- 1 Şubat 2011
- 5.043
- 3.766
- 198
güzel haberlerle gel inşallah
minişe de bizden selam söyle
kızlar gunaydin bu aksam muayeneye gidicem cok heyecanlıyım bebisim kocaman olmuştur sanirim. çok yordum kendimi dun kocaman magazada mal sayimi yaptim
valla ben bu dr randevularnda sanki evlenmeden once kocamla bulusuyormus gibim heyecanlaniyorum :)
masallah canim sen artik kolunu bacagini iyicene gorursunguzel aberlerini bekliyoruz:))
sana el sallicak belkimde:))
canim dikat et . is biter bir sekilde yavas yavas hareketlerini kontrollu sekilde yapcanim gecen randevumuzda iki minnacik kolunu birden salladi bize esim aglayacakti nerdeyse ama bu sefer bıraz korkuyorum dun cok yordum kendimi.
canım ya senin doktorun dediği sağ sol meselesini tam anlamadım ama ben bi yerden duymuştum sağ ise kız sol ise erkek falan diye tabi doğruluk payı bence çok zayıf ama sen öyle söyleyince aklıma geldi.Bu arada bebişlerini sağlıkla kucağına alırsın inş.
tatlım druna sorarmısın yüzüstü yatmakta sakınca varmı diyee ben unuttum sormayıı ??
eee tabi tatlımmm sevgilimizle buluşmaya gidiyoz biz heyecanlanmayacazda kim heyecanlanıcak ?
canim dikat et . is biter bir sekilde yavas yavas hareketlerini kontrollu sekilde yap
yani benimde kanamam olmasa ben de hic dikkat etmiyordum ama etmek lazimmis.
bugun evden cciktim dunden beri ilk kez markete gittim ama bir yuruyusum var gorsen kizim bende once gidiyor
sakin sakin herseyi yapmaya calisiyorum
sende oyle yap canim
selam cici anne adayları benim midem çok yanıyor işteyim vede sabah simit yedim o yapmış olabilirmi(
selam cici anne adayları benim midem çok yanıyor işteyim vede sabah simit yedim o yapmış olabilirmi(
büyük ihtimal kızarmış susam yakmıştır mideni..
peynir ekmeği tavsiye ederim sabahları hiç rahatsız etmiyor olası bir bulantıyı da bastırıyor
evet tatlım simitten olabilir..... ama ne de güzel gider simit çayy ohhhh
o yapmıstir canim susam mide yanması yapar.
cnmmm çok sevindimmmm hayırla sağlıkla gelsinler de kuuzcukalrrr daha ii olur hem kız hem erkek çifte kavrulmuş fıstık olur bu konumdaoff zuzum neredeyse koca bir sayfa yazdım göndere bastım ama forum bakımda mesajı geldi
yazdıklarımın hepsi gitti
tekrar yazıyorum...
Selam kızlarrr :) biri 11 mm diğeri 9 mm olan 2 adet bıdığı gördük, kalplerini duyduk elhamdülillah
darısı tuanama ve kalp atışı duymayı bekleyen tüm arkadaşlara olsun inşallahh
11 mm olan satla uyumlu fakat 9 mm olan minik 2 gün geriden geliyormuş
olsun gelsin de varsın 2 gün geriden olsun
doktorcuğuma birsürü sorular hazırlamıştım yine sağolsun sabırla yanıtladı hepsini
bi kere bebek bizden alacağını alırmış zaten bizim beslenmemize dikkat etmemiz kendimiz içinmiş
örneğin kalsiyum..kanda yeterince yoksa bebek zaten bizim dişlerimizden falan alıyomuş onu, bizim bol süt içip yoğurt yememiz bebeğin bizden aldıklarını yerine koymak içinmiş..
bir de öğürmekle kusmak farklı şeyler dedi
öğürme geldiği zaman lavaboya koşup kusmaya çalışma dedi
kusma geldiği zaman durmaz zaten, hiçbi zaman zorlama dedi
kasık ağrısı rahim bağlarının esnekliğiyle değişirmiş kişiden kişiye
rahim esnekmiş ama bağlar rahim kadar esnek olmayabilirmiş sağ ve sol kasıklardaki 5-10 saniyelik sancılar bağlar gerildiği içinmiş
ağrı sürekli değilse zararlı değilmiş
bir de cardelenss in rüyası çıktı mı acep???
kesin ve bilimsel olmamakla beraber bir tahmin yapayım dedi
keselerden biri böbreğe benziyo diğeri ise yusyuvarlak farklı cinsiyet olabilir mi acaba dedi:44:
ama bu bir kıstas değil sadece tahmin yürütüyorum bakalım dedi..bi yere yaz dedi böbreğe benzeyen kese sağda yuvarlak olan solda ilerde ne çıkacak bakalım dedi
hadi bakalım güle güle git cnmm artık duycak pozisyondadırr selam söyle teyzelerinden kuzucuğaa merak etme cnm sen zaten 3 ayı devirdin sayılır rahat 3 aya geliyosunn düşük tehlikesii artık sende bitti sayılır üzme kendinii hiç....kızlar gunaydin bu aksam muayeneye gidicem cok heyecanlıyım bebisim kocaman olmuştur sanirim. çok yordum kendimi dun kocaman magazada mal sayimi yaptim
Slm bacılar nasılsınız bugun benim saat 2 de kontrol var bi yandan evleri toparlıyorum bi yandan hazırlanıyorum bebiişimle tanışcam inşallah pıtını duycam 8haftalık oldu artık tanışalım değilmi gelince konuşuruz öptüm hepinizi sağlıkla kalın
Slm bacılar nasılsınız bugun benim saat 2 de kontrol var bi yandan evleri toparlıyorum bi yandan hazırlanıyorum bebiişimle tanışcam inşallah pıtını duycam 8haftalık oldu artık tanışalım değilmi gelince konuşuruz öptüm hepinizi sağlıkla kalın
cnmmm çok sevindimmmm hayırla sağlıkla gelsinler de kuuzcukalrrr daha ii olur hem kız hem erkek çifte kavrulmuş fıstık olur bu konumdaohhh valla her güzel haberde içim rahatlıyooo.... ....
Kizlar camasirimda kahverengi leke var cok korkuyorum, bunu yasayan baska biri daha varmi.
Kizlar camasirimda kahverengi leke var cok korkuyorum, bunu yasayan baska biri daha varmi.
Cok korkuyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?