su anda bilmiyorum canım
daha herkez yavas yavas ikili testten bahsediyor
onuda yaptıran olmadı daha aramızdaa
sıvı tahlili ile ilgili bir bilgim yok su anda benim o yüzden
o haftalara yaklaşınca öğreniriz artık
evet canim kizlarim var balim ve naz
ben fatih mahallesindeyim
yas 30 uzeri oldugunda yapilmasi gerekiyormus.bebege bir zarari yok .sadece anne buir kacgun aci cekiyormus ben raziyim yeteerki o saglikli olsunda
mecburi degil cogu dr.önemiyor bile.biz kari koca fazla efhamli oldugumuz icin dr.önerdi birde yas sorunu var
eveet canim amniyosentezden bahsediyorum.umarim ihtiyaciniz olmaadan bebiuslri sag saglikli kucaniza alirsiniz.ama benim ve esimin yaslari göz önüne alinirsa sanirim bizim icin iyi bir karar oldu.insallah sonucuda temiz cikar
canım ikili tarama en erken tarih benim galiba 18 kasım ogün doktorum sıvı tahlilinden bahsederse yazarım şimdilik hiç bahsetmedi
canım tabikide doktorda bunu önerdikten sonra
senin için en dogru karardır
inşallah güzel sonuç alırsın
inşallah acı falanda cekmezsin
sakin jkorkma canim ben doguma kadar progestoran kullanacam ve bebegim simdi masallah saglijkli.benim 12 haftadir kanamam kesilmedi.merak etme ve korkma olurmu
ayyy kıyamam inşallah sağlıkla kucağına alırsın.benim kafamdaki tek sorun aslında guatr problemim var sabahları aç karnına 50mg eutrox içiyorum.bebğime bişey olmasın istiyorum sağlıklı olur inşallah.
ayyy kıyamam inşallah sağlıkla kucağına alırsın.benim kafamdaki tek sorun aslında guatr problemim var sabahları aç karnına 50mg eutrox içiyorum.bebğime bişey olmasın istiyorum sağlıklı olur inşallah.
ben de aynı durumdayım
tsh yüksek
ben de euthyrex içiyorum hergün 50 mg
tahlili sık yaptırmak lazım
en son 2,6 çıktı bikaç gün önce
senin kaç değerlerin
ilaç kullandığımız sürece sıkıntı olmaz korkma
canım ben aşılama ile hamile kaldım aşılamadan önce heyet raporu için yaptırdım hormon tetkiki daha önce çıkmamıştı sık sık bakılıyodu ama 4,29 çıkmıştı sonra 1 ay eutrox kullandım yine sabahları 1 tane.tekrar bakıldı aşılama yapılmadan önce değerim 0.60lara düştü.2 ay olcakben birdaha baktırmadım.telefonda doktoruma endokrine gideyimmi dedim şimdilik gerek yok dedi ama ben pazartesi gidicem.ancak ozamana randevu alabildim.inşallah yükselmemiştir.zaten sabahları bulantım oluyo birde ilacı aç karnına su ile içince yatakta resmen sekiz oluyorum kusmamak için su daha kötü yapıyo((
ihmal etme canım yaptır testini mutlaka
ben 2 haftada 1 yaptırıyorum mutlaka
az suyla iç ama ihmal etme sakın ilacını
14. haftaya kadar bebek bizden alıyor
ki biz üretemezsek bebeğin alacağı tiroit olmuyor ve düşük oluyor allah korusun
inşallah iyi çıkar canım değern
Slm kardeşler nasılsınız benim moralim bozuk bugün doktora gittim kontrol için 8+2 haftalık olması gereken bebiş 7+2 dedi doktor şaşırdım moralim bozuldu kalp atışını dinletti ama hemen kapattı atıyo dedi bende 8 olması gerekiyodu niye böle dedim normal dedi 2 hafta sonra yine gel konrole kalbini dinleyelim tekrar dedi bi sorun olmasa bu kadar erken yine çağırırmıydı zaten konuşmalarıda rahatlatmadı allahım kızımdada düzgün doktora denk gelmedim bundada susuyolar ben kilomu ölç desem ölçmez daha hiç tansiyonuma bile bakmadı yani içim bi hoş moral sıfır offf off izmirde olupta doktor tavsiye edecek varmı benim doktordan yana şansım hiç gülmedide bide ilaçlara devam et dedi progestana da bişey demedi içiyorum yinede kızlar bana akıl verinn
