamiz bizle bas edemiyorda hehe neyse ya kimse kimsenin kalbini kirmasin normaldir bu dönemde AYZANCIM senin kaynanandan bendede var takma salla gitsin yarin hayirli haberlerle gelirsin rahatlamis olursun biraz insALLAH

Usg ye göremi 9+3? benim de 10+5 olmalıydı, geç döllenme olmuş, usg tarihine göre gidiyoruz. // geçmiş olsun, mide bulantısı mı? ben de 6- 8 haftaları arası oldu, şimdi daha iyiyim. sadece göğüslerim ağrıyo. // bide uyurken çok fena, ben adam gibi sağa sola dönmeyi öğrenemedim.

sadece bulantı olsa neyse kusma da var.geceleri bende bi uyanıyorum karnımın üstüne yatmışım.zararlı diyolar ama uykumda yatıyorum devamlı

ay bende eşimle gitmek istemiyorum
sanki o zaman cok heyecanlanıcam
resmen kacıyorum bu durumdan

canım gecmıs olsun bak evlenelı azalmıs
doktorunlada gorusursun
inşallah rahat gecer bişey olmaz

Ben ilk kan testine eşimle gittim. )) çok güldürdü beni. farkına bile varmamıştım. inşallah bu sefer de işinden izin alabilir de. yaa, şu anda ildışında işinden dolayı, çok özledim eşimi. (( // inşallah canım. çok korkuyorum bazen yalnızken bayılırım die, anında düşük olur Allah korusun.

ben kaynanamdan 2000 km uzaktayım. zaten gelemez de benim evime. zamanında beni çok kırdı, unutmadım.

kuzular ben cok fenayım
aclıktan sinirim tepeme fırladı ama bi lokma yiyemiyorum.. kokusu accık burnuma gelse bütün iştahım kapanıyo
bogazımda bi agırlık var bide açlıktan olsa gerek çok aglayasım var

sadece bulantı olsa neyse kusma da var.geceleri bende bi uyanıyorum karnımın üstüne yatmışım.zararlı diyolar ama uykumda yatıyorum devamlı

ben şimdiye kadar sadece iki defa kustum. // iştahım kapalı, yemek yiyemiyorum. // ben de yatakta dönerken popomu kaldırıp yatağa sertçe atıyorum. ))) bebeğin halini düşünemyorum.

bende yaklaşık 48 saat aç kaldıktan sonra sinirden ağlamıştım olabilir yemeye çalış.ağla ağlamaktan zarar gelmez.

ben şimdiye kadar sadece iki defa kustum. // iştahım kapalı, yemek yiyemiyorum. // ben de yatakta dönerken popomu kaldırıp yatağa sertçe atıyorum. ))) bebeğin halini düşünemyorum.

poponu öyle kaldırırken bi kramp girerse o zaman görürsün.bilincindeysen yapma o hareketi ani hareketler bize yaramaz.ben 2 defa değil sanırım 100ü geçmiştir :)

ben de yemek yiyemiyorum canım. ama iğrendiğimden falan değil, iştahım yok. doktoruma söyledim, ne yiyebiliyosun dedi, meyve sebze dedim tamam o zaman onları bol ye dedi.

poponu öyle kaldırırken bi kramp girerse o zaman görürsün.bilincindeysen yapma o hareketi ani hareketler bize yaramaz.ben 2 defa değil sanırım 100ü geçmiştir :)

o pozisyonda kendimi acil sedyesinde hayal ettim töbe ya. yaptıktan sonra farkına varıyorum hep. uykulu halimle öyle yapmıycaktım diyorum.

pis bogazın tekiyim ben açlıga dayanamıyorum

bide konusu gecmisken sizede soruyim.. bazılarınız bilir ben 6 ay önce 7 haftalıkken düşük yaptım..
doktorum o zmn benden yaklasık 14 test yaptırmamı istemişti.. yaptırmıstım hiç bi sorun yoktu tahlillerim temizdi.
acaba tekrar istermi benden:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…