2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ben kullanmayı düşünmüyorum,şöyle ki bende orta okul çağlarında dişlerimde problem yaşadım eğrilik vardı tedavi gördüm üniversite hastenesinde ortodontist bana emzik kullanadığın için olabilir demişti.genede artık zman ne getirir bilemem.sık sık değil dearada sıra da olabilir bence benim fikrim bu yani:)

:) demekki duyumlarım doğruymuş,bi sitede ilk üç ayda 2 kilo alınması gerekirmiş.artık bekleyecez bebişin belli olması için.böylede hiç hamile değilmişim gibi hissediyorum

Kızlarr tecrübeli bi anne olarak diyorum kiii malesef bu sizin seçiminiz olmuyoo olamıyoo eğer bebeğiniz isterse 1 kere verin direk alışıyoo ama benim gibii sürekli deneyinn hatta yarım saat yorulmadan ağzında tutun elinizle almayan bebek almıyooo keza benimki hiç almadıı ama maşallahh diim 2 yaşına 10 gün kalana kadar meme emdii..bi arkadaşım inatla emzik vercem dedii...lokuma batırıyodu tatlı olsun die..bebeği lokumu yalayıp emziği tüküüryodu..başka bi arkadaşımın oldu 25 aylık benim kızla aynı ay doğumluu hala ağzında cok cok boylu da kerata 98 cm falan kocaman nasıl çirkin duruyoo koca çocuğaa ama bıraktıramıyolar velhasılll kızlarr bana sorarsanızz çok alıştırmamak da yarar var ama gene de sizin seçiminiz olmuyoo onlarr nasıl istiyolarsa öyle şekillendiriyolar hayatınızıı

anlıyorum kızlar..ben de çok yazı okudum,rahat diyenler,rahat ama bıraktırmak hepsinden zor diyenler.....eşime de diyorum geceleri veririz 6 aya kadar,inş. alır tabi:))sonra keseriz..çünkü biraz rahat etmeliyim,2 aylıkken çalışmaya devam edeceğim,hayırlısı bakalım

evet orası doğru patron onlar:)ben denemeliyim,denemek doğru mu ona karar veremedim.arkadaşım hiç vermedi kızı bülbül maşallah..başka arkadaşımın kızı 2 yaşına kadar emdi,tek tük konuşuyodu,emzikten diyolardı

Kıslar size bişey sorucam doktoru 3 aydan sonra saç boyatma konusunda bişey diyen varmı??
cnm aradaki 3 ayda olabilir diyolardııı bende boyatıcam mecbur çünküü hamişlikten önce boyadımm açık rengee doğumdan sonrada bi süre boyayamıyosunuz o yüzden kendi rengine döndürmeliyim dr a gidince bi daha sorucam cnm...

yok be cnm ne alaka bakma sen millete yanii ....benim kzıım hala tek tük canı isterse konuşuyoo 1 gün emzik sokamadım ağzına....komşumun ki 22 aylık ağzından gece gündüz düşmüyoo emzik maşalhha kel kaynana gibi susmak bilmiyoo o bebeğin kendi isteği cnm ...herşeyleri farklı oturmaları emeklemeleri yürümeleri yemelleri , herşeyleri ama dediğin gibi patron onlar ne zamn bişey yapmak isterlerse o zmn yapıyolarr açıkçası şimdiden diyim cnm sakın bebeğini başkalarıyla kıyaslama doğunca görücen çünkü her kafadan olur olmaz ses çıkıcak maleseff

haklısın,arkadaşlar şimdiden başladı..umarım o an hiç kulak asmam.

Kıslar size bişey sorucam doktoru 3 aydan sonra saç boyatma konusunda bişey diyen varmı??

Canım ben doktoruma sormadım ama izin vericeğini sanmıyorum hiçç.Anca gölge balyaj falan oda tene değmediği içinn.Ya benim saçlarım zaten açma boyamadan sonra çalı süpürgesi gibi olduu hani elinle yukarı kaldırırsın saçlarını tel tel iner ye aşağı benimki kaldırdığğın yerde kalıyo odurumda Benim için çok iyi oldu şu 9 ay ve emzirme süresi saçlarım kendine gelsin garipler

aynen aynen biz de...arkadaşlar diyor,bizim ki şunu yaptı,sizinkini görcez falan diye

benim arkadaşlarım da ne zamandır bizden yeğen bekledikleri için sıkıysa şikayet etsinler. ))) daha söylemedim, duyduklarında çıldırcaklar sevinçten.

Valla bende beyazlar çok oyüzden boyatmam lazım

Benim dr.da asla izin vermez ama ben boyatmak durumundayım Adam hasta olunca ilaç bile vermeyen cinsten asla sürekli ıhlamur iç diyip duruyo

sonrada zor bırakıyorlar geç konuşuyorlar ama çok tatlı oluyorlar emzikli

kızlar afedersiniz ama hamilerlerde gaz sorunu oluyormuş malesef bu neden kaynaklanıyor bilen varmı çok kötü bişey

kızlar afedersiniz ama hamilerlerde gaz sorunu oluyormuş malesef bu neden kaynaklanıyor bilen varmı çok kötü bişey

ahhh ahhh gaz dedimmi bende durucaksınn Gazgirl oldum resmenn.Zaten panik ataktan dolayıda vardı bide hamilelik..Bi iki gündür mide gazım çok var yaa gribim diye ağzımdan nefes alıyorum gece herald hava doluyo midemm.Ben rezeneyle rahatlıyorum çokda tavsiye ederim hazır pakaetlerden al.Valla içtikten yarım saat sonra bi rahatlama bi atmasyonlar

cnm rezeneyi çok fazla içme yani hiçbi bitki çayını fazla içmee 1 bardak falann en fazla bildiğim....

bendede panik atak varmış rezene rahatlatıyormu bende deniyim bari sağol canım ben hiç olmazsın istiyorum midem bulanıyor kendimden hiç sevmem böyle şeyi ama çok utanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…