aman takma canım boşveray bende simdi deli gibi agladim gülerek kuru fasulye yedim karnim sisti yarin annelik kayitlarina kilom gecicek bir kac kilo fazla cekerim diye gerildim ya
sağol cnm geceleri daha kasvetli oluyo insan nedensee babaya sattım bendee çığırıyoo içerde bakalım ne zamana
olsun kuzum dersinn kurunın suçu benim değil...hem ne güzell iştee bişiler yiyebiliyoo olmak güzell hamişkenn....boşver nasılsa kilolar gidiyoo valla ilk sene hiç sıkıntı yapmayın çünkü bu canavarlar ayaklanıncaa olduğunuz kiloyu bile mumla arar oluyonuzz....:))))
Zaten bi anımız bi anımıza uymuyo biraz ağlayıp biraz gülüp öle zamanlar geçiriyoruz sinirlerde tepede tabieh nerden baksanız reglli olmayalı 2 ay oldu filmimizin adı "Hormonlar Çıldırmış Olmalı"
Olmas ben varya defnemde 9 ay olmadım doğduu 1,5 sene olmadı olmaya başladım adet 3 ay düzensiz geldii 3 ay normale döner gibi olduu hamiş kaldıımm bunda da gene böyle giderse benim hormonlarr iptal olurmiki acep...:)))))
Olmas ben varya defnemde 9 ay olmadım doğduu 1,5 sene olmadı olmaya başladım adet 3 ay düzensiz geldii 3 ay normale döner gibi olduu hamiş kaldıımm bunda da gene böyle giderse benim hormonlarr iptal olurmiki acep...:)))))
bende çok gülüyorum kendime yüksek lsns yapıyorum ve tez senesi işin içinden nasıl çıkacağımı bile bilmiyorum hergün yatıştayım çünkü Valla bebiş planların içinde olmayınca bu sene tezimi veririm diye düşünüyodum nolcak bilmem
bide o varyaa hemen adet olamıyorsun
süreside belli değil kimisi bi kaç ayda kimisi sene geçiyor
o degıl adet düzensizliğide kilo aldrıyor
benımki hep geç olurdu bazen bi kaç ayda
kilo almamın sebebi oymus
hamıle klmadn önce ögrendim ama geç oldu tabi
sorma yaaa ben dedim heralde hiç hastalanmıcammm o kadar vahim durumdaydım yanii millet dalga geçiyoduu yap bi çocuk daha ara vermeden gene boş geçir dieee....yok cnm diyodumm alllah büyük konuşma diee çarptı yüzüme...:)))
aman hayırlısı canım
başka düşünürmüsün bilmiyorum
ama düşünmezsen bundan sonra rahat edersin
tABi hemen edemezsinde
ikisi birden aradan cıkar
öyle diorum cnm bende zaten yani ben kızıma mutlaka kardeş istyodum ama bikaç sene sonraa korunduğum halde hamle kaldım ben ve ilk 10 gün hastalanmayınca millet diodu artık git de al bi test die yok cnm die geçiştriyodumm....kaderimde varmış diorum cnm en büyük tesellim beraber büyüyebilecek ve daha çok şey paylaşabilecek olmalarıı başka düşünmüyorum cnm açıkçası çocuk çok güzel şey ama çok büyük sorumluluk hem maddi hem manevii ....
hangi yöntemle korunuyodun ki hamile kaldın canım yaa merak ettim??
öyle diorum cnm bende zaten yani ben kızıma mutlaka kardeş istyodum ama bikaç sene sonraa korunduğum halde hamle kaldım ben ve ilk 10 gün hastalanmayınca millet diodu artık git de al bi test die yok cnm die geçiştriyodumm....kaderimde varmış diorum cnm en büyük tesellim beraber büyüyebilecek ve daha çok şey paylaşabilecek olmalarıı başka düşünmüyorum cnm açıkçası çocuk çok güzel şey ama çok büyük sorumluluk hem maddi hem manevii ....
prezervatif cnmm ve patlak çatlak değildii..ama sonradan dr umdan öğrendiğim ilk esnada yani soyunur soyunmaz takılmalıymışş ...
anladım..bence Allahım bunu uygun gördüyse bu senin için en güzelidir di mi:)) ama kısmet olursa bende böyle senin gibi arayı açmayı düşünmüyorum açıkçası..hem kardeş hem arkadaş olurlar..kısmet tabi her şey..
açıkçası ben sağlık ocağı tahlil sonuçlarına pek güvenmiyorum
nedenine gelince en son benim tshımı 6 olarak çıkardı
acayip panikledim
hemen 2-3 yerde kan verdim baktırdım
hepsinde de 2 civarı çıktı
yalan yanlış yapıp göndermişler
sonuçlar özel hastane sonuçlarıyla hiç tutmadı şimdiye kadar
ben testleri özel hastanede yaptırdım
50tl muayene ücreti ödedim ve testler için para vermedim
ama igg testlerini istememiş ben de merakımdan özel bi klinikte doktora gidip yaptırdım
igg testleri tsh demir falan derken 11-12 test için 75 tl fark ödedim
keşke hepsini ilk hastanede yaptırsaymışım
sağol cnm geceleri daha kasvetli oluyo insan nedensee babaya sattım bendee çığırıyoo içerde bakalım ne zamana
olsun kuzum dersinn kurunın suçu benim değil...hem ne güzell iştee bişiler yiyebiliyoo olmak güzell hamişkenn....boşver nasılsa kilolar gidiyoo valla ilk sene hiç sıkıntı yapmayın çünkü bu canavarlar ayaklanıncaa olduğunuz kiloyu bile mumla arar oluyonuzz....:))))
öyle dicem zaten gelcek sefere kilom az cikarsa gelde elin gavuruna kuru meselesini anlat
Arkadaslar ben cıkıyorum bana yarın bol bol dua edın saatler azalıyor vakıt yaklasıyor büyük bulusmaya az kaldı
Arkadaslar ben cıkıyorum bana yarın bol bol dua edın saatler azalıyor vakıt yaklasıyor büyük bulusmaya az kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?