2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

anladım iyi sevindim senin adına bağısıklıkmı kazandın yoksa...?

anladım sen yine dikkat et bende sorun çıkmadı ama benimki kıskanç evdeki kuşa neler ediyo onu sevince bebeğide kıskanırsa diye kokyorum aslında bakalım belkide göndericem bak bu benim sümbülüm ...

Eklentiler

• $sümbül.webp
    17 KB · Görüntüleme: 21
canım parol içebilirsin... benim doktorum ağrılarım için parol içebilirsin dedi... bi kaç arkadaşımdanda duymuştum...

benimkide minoset verir klasik aman geçer inş birazdan kolonyaya ova ova eşim gelsin acındrırırım kendimi ona birazda İki gün portakal suyu içtim sanırım ondanda ağrıyo

canım sana toksoplazma igg testi yapıldı mı?
kedi beslediğin için bence sende bağışıklık vardır toksoplazmaya karşı

yok bağıklık yok ama tokso çıkmadıda kediciğim benden kokoştur parfumleri şampuanları bakım vitamin aşılar maş. ona kendimden iyi baktım dr. test sonuçlarını gördü değerlerin iyi olmasydı ilaç vercektim dedi bend rahatladım... negatif yazıyodu testte....

oy minnoşummm yerim ağzını seninn

halın aynı benim halımdan :))

ooyyy benimde leonum vardııı hamile olunca verdim ben eşim zaten yer arıyodu vermek için ağladım arkasından kuzum benim ayaklarımda yatardı hep ayrılmazdı benden

çok şeker kedileiriniz ya bende çok seviyom da eşim boşver diyo sen böleyken hayvan besleyemeyiz diyo

benimkide minoset verir klasik aman geçer inş birazdan kolonyaya ova ova eşim gelsin acındrırırım kendimi ona birazda İki gün portakal suyu içtim sanırım ondanda ağrıyo

ahahah biz az değiliz yok canm portakal suyu uykusuzluk falan yapar bol enerji c vitamininden dolayı

muz yee çok iyi geliyor bide ekşi elma yeşil ...

çok güzeldi canımmmm bende istiyorum doğum fotoğrafçısı ama biraz pahalılar gibi bakalım o zamana kısmet olursaa yaptırmak istiyorummm en olmadı ikizim benimle birlikte girecekmiş doğuma yanlız doğuramazmışımm o çeker çileğimin fotolarını eeee teyzanne olacak kolay değil dimi

benimde bi zamanlar golden retreiver köpeğim vardı mobilyaları kabloları en son duvarları yemeye başlayınca vermek zorunda kaldık bende ağlaya ağlaya verdim haftalarca da ağladım hala bile unutamıyorum.

benimki gebelik takvimine uymuyor.geriden geliyoruz baya bi geç döllenme benimki
sata gore kac olman lazim ve bebek kac gorunuyor ?
benim gec sata gore 8+6 ama bebek 6+5 // 2 hafta fark var. dogum tarihinide 2 hafta ileri atmis oldu boylece

sumbulun cok sevimli benimde hayalim hep bir kopegim olmasi yonunde, ins birgun bahceli bir evim olursa
bi golden almak istiyorum. evde bakamam ama bahcede guzel olur :)

aha gülcan ats geldi.kız ben kaç gün kumlucadaydım yaaa.hastanede yattım.sen kumlucada hangi doktora gidiyosun?

sata göre 10+2 ama ben 9+2yim bir hafta geriden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…