2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Canım bak bebek kıpır kıpırsa hiç korkma allahın iznıyle bişey olmaz Benim 2 arkadaşım var yatak yorgan kan revandı ama o bebekler doğdu ve cok sağlıklı Kanaman bir nedenden yorulman olabilir ilaçlarını aman kullan ve en azından bir kaç hafta yat ama gercekten yat yani ayağını yukarı kaldır yastık koy arada altına. Sadece cişe kalk Bak bende öyleydim bitti gitti şükür ama 20 gndür ilk defa bugün sokağa çıktım sakın bozma moralini Doktor gececek derse gecer. Düşecek bebeğe zaten düşecek diyolar canım

arkadaşlar ben çok oturdum yatağıma dönmem lazım,dualarınızda beni unutmayın. üzüntülü arkadaşlarıma rabbimden sabır diliyorum...

sana ne olduu ben kaçırmısım orayı ama kendime dua ederken hepinize edicem arkadaşlar hepimizn bebişi saglıkla gelsin dünyaya allah korusun onları

sana da geçmiş olsun tatlım benim birde agrım var sende olmusmuydu

adet sancısı gibi hafiften vardı ama çok değil sinsi sinsi bir ağrı...benim senin gibi rahimde kanama olan arkadaşım vardı dr lara inat inandı bebeğine 3 ay kalkmadı hiç kızı şimdi 3 yaşında. üstelik 6.5 aylık doğum yaptı bebeği de inatlaştı ve hayata tutundu şimdi sağlıklı çok çok. sen hayatı unut ve yat yemeği falan boşver kendini doyur yeter o da geçiştir.şimdilerde çok önemli değil yediklerin. ne olur sonra pişman olacağın şeyler yapma dinlen yataktan kalkma .ne işin var pc başında....

Cnm amac karin dogurmak degil mi bir iki hafta peynir ekmek yense olmuyor mu?

Iki yumurta kirilir olmadi makarna... Daha olmadi cok duskunse yemege disardan yersiniz....

Senin mutlaka dinlenmem gerekiyor boyle bir zamanda temizlik yemek dusunmemen lazim.

Bu arada sadece sen ve esin degil mi? ne olacak iki kisinin yemeginden? idare edilir diye dusunuyorum.

sana ne olduu ben kaçırmısım orayı ama kendime dua ederken hepinize edicem arkadaşlar hepimizn bebişi saglıkla gelsin dünyaya allah korusun onları

canım 6 haftalıkken bir kanama yaşadım ozmandan beri mecbur kalmadıkta oturmuyorum uzun süre. tuvalet namaz ve yemek yemek için kalkıyorum.iştahta kapalı zaten. onun dışında yatıyorum bebişim için.

moral ve desteginiz için çok teşekkürler ben bi saat 4 te işte doktora gitmeden önce pembe gibi gördüm öyle tam kan degil yani şimdi 3 saat sonra geldim baktım sadece akıntımsı beyaz pembe bi kanama vardı bu arada acıkca yazdım kusura bakmayın igne oldum inşallah gececek bide progestan verdi doktor 200 lük günde 3 tane baya bir sersem olacaksın ama çok uzun kullanmayacagız dedi moralim bozuldu tabikiiii

canim benimkide tüp bebekti cok üzgünüm okadar asamadan sonra bebisim gelismemis nekadar ara vermem gerekiyor ikinci bebeyi alabilmek icin cok kötü durumdayim gene aynisini yasarsam genetik taramami yaptirsam neden böyle oldu saglikli sperm yumurta sorun ne olabilirdi ki cok kötüyüm caresizim hissetmistim ben bunlari

Dusuk onlemek icin ayni hapi ben hamile kaldigim ilk gunden bu yana kullaniyorum. 3 ayimi doldurana kadarda kullanmaya devam demisti doktorum.

Oyle bir sersemlik vermiyor sadece birazcik uyku hali yapiyor onun disinda hersey normal.

