tatlım herşeyin yolunda olmasına çok sevindimmmm geriden gelen için hiç üzülme ikizlerden biri hep daha ufak olur şekil 1 a ben 2 kg doğmuşum ikizim 2,250gr .... ama dünyada en güzel şey bir ikiz kardeşinin olmasıııııı ....ben Allah'ın şanslı kuluyum derim hep ....Çünkü ikizim var
aa ne güzel :) çok sevindim
benim ailemde de 2 çift ikiz var onlarda da biri diğerine göre daha büyük
ikizlerden 1 çifti 3 yaşında diğerleri 2 yaşındalar ve hala da biri diğerine göre daha kısa ve zayıf
içim acırdı miniklere şimdi kendi miniğime de acıyor içim ama küçükler daha bir cin oluyolar orası da başka bir konu
günnaayydıın kızlar 2 gün izinin ardından tekrar iş başı çook acıı ve kasvetline güzeldi evde yatmak 2 günde alıştım valla
günnaydın canımmmm ahh şimdi sıcacık evimizde olsak ne güzel olurdu dimi.... merak etmee bi kaç ay sonra bizde evimizde olacak(çalışan avuntusu)
off zuzum neredeyse koca bir sayfa yazdım göndere bastım ama forum bakımda mesajı geldi
yazdıklarımın hepsi gitti
tekrar yazıyorum...
Selam kızlarrr :) biri 11 mm diğeri 9 mm olan 2 adet bıdığı gördük, kalplerini duyduk elhamdülillah
darısı tuanama ve kalp atışı duymayı bekleyen tüm arkadaşlara olsun inşallahh
11 mm olan satla uyumlu fakat 9 mm olan minik 2 gün geriden geliyormuş
olsun gelsin de varsın 2 gün geriden olsun
doktorcuğuma birsürü sorular hazırlamıştım yine sağolsun sabırla yanıtladı hepsini
bi kere bebek bizden alacağını alırmış zaten bizim beslenmemize dikkat etmemiz kendimiz içinmiş
örneğin kalsiyum..kanda yeterince yoksa bebek zaten bizim dişlerimizden falan alıyomuş onu, bizim bol süt içip yoğurt yememiz bebeğin bizden aldıklarını yerine koymak içinmiş..
bir de öğürmekle kusmak farklı şeyler dedi
öğürme geldiği zaman lavaboya koşup kusmaya çalışma dedi
kusma geldiği zaman durmaz zaten, hiçbi zaman zorlama dedi
kasık ağrısı rahim bağlarının esnekliğiyle değişirmiş kişiden kişiye
rahim esnekmiş ama bağlar rahim kadar esnek olmayabilirmiş sağ ve sol kasıklardaki 5-10 saniyelik sancılar bağlar gerildiği içinmiş
ağrı sürekli değilse zararlı değilmiş
bir de cardelenss in rüyası çıktı mı acep???
kesin ve bilimsel olmamakla beraber bir tahmin yapayım dedi
keselerden biri böbreğe benziyo diğeri ise yusyuvarlak farklı cinsiyet olabilir mi acaba dedi:44:
ama bu bir kıstas değil sadece tahmin yürütüyorum bakalım dedi..bi yere yaz dedi böbreğe benzeyen kese sağda yuvarlak olan solda ilerde ne çıkacak bakalım dedi
Ne guzel haberler. Ay bende ikizim olsun istiyorumAllah saglikli kucagina almayi nasip etsin bebislerini
ekledim canimcanim ozel mesaj gondermedim ama beni de eklermisin?nilfar canm bnide sat 28 agustos bdt 3 haziran kilo 65 yasadigi yer azerbaycan
2 kişi yazmıştık ama pek kale almamışsın sanıyorum
Akillibiik hadi gozun aydincok sevindim . Allah saglikla kucagina alsin, bende merak ettim cinsiyetlerini
benim kesenin sekli nasildi acep? bir bakayim. birde karna goremi yoksa ultrason resmine gore sagda yada solda dedi.
bu arada benim kizim hep sagimdaydi:)
canım benim görmedim görsem neden kale almiim ben bu siteye yeni kaydoldum sürekli bilgisayar başında deilim işyerinde olduğum için bazen kapatmam gerekiyo 1 saat sonra veya ertesi gün açtığımda cevapları ve yazdıklarımı bulamıyorum bu arada ne yazmıştınız ben bugün tekrar gidicem doktora abartııyomuyum çok ama bekleyemiyorumki 2 gün geçti kan testinin üstünden
Akillibıdık canım gözün aydınnnnnnnnnnnn , çok sevindimmm adınaa ...biri kız biri erkekkk olsak kesinn :)
Ne mutlu sanaa
kızlar gunaydin bu aksam muayeneye gidicem cok heyecanlıyım bebisim kocaman olmuştur sanirim. çok yordum kendimi dun kocaman magazada mal sayimi yaptim
kızlar gunaydin bu aksam muayeneye gidicem cok heyecanlıyım bebisim kocaman olmuştur sanirim. çok yordum kendimi dun kocaman magazada mal sayimi yaptim
Arkadaslar ben cıkıyorum bana yarın bol bol dua edın saatler azalıyor vakıt yaklasıyor büyük bulusmaya az kaldı
Rubetimmm çok merak ettim seniii bide kocişten fırsat bulamadım nete ara ara baktım sonra sızmışım hatunlarınnn aşk muhabbetlerinden anca buldum seni....cnm yaa senin romatizman varmıydı kii...cnm bi süre en azından izin alsan dinlensen iştenn bilemedimm...sanırım gene dr una gidicen dur bakalım o ne önericekk belki rapor falan yazar....
