sende zatenn helecan tavan yapmıştırr kuzumm hep dua edicemmm sana bu gece yarın da öğlen güzel haberlerini alıcaz inşallah kuzum....:)))
amiin canim insALLAH düzelmistir darisi basimiza
ya kızlar aslında haklısınız ama iştee..aslında rahattım.bende sağlık ocağına gittim ve ordaki arkadaşlarım bile sağolsun hepsi kafamı karıştırıp allak bullak etti.bende sağlıkçıyım ama en doğrusu bi şey bilmemek.neden herkes başkalarının başına gelmiş kötü şeylerden bahseder anlamıyorum..burayı da bu yüzden seviyorum.herkes olumlu olduğu için..
Canım ben dr. gitmeye başladığımda bana ilk muayenede şunu dedi " herkes bir sürü şey sölicek anlatıcak ama bizim için önemli olanlar ultrason kontrolleri ve tahlillerdir" dedi. Gerisi Allaha emanett
olmas senin hamileliğin gerçekten Allahın bir hediyesi sana:)) e o zman artık nickini değiştirmen lazımdı senin.olmas değidl OLDUU olması lazım di mi:))
Evet canım haklısın ben ilk siteye 2009 da üye olmuştum fazlaca umutsuz olduğum için nickte öle oldu
kızlarrr burada bişiler paylaşıyoruz doğru veya yanlış birbirimizi saygı çerçevesi şeklinde eleştirebiliriz birinin söylediği diğerine mantıklı gelmeyebilirr vee öylede olmalıı...ilk gebeliğimde öylee çok ses geliyodu ki etraftann şimdi bunda kafama hepsini takmamayı öğrendimm evet kesinlikle katılıyorum dr unuza güveniyosanız hele kesinlikle etrafa aldırış etmeyinn ...kızlarr bu hamişlik çabuk geçiyo ne kadar bize yavaş gelsede biraz gamsız olmayı öğrenmekkte yarar var çünkü hayırlısıyla bebeler doğunca öylee çok dındın olucak ki ve malesef en yakınlarınız bilee o yüzden şimdiden 3 maymun yapın derim istemediğiniz şeylere...
solstice burda benim olmas'ı eleştirdiğimden mi bahsettin anlamadım?
yok be cnm ne alaka sadece aranızda dediğğnizi şeye katıldığımı belirttim yani etrafa çok fazla aldırış etmemeniz adına son yorumu aldım da yazdımm öyle mi anlaşıldım :26::26::26:
canım benım vajınısmus durumum oldugu ıcınCANIM öyle bir anlatmissin ki bilmesem yanlis anlicam nefes alis veris deyisiklikleri felan haha ne komik olurdu bizim kuzen hic gitmemisti ilk defa gidicekti bende dedim hazir ol kocaman bisey sokacaklar diye oda diyor iyi bekleme odasindan yuheeee harikasin diye sesler gelirse endiselenme cok pis yaaaaaaa insan oan korkudan bayilcak gibi ouyorr
devlette yaptırdımiyi akşamlar kızlar; bugün sağlık ocağına gittimmm kan testlerinin bir kısmını yaptılar...sizden doktorunuz "seroloji markerla" adı altında ANTİ-HVC TOTAL,TOXOPLASMA IGG,TOXOPLASMA IGM,RUBELLA ıgG,RUBELLA ıgM istedimi sizdende bunları ve tam otamatik idrar testini sağlık ocagı yapmıyo bu testleri doğum evinde yada devlette yaptıranınız var mı ben özel hastaneye gidiyorumda özelde tüm testler toplam 14 tanesi 150 tlydi..
cnm bence de mercan çok güzell mine çok beğenmedimm sankii yani belki de çok duyduğumdannn bilemedimm....:)))
arkadaşlarımm telaş yapmayınn yani ben alttan bakılmıyo die biliyodum ama hala bilemiyorumm 2 li test için ben alttan bakılınca rahatsız oluyorum kızımda sadece dediğim gibi son haftamda dr um baktı ama kendimii hiç rahat hissetmedim o yüzden de ve de tabiii korkumdan dolayı sezeryan tercih ettim ama alttan muayenenin zararlı olduğunu düşünmüyorum kendi adıma sadece ben huzursuz oluyorum tr de alttan çok bakmıyolar geneldee ben o yüzden zaten ilk ultrasonumu 6,5 haftalık oluyum die beklemiştim üstten görünsün die...
