pis bogazın tekiyim ben açlıga dayanamıyorum
bide konusu gecmisken sizede soruyim.. bazılarınız bilir ben 6 ay önce 7 haftalıkken düşük yaptım..
doktorum o zmn benden yaklasık 14 test yaptırmamı istemişti.. yaptırmıstım hiç bi sorun yoktu tahlillerim temizdi.
acaba tekrar istermi benden:26:
kizlar ben yatiyorum haydi iyi geceler
cok kaynatmayin :))
bu arada ne bicim hamileyim ya ne kadar gec yatiyorum burda 00:50
bugun hic uyumadim ustelik
nazar vardır kuzumKızlar ya iki gündür evde tabak kase falan kırılıyo. şimdi yine. ben bi icabına bakim, birazdan görüşürüz.
kizlar ben yatiyorum haydi iyi geceler
cok kaynatmayin :))
bu arada ne bicim hamileyim ya ne kadar gec yatiyorum burda 00:50
bugun hic uyumadim ustelik
nazar vardır kuzum
benim koca bulasık yıkamaktan cok sıkılmış tek yıkamalık tabak alalım diyo
sımdı bı konu okudumda
nasıl hamıle kaldıgını nasıl dogum yaptıgını anlatmıs arkadas
ay naısl duygulandımm anlatamam
Kız merak ettim şimdi. nasıl olmuşmuş? netten mi okudun? alıntı yapsaydın ya
Iyi aksamlar anneler
Benim gogsum cok agriyor. Hatta cok agir gibi geliyor. Sizdede var mi bu?
bende aynı şiş ama düzelir heralde
Iyi aksamlar anneler
Benim gogsum cok agriyor. Hatta cok agir gibi geliyor. Sizdede var mi bu?
Canım ben folbiol kullanıyorum, bilemiycem ama yine bence 3 ünü birden kullanma ya.kızlar folic plus içen varmı 3 ünü aynı anda içilmesinde zarar yok dendi ama ben öyle içiyorum birde bazen midem bulanıyor içemiyorum
herkese iyi akşamlar,ya ben bişey merak ediyorum ben şimdi 7+6 haftalık hamileyim.hergün göbeğimi karnımı kotrol ediyorum,ne zaman belirmeye başlar acaba.herkes 4.aydan itibaren kilo alırsın diyor ozman mı karnım belircek:)
slmlar hanımlar,,şimdi ne alaka daha çok erken diyeceksiniz ama ben şimdiden araştırıyorum da sizin de fikrinizi almak istedm
yalancı emzik kullanıp kullanmama hakkında ne düşünüyorsunuz.:)ben diyorum ki biraz rahat edeyim 6 aya kadar sadece geceleri kullanayım,sonra bırakayım
canım ben kullandımkızlar folic plus içen varmı 3 ünü aynı anda içilmesinde zarar yok dendi ama ben öyle içiyorum birde bazen midem bulanıyor içemiyorum
slmlar hanımlar,,şimdi ne alaka daha çok erken diyeceksiniz ama ben şimdiden araştırıyorum da sizin de fikrinizi almak istedm
yalancı emzik kullanıp kullanmama hakkında ne düşünüyorsunuz.:)ben diyorum ki biraz rahat edeyim 6 aya kadar sadece geceleri kullanayım,sonra bırakayım
Yalancı emzik bazen iyi oluyor susması için ama yalancı emziği hiç almayan bebekler var...allah kolaylık versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?