2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Canım Allah bi daha yaşatmasın. ben de temmuzda 5 haftalıkken düşük yapmıştım. doktoruma söyledim biliyo, test tahlil falan istemedi. normal kan idrar test yaptım sadece. ama sen yinede doktoruna söyle. o ne derse o.

Kızlar ya iki gündür evde tabak kase falan kırılıyo. şimdi yine. ben bi icabına bakim, birazdan görüşürüz.

kizlar ben yatiyorum haydi iyi geceler
cok kaynatmayin :))
bu arada ne bicim hamileyim ya ne kadar gec yatiyorum burda 00:50
bugun hic uyumadim ustelik

Kızlar ya iki gündür evde tabak kase falan kırılıyo. şimdi yine. ben bi icabına bakim, birazdan görüşürüz.
nazar vardır kuzum
benim koca bulasık yıkamaktan cok sıkılmış tek yıkamalık tabak alalım diyo

kizlar ben yatiyorum haydi iyi geceler
cok kaynatmayin :))
bu arada ne bicim hamileyim ya ne kadar gec yatiyorum burda 00:50
bugun hic uyumadim ustelik

iyi uykular tatlım..

herkese iyi akşamlar,ya ben bişey merak ediyorum ben şimdi 7+6 haftalık hamileyim.hergün göbeğimi karnımı kotrol ediyorum,ne zaman belirmeye başlar acaba.herkes 4.aydan itibaren kilo alırsın diyor ozman mı karnım belircek:)

kızlar folic plus içen varmı 3 ünü aynı anda içilmesinde zarar yok dendi ama ben öyle içiyorum birde bazen midem bulanıyor içemiyorum

Iyi aksamlar anneler
Benim gogsum cok agriyor. Hatta cok agir gibi geliyor. Sizdede var mi bu?

Iyi aksamlar anneler
Benim gogsum cok agriyor. Hatta cok agir gibi geliyor. Sizdede var mi bu?

Benim göğüslerim de aynı durumda. normal bu.

kızlar folic plus içen varmı 3 ünü aynı anda içilmesinde zarar yok dendi ama ben öyle içiyorum birde bazen midem bulanıyor içemiyorum
Canım ben folbiol kullanıyorum, bilemiycem ama yine bence 3 ünü birden kullanma ya.

iyi akşamlar canım. hoşgeldin. ben de 8+5 im. daha hiçbişey belirmedi, erken zaten. benim karnım dümdüzdür, bebeğin ufak bi gelişmesinde hemen belli olur bende diyodum ama yok. 3. aydan sonra başlar zannediyorum. ama tabi herkesin yapısı.

slmlar hanımlar,,şimdi ne alaka daha çok erken diyeceksiniz ama ben şimdiden araştırıyorum da sizin de fikrinizi almak istedm
yalancı emzik kullanıp kullanmama hakkında ne düşünüyorsunuz.:)ben diyorum ki biraz rahat edeyim 6 aya kadar sadece geceleri kullanayım,sonra bırakayım

Aslm canım. ya ben kıyamam bebişe ya. emecek emecek bişey yok ))) evde yine bulunsun ama. uyku düzenimiz alt üst olcak sonuçta. bir ay uyumazsam sinir krizi geçiririm. o zaman arasıra belki kullanırım.

canım ben kullandım
5er dakika arayla içebileceğimi söylemişti eczacı

ben kesinlikle kullanıcam
çünkü 2 örnekten de gördüm ve yaşadım
ablam emzik vermedi baştan
yeğenim çok fena bi çocuktu kök söktürdü ailesine
sonra da kabul etmedi zaten emziği
ablam kırk tane emzik aldı yeter ki alsın diye ama almadı maalesef ve çok pişman
arkadaşım ise ilk haftadan verdi ve acayip masum bir oğlu var
emziği verir vermez sakinleşiyor
zaten mantık olarak bebekler emme güdüsüyle doğuyor ve emzik onları rahatlatıyor
kesinlikle ilk haftadan vermeyi düşünüyorum Allah nasip ederse

Yalancı emzik bazen iyi oluyor susması için ama yalancı emziği hiç almayan bebekler var...allah kolaylık versin

Yalancı emzik bazen iyi oluyor susması için ama yalancı emziği hiç almayan bebekler var...allah kolaylık versin

evet bir de bu var
biz vercez mi diye düşünürken bazı bebekler de kabul etmiyor
ama ben ilk haftadan gerekirse 10-20 emzik deneyip aldığı emziği bulucam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…