2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Onu bende hic sevmiyorum yaa, iliskiye girmeye bile cok sicak bakmazken alttan sokup sokup bakiyolar.
Sirf o yuzden 3 ayi doldurana kadar gitmek istemiyorum.

Yeşim bu arada ben bilmiyorum cnm yaa nasıl koruncazzz ben bide 3. düşünmüyorum şu konumda asla...:)))
Yaaa hap 2 kere denedim bende acaip mide bulantısı yaptı 2 farklı markaa bünyem kabul etmiyomuş dr un tabiri hapı spiral demişti ama ondan da ben korkuyorum cnm yaaa....benim canım biraz fazla tatlıdır.. en güvenilir prezervatif gelmişti ama işte onu da ilk başta takmak gerekiyomuşş yoksa başta takmassan bi halta yaramıyomuş ki şekil a ben... eee bağlatmayı da istemiyorum bide bağlatıncaa erken menepoz da olursun diolarr....ayy naapcazzz yaa....

böyle herkes pıt pıtını duyucam dediğinden pıt pıt diye duyucam sanıyordum
bildiğimiz kalp atışını duyunca güm güm diye "aaaaa normal kalp gibi atıyo" dedim
doktor bayağı bi alay etti benimle

inşallah duyarsın sen de güm gümleri :)

Onu bende hic sevmiyorum yaa, iliskiye girmeye bile cok sicak bakmazken alttan sokup sokup bakiyolar.
Sirf o yuzden 3 ayi doldurana kadar gitmek istemiyorum.

Aslıda onlarda emin olmak istiyorlar bebekten ama keşke başta gitmesydim çünkü 1-2 damla gördüm korktum bebeğime bişey oldu die ama kadın vajinama sokmadığı şeyi bırakmadı bide ta dibe dibe mahvetti daha çok eve geldim arttı belki giteseydim olmucaktı böle ama işte o zamanda bebeği merak etcektim. sen arada doktorunu o aydınlatıır seni benim gece olduğundan direk acile gitmek zorunda kalmıştım

Cok kotu olmus canim yaa, ins simdi iyisindir

bana daha dinletmediler kalp atışlarını neden bilmiyorum sormadımda gösterdi bak burda yanıp sönüyo falan die

bana daha dinletmediler kalp atışlarını neden bilmiyorum sormadımda gösterdi bak burda yanıp sönüyo falan die

zaten zararlıymış biz de 3'er tane güm duyduk hemen kapattı makineyi
ben dakikada kaç kez atıyo dedim o kadar uzun kalamıcaz dedi kalp ısınır dedi (motor mu bu diyecektim de demedim vardır bi bildiği)
su içemediğim için idrara sıkışık da gidemedim vajinalde baktık hemen bebekleri görüp kaplerini duyup çıktı

Cok kotu olmus canim yaa, ins simdi iyisindir
iyiyim canım iyiyim çooooooook şükür Allah ıma senınde bişeyin yoktur merak etme eskiden biriken kanlardır kırmızı olması kötüymüş kahve rengi önemli değilmiş inşallah birdaha olmaz ya çok korkmuştum ben geçen hafta çoooook

bende kum döküyomuşum bol su içmen lazım dedi ama son zamanlar hiç içemiyorum ama nası döküyorum onuda bilmiyorum ya ne ağrım var ne sızım kum dökmek ağrı yapar ama bende tık yok

ya kızlar burda o dopler aletten kimsede yok zararlı diyemi biilmiyorum. Hastaneye acile gittiğimde aleti çok güzeldi o kadar net görebiliyosun ki bebeği kan damarlarına nerden kanla beşlediğine kadar okadar ayrıntılı gösterdiki sonra sorduk kalp sesini dinleyebilirmiyiz die yok dedi kesti attı. Ama aleti normal doktorumdan bin kat daha iyiydi yani

nil kucagimda uzun yazamam
kalpleri duymuşun
ohh şükürrr
çok sevindim
şükranla devam mı

Ins canim, evet bende arastirdim simdi, kirmizi olmasi cok tehlikeliymis

benim gitmek istedgim doktorunda ultrasonu diger doktorlardan farklı.. 2 büyük lcd ekran var cok net görebiliyosun herseyi. daha 6. haftaya girmemiştim ama kalp atışlarını duymuştum önceki gebeligimde..
şimdi gittiğim doktorun makinesi cok eski 5 haftalık olmasına ragmen keseyi bile noktacık gösterdi..
en azından ilk 3-4 ay kendi doktoruma gidiyim diyorum.. muayene ücreti çok fazla zam gelmiş.. kim bilir dogum ne kadar oldu

buarada hepinize günaydııın

cnm ben kızımda hep öze muayeneye gittim ama bunda tercih etmicemmm özel hastanede bi dr a gidicemm 1 defa sadece ultrasonda görmeye bi tıp merkezine gittim ama bi dahaki sefere artık doğum yaptığım hastanenin doktoruna gidicem bakalım kısmetse....yani özel dr ii oluyoo ama baya külfetli bide hastanede çalışmıyosa otamatik senin doğum yapıcağın hastaneye geliyooo ve bide hastane dışında yüklü bi ödeme de ona yapıyosun..ama hastaneden dr olursa takiplerini yapan sadece hastanennin parasını veriyosun....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…