2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ay bende simdi deli gibi agladim gülerek kuru fasulye yedim karnim sisti yarin annelik kayitlarina kilom gecicek bir kac kilo fazla cekerim diye gerildim ya
aman takma canım boşver
ben takmaz oldum kiloyu
o kadar mide bulantısındna sonraa amaan

en iyisini yapmışsın

aynen yaaaa uymuyor valla nolcak halimiz
öffff hala sıkıntı basık bi şekildeyim
öffffff pöffffffffff

bide o varyaa hemen adet olamıyorsun
süreside belli değil kimisi bi kaç ayda kimisi sene geçiyor
o degıl adet düzensizliğide kilo aldrıyor
benımki hep geç olurdu bazen bi kaç ayda
kilo almamın sebebi oymus
hamıle klmadn önce ögrendim ama geç oldu tabi

canım gece gece çok güldüm yaa olsun bu dönemi atlatınca herşey normale döner

anemmmmmm anca gelebildim bu ne yaaaa doktordan başımı kaldıramadım bir türlü bu aralar
yavrum bir okul bir hastane şimdiden ezberledi annişinden :))))
kan testimin sonucu birinde çok düşük birinde de yüksek çıkmıştı
dr. yineleyelim hangisine yakınsa onu kabul edelim demişti,tekrar yaptırdım bugün ve sonuç çok kötü olmasa da düşük.....kan şurubuna devam anlayacağınız.....
herkesler iyiymiş şükür,annişler,bebişler......

walla bende ders çalışmak yerine yarın hocalara ama ben hamileyim deyip duygu sömürüsü yapmayı düşünüyorum:)) kocamda işe yarıyo bu aktik belki hocalarda da yarar.ben bi üni. bitirmiştim can sıkıntısından bi de buna başladım 2 yıllık..ama hamilelik ve okul vs aynı anda olmuyomuş(

sorma yaaa ben dedim heralde hiç hastalanmıcammm o kadar vahim durumdaydım yanii millet dalga geçiyoduu yap bi çocuk daha ara vermeden gene boş geçir dieee....yok cnm diyodumm alllah büyük konuşma diee çarptı yüzüme...:)))

aman hayırlısı canım
başka düşünürmüsün bilmiyorum
ama düşünmezsen bundan sonra rahat edersin
tABi hemen edemezsinde
ikisi birden aradan cıkar

aman hayırlısı canım
başka düşünürmüsün bilmiyorum
ama düşünmezsen bundan sonra rahat edersin
tABi hemen edemezsinde
ikisi birden aradan cıkar

öyle diorum cnm bende zaten yani ben kızıma mutlaka kardeş istyodum ama bikaç sene sonraa korunduğum halde hamle kaldım ben ve ilk 10 gün hastalanmayınca millet diodu artık git de al bi test die yok cnm die geçiştriyodumm....kaderimde varmış diorum cnm en büyük tesellim beraber büyüyebilecek ve daha çok şey paylaşabilecek olmalarıı başka düşünmüyorum cnm açıkçası çocuk çok güzel şey ama çok büyük sorumluluk hem maddi hem manevii ....

hangi yöntemle korunuyodun ki hamile kaldın canım yaa merak ettim??

hayırlısı olsun canım yaa
Allah böyle istemiş korunduugn halde olmuş
bencede yakın olunca birbirlerini daha iyi anlarlar inşallah
zor evet haklısın cunkı maddi anlamda duurmun iyi olsa bile
bu devırde iyi saglıklı eğitimli inançlı saygılı.... bi evlat yetiştirmek daha zor

prezervatif cnmm ve patlak çatlak değildii..ama sonradan dr umdan öğrendiğim ilk esnada yani soyunur soyunmaz takılmalıymışş ...

anladım..bence Allahım bunu uygun gördüyse bu senin için en güzelidir di mi:)) ama kısmet olursa bende böyle senin gibi arayı açmayı düşünmüyorum açıkçası..hem kardeş hem arkadaş olurlar..kısmet tabi her şey..

bende özele gidip yaptırayım bari bir sürü test var,14 tane yarım yamalak olmasın en iyisi doktorum bana devlete yaptırayım deyince doğru düzgün yapmıyolar dedi,eksık oluyomuş mutlaka sağlık ocağı doktorun istediği testleri görünce çok ayrıntılı istemiş dedii şaşırdı..

öyle dicem zaten gelcek sefere kilom az cikarsa gelde elin gavuruna kuru meselesini anlat

Arkadaslar ben cıkıyorum bana yarın bol bol dua edın saatler azalıyor vakıt yaklasıyor büyük bulusmaya az kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…