sağlık ocağında diğerlerini yani yazdıklarımı yapmaya bilir devlet dedide bursa zübeyde hanım doğum evine randevu aldımda perşembe bi gideyim bariii,yaaaa herkes diyor ki özel hastaneye gidin teste gelince buraya gelin deyip azarlıyormuş doktorlarrrr((
sağlık ocağında diğerlerini yani yazdıklarımı yapmaya bilir devlet dedide bursa zübeyde hanım doğum evine randevu aldımda perşembe bi gideyim bariii,yaaaa herkes diyor ki özel hastaneye gidin teste gelince buraya gelin deyip azarlıyormuş doktorlarrrr((
iyi akşamlar kızlar; bugün sağlık ocağına gittimmm kan testlerinin bir kısmını yaptılar...sizden doktorunuz "seroloji markerla" adı altında ANTİ-HVC TOTAL,TOXOPLASMA IGG,TOXOPLASMA IGM,RUBELLA ıgG,RUBELLA ıgM istedimi sizdende bunları ve tam otamatik idrar testini sağlık ocagı yapmıyo bu testleri doğum evinde yada devlette yaptıranınız var mı ben özel hastaneye gidiyorumda özelde tüm testler toplam 14 tanesi 150 tlydi..
bu testler kaçıncı hafta yapılıyor*ben 8.haftamdayım.
mrb kızlar bu akşam inanılmaz bi kalp çarpıntısı hissediyorum kendimde.sanki kalbim ağzımda ve de çok sinirliyim yaa..içim daralıyo(
o nie yaaa sıkıntı yapmışsındır bişiyiii cnmm...bebişini düşün okşa sevv ii hissettirir...
hala yaşayıp yaşamadığı fikrini kafamdan atamıyorum yaa( 12 .haftamdayım ama ne biliim sanırım kafayı yiycem en sonunda ( geçen perşembe gitmiştim dr a o zman kalbi atıyodu.sanki bi şey olacak ve ben fark edemiycem sonra bi daha ki kontrolde her şey kötü olacakmış gibi senaryolar üretmekten de bıktım,yoruldum (
Valla ben 5. haftada başlamıştım doktora o zaman yaptırdım
ya cnm hamilelik psikolojisi sende biraz fazla sanrım hepimiizn korkuları var malesef ve doğana kadar hatta doğduktan sonra da bitmicek bu korkularr ama kendini sakinleştirmeye çalışmalısın ii hissetmeye çalışş kuzun ii sende ii olucaksın..
hala yaşayıp yaşamadığı fikrini kafamdan atamıyorum yaa( 12 .haftamdayım ama ne biliim sanırım kafayı yiycem en sonunda ( geçen perşembe gitmiştim dr a o zman kalbi atıyodu.sanki bi şey olacak ve ben fark edemiycem sonra bi daha ki kontrolde her şey kötü olacakmış gibi senaryolar üretmekten de bıktım,yoruldum (
Canım hepimizde hemen hemen böyle bi psikoloji hakim .Ama dr. gitmişsin kalp atışını duymuşsun artık rahatlanman lazım kendini.
Ben bu konuda biraz kaderciyim galiba sana şöyle ifade ediyim yedi yıllık evliyim ve kaç tane dr. gittiysek eşimin durumundan dolayı çocuğumun normal yoldan olmayacağını söylediler ancak tüp bebek dediler aşılama şansı bile vermediler.Fakat hiç beklemediğimiz bir anda miniğimiz bize merhaba dedi ve ben normal yoldan hamile kaldım. O yüzden biraz kaderci bakmak Miniklerimiz Allaha emanet.
vayyy sizinkide mucize canim banada asilama sansi bile vermediler esimden dolayi tüp yaptik senin esinin durumu neydi özele kacmiyorsa canim sperm sayisi cokmu azdi benim esimde varikosel vardi önce tüp yaptik sonra ameliyat oldu insALLAH bundan sonrakiler normal yoldan olur sizin gibi
vayyy sizinkide mucize canim banada asilama sansi bile vermediler esimden dolayi tüp yaptik senin esinin durumu neydi özele kacmiyorsa canim sperm sayisi cokmu azdi benim esimde varikosel vardi önce tüp yaptik sonra ameliyat oldu insALLAH bundan sonrakiler normal yoldan olur sizin gibi
ya kızlar aslında haklısınız ama iştee..aslında rahattım.bende sağlık ocağına gittim ve ordaki arkadaşlarım bile sağolsun hepsi kafamı karıştırıp allak bullak etti.bende sağlıkçıyım ama en doğrusu bi şey bilmemek.neden herkes başkalarının başına gelmiş kötü şeylerden bahseder anlamıyorum..burayı da bu yüzden seviyorum.herkes olumlu olduğu için..
Canım benim eşim 2 kere varikosel ameliyatı olmuş biz evlenmeden önce.Fakat ameliyatlar sayıda pek bi düzelme yapmamış. Hem genel sayı çok düşük hem de hareketli sayısı çok düşüktü.Oyüzden bizim bebiş biraz mucize oldu diyebiliriz.İnşallah sizinde normal yoldan olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?