2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

canım ikili tarama en erken tarih benim galiba 18 kasım ogün doktorum sıvı tahlilinden bahsederse yazarım şimdilik hiç bahsetmedi

canım tabikide doktorda bunu önerdikten sonra
senin için en dogru karardır
inşallah güzel sonuç alırsın
inşallah acı falanda cekmezsin

canım tabikide doktorda bunu önerdikten sonra
senin için en dogru karardır
inşallah güzel sonuç alırsın
inşallah acı falanda cekmezsin

hayirlisi tatlim hersey onlar icin acida umurumda degil inanki yeterki saglikli olsun benim icin o onemli

sakin jkorkma canim ben doguma kadar progestoran kullanacam ve bebegim simdi masallah saglijkli.benim 12 haftadir kanamam kesilmedi.merak etme ve korkma olurmu

ayyy kıyamam inşallah sağlıkla kucağına alırsın.benim kafamdaki tek sorun aslında guatr problemim var sabahları aç karnına 50mg eutrox içiyorum.bebğime bişey olmasın istiyorum sağlıklı olur inşallah.

kizlar iyi aksamlar ben cikiyorum esim geldi.hepiniz bebislere iyi bakin.yarin görüsürüz

ben de aynı durumdayım
tsh yüksek
ben de euthyrex içiyorum hergün 50 mg
tahlili sık yaptırmak lazım
en son 2,6 çıktı bikaç gün önce
senin kaç değerlerin
ilaç kullandığımız sürece sıkıntı olmaz korkma

benim bir arkadasim epilepsi hastasi
dr.kesinlikle bebek yapamazsin dedi.
ama bu hamile kaldi ve okadar ilacin icinde nur topu gibi bir erkek yigen verdi bize
bence dr. cok önemli.birde kötü düsünme ne olursun.simdilik bye canim yarin görüsürüz

canım ben aşılama ile hamile kaldım aşılamadan önce heyet raporu için yaptırdım hormon tetkiki daha önce çıkmamıştı sık sık bakılıyodu ama 4,29 çıkmıştı sonra 1 ay eutrox kullandım yine sabahları 1 tane.tekrar bakıldı aşılama yapılmadan önce değerim 0.60lara düştü.2 ay olcakben birdaha baktırmadım.telefonda doktoruma endokrine gideyimmi dedim şimdilik gerek yok dedi ama ben pazartesi gidicem.ancak ozamana randevu alabildim.inşallah yükselmemiştir.zaten sabahları bulantım oluyo birde ilacı aç karnına su ile içince yatakta resmen sekiz oluyorum kusmamak için su daha kötü yapıyo ((

ihmal etme canım yaptır testini mutlaka
ben 2 haftada 1 yaptırıyorum mutlaka
az suyla iç ama ihmal etme sakın ilacını
14. haftaya kadar bebek bizden alıyor
ki biz üretemezsek bebeğin alacağı tiroit olmuyor ve düşük oluyor allah korusun
inşallah iyi çıkar canım değern

Slm kardeşler nasılsınız benim moralim bozuk bugün doktora gittim kontrol için 8+2 haftalık olması gereken bebiş 7+2 dedi doktor şaşırdım moralim bozuldu kalp atışını dinletti ama hemen kapattı atıyo dedi bende 8 olması gerekiyodu niye böle dedim normal dedi 2 hafta sonra yine gel konrole kalbini dinleyelim tekrar dedi bi sorun olmasa bu kadar erken yine çağırırmıydı zaten konuşmalarıda rahatlatmadı allahım kızımdada düzgün doktora denk gelmedim bundada susuyolar ben kilomu ölç desem ölçmez daha hiç tansiyonuma bile bakmadı yani içim bi hoş moral sıfır offf off izmirde olupta doktor tavsiye edecek varmı benim doktordan yana şansım hiç gülmedide bide ilaçlara devam et dedi progestana da bişey demedi içiyorum yinede kızlar bana akıl verinn

haklısın canım hemen gidip baktırıcam korktum şimdi.

canım öncelikle üzülme bişey yoktur inşallah.ben nedim beye gidiyorum.nedim karadadaş.çoook mükemmel ben çok memnunum.hem profçok güveniyorum tecrübesine bilgisine araştır istersen canım..ege üniversitesinin doktoru ama muayenehanede bakıyor.

Bu aradada özel bi hastaneye gidiyorum ssk ile anlaşması var iyidir dedim 35 lira ücret alıyolar ama 1 ayı doldurmadan 2. ücret talep edilmez diye biliyom görevlilere sordum bizde 10 günden sonra yine ücret alınıyo dediler kanun yinemi değiştide ben bilmiyom kafam karıştı bilgisi olan varmı parayı sokakta bulmadık tamam bebişlere can feda ama bide değse off yani acımam bilmiyorum ne yapacağım kafam durdu çalışmıyo bayramdan önce kahverengi akıntı için gittiğimde 6 oldu demişti uyuyodu 2 hafta geçti şimdi 7 diyo anlamadım

geç döllenmedir canım
hem bir hafta geriden ileriden bunlar çok önemli değil ki
öenmli olan kalp atışı var mı var
ee bebek de sağlıklı görünüyor
çok şükür
takma sen kafana

benim ilk önce değerim 4.73 dü o zaman euthyrex 50mg verdi tam 1ay sonra tekrar kan ver dedi şimdi 2.57 çıktı gebelikte zaten 2.5 isteniyormuş ama ilacı arttırdı şimdi 1.5 içiyorum neden arttırdı düştü sonuçta anlamadım acaba tekrar yükselmesin diiyemi

1 ay değil canım benim bildiğim hiçbir yerde
10-14 gün arası değişiyor canım
normal yani

valla canım bilemiyorum
benim kadın doğumda gayet iyi (hatta 2 doktora gittim)
bugün de dahiliyeye gittim tekrar
gayet iyi doz değiştirmeyiz dedi
benim kaç tahlildir 2,5 civarı zaten
2 hafta falan sonra kan ver ihmal etme
bu kez çok düşüp hipere çevirmesin sonra

ferdacımmm amniosentez 35 üzerii talep ediyolar cnm ...inşallahh ona hiçbirimizin ihtiyacı olmazzz bende kendi adıma yaptırmam sanırımm....

cnm geç döllenmedirr..sorma bende daha bulamadım dr doğru düzgünn sinir oluyorum bu durumaa....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…