2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

amanda amaan teyzesinin güzeeliiimi diyim yakışıklısımı bilemedimallah nazarlardan saklasın sağ salim kucağına alırsın inşallah bebişini

amin inş teyzelerii hepimiz sağ sağlim kucağımıza alırızz bu arada 3 fata sonra ıkılı taramam var 12 haftalık olcaz cinsiyet bellli olurmu sizce

esim geldi oda diyorki drun orda yoktur ebeylede anlasamayiz yarin gideriz diyor
belkide bosuna evham yapiyorum. Burda yeni dogum yapmis bir arkadas var banada dedi ayni leke gibi geciyordu
dedi onada ilac vermems kirmizi kan gormeden ilac vermiyormus zaten bir baska kizdada normal kanama olunca serum ve ilac vermis gebeligi devam ediyor hala.
durup dururken aklima dusurdu dr ya ben hic bilmem boyle seyleri dikkatte etmem
gayette rahattim pimpirikli oldum ciktim. biraz daha beklicem gitmek icin.
ikide bir gideyim diyorum sonra vazgeciyorum . tam lekede yok cunku. of ya siir oldum kendime

amin inş teyzelerii hepimiz sağ sağlim kucağımıza alırızz bu arada 3 fata sonra ıkılı taramam var 12 haftalık olcaz cinsiyet bellli olurmu sizce

aayy belli olabiliyomuş ama net bişey yok tabi benim haftaya ptesi 2li testim nasıl heycanlanıyorum gün yaklaştıkçaaa üüüfff bir an önce ptesi olsa

slm arkadaslar simdi doktordan geldim bebek gelismemis kese 6 hafta gibi bebek gözükmiyor henüz dedi kan degerleirm iki gün sonra gelicek size basarilar insALLAH siz bebisleri nize kavusursunuz
canım benim sakın hemen üzme kendini dr değiştir başka dr lara git moralini yüksek tut ne kadar ii moral o kadar sağlıklı bebekler. dualarım seninle...
canım kitap ve dergi var bende birsürü bebeğim dergisi alıyorum ama onda hamilelikten çok bebek büyürkenki sorulara cevap var. ama öyle bir kitap aldım ki net e bile girmiyorum artık ne arasam var için de müthiş bir şey adı ve yazarı ekliyorum...

Bebeğinizi Beklerken Sizi Neler Bekler
Orjinal isim: What To Expect When You're Expecting
Arlene Eisenberg, Heidi E. Murkoff, Sandee E. Hathaway

birde ;NTV Yayınları’ndan ‘Anne Karnında’ aldım tam bir görsel şölen her halleri var anne karnındaki bebişlerin
birde; sabiha paktuna keskin annelik akademisi serisini aldım seri yerine "annelik akademisi hamilelik" olanı alabilirsiniz şimdilik

ama ilk kitap var yaa Bebeğinizi Beklerken Sizi Neler Bekler bu kitap muhakkak olmalı alırsanız bana hak verirsiniz...

bu arda bizimde cumartesi kontrolümüz vardı (beni hatırlayanlar bilirler kanamalı ağır bir dönem geçirdim uzun süre hala yatak istirahatim var) tomurcuğum iyi olmaya devam ediyor maşallah eller ayaklar kıpır kıpırdı.drum bu hafta açıkladı nihayet, plesenta altta olduğu için kanamam olmuş ama düzeliyormuş ,bu nedenle açıkladı sorunu ,çok şekerdir drum korkutmamak için dememiş bana. 14 haftayı bekleyeceğiz tamamen düzelecek bence dedi dualarınızda unutmayın bizim plesentayı böyle arkadaşlarım durum hepiniz aklımdasınız istirahatte olunca çok net e giremiyorum hepinizi kucaklıyor meleklerinize dualarımı gönderiyorum...