anladım cnm hadi bakalım demek sende ilk olanlardan olucann hayırlı haberlerle inşallah cnm boşver önemli olan güzel sonuçlar alabiliyo olmamız inşallahh....
büyük ihtimal o olabilir tatlım çünkü benim defnedeki dr umun ultrasonu normal siyah beyaz tarzıı ufak bi ultrasonduu 2 li test için kanı ayrı yerde verdim sonra böyle tıp merkezi gibi bir yere gönderdi dr um ordaki makina da siyah beyazdı ama büyük ekran böyle bebeği normal gördüğünden daha büyük ve daha ayrıntılı görüyodun....
gözün aydın cnmm..bu dr konuusu hala bende de muallakta yawww..hakkımızda hayırlısı inşallahh..
valla ben dur kalk temizlik yaptım bugünn normalde 2 saatte bitirceğim işi anca akşama bitirebildimm ...sen nasılsın kuzum sancın yok umarım....
kızlarr valla hep diyorum normal doğum en güzeli en mantıklısı ama ben dediğim gibi korkağım cesaretsizim ve açıkçası sezeryandan memnun kaldım buna rağmen her kadının normal doğum yapabilmesini temenni ederim ama eğer korkularınız çok varsa yada huzursuz olcağınızı düşünüyosanız millete hiç bakmayın derim ben vede tabii önemli olan bebeğin sağlığıı son dakka illla ki normal deyip de bebişinizi de riske atmayın nacizane fikrim....
ya ben hassaslaştım iyicene.ne biliim işte :)) neyse benim bu hafta vizelerim var kızlar.az biraz ders çalışayım bari.bu arada kim kariyer de yaparım çocukta dediyse halt etmiş yaa(
ya ben hassaslaştım iyicene.ne biliim işte :)) neyse benim bu hafta vizelerim var kızlar.az biraz ders çalışayım bari.bu arada kim kariyer de yaparım çocukta dediyse halt etmiş yaa(
dikkat ediyorum
aksam 22 22.30 arası bişey olmaya baslıyor bana
ha bire öflüyorum pöflüyorum
resmen bi sıkıntı geliyor yahu
sinirlerim falan bozuluyor
günün diger saatlerınde yasamıyorum bunu
alla alla nie o saatler yani bana da o saatler basıyo sıkıntıda benimki belli kızıı uyutma çabalarım deli ediyo beni....:))))
alla alla nie o saatler yani bana da o saatler basıyo sıkıntıda benimki belli kızıı uyutma çabalarım deli ediyo beni....:))))
sağol cnm geceleri daha kasvetli oluyo insan nedensee babaya sattım bendee çığırıyoo içerde bakalım ne zamanaayy bi anlasam keşke
geliyorlar resmen bildğin yahu
cok ilginç bişey
gün boyunca sakin mutluu
bu saat oldumu stresli gergin sanki dogum yaklaştıda
ben öfleyip pöflüyorum
seninki normal
bende öyle bi durum olsa naparım acaba
valla dusundumde kolay gelsin sana
ay bende simdi deli gibi agladim gülerek kuru fasulye yedim karnim sisti yarin annelik kayitlarina kilom gecicek bir kac kilo fazla cekerim diye gerildim ya
ayy bi anlasam keşke
geliyorlar resmen bildğin yahu
cok ilginç bişey
gün boyunca sakin mutluu
bu saat oldumu stresli gergin sanki dogum yaklaştıda
ben öfleyip pöflüyorum
seninki normal
bende öyle bi durum olsa naparım acaba
valla dusundumde kolay gelsin sana
Zaten bi anımız bi anımıza uymuyo biraz ağlayıp biraz gülüp öle zamanlar geçiriyoruz sinirlerde tepede tabieh nerden baksanız reglli olmayalı 2 ay oldu filmimizin adı "Hormonlar Çıldırmış Olmalı"
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?