2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bende 8 haftalığım hiç bir değişim yok kilomda,ama herkes 3-4 aylarında almaya başlarsın kilo diyor bilemeyecem artık:)

InsaALLAH cnm 12 haftami iple cektim... Gerci bununla bitmiyor herseyi riskli dogumuna kadar dogdukdan sonrada bitmiyorki.

Basin sagolunsun cnm, aminnnnnn insaALLAH rabbim birdaha yasatmaz kimseyede yasatmaz insaALLAHHHHHH.

Dedigin gibi kotu bir tecrube gecirince daha tedbirli oluyosun mecburen ceken bilir cunku. Ama kendinide cok kasma sonucta hersey olacagina variyor Rabbimden her daim hayirlisini dilemek gerekiyor.

mrh sizlerdede mi sıkıntı vardı anama falan bende evden çıkmadım kaç zamandır benimde daha önceki muayenede doğum tarihi 11 hazirandı ama haftasonu 9 haziran dedi drum aynıyız galiba...

Canım benimde 11 hazirandı ama son kontrolde doktor 21 mm 8+ 5 olmuş dedi halbuki 8+3 teydim ve biz yumurta takibi yapmıştık doktorla o yüzden hangi gün hamile kaldığımızı bile biliyoz yani herhalde boyutu iyi gibi öyle cıktı tabi değişebiliyomuş bu + - 2 3 gün fark edermiş mesela bi daha ki kontrolde 10+ 5 olmam gerekirken 10+ 3 cıkabilirim cok normal yani. Ben sezeryan istiyorum canım o yzden Allah kısmet ederse Haziran başı en gec olur inşallah Benim lekelenmem oldu normalde kahverengiyse sorun olmuyo doktor bir kaç gün dinlen der ama daha önce düşük yaptığım için daha temkinli olmamı daha cok yatmamı ve progestonu hap olarak tedbir amaclı zaten içiyodum kese gözüktükten sonra sonra devam ettim hala da ediuorum ayrıca Elevit ve Coraspini hiç bırakmadan içiyorum Tabi Allah ol derse olur ama tedbirimizi alıyoruz bizde kul olarak işte O zaman sen Ben Esra aynı gidiyoz ne güzrl gün gün be3lirtileri paylaşırız yani. Gerci bende hiç belirti yok bu hafta uykudada azalma başladı hafiften gögüslerde eskisi gibi sılzaması azaldı hayırlısı bakalım yemeğe son gaz devam ama:) Sadece normalden daha cok su içiyom içim yanıyo

Kizlar bende cikiyorummm, sohbetinize doyumm olmuyor ama maalesef...

Kendinize ve bebislerinize coooooooook iyi bakin.

Opuyorum hepinizi...

bana yazan arkadaslarim sabahtan beri iki gözüm iki cesme hayat karardi benim icin günesim batti melegim yok artik alttan bakti 8 haftalik kese alti hafta gibi bebek gözükmyior bile hic bisey gelismemis dedi kendiliginden düser dedi kabus gibi rüya olsa ALLAHIM uyansam keske kan sonuclarini bekleyelim genede dedi doktorumda aglayarak bana sarildi cok kötüyüm kizlar bebislerinize SIMSIKI sarilin onlar sizleri birakmadi ne yazik ki haziran annesi deyilim ben artik hepinize tsk ediyorum

slmlar hanımlar,iyi akşamlar..bugün tahliller için sağlık ocağına 8:30 gibi gittim.tabi muattap olabileceğim kimse yok..9:30 gibi doktor geldi o saate kadar açımtek gün anlaşmaları varmış,çarşambaları kan alıyorlarmış..2 hafta sonraki çarşambaya gün verdi,kiii diyor ki 2 3 tanesini yapmıyorz...yani testler için 2 hafta bekleyceğim sonra gidince orda aç aç bekletecekler maşallah çocuk doğacak sonuçları gelesiyehemen özele gittik bu arada saat oldu 10,özelde iki dk aldılar eve geldim.100 tl ücret ödedim..keşke en baştan gitseydimm.

tabi genetikte önemli bebeğin yerleştiği yerde önemli yani her anne bebek nev-i şahsına münhasır galiba

benim gobeğim daha dümdüz ya. ne zaman çıkıcak diye bekliyorum.