amanda amaan teyzesinin güzeeliiimi diyim yakışıklısımı bilemedimallah nazarlardan saklasın sağ salim kucağına alırsın inşallah bebişini

aayy belli olabiliyomuş ama net bişey yok tabi benim haftaya ptesi 2li testim nasıl heycanlanıyorum gün yaklaştıkçaaa üüüfff bir an önce ptesi olsa

bnm 3 hafata sonra ıkılı taramam çoğunlukta belli oluo dıolar ama bılmıorum
bnm içime erkek doğuyo hep dun ultrasondada erkek gıbıydı kıpır kıpırdı doktor bıle şaşırdıı =))

canım benim hayırlı haberlerine çok sevindim maşallah barekallah... dualarım sen ve meleğinle...

sağol canım bebek die kitabi aradım internette bulamadm yazarını biliyormusun? ebru şallının kitaplarını alıcam mutlaka

en son 8 haftalıkken gitmiştim ve geşimide tam 8 haftalık dedi hayırlısı olsun zaten o ikili testi hiç yaptırmak istemiyorum ya..

slm canım naber ben bugun çok kötü uyandım bir kabussss anlatamam yani eşim 5 dakka uyandırmaya calısmıs zor uyanmısım yani neyseki gun iyi geciyor bu arada sana faceden istek yolladım tatlım:)
canım kabus dedin, bebişimin kalp atışlarını görmeye gittiğim gün geldi aklıma. durakta arıza komşumla tartıştım, hastane önünde kara kedi geçti önümden bende biraz inanırım batıl inançlara. Allaha şükürler olsun kalp atışını gördüm, ben ümidi kesmiştim nerdeyse..

O lekelenme eski adetten kalanlardır canım ya, korkma. yine devam edrse doktora gidersin. ama endişelenme, rahat ol.

İkili tarama testini ilk sen yaptırcaksın aramızda heralde canım. gelince bizimle de paylaş ben çünkü çok merak ediyorum...

slm canım naber ben bugun çok kötü uyandım bir kabussss anlatamam yani eşim 5 dakka uyandırmaya calısmıs zor uyanmısım yani neyseki gun iyi geciyor bu arada sana faceden istek yolladım tatlım:)

hemen bakıyım onaylıym cnm....buara bende hep kabus görüyorum normalmiş hamillerde.. oku öyle yat ben cevşen bile tutyorum yastığımda korkudan kalbim duracak töbeeee:26:

selam arkadaşlar nasılsınız ben daha yeni kahvaltı yapıyorum yaa herkes çok kızıyor siz ne yapıyorsunuz sabah kalkıp kahvaltı yapıyormusunuz ben hep uyuyorum geç kalkıyorum annem eltim bebek böle büyümze diyorlar uykumla vicdanım arasında kalıyorum doktor demişti ki zorlama kendini bebek depodan kullanır demişti.
siz ne diyorsunuz

slm arkadaslar simdi doktordan geldim bebek gelismemis kese 6 hafta gibi bebek gözükmiyor henüz dedi kan degerleirm iki gün sonra gelicek size basarilar insALLAH siz bebisleri nize kavusursunuz
canım lütfen üzülme henüz çok erken
başka bir doktora daha git ve alttan baksın bence

hiç önemli değil canım
bebek alacağını senden alır zaten
geç beslenmek seni halsiz bırakabilir sadece
3 aya kadar bebek keyfine bakıyor senin depolardan hiç üzülme
3 aydan sonra biraz dikkat etsen iyi olur ama

hemen bakıyım onaylıym cnm....buara bende hep kabus görüyorum normalmiş hamillerde.. oku öyle yat ben cevşen bile tutyorum yastığımda korkudan kalbim duracak töbeeee:26:

ay saol cnm ya bundan sonra öyle yapayım sık sık uyanıyorum böyle kalbim nasıl atıyor korkuyla kalkıyorum (

her gittiğimde haftam değişiyo :) benim doğum tarihini 17 hazirana alır mısınız?

ben korkmam öyle kara kediden fln zten bende var 1 tane her dakika görüyorum :))))ama kalbi acaba atıyormu korkuları bitmiyor bir önceki gebelikte yasadıgımdan hep dusunuyorum

valla canım bende senin gb çok uyuyorum saat belli olmuyor aralıksız uyuyorum bende çok yemek yiyenlerden değilim sadece meyve yiyebiliyorum mandalin ve elma haricindekileri midem kabul etmiyor sürekli mide bulantısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…