2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

aman nasıl bir akşam bu TUANAMA,diğer aarkadaş kimdi kanama sorunnu olan okurken öyle çok üzüldüm..alllahım yardımcımız olsun,sabır versin

hayırlısı olsun diyelim napalım elimizden bişey gelmiyor
geçmiş olsun canım sende bayadır gripsin herhalde
ilaç falanda kullanamayınca zor geçer tabii
salgın var dikkat etmek lazım
iyi yapmışsın degısıklık olmustur hem

sorma canım kaç gündürrr burnumun içi yara oldu hep.Bugün düzeldi nispeten portakal suları işe yaradı bitek.İlaç alsak geçerdi de içemeyince uzun sürüyo baya Sorma okadar geç gitikki pazar toplanıcaktı nerdeyse balık kalmamış

valla bencede işe yarıyor
ha bire mandalina yiyip duruyorum vee
cok sukur grip olmadım
cevremde herkeste gripti ama simdilik iyiyim
benım bide ilaç içince bile 1 aydan önce gecmez bide su anda dusunemıyorum
erken gitmek gerekiyor biraz sonraya kalınca pek bişey kalmıyor dogru

ya geç gidip ucuz sebze meyve arayanlar gibi sanki sevmiyorum geç gitmeyi pazara arkadaşım yeni doğum yaptı normal istediler ama çocuk inatlaşı çıkmadı bi türlü sezeryan olmuş çok rahat geçmiş ikinci gün ayaktaydı resimleri falan görünce ağladım resmen bizde öyle rahat geçiririz inşallah

hadi yaa ne güzelll
valla ben hayranım o hemen ayaklananlaraa
inşallah bizimde öyle geçer dediğin gibi kısmet olurda
böyle iyi örnekler lazım
yoksa dogumdan iyice tırsıcam

hadi yaa ne güzelll
valla ben hayranım o hemen ayaklananlaraa
inşallah bizimde öyle geçer dediğin gibi kısmet olurda
böyle iyi örnekler lazım
yoksa dogumdan iyice tırsıcam

bende 2. günümde ayaktaydım cnmm..hatta ilk günü akşam kalkmak istedimm ama kızımdan fırsat bulamadımm çünküü 7/24 beni göremince ağladıı kalkamadım bi türlü bunda nasıl olur bilemem haa şu var ilk gün zorlanıyosun biraz tuvalete çıkarkenn yada doğrulurkenn hatta ilk gün hiç kimse gelmesin die talep edebiliyosun ama akşam olunca geçmeye başlıyooo bu durum 2. günüü çok daha ii oluyosun 3. günü eşinle yürüye yürüye çıkıyosun eve geliyosun 1 günde evde dinlenipp hadii bakalım hayat akışına devamm...üstelik evet normal doğum en güzeli ama normal doğumda da eğer açılma yokssa çok kesik atıp idrar yollarında sorunda yaratabiliyolar ki benim en yakın arkadaşımm 1 sene düzelemedi cnmm şimdii 2. ye hamilee öyle gözü korktu ki asla normal doğurmam dioo...ama gene de tabii normal doğum en güzelii..bide şu var ki ilk günün zor geçtiğinden bu zor zamanda eşleriniz muhakkak yanınızda olucak ve o zmn daha bi seviyosun onu...çünkü tuvalete giderken yada yürümeye çalışırkenn eş ne demek anlıyosun....dilerim sizlerinde böyle olur düşünceleri....

canim evt yikildim kahroldum kararsizim neden böyle oldugu belli deyil genetikten gecirsem bilmiyorum ben ya off kese gelismemis bebis görünmedi bos gebelikmi gelismemis gebelikmi belli deyil peki bir ay sonra baslasam olurmu acaba cok caresiszim canim ikinciye aynisi olur diye korkuyorum endiseliyim ayni seyleri yasamaktan dayanabilirmiyim bilmiyorum yilbasina gitsem baslarlarmi erkenmi bebegin kendi düsecek dedi kürtaj gerekmez dedi ne yapsam bilmiyorum

yaa ben cok duygusallaştım bugün
bunları okurken bile aglamaya başlıyorum
sanki hayal ediyorum yaaşmış gibi bunları
ne gzel anlatmışsın canım
inan öyle bi korkutuyorlarkii tabikide zor ama
o derece korkutmaya ne gerek var degılmı
ben dedıgım gibi Allah bilir ama normal dogum cok uzak zaten
tabi isteyenler inşallah yaapr en güzelii odur
inşallah dediğin gibi eşlerimiz destek olur
birbirimize daaha cok baglanmamıza nedn olur
inşallah bizede böyle senin gibi yazmak nasip olur

cnaım bunları hissetmen cok normal
ama inan Allah ın izniyle o unutturacak bunları sana
doktorun inşallah gene en yakın zamanda başlatır tedavinide
bak bi tanıdık vardı 1.5 sene içerisinde 4 kez dusuk yaptı Allah korusun
4. demi 5 .de mi e kavuştu bebeğine şimdi o kadar mutlukii
sen inşallah bi dahakine kucagına alcaksın bebeğinii.
hep daha kötulerını dusunup sukredip devam etmemiz lazım

insALLAH canim ben artik bu konu hakkinda konusuo burdayki umutlu insanlarin umudunu yitirmelerini hamile arkadaslarimin üzülmesini istemiyorum bu sayfada hep iyi seyler konusulsun istiyorum durumum hakkinda merak edenler icin bilgi verdim ama inanin iyi olursa birgün bebisim tutarsa onun kalp atislarini duyarsam bu sayfaya tekrar girip size bildiricegimden emin olun desteginiz icin cok sagolun ALLAH hepinizden razi olsun

inşallahh cnm yaaa bırak sen millettiii hiç dinleme nasıl mutlu olucaksan nasıl huzurlu olucaksan öyle olması lazımm...hiç bugünden kendinii huzursuz etme cnm...

teşekkürler canım umarım inş. dediğin gibi olur.aa bi de şöyle sorun var tabi ben daha o aşamaya gelmedim de.Arkadaşlar söyledi.Özelde test istiyoya doktor gidip devlette yapınca tepki gösteriyorlarmış.onlar için sanki emri vaki oluyo gibi düşünüyorlar sanırım.Valla onu bunu bilmem bana devlet hak vermiş gidp hakkımı sonuna kadar aricam gerekirse şikayet mi etmem gerek ederim yaa aaaa Bebişim tüm mücadelem senin için minikkuşum

selam kızlaar ben geldim bugün pek keyifsizim böyle mala bağladım resmen sizler nasılsınız? girmeyeli döktürmüşsünüz maşallah üşendim valla okumadım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…