Moralini oyle herseye bozma! yuksek tutman gerektigini biliyorsun.

canım 6 haftalıkken bir kanama yaşadım ozmandan beri mecbur kalmadıkta oturmuyorum uzun süre. tuvalet namaz ve yemek yemek için kalkıyorum.iştahta kapalı zaten. onun dışında yatıyorum bebişim için.

ay canım ya ben ilk okudugumda gecti normal hayata döndün sandım nede olsa şimdi kış dısarıda bizi cezbeden bişey yok bol bol yatalım :)

Canım eğer kanaman devam ediyosa yadda arada lekelenme oluyosa ne yemeğe kalk ne namaza. Yalnış anlama bende namaz kılıyıyorum ama kılamadım anca anca başlıycam şimdi ama ben yemeği bile yatakta yedim yani. Mia canım Allah yardımcın olsunda biri gelip sana baksa en azından 15 -20 gün olmaz öyle tek başına canım yada sen yapıyosan hemen al yemeğini yattığın yerde ye bırak eşin gelince kaldırsın a

canım üstten mi baktı alttan mı?

tuanamacım Allah'ım hakkında hayırlısı ne ise öylesini nasip etsin,üzülme demek anlamsız olacaktır biliyorum ama kendine dikkat etmelisin....

Geçmiş olsun canım,dikkat et kendine..allahın izniyle inş. bugünleri atlatırsın..

ahh canım ya keske öyle olsa ama benim eşim vucut geliştirme yapıyor mart ayında yarısmaya girecek ve her ögünü çok önemli bizim beslenme işi evde en çok ciddiye alınan konu yani :) allahtan kolay yemekler yapıyorum standart zaten tavada tavuk yanına pilav fln onun dısında yatıcam artık ne yapalım her evin düzeni farklı

Cnm arkadasim gercekten cok ama cok uzuldumm. Ne desemde yaralarini sarsam? nasil uzun ve yorucu bir yol oldugunu cok iyi biliyorum ama hersey bitmis degil. ALLAH buyuk cnm ve emin ol ki bundada vardir bir hayir...

Cnm benim bak hamilelik hormonu salgiladigi icin vucut 6 ay boyunca tekrar hamile kalma sansi cok yuksekmis. Doktorunla konus mutlaka ara vermek istemedigini soyle ve en kisa zamanda tup bebek icin gerekli adimlari atmak istedigini dile getir. Ben yurt disindayim burda liste o kadar uzun ki bana 8 ay sonraya vermislerdi. Sanirim trde oyle degil insaALLAH en kisa zamanda tekrar bir mucize nasip eder Rabbim.

Asilama yaptirmak istermisin bilmiyorum ama tup bebek tarihine kadar aradaki zamanda asilamayla deyerlendir. Eger kurtaj olmadiysan beklemek zorunda degilsin ama eger kurtaj olursan ki hic boyle birsey dilemiyorum en az iki ay beklemek zorundasin cnm.

Bu arada folic asitlere devam et cnm bu bebeginin bedensel engeli olmasini engellemek icin cok onemli bir faktor.

Rabbim sabir versin. En kisa zamanda yaralarini saracak acilarini unutturacak bir melek nasip etsin sana.

alttan bakti cani alti haftalik gebelik gibi dedei kese kücük bebek yok bende anlamadim neye ugradigimi sasirdim tek carem kan degerlerini beklemek gec döllenme deme sansimda yok cünki tüp bebekti

gerçekten çok üzgünüm canım
ama ümidini yitirme olur mu
umarım kan değerin güzel çıkar
ne zaman alacaksın kan sonucunu?

Anliyorum cnmm ama sen yinede mumkun mertebe kimildama. Esinde yapsin arada bir kendi tavugunu.

Simdi nazlanmiyacanda ne zaman nazlanacan? kaldiki suan mecbursun nazda degil.

InsaALLAH hersey duzelir cnm moralini bozmak yok ok?

canim destegin icin cok sagol bende yurt disindayim tedaviye baslamam gerekmiyor dondurulmus embryolarim var sadece trasnfer gerekiyor ama genetik baktirsam gelismediyse yada bis gebelikse genetikte sorun vardir demek cok zor canim cok evimize kara perde cekilmis gibi esimi ilk defa aglarken gördüm kahroldum dayanamiyorum düsünemiyorum yasayamyiorum boguluyorum etrafimda kuzenlerim hep benle ayni hamileydi onlarin gelisdigini görmek dogumlarini hic unutturmicak bana acimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…