- 28 Nisan 2011
- 1.830
- 687
- 163
ahhh ahhh gaz dedimmi bende durucaksınn Gazgirl oldum resmenn.Zaten panik ataktan dolayıda vardı bide hamilelik..Bi iki gündür mide gazım çok var yaa gribim diye ağzımdan nefes alıyorum gece herald hava doluyo midemm.Ben rezeneyle rahatlıyorum çokda tavsiye ederim hazır pakaetlerden al.Valla içtikten yarım saat sonra bi rahatlama bi atmasyonlar
cnm rezeneyi çok fazla içme yani hiçbi bitki çayını fazla içmee 1 bardak falann en fazla bildiğim....
bendede panik atak varmışrezene rahatlatıyormu bende deniyim bari sağol canım ben hiç olmazsın istiyorum midem bulanıyor kendimden hiç sevmem böyle şeyi ama çok utanıyorum
vallahi ben bitki çayı içmeye korkuyorum.zararlı falan diolar,özellikle paketler..çok sevmeme ragmen korkuyorum
gazım olduğu zaman 1 fincan işte canım.Doktorum önerdi zaten.Normal zamanda gaz ilaçlarım vardı ama böyle içemiyorum tabi rezene iç süt de yapar dedi
evet cnm bende bayılırım rezeneye çok seevrimm arada bende içiyorum ama işte sık içmemek gerek olduğunu bildiğimden diyim dedim cnm sorma vallla rezene acaip süt yapıyoo bide dereotu gerisi fasa fiso tatlı falan sadece kilo yapıyooo rezene müthiştir yani o konuda da ...:)))
evet rahatlatıyo canm ama abartmadan 2 günde 1 fincan falan.Valla hayatım utanıcak bişi yok hepimizin sorunuu sal gitsin bacım
Biliyorum hayatım ne niyetle söylediğiniiAy dereotu deme bana yemek ismi çıkıcak ağzımdan sonra tartışma oluyo
Biliyorum hayatım ne niyetle söylediğiniiAy dereotu deme bana yemek ismi çıkıcak ağzımdan sonra tartışma oluyo
evet cnm bende bayılırım rezeneye çok seevrimm arada bende içiyorum ama işte sık içmemek gerek olduğunu bildiğimden diyim dedim cnm sorma vallla rezene acaip süt yapıyoo bide dereotu gerisi fasa fiso tatlı falan sadece kilo yapıyooo rezene müthiştir yani o konuda da ...:)))
Ben poşet çay olarak sadece yeşil çay içerdim. çok seviyorum. // süt yapsın diye şimdiden mi içmemiz lazım peki rezeneyi? evde var bi sürü, papatya falan, hiçbirisini içmiyorum. su içiyorum ben. // dereotunu duymuştum, bide marul.
ay boş verin gazı ya o kabızlıkdan oluyormuş baktımsizde rahimde sancı gibi bişey oluyormu gerilme gibi:44:
Marulda gaz yapar yaa
Sen aldın mı peki kilo? ben iki kilo zayıflamıştım en son
evet kabızlıkda var bende öffyok cnm olmuyo şükür sancım
benim yediğim meyve bile gaz yapıyo bana.// panikatak bende de var ya. tedavi oldun mu peki?
benim yediğim meyve bile gaz yapıyo bana.// panikatak bende de var ya. tedavi oldun mu peki?
banada rahim genişliyor diye oluyor dedi ablam:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?