hemen doktorunu ara
hatta randevu al git
inşallah önemli bişey değildir ama baksın bi emin ol..
sonra da ayaklarını havaya kaldır dinlen!!!
canım aynı seylerl yasadım bende gecen hafta hemen acıle gittik baktı büssürü sey soktu cıkardı vajınama daha beter yaptı bide bişeyin yok dedi bebek iyi dedi rapor vermedi ertesi gün işe gittim akşam geldim fazlalaştı koyu kahve leke gene gittik acile ama başka doktora o dedi endişelenme eski kanlar bunlar dedi. 2 hafta rapor verdi şuan evdeyim çok şükür bir haftadır bişey yok. azsa korkma dinlen hep evde çoğalırsa git doktora çünkü vajinanı deşiyolar mübarek daha kötü oluyo sonra.
Slm bacılar nasılsınız bugun benim saat 2 de kontrol var bi yandan evleri toparlıyorum bi yandan hazırlanıyorum bebiişimle tanışcam inşallah pıtını duycam 8haftalık oldu artık tanışalım değilmi gelince konuşuruz öptüm hepinizi sağlıkla kalın
Onu bende hic sevmiyorum yaa, iliskiye girmeye bile cok sicak bakmazken alttan sokup sokup bakiyolar.
Sirf o yuzden 3 ayi doldurana kadar gitmek istemiyorum.
böyle herkes pıt pıtını duyucam dediğinden pıt pıt diye duyucam sanıyordum
bildiğimiz kalp atışını duyunca güm güm diye "aaaaa normal kalp gibi atıyo" dedim
doktor bayağı bi alay etti benimle
inşallah duyarsın sen de güm gümleri :)
hehehhhheençok iiydi bu yaaa
Aslıda onlarda emin olmak istiyorlar bebekten ama keşke başta gitmesydim çünkü 1-2 damla gördüm korktum bebeğime bişey oldu die ama kadın vajinama sokmadığı şeyi bırakmadı bide ta dibe dibe mahvetti daha çok eve geldim arttı belki giteseydim olmucaktı böle ama işte o zamanda bebeği merak etcektim. sen arada doktorunu o aydınlatıır seni benim gece olduğundan direk acile gitmek zorunda kalmıştım
böyle herkes pıt pıtını duyucam dediğinden pıt pıt diye duyucam sanıyordum
bildiğimiz kalp atışını duyunca güm güm diye "aaaaa normal kalp gibi atıyo" dedim
doktor bayağı bi alay etti benimle
inşallah duyarsın sen de güm gümleri :)
bana daha dinletmediler kalp atışlarını neden bilmiyorum sormadımdagösterdi bak burda yanıp sönüyo falan die
iyiyim canım iyiyim çooooooook şükür Allah ıma senınde bişeyin yoktur merak etme eskiden biriken kanlardır kırmızı olması kötüymüş kahve rengi önemli değilmişCok kotu olmus canim yaa, ins simdi iyisindir
zaten zararlıymış biz de 3'er tane güm duyduk hemen kapattı makineyi
ben dakikada kaç kez atıyo dedim o kadar uzun kalamıcaz dedi kalp ısınır dedi (motor mu bu diyecektim de demedim vardır bi bildiği)
su içemediğim için idrara sıkışık da gidemedim vajinalde baktık hemen bebekleri görüp kaplerini duyup çıktı
zaten zararlıymış biz de 3'er tane güm duyduk hemen kapattı makineyi
ben dakikada kaç kez atıyo dedim o kadar uzun kalamıcaz dedi kalp ısınır dedi (motor mu bu diyecektim de demedim vardır bi bildiği)
su içemediğim için idrara sıkışık da gidemedim vajinalde baktık hemen bebekleri görüp kaplerini duyup çıktı
iyiyim canım iyiyim çooooooook şükür Allah ıma senınde bişeyin yoktur merak etme eskiden biriken kanlardır kırmızı olması kötüymüş kahve rengi önemli değilmişinşallah birdaha olmaz ya çok korkmuştum ben geçen hafta çoooook
ya kızlar burda o dopler aletten kimsede yok zararlı diyemi biilmiyorum. Hastaneye acile gittiğimde aleti çok güzeldi o kadar net görebiliyosun ki bebeği kan damarlarına nerden kanla beşlediğine kadar okadar ayrıntılı gösterdiki sonra sorduk kalp sesini dinleyebilirmiyiz die yok dedi kesti attı. Ama aleti normal doktorumdan bin kat daha iyiydi yani
benim gitmek istedgim doktorunda ultrasonu diger doktorlardan farklı.. 2 büyük lcd ekran var cok net görebiliyosun herseyi. daha 6. haftaya girmemiştim ama kalp atışlarını duymuştumönceki gebeligimde..
şimdi gittiğim doktorun makinesi cok eski 5 haftalık olmasına ragmen keseyi bile noktacık gösterdi..
en azından ilk 3-4 ay kendi doktoruma gidiyim diyorum.. muayene ücreti çok fazla zam gelmiş.. kim bilir dogum ne kadar oldu
buarada hepinize günaydııın
nil kucagimda uzun yazamam
kalpleri duymuşun
ohh şükürrr
çok sevindim
şükranla devam mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?