bende 8 haftalığım hiç bir değişim yok kilomda,ama herkes 3-4 aylarında almaya başlarsın kilo diyor bilemeyecem artık:)Vaalaa canım ben hamilelik testine gittiğimde normalde rahat olan esofmanın sıktığını biliyodum su an 10 :+3 teyim ama dışardan bile oo bune göiş diyo masallah diyo hemde son 2 aydıur böyle hergün büyüyo annemde hep koca göbekliymiş beniimde öyle olcak galiba
Canım rahmin geridedir ondandır yana doğru alıyosundur sonra öne şişer merak etme canım fındık kadar göbeği olanlar 3 kilo cocuk doğruyo korkma canım
En kısa zamanda inşallah :
Haftaya 12 ye basmış oluyoz ama inşallah o zaman daha az korkarız inşallah benimde daha önce düşük oldu o yüzden tedbirliyim bırak bebe kıyafeti almayı ben kendime bilke hiçbişey almıyorum sanırım düşük yaşayan anneler daha temkinli bunu yaşamayanlar daha cesur haliyle Rabbim kimseye yaşatmasın bizde tabi Bende korkuyorum Alemi cihan korkma desede işte içten gelen bişey engellenmiyo
Haftaya 12 ye basmış oluyoz ama inşallah o zaman daha az korkarız inşallah benimde daha önce düşük oldu o yüzden tedbirliyim bırak bebe kıyafeti almayı ben kendime bilke hiçbişey almıyorum sanırım düşük yaşayan anneler daha temkinli bunu yaşamayanlar daha cesur haliyle Rabbim kimseye yaşatmasın bizde tabi Bende korkuyorum Alemi cihan korkma desede işte içten gelen bişey engellenmiyo
mrh sizlerdede mi sıkıntı vardı anama falan bende evden çıkmadım kaç zamandırbenimde daha önceki muayenede doğum tarihi 11 hazirandı ama haftasonu 9 haziran dedi drum aynıyız galiba...
Vaalaa canım ben hamilelik testine gittiğimde normalde rahat olan esofmanın sıktığını biliyodum su an 10 :+3 teyim ama dışardan bile oo bune göiş diyo masallah diyo hemde son 2 aydıur böyle hergün büyüyo annemde hep koca göbekliymiş beniimde öyle olcak galiba
benim gobeğim daha dümdüz ya. ne zaman çıkıcak diye bekliyorum.
bende 8 haftalığım hiç bir değişim yok kilomda,ama herkes 3-4 aylarında almaya başlarsın kilo diyor bilemeyecem artık:)
bana yazan arkadaslarim sabahtan beri iki gözüm iki cesme hayat karardi benim icin günesim batti melegim yok artik alttan bakti 8 haftalik kese alti hafta gibi bebek gözükmyior bile hic bisey gelismemis dedi kendiliginden düser dedi kabus gibi rüya olsa ALLAHIM uyansam keske kan sonuclarini bekleyelim genede dedi doktorumda aglayarak bana sarildi cok kötüyüm kizlar bebislerinize SIMSIKI sarilin onlar sizleri birakmadi ne yazik ki haziran annesi deyilim ben artik hepinize tsk ediyorum
Canım benimde 11 hazirandı ama son kontrolde doktor 21 mm 8+ 5 olmuş dedi halbuki 8+3 teydim ve biz yumurta takibi yapmıştık doktorla o yüzden hangi gün hamile kaldığımızı bile biliyoz yani herhalde boyutu iyi gibi öyle cıktı tabi değişebiliyomuş bu + - 2 3 gün fark edermiş mesela bi daha ki kontrolde 10+ 5 olmam gerekirken 10+ 3 cıkabilirim cok normal yani. Ben sezeryan istiyorum canım o yzden Allah kısmet ederse Haziran başı en gec olur inşallah Benim lekelenmem oldu normalde kahverengiyse sorun olmuyo doktor bir kaç gün dinlen der ama daha önce düşük yaptığım için daha temkinli olmamı daha cok yatmamı ve progestonu hap olarak tedbir amaclı zaten içiyodum kese gözüktükten sonra sonra devam ettim hala da ediuorum ayrıca Elevit ve Coraspini hiç bırakmadan içiyorum Tabi Allah ol derse olur ama tedbirimizi alıyoruz bizde kul olarak işte O zaman sen Ben Esra aynı gidiyoz ne güzrl gün gün be3lirtileri paylaşırız yani. Gerci bende hiç belirti yok bu hafta uykudada azalma başladı hafiften gögüslerde eskisi gibi sılzaması azaldı hayırlısı bakalım yemeğe son gaz devam ama:) Sadece normalden daha cok su içiyom içim yanıyo
bana yazan arkadaslarim sabahtan beri iki gözüm iki cesme hayat karardi benim icin günesim batti melegim yok artik alttan bakti 8 haftalik kese alti hafta gibi bebek gözükmyior bile hic bisey gelismemis dedi kendiliginden düser dedi kabus gibi rüya olsa ALLAHIM uyansam keske kan sonuclarini bekleyelim genede dedi doktorumda aglayarak bana sarildi cok kötüyüm kizlar bebislerinize SIMSIKI sarilin onlar sizleri birakmadi ne yazik ki haziran annesi deyilim ben artik hepinize tsk ediyorum
canım benim acını o kadar iyi anlıyorum ki sana ne desem boş gelecek şu anda. ama veren allah bizi sevindirdi aldığında da sabır versin ne diyeyim... dua etmekten başka birşey gelmiyor elimden şu anda senin için ,rabbim sabrını artırsın inş...
Slm kızlar sizinle konusurken wc gittim bi baktım pembe bi kan var hemen doktora gittim yeni geldim düşük tehlikem varmış bebek çok iyi ama kıpır kıprdı kesenin etrafında kanama var doktor ilaç ve igne verdi bunları al gececek dedi yinede umutsuzum mutsuzummmmmm
Slm kızlar sizinle konusurken wc gittim bi baktım pembe bi kan var hemen doktora gittim yeni geldim düşük tehlikem varmış bebek çok iyi ama kıpır kıprdı kesenin etrafında kanama var doktor ilaç ve igne verdi bunları al gececek dedi yinede umutsuzum mutsuzummmmmm
2 lit testin dr.dilindeki tercümesi. ikili test ve ayrıntılı ulturason aynı anda yapılıyormus
Moral cok onemli sakin bunu aklindan cikarma!
Zamaninda doktora gitmissin ilac yazmis dinlen demis senin yapman gereken belli.
Moralini yuksek tutup bol bol dinlen ve mumkun mertebe kalkma. Elinden geleni yap duani yap gerisi ALLAH'a kalmis.
canım bende yaşadım leke falan da değil şakır şakır kanama pıhtılı hemde .beni gören dr tehliken var demedi drek düşük yapıyorsun dedi. sonra baktı bebiş duruyordu,git evine iyi gibi ama belli olmaz dedi kendi dr um uzakta olunca ona da gidemedim. ama şimdi iyizi elh. sıkma canını moralini yüksek tut hep yat,ama illaki moral unutma. bende çok zor günler geçirdim ama atlatırsın inş...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?