Kızlar suan al yazmalımı bakıyorum kız dokdora kalbını duymaya gıttı cınsıyette ögrendı ne fılm ya mıllet nasılda ılerlıyor
selam canımmbenim midem enteresan bugün sanırım fazla yedim karıştı içerde.Bulanmayan midemi bulandırdım resmen..
ben bilmiyodum neden tüp bebeklere sezeryan yapiyorlar :-( BEN NORMAL DOGURMAK ISTIYORUM
Haftaya Doğurur ooBayılıyorum dizilerdeki hamileliklere zaten bi hafta amile diğer hafta karnı şişmiş hemende doğuruyo oh
ben bilmiyodum neden tüp bebeklere sezeryan yapiyorlar :-( BEN NORMAL DOGURMAK ISTIYORUM
riske atmıyorlar canım
illa normal dersen yaparlar belki ama
ben hiç tüp bebekte normal doğuran görmedim
ama tabi ki yine de senin tercihin
canım o sana kalmış bişey ama illede tutturma benimki normal hamilelik bende normal istiyorum kuzenim ebe hemşire onla konuşuyodum illede tutturma normal diye kızdı bana
olur canım arada
ben bugün bebiş antremanı yaptım 10 10 verdi annesi
ya orasi dogum anina kalmis önceden soruyorlar ya normal derim ama bebek dönmez sanci gelmez acilma olmaz tabiki onlar daha iyisini bilir riske atmam ama normal dogum cok isterim ertesi gün dikiliyorlar ayaga
afferim teyzoşumuzaaa alt açma yıkama falan yapsaydın bare
dün yapmasaymış yaptırcaktıama altınıda değiştirdim uyuttum hatta beeraber uyumuşuz üstüme üstüne kustu değiştirdim falan ooyy 45 günlük ama erken doğdu normalde şimdi 10 günlük falan olucaktı küçümencicik ooyy allah bizide nasip eder inşallaah
öyle tabi canım bazıları tutturuyomuş normalde normal die ölüp gidecek çocukta kendide töbe töbe töbe ondan dedim
oluruna bırakmak lazım ne riske atıım kendimide bebişimide artık tıp çok ilerledi
cnm bence de mercan çok güzell mine çok beğenmedimm sankii yani belki de çok duyduğumdannn bilemedimm....:)))yaaaaaaaaaaa bi uyuz oldum size heeee kaçtır isim konusu acılıyo ben diyorum kız olursa mercan veya mine istiyorum nasıl fln ama sallayan yokkkkkk çok uyuz oldum herkes birbirininkine yorum yapıyo bana fikir veren yok hııııhhhh küstümmmmmmm
Canim almanyada karindan nadir bakiyorlar banada hep alttan bakicam dedi yarin alttan bakicagi kesin ama sen lekelenme felan deyince korktum alttan baktirmasammi daha net görünür diye alttan daha iyi düsünmüstüm ama napsam ya bisey söyleyin
arkadaşlarımm telaş yapmayınn yani ben alttan bakılmıyo die biliyodum ama hala bilemiyorumm 2 li test için ben alttan bakılınca rahatsız oluyorum kızımda sadece dediğim gibi son haftamda dr um baktı ama kendimii hiç rahat hissetmedim o yüzden de ve de tabiii korkumdan dolayı sezeryan tercih ettim ama alttan muayenenin zararlı olduğunu düşünmüyorum kendi adıma sadece ben huzursuz oluyorum tr de alttan çok bakmıyolar geneldee ben o yüzden zaten ilk ultrasonumu 6,5 haftalık oluyum die beklemiştim üstten görünsün die...Altdan bakilmasi zararlimi? Yani oyle olsa yapmazlardi herhal dimi? Hic hos bi durum degil ama benim uyuz doktorumda altdan bakmisti..
anladım cnm hadi bakalım demek sende ilk olanlardan olucann hayırlı haberlerle inşallah cnm boşver önemli olan güzel sonuçlar alabiliyo olmamız inşallahh....kKismetse haftaya pazartesi. Ama benim doktor bi degisik herhalde. Sonuclari perseöbe alirsin dedi bana. Ben 11+0 im.
