2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba canım. nasılsın? Ya ben sabahtan C vitamini aldım, onu da kustum.((( yemek de yiyemiyorum. napcam bilmiyorum. geçmişti kusmalarım ama bugün yine.... ama açımm.. (((

iyiym cnm noolsun az bişi kaldı gribimdenn hiç bişi yapıcak halim yok temzlik yarına kaldı.Anca pazara çıkabilirim eşimle.Oda portakal aşkına Canım sen tost paates falan devam et o tip şeylere ki tutuyo gerçekten

[/QUOTE]

Canım benim yaşım 24 olucaktı.Ben düzeltmeye çalıştım ama bilmiyorum oldumu sen düzeltirsin yinede

meyve tutar ağzına zeytin at bir daha geldiğinde ne biliyim dolapta ne varsa at bi parmak öle ii oluyor ma sofra sevmiyorum ya gözüm doyuyoo

zeytin deme bana ya ((( normalde de yiyemiyorum zaten.

// bişeyler atıştırayım ben canlarım yoksa bayılcam birazdan. napsam acaba hafif olsa? .. neyse uydururum bişeyler. hadi birazdan görüşürüz.

merhaba canım. Nasılsın? Ya ben sabahtan c vitamini aldım, onu da kustum.((( yemek de yiyemiyorum. Napcam bilmiyorum. Geçmişti kusmalarım ama bugün yine.... Ama açımm.. (((

slm kızlar nslsnz bakalım ben hiç ii değilim yediğim yer,nde durmuyo su bile içsem çıkarıyom ve çok halsizim önümüzdeki hafta ense kalınlığına bakılcak sizlerden baktıran oldu mu hiç değeri ne olmalı adaş sen nslsn ne var ne yok

Kara kedin mi var evde? Kontrolün ne zaman? inşallah duycaksın kalp atışlarını. pozitif düşün canım. Allah kimseye evlat acısı yaşatmasın.

evet canım bi tane siyah bi tane beyaz 2 kızım var pazartesi gidicem kontrole inşallah bi sorun yoktur bebişimde saglıkla gelsin hepimizin bebişi

pelin sen ne ediyon sen nslsn nsl gidiyo

ilacımı değiştirdi doktor dün.daha doğrusu o ilacı kullandığımı söyleyemedim bile bu akşama kadar bişi olmazsa ilaç işe yarıycak demektir.midem bulanıyor hafiften yattığım yerden yazıyorum.kusuyorum diyosun ya.kustuktan sonra dza yemek yiyo musun ama?

normalde 8 haftalıktı ama kese 6 haftalık gibi bebişte görünmüyomuş 2 gün sonra vericeklermiş tahlillerini

o 2 gün ölüm gibi gelir artık Allah yardım etsin.benimde 1 hafta geriden geliyor ama bebiş göründü benim.doktor amcası da baya bi dürteledi rahatını kaçırdı :)

eşiniz hamile olduğunuzu bile bile size küsüp konuşmamazlık yapanı varmı bazı nedenlerden dolayıı
valla esimin hic oyle halleri yoktur. kusmez yani zaten kolay kolay hamile olsamda olmasamda.

Canım benim yaşım 24 olucaktı.Ben düzeltmeye çalıştım ama bilmiyorum oldumu sen düzeltirsin yinede [/QUOTE]
duzelttim canim
normalde 8 haftalıktı ama kese 6 haftalık gibi bebişte görünmüyomuş 2 gün sonra vericeklermiş tahlillerini

o oneml degil ki ama benimkide 8+6 olmasi lazi ama 6+5 gbi gorunuyor cunku gec dollenme
belki oda oyledr, ay kimseninkine birsey olmasin bende yuregim agzimda geciriyorum gunleri resmen ya.

valla esimin hic oyle halleri yoktur. kusmez yani zaten kolay kolay hamile olsamda olmasamda.

Canım benim yaşım 24 olucaktı.Ben düzeltmeye çalıştım ama bilmiyorum oldumu sen düzeltirsin yinede
duzelttim canim

o oneml degil ki ama benimkide 8+6 olmasi lazi ama 6+5 gbi gorunuyor cunku gec dollenme
belki oda oyledr, ay kimseninkine birsey olmasin bende yuregim agzimda geciriyorum gunleri resmen ya.[/QUOTE]

Ya bende dedim geç döllenme falandır diye ama onun doktoru çok cinsd ne açıklama yapıyo ne bişi başkasına git dedim geçen uzakta dedi Ayy aynen kazasız belasız girsek mayıs hazirana

sağol canım bebek die kitabi aradım internette bulamadm yazarını biliyormusun? ebru şallının kitaplarını alıcam mutlaka

yaa bilyodum unuttum hatrlamıyorum ama kitap bir ay olmuş çıkalı herhalde avmlerde her yerde reklamı vardı....

ebru şallaı belki manken iyi bir anne olmayabilir gibi düşünce olabilir ama çok yararlı bilgiler yazmış kitapta hatta çok ileri doktorların prof.ların (seçkin) öneri ve görüşleri varmış...

adaş sen naslsn ne var ne yok nsl gidiyo ben ne yesem çıkarıyom ya

adaş sen naslsn ne var ne yok nsl gidiyo ben ne yesem çıkarıyom ya

canım halamı aslında yavastan gecmesi lazım artık. bende yok çok şükür iştahım yernde bu aralar ama yemek bulamıyozkı güzel ben yapamıyomee esımde makarna patates menemn baska yok

kızlar simdi bizim sac boyamamız sakıncalı dimi:26:

cnm aslında kesin bi kanıt yok yanii zararlı olduğuna dair ama gene de dr lar pek tavsiye etmiyoo ama ben mecburen boyatıcam 1 kere kendi rengine döndürmem lazım çünkü şimdi çok açık kumralll alttan kahverengiler çıkıcak o da çok kötü bi görüntüü bildiğim en rahat aradaki 3 aylık dönem sen gene bi dr una sor cnm ok lerse o dönemde yaptır derim..çünkü doğurduktan sonra emme süresince tavsiye etmiyolarr sütten geçiyoo die...organik bitkisel olanlar tabiiki tercih edilmeli bildiğim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…