gerçekten çok üzgünüm canım
ama ümidini yitirme olur mu
umarım kan değerin güzel çıkar
ne zaman alacaksın kan sonucunu?
cnm kalçada başladıysa toplanmalarr büyük ihtimal kız geliyoo sana kuuzmm hadii hayırlısı olsun bakalım....Ben 12 haftaligim ve karnim dumduz. Artik endiselenmeye bile basladim. 1.300 gr almisim ama ldigimin hepsi kalcada benim. Karnimda hicbirsey yok. Sadece kasinti var. Hala eski pantalonlara da raatlıkla giriyorum. Bneim bebis buyumuyor mu diye ck endiseleniyorum
cnm bencedee bol bol dinlen mutlaka yorulmadım deyipp ağır bişiler yapma sakın bazen hamiş olduğumuzu unutuyoruz ama ilk 3 ay önemli kızlar bazen bende dikkat etmiyorumm ama 12 haftadan sonra rahatlıcaz inşallahh en azından 3 ay rahatız sonra bebiş büyücek ve gene sıkıntılı ve en heyecanlı dönem gelicekkCnm bol bol dinlen kendini hic birsey icin yorma. Bende 6 haftadir evdeyim isede gitmiyorum ama hersey yolundaysa onumuzdeki hafta son sonra ise tekrar devam edecegim.
Korkuyorum gerci ama napalim...
Seninde o zaman dogumun 9 haziran ALLAH nasip kismet ederse. Hadi bakalim hayirlisi.
banada diyo top gibi ne tatlı oldun sen
afiyet olsun kuzuya da sana da cnm..kızlar ben çıkıyorum şimdilik bebiş acıktıkocaman öpüm sizi
şunu okudum yaaa inan elim ayağım kesildi cnm ilk yazından sonra öyle bi umut vardı ki cnm içimdee ama hala var hala dua ediyorum kan değerlerin için cnm yaaaa çok üzgünüm anlatamammm....bana yazan arkadaslarim sabahtan beri iki gözüm iki cesme hayat karardi benim icin günesim batti melegim yok artik alttan bakti 8 haftalik kese alti hafta gibi bebek gözükmyior bile hic bisey gelismemis dedi kendiliginden düser dedi kabus gibi rüya olsa ALLAHIM uyansam keske kan sonuclarini bekleyelim genede dedi doktorumda aglayarak bana sarildi cok kötüyüm kizlar bebislerinize SIMSIKI sarilin onlar sizleri birakmadi ne yazik ki haziran annesi deyilim ben artik hepinize tsk ediyorum
hadi yaaa bende devlettte yaptırcam onlarıı da daha gidemedim yarın kısmetse gidicemmm en azından halletmişsin cnm gözün aydın..sonuçların iiidri umarım cnm....slmlar hanımlar,iyi akşamlar..bugün tahliller için sağlık ocağına 8:30 gibi gittim.tabi muattap olabileceğim kimse yok..9:30 gibi doktor geldi o saate kadar açımtek gün anlaşmaları varmış,çarşambaları kan alıyorlarmış..2 hafta sonraki çarşambaya gün verdi,kiii diyor ki 2 3 tanesini yapmıyorz...yani testler için 2 hafta bekleyceğim sonra gidince orda aç aç bekletecekler maşallah çocuk doğacak sonuçları gelesiye hemen özele gittik bu arada saat oldu 10,özelde iki dk aldılar eve geldim.100 tl ücret ödedim..keşke en baştan gitseydimm.
Slm kızlar sizinle konusurken wc gittim bi baktım pembe bi kan var hemen doktora gittim yeni geldim düşük tehlikem varmış bebek çok iyi ama kıpır kıprdı kesenin etrafında kanama var doktor ilaç ve igne verdi bunları al gececek dedi yinede umutsuzum mutsuzummmmmm
canim destegin icin cok sagol bende yurt disindayim tedaviye baslamam gerekmiyor dondurulmus embryolarim var sadece trasnfer gerekiyor ama genetik baktirsam gelismediyse yada bis gebelikse genetikte sorun vardir demek cok zor canim cok evimize kara perde cekilmis gibi esimi ilk defa aglarken gördüm kahroldum dayanamiyorum düsünemiyorum yasayamyiorum boguluyorum etrafimda kuzenlerim hep benle ayni hamileydi onlarin gelisdigini görmek dogumlarini hic unutturmicak bana acimi
bana yazan arkadaslarim sabahtan beri iki gözüm iki cesme hayat karardi benim icin günesim batti melegim yok artik alttan bakti 8 haftalik kese alti hafta gibi bebek gözükmyior bile hic bisey gelismemis dedi kendiliginden düser dedi kabus gibi rüya olsa ALLAHIM uyansam keske kan sonuclarini bekleyelim genede dedi doktorumda aglayarak bana sarildi cok kötüyüm kizlar bebislerinize SIMSIKI sarilin onlar sizleri birakmadi ne yazik ki haziran annesi deyilim ben artik hepinize tsk ediyorum
cnm kalçada başladıysa toplanmalarr büyük ihtimal kız geliyoo sana kuuzmm hadii hayırlısı olsun bakalım....
cnm bencedee bol bol dinlen mutlaka yorulmadım deyipp ağır bişiler yapma sakın bazen hamiş olduğumuzu unutuyoruz ama ilk 3 ay önemli kızlar bazen bende dikkat etmiyorumm ama 12 haftadan sonra rahatlıcaz inşallahh en azından 3 ay rahatız sonra bebiş büyücek ve gene sıkıntılı ve en heyecanlı dönem gelicekk
ne güzel bii kompliman o öyle...
afiyet olsun kuzuya da sana da cnm..
