2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bende hamile olduğumu sağlık ocağında ki hemşireye bildirmeye gittim.ne yemem gerek ne yapmam gerek anlattı arada da bana neler anlattı neler.amaan hiç bir söylediğini kaale almadım vallaha,ciddiye alsam moralim bozulurdu aynı sen gibi,unuttum gitti.dikkat ediyorum kendime sonrada allah'a emanet ediyorum yapacak başka bişey yok :))

Canım ben dr. gitmeye başladığımda bana ilk muayenede şunu dedi " herkes bir sürü şey sölicek anlatıcak ama bizim için önemli olanlar ultrason kontrolleri ve tahlillerdir" dedi. Gerisi Allaha emanett

olmas senin hamileliğin gerçekten Allahın bir hediyesi sana:)) e o zman artık nickini değiştirmen lazımdı senin.olmas değidl OLDUU olması lazım di mi:))

Herkese iyi aksamlarrrr :) ben bir haftadir sizlerden uzak kaldim, eger yetisebilirsem bos bi zamanda gecmis yazilari okuyup sizlere yetismeye calisicagim. umarim herkes iyi bir hafta gecirmistir.

Evet canım haklısın ben ilk siteye 2009 da üye olmuştum fazlaca umutsuz olduğum için nickte öle oldu

kızlarrr burada bişiler paylaşıyoruz doğru veya yanlış birbirimizi saygı çerçevesi şeklinde eleştirebiliriz birinin söylediği diğerine mantıklı gelmeyebilirr vee öylede olmalıı...ilk gebeliğimde öylee çok ses geliyodu ki etraftann şimdi bunda kafama hepsini takmamayı öğrendimm evet kesinlikle katılıyorum dr unuza güveniyosanız hele kesinlikle etrafa aldırış etmeyinn ...kızlarr bu hamişlik çabuk geçiyo ne kadar bize yavaş gelsede biraz gamsız olmayı öğrenmekkte yarar var çünkü hayırlısıyla bebeler doğunca öylee çok dındın olucak ki ve malesef en yakınlarınız bilee o yüzden şimdiden 3 maymun yapın derim istemediğiniz şeylere...

solstice burda benim olmas'ı eleştirdiğimden mi bahsettin anlamadım?

yok be cnm ne alaka sadece aranızda dediğğnizi şeye katıldığımı belirttim yani etrafa çok fazla aldırış etmemeniz adına son yorumu aldım da yazdımm öyle mi anlaşıldım :26::26::26:

ya ben hassaslaştım iyicene.ne biliim işte :)) neyse benim bu hafta vizelerim var kızlar.az biraz ders çalışayım bari.bu arada kim kariyer de yaparım çocukta dediyse halt etmiş yaa(

canım benım vajınısmus durumum oldugu ıcın
öyle löoppp diye olmuyor anında bazı seyler
doktor once hazır olmamı beklıyor
sonra yavas yavas benı gorsenız o aradaa ellerım havada
doktor dıyor bu kadar hızlı nefes almazsan ıyı olur falan
o yuzden dedım hareket etmeden duramam dıye

devlette yaptırdım
özelde bana 150 cıvarı bı fıyat vermıslerdı

hmm anladım canım bu durumda o zaten doktor demıstı burda yapıcaz dıyee
boylee havada duruyordu ve baya bı buyuktu
deıdgın gıbı daha net sekıldeydı
sıyah beyazdı

ya ben hassaslaştım iyicene.ne biliim işte :)) neyse benim bu hafta vizelerim var kızlar.az biraz ders çalışayım bari.bu arada kim kariyer de yaparım çocukta dediyse halt etmiş yaa(

Aynenn okulu bititdigimde nilin sarkisini söylyiordun cocukta yaparim kariyerde diye yatti benim calisma isi cocuk yaptim kariyer uctuu gidiyor

bende çok gülüyorum kendime yüksek lsns yapıyorum ve tez senesi işin içinden nasıl çıkacağımı bile bilmiyorum hergün yatıştayım çünkü Valla bebiş planların içinde olmayınca bu sene tezimi veririm diye düşünüyodum nolcak bilmem

dikkat ediyorum
aksam 22 22.30 arası bişey olmaya baslıyor bana
ha bire öflüyorum pöflüyorum
resmen bi sıkıntı geliyor yahu
sinirlerim falan bozuluyor
günün diger saatlerınde yasamıyorum bunu

dikkat ediyorum
aksam 22 22.30 arası bişey olmaya baslıyor bana
ha bire öflüyorum pöflüyorum
resmen bi sıkıntı geliyor yahu
sinirlerim falan bozuluyor
günün diger saatlerınde yasamıyorum bunu

alla alla nie o saatler yani bana da o saatler basıyo sıkıntıda benimki belli kızıı uyutma çabalarım deli ediyo beni....:))))

alla alla nie o saatler yani bana da o saatler basıyo sıkıntıda benimki belli kızıı uyutma çabalarım deli ediyo beni....:))))

ayy bi anlasam keşke
geliyorlar resmen bildğin yahu
cok ilginç bişey
gün boyunca sakin mutluu
bu saat oldumu stresli gergin sanki dogum yaklaştıda
ben öfleyip pöflüyorum
seninki normal
bende öyle bi durum olsa naparım acaba
valla dusundumde kolay gelsin sana

ay bende simdi deli gibi agladim gülerek kuru fasulye yedim karnim sisti yarin annelik kayitlarina kilom gecicek bir kac kilo fazla cekerim diye gerildim ya

sağol cnm geceleri daha kasvetli oluyo insan nedensee babaya sattım bendee çığırıyoo içerde bakalım ne zamana
ay bende simdi deli gibi agladim gülerek kuru fasulye yedim karnim sisti yarin annelik kayitlarina kilom gecicek bir kac kilo fazla cekerim diye gerildim ya

olsun kuzum dersinn kurunın suçu benim değil...hem ne güzell iştee bişiler yiyebiliyoo olmak güzell hamişkenn....boşver nasılsa kilolar gidiyoo valla ilk sene hiç sıkıntı yapmayın çünkü bu canavarlar ayaklanıncaa olduğunuz kiloyu bile mumla arar oluyonuzz....:))))

Zaten bi anımız bi anımıza uymuyo biraz ağlayıp biraz gülüp öle zamanlar geçiriyoruz sinirlerde tepede tabi eh nerden baksanız reglli olmayalı 2 ay oldu filmimizin adı "Hormonlar Çıldırmış Olmalı"

Olmas ben varya defnemde 9 ay olmadım doğduu 1,5 sene olmadı olmaya başladım adet 3 ay düzensiz geldii 3 ay normale döner gibi olduu hamiş kaldıımm bunda da gene böyle giderse benim hormonlarr iptal olurmiki acep...:)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…