Slm kardeşler nasılsınız benim moralim bozuk bugün doktora gittim kontrol için 8+2 haftalık olması gereken bebiş 7+2 dedi doktor şaşırdım moralim bozuldu kalp atışını dinletti ama hemen kapattı atıyo dedi bende 8 olması gerekiyodu niye böle dedim normal dedi 2 hafta sonra yine gel konrole kalbini dinleyelim tekrar dedi bi sorun olmasa bu kadar erken yine çağırırmıydı zaten konuşmalarıda rahatlatmadı allahım kızımdada düzgün doktora denk gelmedim bundada susuyolar ben kilomu ölç desem ölçmez daha hiç tansiyonuma bile bakmadı yani içim bi hoş moral sıfır offf off izmirde olupta doktor tavsiye edecek varmı benim doktordan yana şansım hiç gülmedide bide ilaçlara devam et dedi progestana da bişey demedi içiyorum yinede kızlar bana akıl verinn
ben de aynı durumdayım
tsh yüksek
ben de euthyrex içiyorum hergün 50 mg
tahlili sık yaptırmak lazım
en son 2,6 çıktı bikaç gün önce
senin kaç değerlerin
ilaç kullandığımız sürece sıkıntı olmaz korkma
Bu aradada özel bi hastaneye gidiyorum ssk ile anlaşması var iyidir dedim 35 lira ücret alıyolar ama 1 ayı doldurmadan 2. ücret talep edilmez diye biliyom görevlilere sordum bizde 10 günden sonra yine ücret alınıyo dediler kanun yinemi değiştide ben bilmiyom kafam karıştı bilgisi olan varmı parayı sokakta bulmadık tamam bebişlere can feda ama bide değse off yani acımam bilmiyorum ne yapacağım kafam durdu çalışmıyo bayramdan önce kahverengi akıntı için gittiğimde 6 oldu demişti uyuyodu 2 hafta geçti şimdi 7 diyo anlamadım
benim ilk önce değerim 4.73 dü o zaman euthyrex 50mg verdi tam 1ay sonra tekrar kan ver dedi şimdi 2.57 çıktı gebelikte zaten 2.5 isteniyormuş ama ilacı arttırdı şimdi 1.5 içiyorum neden arttırdı düştü sonuçta anlamadım acaba tekrar yükselmesin diiyemi
ferdacımmm amniosentez 35 üzerii talep ediyolar cnm ...inşallahh ona hiçbirimizin ihtiyacı olmazzz bende kendi adıma yaptırmam sanırımm....ben amniyosentezden bahsettiğini düşünüyorum
çünkü başka sıvı tahlili bilmiyorum hiç
zaten ikili testte risk görürlerse ve yaşınız 30dan büyükse genelde istiyorlar
inşallah hiçbirimizde risk çıkmaz da yaptırmak zorunda kalmayız
Bu aradada özel bi hastaneye gidiyorum ssk ile anlaşması var iyidir dedim 35 lira ücret alıyolar ama 1 ayı doldurmadan 2. ücret talep edilmez diye biliyom görevlilere sordum bizde 10 günden sonra yine ücret alınıyo dediler kanun yinemi değiştide ben bilmiyom kafam karıştı bilgisi olan varmı parayı sokakta bulmadık tamam bebişlere can feda ama bide değse off yani acımam bilmiyorum ne yapacağım kafam durdu çalışmıyo bayramdan önce kahverengi akıntı için gittiğimde 6 oldu demişti uyuyodu 2 hafta geçti şimdi 7 diyo anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?