o haftalarla ilgili problemini bu sayfadaki hesaplama çözer bir bak istersen
Gebelik Haftas Hesaplama
bana yazmış cnm onu.pelinler karıştı sanırım
geçmiş olsun canım su içmeye çalış böyle minik minik yudumlarla hiç hasta olmasak çok süper gecse şu hamilelik
canım çok saol verdigin bilgiler için bana 2 test yapıldı suan virüs tasımıyorum ve diger testte pozitif çıktı yani bu mikroba karsı asılı gibiymişim tekrar yapmaya gerek yok dedi doktor benimkilerde zaten evden dısarı çıkmıyorlar ve sadece kuru mama yiyiyorlar doktor bana evden yolla dese bile yollamazdım canım onlar benim :) şükür ki bir sorun yok canım
iyi bir ohh cekmek istiyorum yarin saat onda randevum tr saatine göre onbir yaniii oniki bir gibi anca gelirim canim cok bekletiyorlarda ama gelir gelmez ilk isim size yazmak olucak iyide olas kötüde olsa
canım parol içebilirsin... benim doktorum ağrılarım için parol içebilirsin dedi... bi kaç arkadaşımdanda duymuştum...
pardon cnm bende dün haftalarla ilgili sorunca karıştı
canım sana toksoplazma igg testi yapıldı mı?
kedi beslediğin için bence sende bağışıklık vardır toksoplazmaya karşı
anladım iyi sevindim senin adına bağısıklıkmı kazandın yoksa...?
anladım sen yine dikkat et bende sorun çıkmadı ama benimki kıskanç evdeki kuşa neler ediyo onu sevince bebeğide kıskanırsa diye kokyorum aslında bakalım belkide göndericem bak bu benim sümbülüm ...
halın aynı benim halımdan :))anladım iyi sevindim senin adına bağısıklıkmı kazandın yoksa...?
anladım sen yine dikkat et bende sorun çıkmadı ama benimki kıskanç evdeki kuşa neler ediyo onu sevince bebeğide kıskanırsa diye kokyorum aslında bakalım belkide göndericem bak bu benim sümbülüm ...
Anladım sen yine dikkat et bende sorun çıkmadı ama benimki kıskanç evdeki kuşa neler ediyo onu sevince bebeğide kıskanırsa diye kokyorum aslında bakalım belkide göndericem bak bu benim sümbülüm ...
benimkide minoset verir klasikaman geçer inş birazdan kolonyaya ova ova eşim gelsin acındrırırım kendimi ona birazda İki gün portakal suyu içtim sanırım ondanda ağrıyo
ahahah biz az değilizyok canm portakal suyu uykusuzluk falan yapar bol enerji c vitamininden dolayı
canım bünyeden bünyeye değişiyo böle düşünme ben su içsem midem bulanıyo yediğim içimde kalmıyo netceğimi şaştım acaba serum mu yesem netsem çünkü halsizde kalıyom işyerinde uyuycam resmn ya
sizinle paylaşmak istedim çok duygulu inş. bizlerde bebeğimizi zamanı gelince sağlıklı bi şekilde kucağımıza alırız..
MUTLU MASAL PHOTOGRAPHY - Doğum Fotoğrafçısı ve Düğün Fotoğrafçısı: Doğum Hikayesi: ALYA BeBeK
sata gore kac olman lazim ve bebek kac gorunuyor ?benimki gebelik takvimine uymuyor.geriden geliyoruz baya bi geç döllenme benimki
sata gore kac olman lazim ve bebek kac gorunuyor ?
benim gec sata gore 8+6 ama bebek 6+5 // 2 hafta fark var. dogum tarihinide 2 hafta ileri atmis oldu boylece
sumbulun cok sevimli benimde hayalim hep bir kopegim olmasi yonunde, ins birgun bahceli bir evim olursa
bi golden almak istiyorum. evde bakamam ama bahcede guzel olur :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?