benimde bu hafta belirdi gibi bariz bir şekilde önce de var diyordu annem ama o gazdı sabah dümdüz oluyordu çünkü karnım ama şimdi sadece küçülüyor dümdüz olamıyor

bende 8 haftalığım hiç bir değişim yok kilomda,ama herkes 3-4 aylarında almaya başlarsın kilo diyor bilemeyecem artık:)

iyi işte ne güzel ilk aylarda kilo almamak avantaj. benim eşim hergün soruyor kilo aldın mı diye yazık kilo alınca karnım büyüyecek sanıyor canım daha zamanı var bebek büyüsün karnımda çıkar diyorum ama nafile karnım büyürse anca rahat edecek sanırım

canım benim acını o kadar iyi anlıyorum ki sana ne desem boş gelecek şu anda. ama veren allah bizi sevindirdi aldığında da sabır versin ne diyeyim... dua etmekten başka birşey gelmiyor elimden şu anda senin için ,rabbim sabrını artırsın inş...

canım benim tüp bebe :) tarih tam tam belli ve dr um bizede sezeryan dedi kıymetli bebek riske etmeyelim dedi. geç olan bebekleri böyle tabir ediyorlarmış "kıymetli bebek" .sanırım mayıs sonu ya da haziran başı gelir bizim misafirimiz de rabbim nasip ederse
herkesin bebeği kendine kıymetli tabi... bende progestan fitil, folik asit ,coraspin aynen devam canım. ben çok yoğun kanamalar yaşadım çok kötü günler geçirdim ama şimdilik iyiyiz elh ...benim iştahım açık değil,halsizlik var,uyku hissim hiç yok,göğüs ağrılarım aynen devam... rabbim sağlıkla kucağımıza aldırtsın ama bu işin garantisi yok sağlıkla doğsa kucağımızda kalsa başına sonra bişey gelse yine yapacak birşey yok .
onun için rabbimize sığınalım ne gelirse hayır gelir ondan bize...

Son düzenleme:
Slm kızlar sizinle konusurken wc gittim bi baktım pembe bi kan var hemen doktora gittim yeni geldim düşük tehlikem varmış bebek çok iyi ama kıpır kıprdı kesenin etrafında kanama var doktor ilaç ve igne verdi bunları al gececek dedi yinede umutsuzum mutsuzummmmmm

Cnmmmmmmmmmmm nasil uzuldugumu anlatamammm Rabbimmmm hayirlisini versin ne olur kendini sakin suclama ve koyuverme.

Tabikide uzulecen ama hayat devam ediyor umudunu yitirme sakin. Senin yasadiklarini 6 ay once bende yasamistim ve benim bebegim dogal yollarla olmadigi icin umudumu herseyimi yitirmistimm (tup bebek tedavisi goruyordum cnm) ama sonra cok sukrettim halime cnm vardir elbette bundada bir hayir dedim.

Arada 4 ay sonra asilama yapalim dedi doktorum ama umudunuz olmasin sadece ocaga (ocak 2012'deydi birdahaki tup bebek denemem) kadar bos gecirmiyelim denemekten zarar gelmez dedi. Cok sukur ALLAH'ima binlerce kez sukurler olsun tuttu. Bebegim benimle...

Herseyde bir hayir var sakin unutma. Buyuk ihtimalle ozurlu oldugu icin devam etmedi yasamina dedi doktor...

Eminim sende en kisa zamanda tekrar gebe kalirsin ALLAH'in izniyle.

canım allah sabır versin...zor bir durum olsa gerek.metanetli ol verende allah alanda inşallah rabbim sana en kısa zmanda nasip etsin.üzüntünü paylaşıyorum...

Moral cok onemli sakin bunu aklindan cikarma!

Zamaninda doktora gitmissin ilac yazmis dinlen demis senin yapman gereken belli.

Moralini yuksek tutup bol bol dinlen ve mumkun mertebe kalkma. Elinden geleni yap duani yap gerisi ALLAH'a kalmis.