şunu okudum yaaa inan elim ayağım kesildi cnm ilk yazından sonra öyle bi umut vardı ki cnm içimdee ama hala var hala dua ediyorum kan değerlerin için cnm yaaaa çok üzgünüm anlatamammm....
hadi yaaa bende devlettte yaptırcam onlarıı da daha gidemedim yarın kısmetse gidicemmm en azından halletmişsin cnm gözün aydın..sonuçların iiidri umarım cnm....
cnmmm hemen umutsuzluğa kapılmaa 2 hafta falan hep dinlen yattt asla ama asla kendini yorucu bişey yapmaa ....
Canim arkadasimm benim yaaa ne olur boyle yipratma kendini. Esin icin en azindan guclu olmaya calis.
Sen ona o sana destek olmaniz gerekiyor el ele verdikden sonra neler asilmaz ki? Rabbim birtanesini nasip etmisse yine nasip eder ve insaALLAH bu seferde hersey cok guzel olucak.
Tup bebek deneyip sonuc alamayan o kadar cok insan var ki. Benim dayim 15 sene boyunca yilmadan denemedikleri doktor kalmadi.
Rabbim 15 sene sonunda yuzlerini iki bebeklerle guldurdu. InsaALLAH sende en kisa zamanda tekrar hamile kalacaksin. Buna inanip dua etmen cok onemli. Kara perdelere yer yok cikmayan candan umit kesilmez.
ALLAH buyuk... Icinin rahat etmesini istiyorsan yaptir tabi genetik testini ama tup bebek oldugu icin hucre bolunmesinde herhangi bir sorun var diyeceklerini sanmiyorum biliyorsun en iyi bolunmus ve olusmus embriyoyu transfer ediyorlar.
Umudunu yitirme, yikilma, hayata tutun ve esine destek ol olur mu?
tamam canim cok sagol sizleri cok seviyorum insALLAH ALLAH bizimde yüzümüzü güldürür en kisa zamanda kendimi toparlamaya calismaktan baska carem yok sükür ediyorum napayim gücüm kalmadi direniyorum ben cikiyorum esimle ilgilenim biraz seviyorum sizi
şunu okudum yaaa inan elim ayağım kesildi cnm ilk yazından sonra öyle bi umut vardı ki cnm içimdee ama hala var hala dua ediyorum kan değerlerin için cnm yaaaa çok üzgünüm anlatamammm....
ben bunlari hissediyordum böyle olucagini biliyordum canim napalim kader diyelim üzme sen kendini kiyamam kizini bebisini düsün öpüyorum seni
cnm bende balık pek yiyemiyorum sen gene 4-5 ceviz yemeye çalış cnmm...yaz olsa semizotu ye dicem de malesef bu mevsim yokk....kızlar balık yiyemiyorum süt içemiyorum ne olacak benim bu halim böyle
balık yerine günde 3 ceviz yeterli olurmu ki?????
Kizlar ben cikiyorumm. Iyi kotu burda o kadar seyler paylasiyoruz ki aile gibi olduk...
Boyle kotu haberler gelince nasil derinden yaralandigimi anlatamam insaALLAH bebislerimize birsey olmaz.
Her daim Rabbim onlari korusun. Dualarimizi bir birimizden eksik etmiyelim olur mu?
Kendinize ve bebeklerinizi cooooooook iyi bakin.
Kizlar ben cikiyorumm. Iyi kotu burda o kadar seyler paylasiyoruz ki aile gibi olduk...
Boyle kotu haberler gelince nasil derinden yaralandigimi anlatamam insaALLAH bebislerimize birsey olmaz.
Her daim Rabbim onlari korusun. Dualarimizi bir birimizden eksik etmiyelim olur mu?
Kendinize ve bebeklerinizi cooooooook iyi bakin.
ya canım öyle değil benimkide 11 haftalığa göre tam ama bazı bebişler 11 haftalık oluyo ama biraz daha iri oluyo yani gelişimi normal ama biraz daha büyük
bende çok istemiyorum korkuyorum ya down sedromu var derse benim yakınlarımda birine dediler her testinde yüzde 75 falan çıkıyodu inat etti doğurdu valla hiç bişeyi yoktu başıma gelirse ne yaparım die düşünüyorum.....:44::44::44:
bende cuma günü ikili tarama yaptırıcam çok korkuyorum heyecan yapıyorum
herkese selam,ya 8 haftalık hamileyim doktorum cumartesiye kontrole çağırdı.yazılanları okudukça korkmaya başladım.üzüntüsü olan arkadaşlarıma allahtan sabır diliyorum,benim ve hepinizin bebişlerini rabbim esirgesin.cumartesiye kadar nasıl bekleyecem,endişelnmeye başladım...
kalp atışlarını mı duymaya gideceksin canım?
korkma inşallah bir sorun olmayacak
herkese selam,ya 8 haftalık hamileyim doktorum cumartesiye kontrole çağırdı.yazılanları okudukça korkmaya başladım.üzüntüsü olan arkadaşlarıma allahtan sabır diliyorum,benim ve hepinizin bebişlerini rabbim esirgesin.cumartesiye kadar nasıl bekleyecem,endişelnmeye başladım...
bir hafta önce kalp atışlarını duyduk bebişimin şükür,tekrar çağırdı işte kontrol edecek heralde,ben uzunca bir müddet çağırmaz gibi beklerken heralde doktorumun stili bu!!sık kontrol ediyor,henüz yeni olunca bilemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?