sunflowercimm gerçekten çok üzüldüm cnm kaç gündür bi umut hep haber bekliyoduk senden allahtan gelene bişey denilemiyoo cnm ....en kısa zamanda inşallahh başka bi topikte duyarız güzel haberlerinii...
yerimmm ben o küçük patates canavarınıı afiyet bal şeker olsunn kuzunaa...
üfff biz de biraz yaptık eşimlee ama ben şimdi toza falan geçicem bide dağınıklık toplucammm defnem çok dağıtıyoo yaa bende annem gelsin diliyorum bi an öncee daha da 1 ay gelmez hatun....(((
kolay gelsin cnm..bizde gece geç yattık 11 de kalktık maailee allahtan kızım geç yatıyoo ama geç kalkıyoo benimde işime geliyo bu aralarr sabah uykusu tatlı geliyoo....erken kalkınca mide bulantısı çok oluyoo bende...
cnmmm yaaa sana öyle geliyodurrr telaş yapmaa..hem herkes hissedicek die bişi yok...iice saçmalamayın topicte biri yok bulantı olmassa bebek tutunmuyoo die bişey söylediii her lafa bakmayınn tuana da böyle yapıyoo gayet ii bebelerinizde sizde...benimde kızmda yoktuu hiçbi belirtimm bulantı veya başka bişi olmaması çok normal hatta güzell bi hamilelik demek ..hiç bulantısı yok deyip bu hamilellik kötü diyen dr gördünüzmüü...ayrıca 3. aydan sonra çoğunda zatenn rahimde büyüme olur bende de yok arkadaşımmm....
allah yardımcın olsun canım herkesin başına geliyor üzülme bizimde ne olacağımız belli değil rabbim zamanını vermemiş bu dünyada yiyecek ekmeği yokmuş demekki..sabır çek...çok zor anlıyorum seni bende yaşadım rabbim kimseye yaşatmasın
gecmis olsun canim her serde bir hayir vardir ilerleyen zamanlarda bu durum olmasindan simdi olmasi daha iyi oldu bir bakima üzme kendini yipratma ha buarada tüp bebekte genetik kontrol yapmani öneririim belki genetik sorun vardir canim
Allah hayirlisini versin canim. ins en kisa zamanda kavusursun canim yavruna.
Sende Temmuz yada agustos annesi olursun
gecmis olsun canim. simdi iyisin dimi??
benim bulantim daha baslamadi biraz tiksinme var iste oda onemsiz.
bilgilerin yaz senide listeye ekliim canim
bende yatmıstım canım fena uykum geldı zaten
bencede bı gorus en azından dramamine falan verır
cunkı aksamları arada oluyor bende
her zaman olsa daha zor
ınsan etkılenıyor ıster ıstemes
canım cok merak ettik seni
geçmişler olsun ınsallah ıyı bı doktor bulursunda
stres yapma bebişinde bişey yok ya bu en guzelii
sende mecbur ıdare etcen artık
canım cok üzüldüm
ama hayırlısı buymus demek
ne yapalım elimizden bişey gelmez
inşallah en yakın zamandaa bebegıne kavusursun
canım çok geçmiş olsun. Tabiki istenilmez böle bir şey olması ama Allahım senin için hayırlısını böyle uygun görmüş. inşallah en hayırlı zamanda sağlıklı gebelik haberini alırız.
canımm çok üzüldüm çook geçmiş olsun rabbim bir kapıyı kapatır bir başkasını açar...herşeyin hayırlısı canım.......
hamilesin demiştik, 47 idi yanlış hatırlamıyosam
geçen her 2 gün için 2 ile çarp ne zaman 1000 i geçiyosa doktora o zaman git
kese o zaman görülür şimdi gitsen büyük ihtimal keseyi göremezsin haftaya gel dicektir.
valla ben bu dr randevularnda sanki evlenmeden once kocamla bulusuyormus gibim heyecanlaniyorum :)
masallah canim sen artik kolunu bacagini iyicene gorursunguzel aberlerini bekliyoruz:))
sana el sallicak belkimde:))
hepinize destekleriniz için çok çok teşekkürler..Allah nasip kısmet ederse tekrar deniycez..ama biraz ara verip toparlanmak istiyorum.hepinizi öpüyorum..
güzel haberlerle gel inşallah
minişe de bizden selam söyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?