çok üzüldüm hayatım bende aynı seyi yasadım seninle ve bugunde kanamam basladı düşük tehlikem olustu uffff 2.yide kaybetmek istemiyorum sanada allah sabır versin canım

Tuannam canım seni çok iyi anlıyorum benimde gecen sene tam senin gibi olmuştu 8 hafta diye gittim ve 6 haftada kaldığını öğrendik ve kendiliğinde 4-5 gün sonra düştü canım bunu veren Allah sana sabrınıda verecek inşallah canım benim bak şimdi çok üzülüyorsun ne desek fayda etmez ama zamanla anlarsın nasılsa diye söyleyeceklerim var sana

Ben başka bir topic te daha varım Dileği anne olmakisteyenler diye yaklaşık 10 yıldır evlat sahibi olamıyolar canım bak sen hamile kalabiliyosun bu cok cok büyük bir umut en kısa zamanda 2- 3 ay sonra bir bakmışın bu sefer sağlıklı bir gebelik başlamış senin için doğana kadar aynı benim yada bizler gibi tedirginliğin hiç bitmez ama tekrar hamile kalmanda cok kolay olabilir bundan sonraki aylarada canım tabi hazır hissettiğinde Nolur hayat karardı deme birtanem bak moral olsun diye demiyorum ama Ben hamileliğimi öğrendim hemde ne sıkıntı ne ameliyatlardan sonra 2 gün sonra da Babamın Kanser olduğunu öğrenip yıkıldık bu sefer inanki o an Bebeğimi al allahım Babamı bağışla diye günler boyu ağladım yani kötünün kötüsü var canım benim Halimize sükür yinede. Sen ağla içini dök bebeğine veda et bırak izin ve gitsin seni diğer tarafta beklesin Sen sonra nasılsa düzelip tekrar hayata döneceksin canım benim sonra yeni den heves ve cesaret olacak içinde bunları senin ve sende daha köt badireler atlatmış biri olarak canı gönülden söylüyorum canım. Biz onlara ne kadar sarılsakta eğer dünyaya gelmeye hazır değise gelmiyolar yapacak hiç bişey yok

Canımbiliyorum bu dediğim biraz garip gelicek ama senin iyiliğin için son bişey dahja söyliycem canım bu cok önemli Düşük yaptıktan bir ay sora doktor ne kadar da içinde parça yok desede mutlaka kanda gebelik testi yaptır bende 7 ay boyunca parça kalmıştı içimde ve o parca malesef rahim duvarımı inceltmiş olduğunu tesadifen miyon ameliyatından sonra öğrenmiştik Allah razı olsun şimdiki doktorum farketmişti Biliyorum şimdisi için erken bundan bahsetmek ama nolur anla neden söylediğimi sadece ilerde senin iyiliğin için canım benim. Allah yar ve yardımcın olsuncanı8m

canım bende yaşadım leke falan da değil şakır şakır kanama pıhtılı hemde .beni gören dr tehliken var demedi drek düşük yapıyorsun dedi. sonra baktı bebiş duruyordu,git evine iyi gibi ama belli olmaz dedi kendi dr um uzakta olunca ona da gidemedim. ama şimdi iyizi elh. sıkma canını moralini yüksek tut hep yat,ama illaki moral unutma. bende çok zor günler geçirdim ama atlatırsın inş...

2 lit testin dr.dilindeki tercümesi. ikili test ve ayrıntılı ulturason aynı anda yapılıyormus

hayır arkadaşım 2 li test farklı şey 2. düzey ultrasonografi farklı şeyyy 2 li test 11-14 haftalar arası oluyyoo...2. düzey ultrasonografii 20-22. haftalar arasıı....

Moral cok onemli sakin bunu aklindan cikarma!

Zamaninda doktora gitmissin ilac yazmis dinlen demis senin yapman gereken belli.

Moralini yuksek tutup bol bol dinlen ve mumkun mertebe kalkma. Elinden geleni yap duani yap gerisi ALLAH'a kalmis.

haklısın canım ama benim burda kimsem yok hadi temizligi fln bi kenara bırak gunde 3 ögün yemek düzeni var nasıl kalkmayayım offff allah hepimize yardım etsin inşallah bisey olmaz bide nasıl tatlıydı kıpır kıpır durmadı yerinde bebegim benim yaaaaa

arkadaşlar ben çok oturdum yatağıma dönmem lazım,dualarınızda beni unutmayın. üzüntülü arkadaşlarıma rabbimden sabır diliyorum...

sana da geçmiş olsun tatlım benim birde agrım var sende olmusmuydu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…