2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar gunaydin bu aksam muayeneye gidicem cok heyecanlıyım bebisim kocaman olmuştur sanirim. çok yordum kendimi dun kocaman magazada mal sayimi yaptim

tatlım druna sorarmısın yüzüstü yatmakta sakınca varmı diyee ben unuttum sormayıı ??

valla ben bu dr randevularnda sanki evlenmeden once kocamla bulusuyormus gibim heyecanlaniyorum :)
masallah canim sen artik kolunu bacagini iyicene gorursun guzel aberlerini bekliyoruz:))
sana el sallicak belkimde:))

eee tabi tatlımmm sevgilimizle buluşmaya gidiyoz biz heyecanlanmayacazda kim heyecanlanıcak ?

canim gecen randevumuzda iki minnacik kolunu birden salladi bize esim aglayacakti nerdeyse ama bu sefer bıraz korkuyorum dun cok yordum kendimi.
canim dikat et . is biter bir sekilde yavas yavas hareketlerini kontrollu sekilde yap
yani benimde kanamam olmasa ben de hic dikkat etmiyordum ama etmek lazimmis.
bugun evden cciktim dunden beri ilk kez markete gittim ama bir yuruyusum var gorsen kizim bende once gidiyor
sakin sakin herseyi yapmaya calisiyorum
sende oyle yap canim

sağ-soldan çok doktorun takıldığı kese formu sanıyorum
çünkü hangi kese hangi tarafta diy not ettirdi

amin ezmoce sağol hepimiz sağlıkla inşallah

tatlım druna sorarmısın yüzüstü yatmakta sakınca varmı diyee ben unuttum sormayıı ??

eee tabi tatlımmm sevgilimizle buluşmaya gidiyoz biz heyecanlanmayacazda kim heyecanlanıcak ?

sorarim canim.

normalde hiç yormuyorum kendimi evdeyim hep yatiyorum ama magazanin sayilmasi lazimdi gittim bayag bi ugrastım.

selam cici anne adayları benim midem çok yanıyor işteyim vede sabah simit yedim o yapmış olabilirmi (

selam cici anne adayları benim midem çok yanıyor işteyim vede sabah simit yedim o yapmış olabilirmi (

büyük ihtimal kızarmış susam yakmıştır mideni..
peynir ekmeği tavsiye ederim sabahları hiç rahatsız etmiyor olası bir bulantıyı da bastırıyor

Slm bacılar nasılsınız bugun benim saat 2 de kontrol var bi yandan evleri toparlıyorum bi yandan hazırlanıyorum bebiişimle tanışcam inşallah pıtını duycam 8haftalık oldu artık tanışalım değilmi gelince konuşuruz öptüm hepinizi sağlıkla kalın

büyük ihtimal kızarmış susam yakmıştır mideni..
peynir ekmeği tavsiye ederim sabahları hiç rahatsız etmiyor olası bir bulantıyı da bastırıyor

evet tatlım simitten olabilir..... ama ne de güzel gider simit çayy ohhhh

o yapmıstir canim susam mide yanması yapar.

ya sormayın gebelikten öncede sorunluydu benim midem hiç dr falanda gitmedim bi lavaboya yaptım şimdi rahatladım ( şaşırdım artık ne yiyeceğimi

cnmmm çok sevindimmmm hayırla sağlıkla gelsinler de kuuzcukalrrr daha ii olur hem kız hem erkek çifte kavrulmuş fıstık olur bu konumda ohhh valla her güzel haberde içim rahatlıyooo....
kızlar gunaydin bu aksam muayeneye gidicem cok heyecanlıyım bebisim kocaman olmuştur sanirim. çok yordum kendimi dun kocaman magazada mal sayimi yaptim
hadi bakalım güle güle git cnmm artık duycak pozisyondadırr selam söyle teyzelerinden kuzucuğaa merak etme cnm sen zaten 3 ayı devirdin sayılır rahat 3 aya geliyosunn düşük tehlikesii artık sende bitti sayılır üzme kendinii hiç....

cnm bende bayılırım simide de susamlı poğça ya da ama hem yağlarından dolayı hemde susam direk yakar mideyi o yüzden genelde ekmeği hatta çok taze olmayan ekmeği tercih edersen hem asidini çeker midenin hemde daha rahat hissettir....

güzel haberlerini bekliyoruz canımmm..gör bak kalp atışını için o kadar güzel oluyor ki bütün gün ağzın kulaklarında .....oyyyy kuzucuklarrrr

hadi bakalım hayırlı haberlerle git gel kuzumm....beklioruz güzel haberlerinii tatlım...

Günaydın kızlar nasılsınız bebişler nasıl??
Bugün doktora gideceklerın güzel haberlerini bekliyoruz hadi bakalım hayırlısı :) Bu arada bişey duydum kalbinin attıgı ultrasonda erken görülürse erkek gec görülürse kız olurmus
ama bunların hepsi batıl inanç sonuçta öle olsa doktor derdi büyük ihtimal şudur budur diyene

kızlar ben birde dergi sormustum okuyan varmı hamilelikle ilgili kitap yada dergiler

Son düzenleme:
Kizlar camasirimda kahverengi leke var cok korkuyorum, bunu yasayan baska biri daha varmi.

Son düzenleme:
cnmmm çok sevindimmmm hayırla sağlıkla gelsinler de kuuzcukalrrr daha ii olur hem kız hem erkek çifte kavrulmuş fıstık olur bu konumda ohhh valla her güzel haberde içim rahatlıyooo........

sağol kuzucuk aminn güzel dileklerin için
2 kız derken kafam karıştı valla hadi hayırlısı bakalım
ben dün doktordan eve gelince bir uyumuşum taam sabaha kadar
nasıl rahatladıysam artık kalp atışlarını duyunca mayıştım kaldım

Kizlar camasirimda kahverengi leke var cok korkuyorum, bunu yasayan baska biri daha varmi.
Cok korkuyorumm

canım aynı seylerl yasadım bende gecen hafta hemen acıle gittik baktı büssürü sey soktu cıkardı vajınama daha beter yaptı bide bişeyin yok dedi bebek iyi dedi rapor vermedi ertesi gün işe gittim akşam geldim fazlalaştı koyu kahve leke gene gittik acile ama başka doktora o dedi endişelenme eski kanlar bunlar dedi. 2 hafta rapor verdi şuan evdeyim çok şükür bir haftadır bişey yok. azsa korkma dinlen hep evde çoğalırsa git doktora çünkü vajinanı deşiyolar mübarek daha kötü oluyo sonra.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…