Slm kızlar sizinle konusurken wc gittim bi baktım pembe bi kan var hemen doktora gittim yeni geldim düşük tehlikem varmış bebek çok iyi ama kıpır kıprdı kesenin etrafında kanama var doktor ilaç ve igne verdi bunları al gececek dedi yinede umutsuzum mutsuzummmmmm
arkadaşlar ben çok oturdum yatağıma dönmem lazım,dualarınızda beni unutmayın. üzüntülü arkadaşlarıma rabbimden sabır diliyorum...
sana da geçmiş olsun tatlım benim birde agrım var sende olmusmuydu
haklısın canım ama benim burda kimsem yok hadi temizligi fln bi kenara bırak gunde 3 ögün yemek düzeni var nasıl kalkmayayım offff allah hepimize yardım etsin inşallah bisey olmaz bide nasıl tatlıydı kıpır kıpır durmadı yerinde bebegim benim yaaaaa
sana ne olduu ben kaçırmısım orayı ama kendime dua ederken hepinize edicem arkadaşlar hepimizn bebişi saglıkla gelsin dünyaya allah korusun onları
Canım bak bebek kıpır kıpırsa hiç korkma allahın iznıyle bişey olmaz Benim 2 arkadaşım var yatak yorgan kan revandı ama o bebekler doğdu ve cok sağlıklı Kanaman bir nedenden yorulman olabilir ilaçlarını aman kullan ve en azından bir kaç hafta yat ama gercekten yat yani ayağını yukarı kaldır yastık koy arada altına. Sadece cişe kalk Bak bende öyleydim bitti gitti şükür ama 20 gndür ilk defa bugün sokağa çıktım sakın bozma moralini Doktor gececek derse gecer. Düşecek bebeğe zaten düşecek diyolar canım
Cnmmmmmmmmmmm nasil uzuldugumu anlatamammm Rabbimmmm hayirlisini versin ne olur kendini sakin suclama ve koyuverme.
Tabikide uzulecen ama hayat devam ediyor umudunu yitirme sakin. Senin yasadiklarini 6 ay once bende yasamistim ve benim bebegim dogal yollarla olmadigi icin umudumu herseyimi yitirmistimm (tup bebek tedavisi goruyordum cnm) ama sonra cok sukrettim halime cnm vardir elbette bundada bir hayir dedim.
Arada 4 ay sonra asilama yapalim dedi doktorum ama umudunuz olmasin sadece ocaga (ocak 2012'deydi birdahaki tup bebek denemem) kadar bos gecirmiyelim denemekten zarar gelmez dedi. Cok sukur ALLAH'ima binlerce kez sukurler olsun tuttu. Bebegim benimle...
Herseyde bir hayir var sakin unutma. Buyuk ihtimalle ozurlu oldugu icin devam etmedi yasamina dedi doktor...
Eminim sende en kisa zamanda tekrar gebe kalirsin ALLAH'in izniyle.
moral ve desteginiz için çok teşekkürler ben bi saat 4 te işte doktora gitmeden önce pembe gibi gördüm öyle tam kan degil yani şimdi 3 saat sonra geldim baktım sadece akıntımsı beyaz pembe bi kanama vardı bu arada acıkca yazdım kusura bakmayın igne oldum inşallah gececek bide progestan verdi doktor 200 lük günde 3 tane baya bir sersem olacaksın ama çok uzun kullanmayacagız dedi moralim bozuldu tabikiiii
canım 6 haftalıkken bir kanama yaşadım ozmandan beri mecbur kalmadıkta oturmuyorum uzun süre. tuvalet namaz ve yemek yemek için kalkıyorum.iştahta kapalı zaten. onun dışında yatıyorum bebişim için.
Slm kızlar sizinle konusurken wc gittim bi baktım pembe bi kan var hemen doktora gittim yeni geldim düşük tehlikem varmış bebek çok iyi ama kıpır kıprdı kesenin etrafında kanama var doktor ilaç ve igne verdi bunları al gececek dedi yinede umutsuzum mutsuzummmmmm
canım 6 haftalıkken bir kanama yaşadım ozmandan beri mecbur kalmadıkta oturmuyorum uzun süre. tuvalet namaz ve yemek yemek için kalkıyorum.iştahta kapalı zaten. onun dışında yatıyorum bebişim için.
canim benimkide tüp bebekti cok üzgünüm okadar asamadan sonra bebisim gelismemis nekadar ara vermem gerekiyor ikinci bebeyi alabilmek icin cok kötü durumdayim gene aynisini yasarsam genetik taramami yaptirsam neden böyle oldu saglikli sperm yumurta sorun ne olabilirdi ki cok kötüyüm caresizim hissetmistim ben bunlari
canım üstten mi baktı alttan mı?
Cnm amac karin dogurmak degil mi bir iki hafta peynir ekmek yense olmuyor mu?
Iki yumurta kirilir olmadi makarna... Daha olmadi cok duskunse yemege disardan yersiniz....
Senin mutlaka dinlenmem gerekiyor boyle bir zamanda temizlik yemek dusunmemen lazim.
Bu arada sadece sen ve esin degil mi? ne olacak iki kisinin yemeginden? idare edilir diye dusunuyorum.
canim benimkide tüp bebekti cok üzgünüm okadar asamadan sonra bebisim gelismemis nekadar ara vermem gerekiyor ikinci bebeyi alabilmek icin cok kötü durumdayim gene aynisini yasarsam genetik taramami yaptirsam neden böyle oldu saglikli sperm yumurta sorun ne olabilirdi ki cok kötüyüm caresizim hissetmistim ben bunlari
alttan bakti cani alti haftalik gebelik gibi dedei kese kücük bebek yok bende anlamadim neye ugradigimi sasirdim tek carem kan degerlerini beklemek gec döllenme deme sansimda yok cünki tüp bebekti
ahh canım ya keske öyle olsa ama benim eşim vucut geliştirme yapıyor mart ayında yarısmaya girecek ve her ögünü çok önemli bizim beslenme işi evde en çok ciddiye alınan konu yani :) allahtan kolay yemekler yapıyorum standart zaten tavada tavuk yanına pilav fln onun dısında yatıcam artık ne yapalım her evin düzeni farklı
Cnm arkadasim gercekten cok ama cok uzuldumm. Ne desemde yaralarini sarsam? nasil uzun ve yorucu bir yol oldugunu cok iyi biliyorum ama hersey bitmis degil. ALLAH buyuk cnm ve emin ol ki bundada vardir bir hayir...
Cnm benim bak hamilelik hormonu salgiladigi icin vucut 6 ay boyunca tekrar hamile kalma sansi cok yuksekmis. Doktorunla konus mutlaka ara vermek istemedigini soyle ve en kisa zamanda tup bebek icin gerekli adimlari atmak istedigini dile getir. Ben yurt disindayim burda liste o kadar uzun ki bana 8 ay sonraya vermislerdi. Sanirim trde oyle degil insaALLAH en kisa zamanda tekrar bir mucize nasip eder Rabbim.
Asilama yaptirmak istermisin bilmiyorum ama tup bebek tarihine kadar aradaki zamanda asilamayla deyerlendir. Eger kurtaj olmadiysan beklemek zorunda degilsin ama eger kurtaj olursan ki hic boyle birsey dilemiyorum en az iki ay beklemek zorundasin cnm.
Bu arada folic asitlere devam et cnm bu bebeginin bedensel engeli olmasini engellemek icin cok onemli bir faktor.
Rabbim sabir versin. En kisa zamanda yaralarini saracak acilarini unutturacak bir melek nasip etsin sana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?