2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Sağlık ocağı seroloji testlerinin hepsini araştırmıyor (8 tane var) Valla benim doktor istanbuldaki devlet hastanesinden yeni emekli oldu bende o hastaneye gidiyorum testler için hiç bişey demiyolar.Yani en azından şu ana kadar öyle bir muamele ile karşılaşmadım

ne münasebet azarlamaya ne hakkı var allah aşkına.ben gebe kalmadan önce devlete muayeneye gittim kan tahlilide istedim de doktor bana ananın zamanında varmıydı tahlil dedi gönderdi insan gibi muamele yapmazlarsa tercih edilmezler tabi.ve de güvencem varsa sonuna kadar kullanırım onlara ne oluyormuş.azarlayan olursa şikayet et canım,hakkından feragat etme bence:))

açıkçası ben sağlık ocağı tahlil sonuçlarına pek güvenmiyorum
nedenine gelince en son benim tshımı 6 olarak çıkardı
acayip panikledim
hemen 2-3 yerde kan verdim baktırdım
hepsinde de 2 civarı çıktı
yalan yanlış yapıp göndermişler
sonuçlar özel hastane sonuçlarıyla hiç tutmadı şimdiye kadar

ben testleri özel hastanede yaptırdım
50tl muayene ücreti ödedim ve testler için para vermedim
ama igg testlerini istememiş ben de merakımdan özel bi klinikte doktora gidip yaptırdım
igg testleri tsh demir falan derken 11-12 test için 75 tl fark ödedim
keşke hepsini ilk hastanede yaptırsaymışım

testler genelde kalp atışı duyulduktan sonra yapılıyor
yaptırmayanlar bence doktorlarına hatırlatsın

mrb kızlar bu akşam inanılmaz bi kalp çarpıntısı hissediyorum kendimde.sanki kalbim ağzımda ve de çok sinirliyim yaa..içim daralıyo(

o nie yaaa sıkıntı yapmışsındır bişiyiii cnmm...bebişini düşün okşa sevv ii hissettirir...

hala yaşayıp yaşamadığı fikrini kafamdan atamıyorum yaa( 12 .haftamdayım ama ne biliim sanırım kafayı yiycem en sonunda( geçen perşembe gitmiştim dr a o zman kalbi atıyodu.sanki bi şey olacak ve ben fark edemiycem sonra bi daha ki kontrolde her şey kötü olacakmış gibi senaryolar üretmekten de bıktım,yoruldum(

ya cnm hamilelik psikolojisi sende biraz fazla sanrım hepimiizn korkuları var malesef ve doğana kadar hatta doğduktan sonra da bitmicek bu korkularr ama kendini sakinleştirmeye çalışmalısın ii hissetmeye çalışş kuzun ii sende ii olucaksın..

Valla ben 5. haftada başlamıştım doktora o zaman yaptırdım

ben hamile kalmayı düşünüyorum test yaptırmıştım belkide içinde vardır o testten hemen sonrada hamile kaldım zaten şükür.5.haftamda doktora başvurdum o tahlillerime baktı ve bişey gerekmez dedi.bende güvendim doktoruma çünkü herkesin övgüsünü almış bir doktora başvurdum ama genede bu hafta sorayım bakalım kontrolde.:)

biraz serin kanlı ol,bu kadar telaşe kapıla ne gelirse mevlamdan gelir,hayırlısıyla bişey olmaz inşallah.bol bol dua et bence ve sağdan soldan fazla bişeyler dinleme,öğrenme en iyisi biraz cahil kalmak bu konuda o zman ne ne değildir bilmediğin için akışına bırakıyorsun kendini.ben mesela ilk hamileliğim ve herkesi dinlemiyorum,sadece doktorum ne dediyse o bide allaha dua ediyorum.sıkma canını :)))

Canım hepimizde hemen hemen böyle bi psikoloji hakim .Ama dr. gitmişsin kalp atışını duymuşsun artık rahatlanman lazım kendini.
Ben bu konuda biraz kaderciyim galiba sana şöyle ifade ediyim yedi yıllık evliyim ve kaç tane dr. gittiysek eşimin durumundan dolayı çocuğumun normal yoldan olmayacağını söylediler ancak tüp bebek dediler aşılama şansı bile vermediler.Fakat hiç beklemediğimiz bir anda miniğimiz bize merhaba dedi ve ben normal yoldan hamile kaldım. O yüzden biraz kaderci bakmak Miniklerimiz Allaha emanet.

vayyy sizinkide mucize canim banada asilama sansi bile vermediler esimden dolayi tüp yaptik senin esinin durumu neydi özele kacmiyorsa canim sperm sayisi cokmu azdi benim esimde varikosel vardi önce tüp yaptik sonra ameliyat oldu insALLAH bundan sonrakiler normal yoldan olur sizin gibi

ya kızlar aslında haklısınız ama iştee..aslında rahattım.bende sağlık ocağına gittim ve ordaki arkadaşlarım bile sağolsun hepsi kafamı karıştırıp allak bullak etti.bende sağlıkçıyım ama en doğrusu bi şey bilmemek.neden herkes başkalarının başına gelmiş kötü şeylerden bahseder anlamıyorum..burayı da bu yüzden seviyorum.herkes olumlu olduğu için..

amin cnm inşallahh allahın işi iştee belli mi olur cnm....çok duydum bunları ben allah istedikten sonraa olmıcak şey yokk..yeterki umudumuzu kaybetmeyelim hiç....

sende zatenn helecan tavan yapmıştırr kuzumm hep dua edicemmm sana bu gece yarın da öğlen güzel haberlerini alıcaz inşallah kuzum....:)))

Canım benim eşim 2 kere varikosel ameliyatı olmuş biz evlenmeden önce.Fakat ameliyatlar sayıda pek bi düzelme yapmamış. Hem genel sayı çok düşük hem de hareketli sayısı çok düşüktü.Oyüzden bizim bebiş biraz mucize oldu diyebiliriz.İnşallah sizinde normal yoldan olur.

Canım ben dr. gitmeye başladığımda bana ilk muayenede şunu dedi " herkes bir sürü şey sölicek anlatıcak ama bizim için önemli olanlar ultrason kontrolleri ve tahlillerdir" dedi. Gerisi Allaha emanett

amiin canim insALLAH düzelmistir darisi basimiza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…