büyük ihtimal o olabilir tatlım çünkü benim defnedeki dr umun ultrasonu normal siyah beyaz tarzıı ufak bi ultrasonduu 2 li test için kanı ayrı yerde verdim sonra böyle tıp merkezi gibi bir yere gönderdi dr um ordaki makina da siyah beyazdı ama büyük ekran böyle bebeği normal gördüğünden daha büyük ve daha ayrıntılı görüyodun....bende çalışamam yerımden kalkamıyorumki
benım eşim yardımcı olmaz o konularda annem saolsun
yemek bende yapamıyorum ama cok sukur o konuda bısey demıyor hıc getırıyor bısıler yıyoruz
yok bi üşengeçlik oldu ciddi anlamda :)
bende buugn bari bişeyler yapsam diyorum ama yok olmuyor
sımdılık böyle :))
erkek olursa benımde aklımda deniz efe var
haa bide babamın ve eşimin babasının ismi mehmet halis olabılır
kız olursada neva şimdilik böyle :)
aman alttan yapılmasın yaa
cunkı ben duramamki ondaa
hareket edip duruyorum
nefes alışverişlerim acayip hızlanıyor
kendimden geçiyorum diyebilirim
eger kıpırdamamak gerekıyorsa mutlaka üstten yapmalı
yoksa cok zorr
bu arada canım dedın yaa daha buyuk dıyee
ben gittiğimde bu doktor zaten daha büyük bi ultrasondan baktım ben
bi yan tarafta oluyor zaten yaa
bide tepede vardı o buyuk baya
senın dedııgn o olabılırmıki
cunkı baya detaylı gördum bu yuzden
gözün aydın cnmm..bu dr konuusu hala bende de muallakta yawww..hakkımızda hayırlısı inşallahh..teyzecikler nasılsınıız.biz bugün yavrumla görüştük,büyümüş yavrum.kanama alanı geçmiş şuanda herşey yolunda dedi dr hamdolsun.ama tüp bebek merkezi artık takip etmeyeceklerini kendi dr'uma gidebileceğimi söylediler,biraz üzüldüm ama prosedür böyleymiş.
egepol hastanesine gisen arkadaşlar vardı burda hangi doktoru önerirler acaba bana.
valla ben dur kalk temizlik yaptım bugünn normalde 2 saatte bitirceğim işi anca akşama bitirebildimm ...sen nasılsın kuzum sancın yok umarım....selaam kızzlaar evim evim güzel eviim diyip uzandım.....
sizler napıyosunuz?
nasılsınız bugüün?
canım o sana kalmış bişey ama illede tutturma benimki normal hamilelik bende normal istiyorum kuzenim ebe hemşire onla konuşuyodum illede tutturma normal diye kızdı bana
iyi akşamlar kızlar; bugün sağlık ocağına gittimmm kan testlerinin bir kısmını yaptılar...sizden doktorunuz "seroloji markerla" adı altında ANTİ-HVC TOTAL,TOXOPLASMA IGG,TOXOPLASMA IGM,RUBELLA ıgG,RUBELLA ıgM istedimi sizdende bunları ve tam otamatik idrar testini sağlık ocagı yapmıyo bu testleri doğum evinde yada devlette yaptıranınız var mı ben özel hastaneye gidiyorumda özelde tüm testler toplam 14 tanesi 150 tlydi..
Ben hepsini yaptırdım cnm. Bende özel dr. gidiyorum ama testleri devlette yaptırdım.
Ben hepsini yaptırdım cnm. Bende özel dr. gidiyorum ama testleri devlette yaptırdım.
valla ben dur kalk temizlik yaptım bugünn normalde 2 saatte bitirceğim işi anca akşama bitirebildimm ...sen nasılsın kuzum sancın yok umarım....
kızlarr valla hep diyorum normal doğum en güzeli en mantıklısı ama ben dediğim gibi korkağım cesaretsizim ve açıkçası sezeryandan memnun kaldım buna rağmen her kadının normal doğum yapabilmesini temenni ederim ama eğer korkularınız çok varsa yada huzursuz olcağınızı düşünüyosanız millete hiç bakmayın derim ben vede tabii önemli olan bebeğin sağlığıı son dakka illla ki normal deyip de bebişinizi de riske atmayın nacizane fikrim....
sağlık ocağında diğerlerini yani yazdıklarımı yapmaya bilir devlet dedide bursa zübeyde hanım doğum evine randevu aldımda perşembe bi gideyim bariii,yaaaa herkes diyor ki özel hastaneye gidin teste gelince buraya gelin deyip azarlıyormuş doktorlarrrr((
sağlık ocağında diğerlerini yani yazdıklarımı yapmaya bilir devlet dedide bursa zübeyde hanım doğum evine randevu aldımda perşembe bi gideyim bariii,yaaaa herkes diyor ki özel hastaneye gidin teste gelince buraya gelin deyip azarlıyormuş doktorlarrrr((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?