2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

canım benim karnımın altı büyüdü normal olarak.içine çekilmiyo artık hamiş pantolonu benimde var ama karnı henüz okadar dolmadığından potluk yapıyo badilerde.şimdilik normal kotlarıma devam.

9. haftamdayım ben de
400 gram almışım
çok dar kıyafetlerimde rahat edemiyorum sadece
onun dışında pek bi sıkıntım yok
hafif şişkinlik var ama

ben hiç göbeğim yok diyordum ama dr um hafta sonu "bu ne göbek mi bu bebek" dedi evet akşamları büyüyen sabahları daha küçük olan bir göbek yani bir kısmı gaz ama bebeğin payı da var
10. haftadan sonra daha çok belirginleşirmiş içeride yer kalmıyor herhalde:)))

Cnm bol bol dinlen kendini hic birsey icin yorma. Bende 6 haftadir evdeyim isede gitmiyorum ama hersey yolundaysa onumuzdeki hafta son sonra ise tekrar devam edecegim.

Korkuyorum gerci ama napalim...

Seninde o zaman dogumun 9 haziran ALLAH nasip kismet ederse. Hadi bakalim hayirlisi.

banada diyo top gibi ne tatlı oldun sen

Rabbim birdaha yasatmasin insaALLAH. Kimsenin boyle bir aci yasamasini istemem.

Mavi boya alip boya canim... Bende erkek hissediyorum ama kizimmm diyesim geliyor nedenseee

canım benim karnımın altı büyüdü normal olarak.içine çekilmiyo artık hamiş pantolonu benimde var ama karnı henüz okadar dolmadığından potluk yapıyo badilerde.şimdilik normal kotlarıma devam.

potluk ne kelime resmen boş içi ama sıkmıyor lastik sıkıntısı yok ya çekiştire çekiştire giyiyorum bunun için sırf gaz sıkıntısı kötü ,birde fitil kullanınca inanılmaz gaz sorunu oluyor sancı yapıyor...
içinide doldururuz inş teyzesi daha erken . ben büyük bedene boş yere para vermeyeyim diye direkt hamilelik kıyafeti aldım... yoksa daha zamanı vardı.

ay o gazı sorma hiçççç ben aıyorum valla napiym ya bende genelde tunik tarzı aldım 3 tanede baskılı badim var çok şirin onlar bayılıyorum giyip çıkım bugün pazara uzaylı görmüş gibi bakıyolar

mrh sizlerdede mi sıkıntı vardı anama falan bende evden çıkmadım kaç zamandır benimde daha önceki muayenede doğum tarihi 11 hazirandı ama haftasonu 9 haziran dedi drum aynıyız galiba...

Vaalaa canım ben hamilelik testine gittiğimde normalde rahat olan esofmanın sıktığını biliyodum su an 10 :+3 teyim ama dışardan bile oo bune göiş diyo masallah diyo hemde son 2 aydıur böyle hergün büyüyo annemde hep koca göbekliymiş beniimde öyle olcak galiba

Canım rahmin geridedir ondandır yana doğru alıyosundur sonra öne şişer merak etme canım fındık kadar göbeği olanlar 3 kilo cocuk doğruyo korkma canım

benim gobeğim daha dümdüz ya. ne zaman çıkıcak diye bekliyorum.

En kısa zamanda inşallah :

Haftaya 12 ye basmış oluyoz ama inşallah o zaman daha az korkarız inşallah benimde daha önce düşük oldu o yüzden tedbirliyim bırak bebe kıyafeti almayı ben kendime bilke hiçbişey almıyorum sanırım düşük yaşayan anneler daha temkinli bunu yaşamayanlar daha cesur haliyle Rabbim kimseye yaşatmasın bizde tabi Bende korkuyorum Alemi cihan korkma desede işte içten gelen bişey engellenmiyo

mrh sizlerdede mi sıkıntı vardı anama falan bende evden çıkmadım kaç zamandır benimde daha önceki muayenede doğum tarihi 11 hazirandı ama haftasonu 9 haziran dedi drum aynıyız galiba...

Rabbim her zaman hayirlisini versin cnm. Iyi bak uc arkadas olduk ayni tarihde dogum yapacak...

sormaaa hesapta iltifat ediyo geçen dinliyo karnımı pıtır pıtır bişiler oluyo diyo dedim acayip gazım var birazdan pıtırı değil gümbürtü duyucaksın dur sen

Cadiliktaa ustumuze yok benimkide eliyle hissetmeye calisiyor sanki uzaman doktor... Bende gobegimi kimildattim bak babasi bebegin sana depik atti dedim... Gulse mi aglasa mi garibimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…