selam hamişlerim nasılsınız ....
amanda amaan teyzesinin güzeeliiimi diyim yakışıklısımı bilemedim allah nazarlardan saklasın sağ salim kucağına alırsın inşallah bebişini
maşallahhhhh
amin inş teyzelerii hepimiz sağ sağlim kucağımıza alırızz bu arada 3 fata sonra ıkılı taramam var 12 haftalık olcaz cinsiyet bellli olurmu sizce
canım benim sakın hemen üzme kendini dr değiştir başka dr lara git moralini yüksek tut ne kadar ii moral o kadar sağlıklı bebekler. dualarım seninle...slm arkadaslar simdi doktordan geldim bebek gelismemis kese 6 hafta gibi bebek gözükmiyor henüz dedi kan degerleirm iki gün sonra gelicek size basarilar insALLAH siz bebisleri nize kavusursunuz
canım kitap ve dergi var bende birsürü bebeğim dergisi alıyorum ama onda hamilelikten çok bebek büyürkenki sorulara cevap var. ama öyle bir kitap aldım ki net e bile girmiyorum artık ne arasam var için de müthiş bir şey adı ve yazarı ekliyorum...Günaydın kızlar nasılsınız bebişler nasıl??
Bugün doktora gideceklerın güzel haberlerini bekliyoruz hadi bakalım hayırlısı :) Bu arada bişey duydum kalbinin attıgı ultrasonda erken görülürse erkek gec görülürse kız olurmus
ama bunların hepsi batıl inanç sonuçta öle olsa doktor derdi büyük ihtimal şudur budur diyene
kızlar ben birde dergi sormustum okuyan varmı hamilelikle ilgili kitap yada dergiler
amanda amaan teyzesinin güzeeliiimi diyim yakışıklısımı bilemedim allah nazarlardan saklasın sağ salim kucağına alırsın inşallah bebişini
maşallahhhhh
aayy belli olabiliyomuş ama net bişey yok tabi benim haftaya ptesi 2li testim nasıl heycanlanıyorum gün yaklaştıkçaaa üüüfff bir an önce ptesi olsa
teyzecikler nasılsınıız.biz bugün yavrumla görüştük,büyümüş yavrum.kanama alanı geçmiş şuanda herşey yolunda dedi dr hamdolsun.ama tüp bebek merkezi artık takip etmeyeceklerini kendi dr'uma gidebileceğimi söylediler,biraz üzüldüm ama prosedür böyleymiş.
egepol hastanesine gisen arkadaşlar vardı burda hangi doktoru önerirler acaba bana.
merhaba bebk diye bir kitap varmış ben onu alcam tümm anne ve babalrın bir birey olmadan önce okuması gereken bir kitapmış...tabiii ebru şallınında kitabını övmüşlerdi burda başka hamiş topiğinde...
o bebişin büyüklüğüne bağlı canım 11le 14 haftalar arası yapılıyomuş benimki 4,5 cm çıktı daha küçük 10 gün sonra gel dedi haftaya ptesi gidicem bakalımgörücem yine bebişimi belki yüzünü döner o zaman
canım kabus dedin, bebişimin kalp atışlarını görmeye gittiğim gün geldi aklıma. durakta arıza komşumla tartıştım, hastane önünde kara kedi geçti önümden bende biraz inanırım batıl inançlara. Allaha şükürler olsun kalp atışını gördüm, ben ümidi kesmiştim nerdeyse..slm canım naber ben bugun çok kötü uyandım bir kabussss anlatamam yani eşim 5 dakka uyandırmaya calısmıs zor uyanmısım yani neyseki gun iyi geciyor bu arada sana faceden istek yolladım tatlım:)
O lekelenme eski adetten kalanlardır canım ya, korkma. yine devam edrse doktora gidersin. ama endişelenme, rahat ol.esim geldi oda diyorki drun orda yoktur ebeylede anlasamayiz yarin gideriz diyor
belkide bosuna evham yapiyorum. Burda yeni dogum yapmis bir arkadas var banada dedi ayni leke gibi geciyordu
dedi onada ilac vermems kirmizi kan gormeden ilac vermiyormus zaten bir baska kizdada normal kanama olunca serum ve ilac vermis gebeligi devam ediyor hala.
durup dururken aklima dusurdu dr ya ben hic bilmem boyle seyleri dikkatte etmem
gayette rahattim pimpirikli oldum ciktim. biraz daha beklicem gitmek icin.
ikide bir gideyim diyorum sonra vazgeciyorum . tam lekede yok cunku. of ya siir oldum kendime
aayy belli olabiliyomuş ama net bişey yok tabi benim haftaya ptesi 2li testim nasıl heycanlanıyorum gün yaklaştıkçaaa üüüfff bir an önce ptesi olsa
canım bu ikili tarama 12. haftasında yapılcak dimi??
slm canım naber ben bugun çok kötü uyandım bir kabussss anlatamam yani eşim 5 dakka uyandırmaya calısmıs zor uyanmısım yani neyseki gun iyi geciyor bu arada sana faceden istek yolladım tatlım:)
canım lütfen üzülme henüz çok erkenslm arkadaslar simdi doktordan geldim bebek gelismemis kese 6 hafta gibi bebek gözükmiyor henüz dedi kan degerleirm iki gün sonra gelicek size basarilar insALLAH siz bebisleri nize kavusursunuz
selam arkadaşlar nasılsınız ben daha yeni kahvaltı yapıyorum yaa herkes çok kızıyor siz ne yapıyorsunuz sabah kalkıp kahvaltı yapıyormusunuz ben hep uyuyorum geç kalkıyorum annem eltim bebek böle büyümze diyorlar uykumla vicdanım arasında kalıyorum doktor demişti ki zorlama kendini bebek depodan kullanır demişti.
siz ne diyorsunuz
hemen bakıyım onaylıym cnm....buara bende hep kabus görüyorum normalmiş hamillerde.. oku öyle yat ben cevşen bile tutyorum yastığımda korkudan kalbim duracak töbeeee:26:
canım kabus dedin, bebişimin kalp atışlarını görmeye gittiğim gün geldi aklıma. durakta arıza komşumla tartıştım, hastane önünde kara kedi geçti önümden bende biraz inanırım batıl inançlara. Allaha şükürler olsun kalp atışını gördüm, ben ümidi kesmiştim nerdeyse
selam arkadaşlar nasılsınız ben daha yeni kahvaltı yapıyorum yaa herkes çok kızıyor siz ne yapıyorsunuz sabah kalkıp kahvaltı yapıyormusunuz ben hep uyuyorum geç kalkıyorum annem eltim bebek böle büyümze diyorlar uykumla vicdanım arasında kalıyorum doktor demişti ki zorlama kendini bebek depodan kullanır demişti.
siz ne diyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?