arkadaşlar göbişleriniz ne alemde büyümeye başladılar mı ? benim kilomda 1 kilo artış var ama eskiden giydiğim pijamalarım pantalonlarım müthiş rahatsız ediyor giyemiyorum. hamilelik pijaması pantalonu aldım onlar biraz büyük olada rahat ediyorum şimdilik. bu göbiş azıcık çıkınca böyle oluyorsa sonumuz ne olacak acepbende bu hafta belirginleşti sanki sizlerde haftalarınıza göre durum nedir merak ettim ...
Kiloma bakamadim henuz ama gobis var bendede. Esime bir kac gundur gobegim cikti diyordum yok o yagdir filan diyordu
Dun beyfendi farkina vardi cok sukur yag degilde bebek oldugunu anladi
Esra bebek gobegi olmus senin gobis dedi bende yok cnm yagdir askim o dedim
9. haftamdayım ben de
400 gram almışım
çok dar kıyafetlerimde rahat edemiyorum sadece
onun dışında pek bi sıkıntım yok
hafif şişkinlik var ama
aynısını bende yaşadım.. 6 ay önce düşük yaptım.. bebişim iicn yatak takımı aldım hemde pembe.. kız hissediyodum sürekli..
şimdi erkek hissediyorum :26:
oğlusum olursa bu takımı birine hediye edicem
Canım valla aynen bakımmış olay yani benim lekelenme ve bel ağrım vardı doktor yat dedi de yattım işte canım Bizim seninle aynnı gidiyo hamileliğimiz bende 10+3 teyim ama 12 olmadan çizelge yapmaya cekiniyorum dur bakalım persembe doktora gidyim de inşallah yolundaysa hersey bende yapıcam inşallah cizelgemii
Kiloma bakamadim henuz ama gobis var bendede. Esime bir kac gundur gobegim cikti diyordum yok o yagdir filan diyordu
Dun beyfendi farkina vardi cok sukur yag degilde bebek oldugunu anladi
Esra bebek gobegi olmus senin gobis dedi bende yok cnm yagdir askim o dedim
aynısını bende yaşadım.. 6 ay önce düşük yaptım.. bebişim iicn yatak takımı aldım hemde pembe.. kız hissediyodum sürekli..
şimdi erkek hissediyorum :26:
oğlusum olursa bu takımı birine hediye edicem
canım benim karnımın altı büyüdü normal olarak.içine çekilmiyo artıkhamiş pantolonu benimde var ama karnı henüz okadar dolmadığından potluk yapıyo badilerde.şimdilik normal kotlarıma devam.
o bebiş olan badilerden giyiyorum ben milletin göbeğe b kışları görrsen
olsun olsun enınde sonunda ole olcan =)))) cnm bnm
potluk ne kelime resmen boş içi ama sıkmıyor lastik sıkıntısı yok ya çekiştire çekiştire giyiyorum bunun için sırfgaz sıkıntısı kötü ,birde fitil kullanınca inanılmaz gaz sorunu oluyor sancı yapıyor...
içinide doldururuz inş teyzesi daha erken . ben büyük bedene boş yere para vermeyeyim diye direkt hamilelik kıyafeti aldım... yoksa daha zamanı vardı.
Cnm bol bol dinlen kendini hic birsey icin yorma. Bende 6 haftadir evdeyim isede gitmiyorum ama hersey yolundaysa onumuzdeki hafta son sonra ise tekrar devam edecegim.
Korkuyorum gerci ama napalim...
Seninde o zaman dogumun 9 haziran ALLAH nasip kismet ederse. Hadi bakalim hayirlisi.
banada diyo top gibi ne tatlı oldun sen
kızlar ben çıkıyorum şimdilik bebiş acıktıkocaman öpüm sizi
Alem bu erkek milleti... Aslinda bizden daha meraklilar
arkadaşlar göbişleriniz ne alemde büyümeye başladılar mı ? benim kilomda 1 kilo artış var ama eskiden giydiğim pijamalarım pantalonlarım müthiş rahatsız ediyor giyemiyorum. hamilelik pijaması pantalonu aldım onlar biraz büyük olada rahat ediyorum şimdilik. bu göbiş azıcık çıkınca böyle oluyorsa sonumuz ne olacak acepbende bu hafta belirginleşti sanki sizlerde haftalarınıza göre durum nedir merak ettim ...
Ben 12 haftaligim ve karnim dumduz. Artik endiselenmeye bile basladim. 1.300 gr almisim ama ldigimin hepsi kalcada benim. Karnimda hicbirsey yok. Sadece kasinti var. Hala eski pantalonlara da raatlıkla giriyorum. Bneim bebis buyumuyor mu diye ck endiseleniyorum
benim gobeğim daha dümdüz ya. ne zaman çıkıcak diye bekliyorum.
Cnm bol bol dinlen kendini hic birsey icin yorma. Bende 6 haftadir evdeyim isede gitmiyorum ama hersey yolundaysa onumuzdeki hafta son sonra ise tekrar devam edecegim.
Korkuyorum gerci ama napalim...
Seninde o zaman dogumun 9 haziran ALLAH nasip kismet ederse. Hadi bakalim hayirlisi.
mrh sizlerdede mi sıkıntı vardı anama falan bende evden çıkmadım kaç zamandırbenimde daha önceki muayenede doğum tarihi 11 hazirandı ama haftasonu 9 haziran dedi drum aynıyız galiba...
sormaaahesapta iltifat ediyo geçen dinliyo karnımı pıtır pıtır bişiler oluyo diyo dedim acayip gazım var birazdan pıtırı değil gümbürtü duyucaksın dur sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?