2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ne bilimmm ya içim rahatlar dedim bende birşeyler yaparsam

ya ne demek bişey olmaz arkadaşlar.Benim bi arkadaş vardı randevu vermişler doktor yok ortada direk hasta hakları diye bi numara var şuan tam bilmiyorum numarayı da arkadaşı direk bakanlığa aktarmışlar.Başhekime ulaşmış bakanlık, ortalık ayağa kalkmış.Sonradan anlaşıldı ki doktor acilen izin almış sisteme geçmemiş henüz.Yani büyük konuşmayayım da eğer başıma kaldıramayacağım bişeyler gelirse onlarında kaldıramayacağı bi yük olurum.Yine de büyük konuşmayayım öyle bişey gelmesin başımıza amannn

olurmu oyle sey canım iyi günde kötü günde destek olucaz birbirimize
hiç öyle duusnmee
inan hepimiz üzüldük yalan degıl
ama sadece iyi gündemi destek olucaz birbirimize
sen cekınme ıstedıgın zaman ıstedıgın seyı yaz
ve umutsuzluga kapılma en önemlisi bu
inşallah yaşıcaksın hepsinii
daha bizimde ne olcagımız belli degil ona bakıcak olursun
sadece Allah biliyor
hepimiz için hayırlısı olsun
yanındayız hep
inşallahh cnm yaaa bırak sen millettiii hiç dinleme nasıl mutlu olucaksan nasıl huzurlu olucaksan öyle olması lazımm...hiç bugünden kendinii huzursuz etme cnm...

aynen ya oluruna bırakcan
dinlicen ama bi kulagından gircek bi kulagından cıkcak o tip olumsuz seyler
yaaşyınca görcez herkeisnki farklı zorsada kolaysada sansımızaa
yaa böyle snın gibi olumlu ınsanlar lazım be canım :)

çok çok geçmiş olsun canım... yarın inşaallah iyi haberlerini alırız, umutla ve sabırla bekliyoruz. yalnız şunu bil ki Rabbim kimseye kaldırabileceğinden daha fazla yük yüklemez ve en hayırlısını en hayırlı zamanda verir. hiçbirimizin garantisi yok. bize düşen sadece ve sadece dua etmek, ne zaman kabul edeceği tamamen ona kalmış... Sağlıcakla kal canım, öpüyorummm.....

hayırdır? bişeymi oldu canım?????
ben sanki havada yürüyorum akşam 5den beri ama bir türlüde oturamıyorum yerime üüüff çalışmak istemiyorum artıık

cnm tuanama üzüldüm çok hala bi umutt diorumm iştee yarın öbürgün gelse dese kii bebek varmışşş falan dese diye umut ediyorumm...

özelde muayne olupda devlete yaptırınca sorun çıkarıyolar yaa

cnm tuanama üzüldüm çok hala bi umutt diorumm iştee yarın öbürgün gelse dese kii bebek varmışşş falan dese diye umut ediyorumm...

aaa tuana yazdımıı aayy inşallah bak şimdi okumadım bakıyım....
benide korku sardı bu aralar 2li testten çok tırsıyoruuumm:18::18::18::18:

aaa tuana yazdımıı aayy inşallah bak şimdi okumadım bakıyım....
benide korku sardı bu aralar 2li testten çok tırsıyoruuumm:18::18::18::18:

evet canım yazmış kesenin içinde bebiş görünmüyomuş gelişmedi fln bisürü şey demiş ay çok sinirim bbozuldu anca bunu toparlayıp yazabildim

canım çok üzüldüm inan.Ama Allahım bunun sabırlığını da verecektir sana.Ve inş. daha sağlıklı bi bebişe kavuşursun.Üzülme diyemicem elbette ki üzüleceksin ama sabretmek lazım

özelde muayne olupda devlete yaptırınca sorun çıkarıyolar yaa

işte ben de onu demeye çalıştım öyle yapıyorlamış ama ben daha o aşamada değilim yaptıranlar söyle tam bilgim yok.Mesela ben devlete gittiğimde ultrason görüntülerim vardı özelde çektirdiğim artık bana karşı tavrı o yüzdenmiydi anlamadım ama yok yok bu kadının içinde vardır eminim

bazı doktorlar hakkaten odun oluyo

sen naptın nası gidiyo.

hanımlar,yine erken bir soru dahhavuzlu han hakkında bilgi sahibi olan var mı??fiyatlar uygun mu?alışverişi ordan yaparım diye düşünüyorum ama acaba gerçekten uygun mu kiiiii:18::18:

canlarim benim cok sagolun arkadaslar moral ve destek icin insani bu durumda en cok kahreden cevredeyki insanlarin üzüntüsü özellikle esimin etrafi yumruklayarak kücük cocuk gibi hickirarark aglamasi elimi tutup ultrasonda bebegi görücez bakislari mahfetti beni yikildim dilim tutultu konusamadim aglayamadim beterin beteri vardir diye avutuyorum kendimi suan bebegi nezaman düsürücem diye bekliyorum aci ama gercekler bu ......... ALLAH bebegi istemeyip kürtaj edenleri bildigi gibi yapsin ......

sen naptın nası gidiyo.

napim canım ya işte pazartesi günü herzamanki dotoruma gidicem.Sabırsızlıkla bekliyorum ondan sonra testler isticektir benden.O çekilen ultrasonlarla birlikte başka bir devlet hastanesine gidicem şansımı bi daha deneyeyim.Çok ileriki zamanlarda gidersem devletteki doktorlar surat yapacaklarına eminim arada yüzümü göstereyim diyorum)iğer yandan allaha şükür bi sıkıntım yok şikayetlerim yok.Sadece aklım fikrim bebişim de karnımda öyle büyümedi hep dümdüzdü göbiş denen bişey yoktu bende.Sanki biraz büyüme kıvamında gibi:) sen naptın ne var ne yok sende?

Canım
Yılbasında olması zor. Cunku benim bildigim tup bebekte 2 ay kadar ara vermek gerekiyor. Vucudun dinlenmesi hormonların yerine gelmesi icin.

betahcg dusunce dusuk kendiliginden oluyor. Biz progesteron aldıgımızdan bizim bekleme sureci maalesef daha uzun oluyor. Bende ilk basarısız deneyimimizde bir daha yapmayacam herhalde dedim ama esim hep beni yureklendirdi. İyiki de oyle olmus. Ne kadar zor bir surec oldugunu biliyorum. Ama sonucu cok guzel canim. Kendine ve vucudua biraz sure tanıdıktan sonra tekar denemeni tavsiye ederim.

TUANAMA arkadaşım çok çok üzüldüm durumuna,söyleyecek şey bulamıyorum ama hayırlısı böyleymiş canım Allah'ım en yakın zamanda hayırlısıyla sağlıklısını versin canım.geçmişler olsun

Tuanama offff ne diceğimi şaşırdım.Canım ya eşinle birbirinize destek olun.Bu dönemler zor ya ama atlatacaksınız inş.Allah yardımcınız olsun öyle içine atma konuş eşinle arkadaşlarınla canım biz hep yanındayız:2:

evet evet arada bi görünmek lazım sonra ihtiyaçları oldu ondan geliyo diyolar..napim bende cnm kaç gündür griptim anca düzeliyorum onun haricinde benimde bi şikayetim yok şükür.Bende 2 hafta sonra gidicem.Benim göbiş kıvama geldi 3 biticek artık gelsinn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…