slmlar hanımlar,,şimdi ne alaka daha çok erken diyeceksiniz ama ben şimdiden araştırıyorum da sizin de fikrinizi almak istedm
yalancı emzik kullanıp kullanmama hakkında ne düşünüyorsunuz.:)ben diyorum ki biraz rahat edeyim 6 aya kadar sadece geceleri kullanayım,sonra bırakayım
Benim göğüslerim de aynı durumda. normal bu.
Canım ben folbiol kullanıyorum, bilemiycem ama yine bence 3 ünü birden kullanma ya.
iyi akşamlar canım. hoşgeldin. ben de 8+5 im. daha hiçbişey belirmedi, erken zaten. benim karnım dümdüzdür, bebeğin ufak bi gelişmesinde hemen belli olur bende diyodum ama yok. 3. aydan sonra başlar zannediyorum. ama tabi herkesin yapısı.
slmlar hanımlar,,şimdi ne alaka daha çok erken diyeceksiniz ama ben şimdiden araştırıyorum da sizin de fikrinizi almak istedm
yalancı emzik kullanıp kullanmama hakkında ne düşünüyorsunuz.:)ben diyorum ki biraz rahat edeyim 6 aya kadar sadece geceleri kullanayım,sonra bırakayım
Kızlarr tecrübeli bi anne olarak diyorum kiii malesef bu sizin seçiminiz olmuyoo olamıyoo eğer bebeğiniz isterse 1 kere verin direk alışıyoo ama benim gibii sürekli deneyinn hatta yarım saat yorulmadan ağzında tutun elinizle almayan bebek almıyooo keza benimki hiç almadıı ama maşallahh diim 2 yaşına 10 gün kalana kadar meme emdii..bi arkadaşım inatla emzik vercem dedii...lokuma batırıyodu tatlı olsun die..bebeği lokumu yalayıp emziği tüküüryodu..başka bi arkadaşımın oldu 25 aylık benim kızla aynı ay doğumluu hala ağzında cok cok boylu da kerata 98 cm falan kocaman nasıl çirkin duruyoo koca çocuğaa ama bıraktıramıyolar velhasılll kızlarr bana sorarsanızz çok alıştırmamak da yarar var ama gene de sizin seçiminiz olmuyoo onlarr nasıl istiyolarsa öyle şekillendiriyolar hayatınızıı
cnm aradaki 3 ayda olabilir diyolardııı bende boyatıcam mecbur çünküü hamişlikten önce boyadımm açık rengee doğumdan sonrada bi süre boyayamıyosunuz o yüzden kendi rengine döndürmeliyim dr a gidince bi daha sorucam cnm...Kıslar size bişey sorucam doktoru 3 aydan sonra saç boyatma konusunda bişey diyen varmı??
evet orası doğru patron onlar:)ben denemeliyim,denemek doğru mu ona karar veremedim.arkadaşım hiç vermedi kızı bülbül maşallah..başka arkadaşımın kızı 2 yaşına kadar emdi,tek tük konuşuyodu,emzikten diyolardı
cnm aradaki 3 ayda olabilir diyolardııı bende boyatıcam mecbur çünküü hamişlikten önce boyadımm açık rengee doğumdan sonrada bi süre boyayamıyosunuz o yüzden kendi rengine döndürmeliyim dr a gidince bi daha sorucam cnm...
yok be cnm ne alaka bakma sen millete yanii ....benim kzıım hala tek tük canı isterse konuşuyoo 1 gün emzik sokamadım ağzına....komşumun ki 22 aylık ağzından gece gündüz düşmüyoo emzik maşalhha kel kaynana gibi susmak bilmiyoo o bebeğin kendi isteği cnm ...herşeyleri farklı oturmaları emeklemeleri yürümeleri yemelleri , herşeyleri ama dediğin gibi patron onlar ne zamn bişey yapmak isterlerse o zmn yapıyolarr açıkçası şimdiden diyim cnm sakın bebeğini başkalarıyla kıyaslama doğunca görücen çünkü her kafadan olur olmaz ses çıkıcak maleseff
:) demekki duyumlarım doğruymuş,bi sitede ilk üç ayda 2 kilo alınması gerekirmiş.artık bekleyecez bebişin belli olması için.böylede hiç hamile değilmişim gibi hissediyorum
Kıslar size bişey sorucam doktoru 3 aydan sonra saç boyatma konusunda bişey diyen varmı??
haklısın,arkadaşlar şimdiden başladı..umarım o an hiç kulak asmam.
Biz eşimin de, benim de ailelerimizden akrabalarımızdan uzak olduğumuz için kimse bişey diyemez.
aynen aynen biz de...arkadaşlar diyor,bizim ki şunu yaptı,sizinkini görcez falan diye
cnm aradaki 3 ayda olabilir diyolardııı bende boyatıcam mecbur çünküü hamişlikten önce boyadımm açık rengee doğumdan sonrada bi süre boyayamıyosunuz o yüzden kendi rengine döndürmeliyim dr a gidince bi daha sorucam cnm...
Canım ben doktoruma sormadım ama izin vericeğini sanmıyorum hiçç.Anca gölge balyaj falan oda tene değmediği içinn.Ya benim saçlarım zaten açma boyamadan sonra çalı süpürgesi gibi olduu hani elinle yukarı kaldırırsın saçlarını tel tel iner ye aşağı benimki kaldırdığğın yerde kalıyo odurumdaBenim için çok iyi oldu şu 9 ay ve emzirme süresi saçlarım kendine gelsin garipler
sonrada zor bırakıyorlar geç konuşuyorlar ama çok tatlı oluyorlar emzikli
kızlar afedersiniz ama hamilerlerde gaz sorunu oluyormuş malesef bu neden kaynaklanıyor bilen varmı çok kötü bişey
ahhh ahhh gaz dedimmi bende durucaksınn Gazgirl oldum resmenn.Zaten panik ataktan dolayıda vardı bide hamilelik..Bi iki gündür mide gazım çok var yaa gribim diye ağzımdan nefes alıyorum gece herald hava doluyo midemm.Ben rezeneyle rahatlıyorum çokda tavsiye ederim hazır pakaetlerden al.Valla içtikten yarım saat sonra bi rahatlama bi atmasyonlar
ahhh ahhh gaz dedimmi bende durucaksınn Gazgirl oldum resmenn.Zaten panik ataktan dolayıda vardı bide hamilelik..Bi iki gündür mide gazım çok var yaa gribim diye ağzımdan nefes alıyorum gece herald hava doluyo midemm.Ben rezeneyle rahatlıyorum çokda tavsiye ederim hazır pakaetlerden al.Valla içtikten yarım saat sonra bi rahatlama bi atmasyonlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?