2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

slm arkadaslar simdi doktordan geldim bebek gelismemis kese 6 hafta gibi bebek gözükmiyor henüz dedi kan degerleirm iki gün sonra gelicek size basarilar insALLAH siz bebisleri nize kavusursunuz

slm arkadaslar simdi doktordan geldim bebek gelismemis kese 6 hafta gibi bebek gözükmiyor henüz dedi kan degerleirm iki gün sonra gelicek size basarilar insALLAH siz bebisleri nize kavusursunuz

cnm yaaa iide dr un bişi demeişkiii beklicenmi yanii 2 gün...oluşurmuymuşş bebek başka dr a da bi gitseydinn kuzum yaa

cnm geçmişe bakayım dedim buldum gördünmü minişleri nasıllar neye benziyolar merak ettim ikiz bebişler nasıl oluyor...ben kese görmüştüm sadece bendeyken bir düşük olanda...

kalpler çok heyecanlandırmış belli bende heyecanladım bizimkide güm güm atıyordu maşallah eşinle mi gittin kontrele...

canım nasıl yani 9.haftaya kadar bekle demedi mi!!??
9. haftaya kadar görünebiliyomuş
farklı bi doktorun da fikrini al

Canım konusmak cok kolay ama lutfen biraz sakin olmaya calis. Henuz gebeligi sonlandırma durumunda degilsin. Bir doktora daha gorunmekte fayda var. Kendine daha fazla işkence yapmamak icin , ben hemen başka bir doktora gorun derim. Ondan sonra ne olacagi belli olsun. Hemen sonuca atlama canim. Biliyorum dışardan konuşmak kolay ama mümkğn olduğunca sakin omaya çalış. Stes karnındaki için de iyi değil.

Tuanam canım ben de seni düşünüyodum, noldu gittimi doktora diye. ama daha doktorun bişey dememiş ki, hemen aklına kötü şeyler getiriyosun. başka bi doktora daha git. hem daha erken. bir- iki hafta sonra tekrar gel demedi mi doktorun?

canıım hemen aklına kötü kötü şeyler getirme istersen başka bir doktora daha git sakin olmaya çalışman gerekiyor yapma böyle lütfeen

niye hemen pes ediyorsunki allah allah bekle kan değerleride gelsin kanaman olmamış ağrın sızın olmamış bebişin gelişmez diye bişey yok bence gitme biyerlere burda dur...

iyi diyelim iyi olalım canım hastane muayene ücretlerini öğrenince moralim bozuldu birazcık

sen napıyosun nasıl bızdıık

sende ne var ne yok asıl rahatsızlanmıştın iyimisin şimdi...hastaneler burda pahalı doğum giyetlerımı muayeneyimi diyorsun...

buarada ikili taramayı nekadar yapıyorlar?

sende ne var ne yok asıl rahatsızlanmıştın iyimisin şimdi...hastaneler burda pahalı doğum giyetlerımı muayeneyimi diyorsun...

buarada ikili taramayı nekadar yapıyorlar?

şimdilik arada kasılmalarım oluyo kalçamda tutulup kalıyorum sırt üstü yatmamaya çalışıyorum çünkü vücudum soğuyunca oynatamıyorum falan filan canım bebiş iyi onun için bakmıyorum muayeneyi şu an beni böyle tuttukluluk yapan rahatsızlığım için ve maalesef büyük ünw. hastanelerinde tedavi olabilirmişim devletler 6 ay sonraya falan gün veriyorlar sağ olsunlar....özellerde şöyle diyim yar.doç. bile 200TL ki birsürü tahlil yapmam gerekicek falan filan dedim yuh yaaa soyguncu bunlar....

valla haftaya gidicem dr.a o zaman öğrenicem fiyatını bende bilmiyorum haftaya söylerim artıkın

cnm yaaa iide dr un bişi demeişkiii beklicenmi yanii 2 gün...oluşurmuymuşş bebek başka dr a da bi gitseydinn kuzum yaa

canım dun doktora gıttım aynısını bana dedı 8 haftalık gözukmuo dıe ölmüş olabılır falan dedı bir sürü şey söyleyip morelımı bozdu çıktım doktordan başka doktora gıttım obur doktorun dedıklerını söyledım alttan ultrasonla baktı keseyıde gorduk bebeğide kıpır kıprdı 9 haftalık çıktı hatta 1 hafta buyuk bence gıt baska doktora alttan baktır kesın sonuc çıkıo canını üzme iidir bebiş ii =))

tatlım ne olur bozma moralini başka dr git bir dr la sınırlı kalma keşke elimizden bişey gelseee

merhaba bebk diye bir kitap varmış ben onu alcam tümm anne ve babalrın bir birey olmadan önce okuması gereken bir kitapmış...tabiii ebru şallınında kitabını övmüşlerdi burda başka hamiş topiğinde...

canım bu ikili tarama 12. haftasında yapılcak dimi??

o bebişin büyüklüğüne bağlı canım 11le 14 haftalar arası yapılıyomuş benimki 4,5 cm çıktı daha küçük 10 gün sonra gel dedi haftaya ptesi gidicem bakalım görücem yine bebişimi belki yüzünü döner o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…