canım öncelikle üzülme bişey yoktur inşallah.ben nedim beye gidiyorum.nedim karadadaş.çoook mükemmel ben çok memnunum.hem profçok güveniyorum tecrübesine bilgisine araştır istersen canım..ege üniversitesinin doktoru ama muayenehanede bakıyor.
ferdacımmm amniosentez 35 üzerii talep ediyolar cnm ...inşallahh ona hiçbirimizin ihtiyacı olmazzz bende kendi adıma yaptırmam sanırımm....
cnm geç döllenmedirr..sorma bende daha bulamadım dr doğru düzgünn sinir oluyorum bu durumaa....
cnm benim Esracığıma katılıyorumm Allah büyük kuuzmm yaaa çektiğin acıyııı üzüntüyü istesemdee senin gibi hissedemem ama tahmin edebilirimmm umudunu hiç yitirmee cnmm ben eminim bebeğin olucakk senin olmalıı çünküü o kadar hak ediyosun kii bunu....Allah da görüyodur cnm bunu eminim bennn sadece zor bi süreçten geçiyosunuzz..ben eminim bugün olmasa da yarın öbürgün en yakın zamanda bu topicte olmasada duycazzz güzel haberlerinii....
TUANAMA sana ne desem boş gelecek ama yinede yazmadan yapamadım az çok burda tanıdık birbirimizi canım çok üzüldüm inşallah kan sonuçların güzel çıkar dualarım seninle hakkımızda hayırlısı bi çok arkadaş bebeklerini kaybetmiş tekrar hamile kalmış bende yaşadım o zor günleri ama Rabbim kucağımızı boş bırakmasın yüzümüzü güldürsün
canım tabikide doktorda bunu önerdikten sonra
senin için en dogru karardır
inşallah güzel sonuç alırsın
inşallah acı falanda cekmezsin
sagol canim benim insALLAH olur bebisim benimde inanin haziran ayinda hepinizi tek tek anicam insALLAH sizler bebislerinizi sag salim alirsiniz kucaginiza ALLAHIM böyle aci kimseye yasatmasin
sagol canim insALLAH bende sizler gibi bebisimi kucagima almak nasip kismet olur napalim kaderimde yasamak varsa yasadim iste bu aciyi ALLAH beterini göstermesin
geç döllenmedir canım
hem bir hafta geriden ileriden bunlar çok önemli değil ki
öenmli olan kalp atışı var mı var
ee bebek de sağlıklı görünüyor
çok şükür
takma sen kafana
Ne bileyim cnm 2 hafta önce normaldi şimdi 1 hafta eksik sağolsun doktorda içimi hiç rahatlatmadığı için sinir bozucu oluyo rabbim sağlık versin bide 2 hafta sonra yine gel konrole kalbini yine dinleyelim dedi ondan zaten moralim bozuldu zayıfmı geldi aceba en iyisi ben başka bi doktora daha gideyim içim rahatlasın stress daha zararlı
bana yazan arkadaslarim sabahtan beri iki gözüm iki cesme hayat karardi benim icin günesim batti melegim yok artik alttan bakti 8 haftalik kese alti hafta gibi bebek gözükmyior bile hic bisey gelismemis dedi kendiliginden düser dedi kabus gibi rüya olsa ALLAHIM uyansam keske kan sonuclarini bekleyelim genede dedi doktorumda aglayarak bana sarildi cok kötüyüm kizlar bebislerinize SIMSIKI sarilin onlar sizleri birakmadi ne yazik ki haziran annesi deyilim ben artik hepinize tsk ediyorum
canım tabıkıde inşallah olucak
amin inşallah
ama iki gün sonra görüşelim demiş doktor
hiçmi umut yokki
sen bu kadar umutsuzsun
ne bilim doktor kestirip atmamış
bellimi olur :S
sagol canim insALLAH bende sizler gibi bebisimi kucagima almak nasip kismet olur napalim kaderimde yasamak varsa yasadim iste bu aciyi ALLAH beterini göstermesin
ayy canım benimmm nası kötü oldummtahlilleri bekliyelim dicem ama doktorunda net konuşmuş.öff ne diceğimi bilemedimki ben şimdii yanımda olsanda sımsıkı sarılsaydım snaaa hiçbişey için üzme kendini allah herşeyin hayırlısını versin
Slm kızlar sizinle konusurken wc gittim bi baktım pembe bi kan var hemen doktora gittim yeni geldim düşük tehlikem varmış bebek çok iyi ama kıpır kıprdı kesenin etrafında kanama var doktor ilaç ve igne verdi bunları al gececek dedi yinede umutsuzum mutsuzummmmmm
Canım allahım kolaylık versin bizlere inşallah bebişlerimizi kucaklarımıza sağlıklı bir şekilde alırız dua edlim bol bol rabbim yardım etsin mucizelerimiz yaşasın
insALLAH canim mucize olsun büyük bir mucize ALLAHIM suan o bende karnimda ve kaybedicem zamani beklemek cok aci verici
iyilik canım nolsunnbr cnm
cok ümitsizdi bu ihtimal olsa bile kan degerleri iyi olsa bile kesenin büyümesi bebeyin görünmesi kalbin atmasi hepsi bir mucizeden ibaret suan duruyorsa aldigin progesteron jellerindedir dedi
cok ümitsizdi bu ihtimal olsa bile kan degerleri iyi olsa bile kesenin büyümesi bebeyin görünmesi kalbin atmasi hepsi bir mucizeden ibaret suan duruyorsa aldigin progesteron jellerindedir dedi
iyilik canım nolsun
bugün arkadaşa gittim
ordanda annemde yemek yedık
bi geldim okudum topiği
moralim bozulduuu biraz
halimize cok sukretmemiz lazım
ve birbirimiz için dua etmemiz
böyle içim buruk biraz bugun
senden naber ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?