Kızlar ben çıkıyorum allaha emanet olun iyi akşamlar
evet canım biraaz üzüntülü bi gün oldu allah bizlere bebişlerimizi bağışlasın inşallahbenimde başım ağrıyodu sabahtan ama geçti gribim ya gece burnum tıkalı ondan ağrıdı heralde.Semt pazarımız vardı ona gittim geldim
hayırlısı olsun diyelim napalım elimizden bişey gelmiyor
geçmiş olsun canım sende bayadır gripsin herhalde
ilaç falanda kullanamayınca zor geçer tabii
salgın var dikkat etmek lazım
iyi yapmışsın degısıklık olmustur hem
sorma canım kaç gündürrr burnumun içi yara oldu hep.Bugün düzeldi nispeten portakal suları işe yaradı bitek.İlaç alsak geçerdi de içemeyince uzun sürüyo bayaSorma okadar geç gitikki pazar toplanıcaktı nerdeyse balık kalmamış
valla bencede işe yarıyor
ha bire mandalina yiyip duruyorum vee
cok sukur grip olmadım
cevremde herkeste gripti ama simdilik iyiyim
benım bide ilaç içince bile 1 aydan önce gecmez bide su anda dusunemıyorum
erken gitmek gerekiyor biraz sonraya kalınca pek bişey kalmıyor dogru
ya geç gidip ucuz sebze meyve arayanlar gibi sanki sevmiyorum geç gitmeyi pazaraarkadaşım yeni doğum yaptı normal istediler ama çocuk inatlaşı çıkmadı bi türlü sezeryan olmuş çok rahat geçmiş ikinci gün ayaktaydı resimleri falan görünce ağladım resmen bizde öyle rahat geçiririz inşallah
aman nasıl bir akşam bu TUANAMA,diğer aarkadaş kimdi kanama sorunnu olan okurken öyle çok üzüldüm..alllahım yardımcımız olsun,sabır versin
hadi yaa ne güzelll
valla ben hayranım o hemen ayaklananlaraa
inşallah bizimde öyle geçer dediğin gibi kısmet olurda
böyle iyi örnekler lazım
yoksa dogumdan iyice tırsıcam
Canim
Aynisini ben ysadim ilk tup denememde. Hem de ben genetik test dahi yaptırtmıstım. Bende luteal faz yetmezligi cıktı. Yani vucudum hic estrogen ve progesteron uretmedi. Jeller falan bile yetmedi bana. Tup bebek yaptiranlar bebeklerini kaybettikleri zaman daha cok yikiliyorlar. Ama bak bu olay agustosta basima geldi sidi dondurulmusla 12 haftalik gebeyim. 54 tae progesteron ignesi yedim. Gunde 5 tane estrofem ictim. Ayrıca jelde kullandım. İgneleren yuruyemez hale geldim. Allahım da yardım etti gebeligim devam ediyor. Hicbir zzaman umidini kaybetme. Ne hissettigini cok iyi anlıyorum. Ben bile hamile kalıp 12 haftaya geldiysem sen de geleceksin Allahın izniyle. Uzulme demek bos. Uzuntuyu yasayacaksin ama umudunu kaybetme canim. Bu arada Ben genetik test yaptirtmeni oneririm. Ya da tup bebek merkezinden bu olayin enden boyle olduguna dair bir aciklama alman gerekir. Bir suru dondurulmusun var. Sen de kucagina alacaksin bebegini merak etme canim.
bende 2. günümde ayaktaydım cnmm..hatta ilk günü akşam kalkmak istedimm ama kızımdan fırsat bulamadımm çünküü 7/24 beni göremince ağladıı kalkamadım bi türlü bunda nasıl olur bilemem haa şu var ilk gün zorlanıyosun biraz tuvalete çıkarkenn yada doğrulurkenn hatta ilk gün hiç kimse gelmesin die talep edebiliyosun ama akşam olunca geçmeye başlıyooo bu durum 2. günüü çok daha ii oluyosun 3. günü eşinle yürüye yürüye çıkıyosun eve geliyosun 1 günde evde dinlenipp hadii bakalım hayat akışına devamm...üstelik evet normal doğum en güzeli ama normal doğumda da eğer açılma yokssa çok kesik atıp idrar yollarında sorunda yaratabiliyolar ki benim en yakın arkadaşımm 1 sene düzelemedi cnmm şimdii 2. ye hamilee öyle gözü korktu ki asla normal doğurmam dioo...ama gene de tabii normal doğum en güzelii..bide şu var ki ilk günün zor geçtiğinden bu zor zamanda eşleriniz muhakkak yanınızda olucak ve o zmn daha bi seviyosun onu...çünkü tuvalete giderken yada yürümeye çalışırkenn eş ne demek anlıyosun....dilerim sizlerinde böyle olur düşünceleri....
canim evt yikildim kahroldum kararsizim neden böyle oldugu belli deyil genetikten gecirsem bilmiyorum ben ya off kese gelismemis bebis görünmedi bos gebelikmi gelismemis gebelikmi belli deyil peki bir ay sonra baslasam olurmu acaba cok caresiszim canim ikinciye aynisi olur diye korkuyorum endiseliyim ayni seyleri yasamaktan dayanabilirmiyim bilmiyorum yilbasina gitsem baslarlarmi erkenmi bebegin kendi düsecek dedi kürtaj gerekmez dedi ne yapsam bilmiyorum
cnaım bunları hissetmen cok normal
ama inan Allah ın izniyle o unutturacak bunları sana
doktorun inşallah gene en yakın zamanda başlatır tedavinide
bak bi tanıdık vardı 1.5 sene içerisinde 4 kez dusuk yaptı Allah korusun
4. demi 5 .de mi e kavuştu bebeğine şimdi o kadar mutlukii
sen inşallah bi dahakine kucagına alcaksın bebeğinii.
hep daha kötulerını dusunup sukredip devam etmemiz lazım
yaa ben cok duygusallaştım bugün
bunları okurken bile aglamaya başlıyorum
sanki hayal ediyorum yaaşmış gibi bunları
ne gzel anlatmışsın canım
inan öyle bi korkutuyorlarkii tabikide zor ama
o derece korkutmaya ne gerek var degılmı
ben dedıgım gibi Allah bilir ama normal dogum cok uzak zaten
tabi isteyenler inşallah yaapr en güzelii odur
inşallah dediğin gibi eşlerimiz destek olur
birbirimize daaha cok baglanmamıza nedn olur
inşallah bizede böyle senin gibi yazmak nasip olur
bunları duydukça daha da tiksiniyorum devletten inan hepimiz aynı muameleyi görmüşüz resmen.... özelde de bazen çok tahlil istiyorlar..... inşallah iyi bi dr denk gelirsin tatlımmm... benim özelde dahiliye dr umda var o sürekli tiroidlerimi kontrol ediyor ve bana tahlil listesini veriyo gelmeden bunları devlette yaptır öyle gel diyor biliyor memur olduğumuzu ve kaç kerede sağolsun muayeneye gidip kontrol olarak göstertip bize paramızı iade ettirdi..... aynı devlet hastanesine gidip tiroid tahlillerimi istediğim gibi yaptırıyorum ama kadın doğum polikliniğinde bi dövmedikleri kalıyor anlamıyorum bi tarafta her istediğimi yaptırıyorum bi tarafta dövmedikleri kalıyooo
selam kızlaar ben geldim bugün pek keyifsizim böyle mala bağladım resmen sizler nasılsınız? girmeyeli döktürmüşsünüz maşallah üşendim valla okumadım...
selam cnm hoşgeldinn morel bozuk gibi cnm ama naapalım işte oturuşuyoruz....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?